Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ne treba im jer im je previše imati kanala kad mogu objediniti u jedan kvalitetan a imaju troškove vezane za N1 i Grand televiziju
ionako IQS je bio izuzeti sadržaj sa Ultre koja sada ima i ultra mini kanal i možda će sada Ultra ponovo biti zabavni kanal
StupskaBitanga wrote:Telemach
Da li će biti kakvih noviteta u programskoj shemi?
Kako ste vi neskromni, ljudi nam dali cak dva visocka kanala, Tv 6, Posavina, Valentino, Grand tv, RTV Zenica, Kakanj, i vi niste zadovoljni. Osupnut sam.
Kako ste vi neskromni, ljudi nam dali cak dva visocka kanala, Tv 6, Posavina, Valentino, Grand tv, RTV Zenica, Kakanj, i vi niste zadovoljni. Osupnut sam.
ja sam čuo da će još neki kanali da odu iz ponude.
Prestali sa radom i kod nas na Logosoftu isti slucaj.
Poštovani korisnici,
Distributer za TV kanala iQS.Life nas je obavijestio da prestaju sa emitovanjem ovog kanala. Razlog zbog kojeg se to desilo nismo dobili.
Hvala na razumijevanju.
Vaš LOL tim
Pa vlasnik ovog kanala i jeste bila United grupa koja je odlučila ugasiti taj program. Znači, Telemach je odlučio prekinuti emitiranje ovog tv programa jer oni i jesu distributeri.
Poslo je 10 dana otkako sam zvao za ukljucenje MMDS usluge - ni habera. Niti da me pozovu za provjeru lokacije niti ista. Obzirom da sam htio da to bude prije svjetskog, sada ako me nazovu mislim da cu im reci da odustajem.
ja ne znam kako ljude nije sramota tražiti nekakve novitete od kanala pored ovakve strahobalne ponude kojuvimamo
Sve zahtjeve i prijedloge korisnika sa izmjenama programske sheme
pažljivo prikupljamo i razmatramo. Trudimo se da uvijek, kada za to
postoje mogućnosti i dovoljno interesovanje, izađemo u susret željama
korisnika.
Za sada nisu u planu nove izmjene programske sheme, ali ćemo sve
korisnike, uvijek kao i do sada, blagovremeno obavještavati o
novostima.
Zahvaljujemo na pitanju.
Srdačan pozdrav,
korisnika.
novostima.
Zahvaljujemo na pitanju.
Srdačan pozdrav,
korisnika.
novostima.
Zahvaljujemo na pitanju.
Srdačan pozdrav,
Pa zasto onda ubacujete kanale u programsku semu one koje niko ne gleda, a kanela koje svi korisnici traze nikada da ubacite.
Znaci necete ubacivati BHT1 HD jer kazete da nisu u planu izmjene programske seme
Vi tražite tv program koji ne postoji, tjedan dana prije početka prvenstva nije pokrenut, znači prvenstveno je sve do BHT-a pa tek onda do kabelskih operatera jer ni jedan operater još nima taj program.
fortaleza wrote:Vi tražite tv program koji ne postoji, tjedan dana prije početka prvenstva nije pokrenut, znači prvenstveno je sve do BHT-a pa tek onda do kabelskih operatera jer ni jedan operater još nima taj program.
Oprema je nabavljena već poodavno, unazad 2 mjeseca ljudi sa BHT-a izjavljuju da SP ide u HD signalu, a objavljen je i poziv kablovskim operaterima.
Čitala sam postove o promjeni sifre i user name za wifi kod Telemacha. Ukucavala sam 192.168.1.1. i 192.168.0.1. i niti jedan kod mi nije proradio. Na poslu mi funkcionira, ali ne i doma. Da li je netko imao sličan problem i kako ga riješiti?
Pomagajte!!! Signal mi je jako slab u stanu, a čitala sam da će se promjenom šifre pojačati koliko toliko.
Iskreno se nadam da ce biti SP u HD inace vam to nikad ne bi halalio i odjavio bih sve usluge sa momentom isteka ugovora. Za sada imam samo pozitivna iskustva i opcenitno sam prezadovoljan uslugom. Medjutim kao sto rekoh niad vam ne bi halalio da ne bude SP u HD, a da to drugi omoguce.
febo_acm wrote:Iskreno se nadam da ce biti SP u HD inace vam to nikad ne bi halalio i odjavio bih sve usluge sa momentom isteka ugovora. Za sada imam samo pozitivna iskustva i opcenitno sam prezadovoljan uslugom. Medjutim kao sto rekoh niad vam ne bi halalio da ne bude SP u HD, a da to drugi omoguce.
febo_acm wrote:Iskreno se nadam da ce biti SP u HD inace vam to nikad ne bi halalio i odjavio bih sve usluge sa momentom isteka ugovora. Za sada imam samo pozitivna iskustva i opcenitno sam prezadovoljan uslugom. Medjutim kao sto rekoh niad vam ne bi halalio da ne bude SP u HD, a da to drugi omoguce.