FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sencobih

#14126 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Tomahawk11 wrote:Za Ahmeta upitno, putuje sa ekipom. Neće početi, da li će ući poslije, ne zna se.
Marković rezervni golman povrijeđen. Za ostale nema ništa.
Dakle, nema povratnika za revanš.
Kako bi bio dobar scenario, oni nas podcijene, a mi ih mlatnemo
Logovan

#14127 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Otputovaše, ako Bog da da se vrate sa prolazom.
gold'n'brown

#14128 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Direktni let za Minsk :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#14129 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

gold'n'brown wrote:Direktni let za Minsk :thumbup:
Turkish?
Pa red je i bio kad su već sponzori.
Kaligrafija

#14130 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

sencobih wrote:Ispade i Celtic, ubio ga Cluj 4-3 i to u gostima, jebe se rumunima što su izvukli bivšeg prvaka Europe. Mi koga god izvučemo pronalazimo alibije tako što protivnika u zvijezde dižemo. Prevelik respekt svega i svakoga nas košta svaki put bilo kakve šanse za nekakav uspjeh. Daleko smo mi još od bilo kakvog iskoraka. Doduše ima napredka jer nas više ne kantaju visokim rezultatom. Korak po korak.

Gdje su sad oni sto su se smijali, kad sam rekao da je ovaj Celtic igrom karina i da je igrom u pet deka sa Kajratom... Ko klub je velik, ali trenutna igra i igraci su kita, pa cak i njihova liga...! Kad sam rekao da smo izgubili jer smo kukavicki usli u prvu utakmicu, sad se to i pokazalo... Pobijedi ih i to u gostima Cluj koji nije po kvalitetu ni pola onog kluba, sa kojim smo mi nekad igrali... Zasto, pa otvorili igru, vi nama gol, mi vama gol, pa ko vise... A nisu ni kuci izgubili... Cinjenica je da su ova oba kluba bolja od nas, ali moglo se igrati hrabrije... Imao sam osjecaj da smo skinuli gace, kad je izvuceno da igramo sa Celticom...!

Sutra aBd prolazimo...!
Tomahawk11
Globalni moderator

#14131 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Pa za nas nisu kita, vidjelo se da kao ekipa odskaču debelo.
Ne znam što je to teško priznati.
To što je njih Cluj izbacio ne mijenja činjenicu.
Imao je Celtic više prilika od njih, samo što su oni sve svoje iskoristili i na kraju kad se sve sabere, dali više golova i prošli.
Ne prođe uvijek bolja ekipa.
Logovan

#14132 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

Kaligrafija wrote: Gdje su sad oni sto su se smijali, kad sam rekao da je ovaj Celtic igrom karina i da je igrom u pet deka sa Kajratom... Ko klub je velik, ali trenutna igra i igraci su kita, pa cak i njihova liga...! Kad sam rekao da smo izgubili jer smo kukavicki usli u prvu utakmicu, sad se to i pokazalo... Pobijedi ih i to u gostima Cluj koji nije po kvalitetu ni pola onog kluba, sa kojim smo mi nekad igrali... Zasto, pa otvorili igru, vi nama gol, mi vama gol, pa ko vise... A nisu ni kuci izgubili... Cinjenica je da su ova oba kluba bolja od nas, ali moglo se igrati hrabrije... Imao sam osjecaj da smo skinuli gace, kad je izvuceno da igramo sa Celticom...!

Sutra aBd prolazimo...!
Jesu možda oni kita, ali mi smo još veća kita. U tome je poenta. Iza njih smo miljama daleko i ne znam što pokušavaš nešto dokazati što ne možeš. Čuj skinuli gaće, a u prvoj utakmici, prvo poluvrijeme bili bare-bare, još smo prvi i poveli. U drugoj isto počeli lijepo i onda pali. Zabili za 1:1. Ovo nije "skidanje gaća". Da smo mogli bolje odigrati, mogli smo, ali to ne bi pravilo neku veću razliku.
gold'n'brown

#14133 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Tomahawk11 wrote:
Turkish?
Nemam pojma, samo vidim let na
https://www.sarajevo-airport.ba/Page/Odlasci
Broj leta je EE8413 ali ne mogu da ga nadjem na flightradar-u. Mislim da je avion dosao iz Maribora.
rocco_siffredi

#14134 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by rocco_siffredi »

Charter let.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14135 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

gold'n'brown wrote:
Tomahawk11 wrote:
Turkish?
Nemam pojma, samo vidim let na
https://www.sarajevo-airport.ba/Page/Odlasci
Broj leta je EE8413 ali ne mogu da ga nadjem na flightradar-u. Mislim da je avion dosao iz Maribora.
Piše da će poletjeti sa malim zakašnjenjem zbog vremenskih (ne)prilika.
Kaligrafija

#14136 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

Logovan wrote:
Kaligrafija wrote: Gdje su sad oni sto su se smijali, kad sam rekao da je ovaj Celtic igrom karina i da je igrom u pet deka sa Kajratom... Ko klub je velik, ali trenutna igra i igraci su kita, pa cak i njihova liga...! Kad sam rekao da smo izgubili jer smo kukavicki usli u prvu utakmicu, sad se to i pokazalo... Pobijedi ih i to u gostima Cluj koji nije po kvalitetu ni pola onog kluba, sa kojim smo mi nekad igrali... Zasto, pa otvorili igru, vi nama gol, mi vama gol, pa ko vise... A nisu ni kuci izgubili... Cinjenica je da su ova oba kluba bolja od nas, ali moglo se igrati hrabrije... Imao sam osjecaj da smo skinuli gace, kad je izvuceno da igramo sa Celticom...!

Sutra aBd prolazimo...!
Jesu možda oni kita, ali mi smo još veća kita. U tome je poenta. Iza njih smo miljama daleko i ne znam što pokušavaš nešto dokazati što ne možeš. Čuj skinuli gaće, a u prvoj utakmici, prvo poluvrijeme bili bare-bare, još smo prvi i poveli. U drugoj isto počeli lijepo i onda pali. Zabili za 1:1. Ovo nije "skidanje gaća". Da smo mogli bolje odigrati, mogli smo, ali to ne bi pravilo neku veću razliku.
Nemoj zajebavat, jel kuci postavljena taktika da se branimo, bunkerisemo, pa da igramo na kontre samo...!? Jeste! Da li smo glupavo nabijali loptu, tj. golman, kojem je tako receno siguran sam, da radi, bez da se iznese lopta od noge do noge, da se nesto napravi!? Jesmo! Cija je to greska!? Husrefova! Veliki respekt imam za HM, ali ta utakmica je samo njegova greska, zbog Atalante je precijenio protivnika...! Jel ovaj Cluj slabiji od onog s kojim smo mi igrali, 100%, da li je nasa sadasnja ekipa, bolja od one nase tada, nisam siguran, ali znam da su ti tada momci igrali sa vecim zarom! Jesu ovi bolji od nas, ali ne toliko, da nismo mogli bolje... Sad sta je, tu je, da ne kenjamo vise o sbb-kbb, aBd sutra da pobijedimo i prodjemo dalje...! Bolji smo od ovog Bate B., siguran sam, da smo kompletni, nebi ni sumnjao u pobjedu, cak mislim da i redukovani mozemo proci dalje...!
Tomahawk11
Globalni moderator

#14137 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Činjenica je da je ova ekipa Celtica daleko kvalitetnija ekipa od naše, sve ostalo je šuplja.
Kakva je ova ekipa Cluja blage nemam, tj. da li su bolji od onog Cluja s kojim smo mi igrali ili nisu.
90minut

#14138 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

Tomahawk11 wrote:Činjenica je da je ova ekipa Celtica daleko kvalitetnija ekipa od naše, sve ostalo je šuplja.
Kakva je ova ekipa Cluja blage nemam, tj. da li su bolji od onog Cluja s kojim smo mi igrali ili nisu.
Tu su negdje s onom ekipom iz 2009 igrom slučaja sam ih gledao zadnjij mjesec nekoliko puta.

Moja poenta je više da je ovaj Celtik ekipa s kojom se mozes nadigravati to da li su kvalitetniji jesu, al' ocigledno nisu blizu kao one ekipe što su nam šamarale..
mirza_15

#14139 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

Ma bezveze vam priča. Trebali smo nabiti Celtic u njihov šesnaesterac i utrpati im po 5 komada i ovdje i tamo. Kita od ekipe. Dokaz? Cluj ih izbacio. Znači mogli smo i mi. Čekam kiks Barce od nekih levata pa da donesem zaključak da smo mogli i Barcu klepiti samo da nam je do njih dobaciti.
sencobih

#14140 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Tanki smo mi to je činjenica, nego nam vazda ostane žal da smo možda mogli nešto .... pogotovo kad vidiš neke druge rezultate, a možda je i to bolje nego da nas odmah postave na mjesto i izbuše ko kantu. Jedino mi žao momaka što se izpovrjeđivaše pa sad jedva sastavimo ekipu i za ove naše ligaške utakmice
GandalfSivi

#14141 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

Logovan wrote: Jesu možda oni kita, ali mi smo još veća kita. U tome je poenta. Iza njih smo miljama daleko i ne znam što pokušavaš nešto dokazati što ne možeš. Čuj skinuli gaće, a u prvoj utakmici, prvo poluvrijeme bili bare-bare, još smo prvi i poveli. U drugoj isto počeli lijepo i onda pali. Zabili za 1:1. Ovo nije "skidanje gaća". Da smo mogli bolje odigrati, mogli smo, ali to ne bi pravilo neku veću razliku.
Jeste ali smo slavili kad ga zabismo za 1:1, a nismo odmah trcali prema centru da zabijemo jos 2-3. Benjamine, Benjamine, gdje ce ti dusa :skoljka:
Logovan

#14142 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Logovan »

HAJDE SARAJ'VO!

JEBI BJELORUSE!
Awakened

#14144 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Awakened »

Ima li neki link ljudi?
Erice39

#14145 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Erice39 »

Awakened wrote:Ima li neki link ljudi?
Biće na youtube
Awakened

#14146 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Awakened »

Erice39 wrote:
Awakened wrote:Ima li neki link ljudi?
Biće na youtube
Hvala!
van Basten

#14147 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by van Basten »

Sudija je debil
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#14148 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by bordo gandalf »

Gavric odlican nazad
vicious

#14149 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by vicious »

Tatar ko drogiran, daj trzni se malo ba!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#14150 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by bordo gandalf »

Ma igraju pod nekim strahom, osjeti se... Letic pogubljen... Ne zna u trku centrirati ala Bekic
Post Reply