Ovaj Sturaro je manje-vise standardan
Ima li kakav info, kada se vraca Asamoah ?

Moderators: Charuga, Tomahawk11

If everyone ran like Vidic, there would be no need for replays.

matri se zajebo sto nije odmah pao nego posao da stigne loptu pa kad je vidio da ne moze onda pao. pa izgled malo nezgrapno. al cist penalAtticus Finch wrote:Vidim žale se, kao nepostojeći penal i tako to... kao i onaj komentatior na areni. On je ubjeđen da ovde nema kontakta.

Ma penal očigledan. Start na stajnu nogu, a onda i na desnu jer se nije mogao zaustaviti. Matri je pao ofirno, ali ovde nema dileme. Dilema je samo, da l' je trebao dobiti crveni jer radi faul kao zadnji igrač u čistoj situaciji za gol.insaneinthebrain wrote: matri se zajebo sto nije odmah pao nego posao da stigne loptu pa kad je vidio da ne moze onda pao. pa izgled malo nezgrapno. al cist penal
Dobro, to je i logicno da ce neiskustvo doci do izrazaja u pojedinim momentima.Atticus Finch wrote:Dobar Morata, rekao bih odličan, ali ima još tu stvari koje treba ispraviti, mlad je jbg. Nevjerovatno brz, prvi korak fantastičan, neuhvatljiv kad krene prema golu. Mane se iskažu kad treba završiti ili donijeti odluku šta s loptom u situaciji kad više nema kud s njom.![]()
Danas recimo, okrenuo Ranochiu na 40 metara, nevjerovatan sprint, izašao sam na golmana i prc, loša reakcija. Onda ponovo, ista situacija okrene Vidića i umjesto da baci loptu desno gdje je igrač sam i može komotno ka 16tercu neometan, on šuta sa 30ak metara jako loše. Itd, itd.
Pohvalno je što učestvuje u igri 100%, defanzivno odličan, trči, pokruiva, zatvara, dobar nakon prekida i kornera.
baš tako nekakoI am Happy wrote:Fin komentarrelativno84 wrote:Fascinira ovaj siroki animozitet kako prema Talijanskom fudbalu tako jos vise prema JuventusuLjudi nikako da se pomire s cinjenicom da se Juventus iz godine u godinu postepeno vraca na nekadasnji nivo.
Kako smo prosli grupu, mogu se citati nebuloze vrlih strucnjaka kako nam slijedi deracina od strane nekih timova i tako faza po faza Juve u finalu, naravno sad vec postoji realna prilika da nas neko podere ali za to nije potrebno biti neki strucnjak, dovoljno je vidjeti protiv koga igramo i ko je sve padao godinama pred njima.
S mogucnostima koje Juve ima na raspologanju, odigrati citavu sezonu sa samo 14 igraca koji doprinose timu, i ostvariti sve ovo je veliki uspjeh, ali lakse biti supak i to sve popljuvati![]()
Tako da, ovaj uspjeh Juventusa a bgmi i drugih klubova iz serie a u ligi evrope cini me jos radosnijim, talijani se vracaju, sporo ali sigurno.
Mozda neko vise voli da igra fifu jer je napucanija ali meni je pes nesto vise od igrice![]()
Taj stav mozes vidjeti samo na forumu jer su forumasi vecinom djeca, djeca koja od nedavno "prate" fudbal i ne cijene klubove sa historijom.
Koga god sretnem i popricam o utakmici, kaze da mu je drago sto se Juve vratio i zadivljeni su prikazanim. Uopste ih ne smatraju ekipom koju ce Barca natrpati
Imam dva prijatelja koji "zive" za Real, prati svaku utakmicu skupa i navijaju.
Prije utakmice sa Realom, sreo sam ovog jednog i bas smo razgovarali o predstojecem dvomecu.
On uopste nije bio optimistican, covjek je gledao Real godinama i sjeca se odlicno utakmica sa Juventusom. I da, dobro se sjecam kad mi je rekao da se boji da ce ih OPET kostati njihov igrac. Tako i bi, Morata utrpa dva komada
Nadam se da ce jos pojacati ekipu i da ce i iduce godine doci barem do cetvrtfinala.
Duplo skuplji od Morate...nadati se i da ce biti duplo bolji.