Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#14151 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Romulo i Matri :-D
Ovaj Sturaro je manje-vise standardan :D

Ima li kakav info, kada se vraca Asamoah ?
Image
Atticus Finch

#14152 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Kako Matri pretrča Vidića.
If everyone ran like Vidic, there would be no need for replays.
:lol:

Komedija tekma.
insaneinthebrain

#14153 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

bravo handanovicu majstore :lol:
suadfor

#14154 Re: Juventus

Post by suadfor »

zato storari briljira :D
insaneinthebrain

#14155 Re: Juventus

joj storarija, panterske intervencije :thumbup: :izet:
Rockefeller

#14156 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Još malo i poslaćemo ih da đubre nose.
Atticus Finch

#14157 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Rutinski sa drugim timom.

Storari. :shock:

inter. :lol:
Atticus Finch

#14158 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

E sad vala i ovaj kup da uzmu, mada nisam optimista znajući kako igraju ova finala. :-) Prečesto smo uzimali Lazia zadnjih godina, iskreno se nadam da im se neće vratiti u srijedu. :lol: Pozitivna stvar je težak raspored za Lazio jer ganjaju to drugo mjesto; Sampdoria, Roma, Napoli. :-)

Velika šteta što neće biti Marchisia i Morate. Pokazali su se ove sezone nevjerovatno važnim za igru Juventusa, nerijetko i ključnim. Očekivati od Teveza da bude na nivou, od Llorentea više ništa ne očekujem. :(

Pitanje je kome dati povjerenje na golu? Storari je fantastičan i uvijek brani u kupu, ali s obzirom da je Buffon pauzirao ovu danas, kontam da će na gol u finalu.

(4-3-1-2) Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Pirlo, Pogba; Pereyra; Tevez, Llorente.
Last edited by Atticus Finch on 16/05/2015 20:41, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#14159 Re: Juventus

ma storari u finalu, zasluzio je
I am Happy

#14160 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Ma final se rutinski uzima :izet:

Ovo danas sam gledao pomalo, skroz nebitna utkamica :)
Jedino sto je bitno jeste da smo se osvetili onom pederu Manciniju... prosle godine nas je na onoj njivi izbacio iz lige prvaka...
Nece ni on u evropu iduce godine :izet: a mozda cak nece ni ostati na klupi :izet:

Upratio sam gol Morate i one odbrane Storarija :-D to je valjda jedino bitno i bilo :-D
I am Happy

#14161 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Uvaliti im 2 ili 3 komada i zavrsiti pricu :oops:

Image
Atticus Finch

#14162 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Vidim žale se, kao nepostojeći penal i tako to... kao i onaj komentatior na areni. On je ubjeđen da ovde nema kontakta.

Image

:D
Last edited by Atticus Finch on 16/05/2015 21:19, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14163 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

Opet Morata. Jes se navadio lik :)
Drago mi je zbog njega, podsjeca na Morientesa :thumbup:
insaneinthebrain

#14164 Re: Juventus

Atticus Finch wrote:Vidim žale se, kao nepostojeći penal i tako to... kao i onaj komentatior na areni. On je ubjeđen da ovde nema kontakta.

Image

:D
matri se zajebo sto nije odmah pao nego posao da stigne loptu pa kad je vidio da ne moze onda pao. pa izgled malo nezgrapno. al cist penal
Atticus Finch

#14165 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Dobar Morata, rekao bih odličan, ali ima još tu stvari koje treba ispraviti, mlad je jbg. Nevjerovatno brz, prvi korak fantastičan, neuhvatljiv kad krene prema golu. Mane se iskažu kad treba završiti ili donijeti odluku šta s loptom u situaciji kad više nema kud s njom. :D

Danas recimo, okrenuo Ranochiu na 40 metara, nevjerovatan sprint, izašao sam na golmana i prc, loša reakcija. Onda ponovo, ista situacija okrene Vidića i umjesto da baci loptu desno gdje je igrač sam i može komotno ka 16tercu neometan, on šuta sa 30ak metara jako loše. Itd, itd.

Pohvalno je što učestvuje u igri 100%, defanzivno odličan, trči, pokruiva, zatvara, dobar nakon prekida i kornera. :thumbup:

Image

:lol:
Last edited by Atticus Finch on 16/05/2015 21:35, edited 1 time in total.
Atticus Finch

#14166 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

insaneinthebrain wrote: matri se zajebo sto nije odmah pao nego posao da stigne loptu pa kad je vidio da ne moze onda pao. pa izgled malo nezgrapno. al cist penal
Ma penal očigledan. Start na stajnu nogu, a onda i na desnu jer se nije mogao zaustaviti. Matri je pao ofirno, ali ovde nema dileme. Dilema je samo, da l' je trebao dobiti crveni jer radi faul kao zadnji igrač u čistoj situaciji za gol. :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#14167 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

Atticus Finch wrote:Dobar Morata, rekao bih odličan, ali ima još tu stvari koje treba ispraviti, mlad je jbg. Nevjerovatno brz, prvi korak fantastičan, neuhvatljiv kad krene prema golu. Mane se iskažu kad treba završiti ili donijeti odluku šta s loptom u situaciji kad više nema kud s njom. :D

Danas recimo, okrenuo Ranochiu na 40 metara, nevjerovatan sprint, izašao sam na golmana i prc, loša reakcija. Onda ponovo, ista situacija okrene Vidića i umjesto da baci loptu desno gdje je igrač sam i može komotno ka 16tercu neometan, on šuta sa 30ak metara jako loše. Itd, itd.

Pohvalno je što učestvuje u igri 100%, defanzivno odličan, trči, pokruiva, zatvara, dobar nakon prekida i kornera. :thumbup:
Dobro, to je i logicno da ce neiskustvo doci do izrazaja u pojedinim momentima.
Ali, kad skontas da su njegovi golovi donijeli finale, izbacio Reala, dao i 8 komada u ligi....nimalo lose.
Pravi centarfor, kakvih malo danas ima. A ima i tehniku, sam kazes. Moze biti samo bolji, a fino se uklopio u Juventus....ako ga Real ne vrati.
Atticus Finch

#14168 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Da ne bude zabune, ja sam prezadovoljan Moratom. Bit će samo bolji. :thumbup:
I am Happy

#14169 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Kakve smo mi samo napadace gledati prije 2 godine..... ehh...
Ovo je savrseno :D

Koliko je samo Juve imao prilika a nigdje realizatora nije bilo, sa Moratom i Tevezom su rijeseni svi problemi Juventusa :-D
Bianconeri1988

#14170 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

I ja sam fakat prezadovoljan Moratom, ovako će i Dybala sljedeće sezone praviti dar-mar, vidjet ćete da smo dobili napad za sljedećih osam godina koji će iz sezone biti sve bolji i bolji. :-D

Mislim da će finale Kupa započeti Storari i da će igrati Sturaro prije Pereyre, a u napadu s Tevezom Llorente.
Rockefeller

#14171 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Moratta je zvijer. Trkom podsjeća na Ronalda. Brz, tehnika dobra, visok ali fali tu iskustva što je normalno.

Storari odlično branio. Dobra rezerva Điđiju mada smo to znali.
salle_eh1986

#14173 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

I am Happy wrote:
relativno84 wrote:Fascinira ovaj siroki animozitet kako prema Talijanskom fudbalu tako jos vise prema Juventusu :roll: Ljudi nikako da se pomire s cinjenicom da se Juventus iz godine u godinu postepeno vraca na nekadasnji nivo.

Kako smo prosli grupu, mogu se citati nebuloze vrlih strucnjaka kako nam slijedi deracina od strane nekih timova i tako faza po faza Juve u finalu, naravno sad vec postoji realna prilika da nas neko podere ali za to nije potrebno biti neki strucnjak, dovoljno je vidjeti protiv koga igramo i ko je sve padao godinama pred njima.

S mogucnostima koje Juve ima na raspologanju, odigrati citavu sezonu sa samo 14 igraca koji doprinose timu, i ostvariti sve ovo je veliki uspjeh, ali lakse biti supak i to sve popljuvati :roll:

Tako da, ovaj uspjeh Juventusa a bgmi i drugih klubova iz serie a u ligi evrope cini me jos radosnijim, talijani se vracaju, sporo ali sigurno.

Mozda neko vise voli da igra fifu jer je napucanija ali meni je pes nesto vise od igrice :D
Fin komentar :thumbup:

Taj stav mozes vidjeti samo na forumu jer su forumasi vecinom djeca, djeca koja od nedavno "prate" fudbal i ne cijene klubove sa historijom.

Koga god sretnem i popricam o utakmici, kaze da mu je drago sto se Juve vratio i zadivljeni su prikazanim. Uopste ih ne smatraju ekipom koju ce Barca natrpati :)

Imam dva prijatelja koji "zive" za Real, prati svaku utakmicu skupa i navijaju.
Prije utakmice sa Realom, sreo sam ovog jednog i bas smo razgovarali o predstojecem dvomecu.
On uopste nije bio optimistican, covjek je gledao Real godinama i sjeca se odlicno utakmica sa Juventusom. I da, dobro se sjecam kad mi je rekao da se boji da ce ih OPET kostati njihov igrac. Tako i bi, Morata utrpa dva komada :izet:

Nadam se da ce jos pojacati ekipu i da ce i iduce godine doci barem do cetvrtfinala.
baš tako nekako
zasitila se raja Reala, Barse i ti plačipički
I am Happy

#14174 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Duplo skuplji od Morate...nadati se i da ce biti duplo bolji. :-D
Biti ce neobicno imati i treceg napadaca koji moze uci u igru i doprinjeti rezultatu a ne kao ova dva panja, Llorente i Matri...
Rockefeller

#14175 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Dobar je Bob Graditelj :)
Post Reply