Sebija All about

Post Reply
high_volume

#14126 Re: Sebija All about

Post by high_volume »

Iker C wrote: 29/05/2021 11:07 Zamolio bih sve postivaoce lika i djela uvazene profesorice Izetbegovic da se suzdrze od prijetnji novinarima. To nije nacin i ne vodi nigdje, SDA je demokratska stranka koja ne poznaje taj nacim borbe za istinu i pravdu. Razumijem da ste rezignirani brutalnim lazima i neistinama koje se pisu o nasoj heroini u bijelom ali molim vas da se suzdrzite. Ima sigurno drugih nacina da iskazete podrsku, npr zakupite baner i napisete poruku podrske uvazenoj profesorici, zatim na viberu kao profilnu sliku stavite sliku uvazene profesorice ili na drustvenim mrezama. Bitno je da pokazete da ste na strani istine ali na jedan demokratski nacin.
Kad god vam je teske i kad vas pogodi neka neistina o uvazenoj profesorici, sjetite se samo da je SDA isuvise velika stranka da bi se spustila na taj prizemni nivo zastrasivanja novinara. SDA je oformila grupu eminentnih strucnjaka na celu sa uvazenim zastupnikom Zahiragicem koja ce stiti interese uvazene profesorice u javnosti.
Zivi mi i zdravi bili i zapamtite da smo na strani istine i pravde i da smo takvi drazi Bogu od onih koji sire smutnju medju vjernicima.
Shvatio sam da si ti, zapravo, samo provokator na ovom forumu :-)

Je, kakav god bio, ovaj forum nema učesnike toliko nisko podaničkog mentaliteta i slijepog vjerovanja u lik i djela SDA, koliko ti pokazuješ :-)
dustaban

#14127 Re: Sebija All about

Post by dustaban »

Iker C wrote: 29/05/2021 11:07 Zamolio bih sve postivaoce lika i djela uvazene profesorice Izetbegovic da se suzdrze od prijetnji novinarima. To nije nacin i ne vodi nigdje, SDA je demokratska stranka koja ne poznaje taj nacim borbe za istinu i pravdu. Razumijem da ste rezignirani brutalnim lazima i neistinama koje se pisu o nasoj heroini u bijelom ali molim vas da se suzdrzite. Ima sigurno drugih nacina da iskazete podrsku, npr zakupite baner i napisete poruku podrske uvazenoj profesorici, zatim na viberu kao profilnu sliku stavite sliku uvazene profesorice ili na drustvenim mrezama. Bitno je da pokazete da ste na strani istine ali na jedan demokratski nacin.
Kad god vam je teske i kad vas pogodi neka neistina o uvazenoj profesorici, sjetite se samo da je SDA isuvise velika stranka da bi se spustila na taj prizemni nivo zastrasivanja novinara. SDA je oformila grupu eminentnih strucnjaka na celu sa uvazenim zastupnikom Zahiragicem koja ce stiti interese uvazene profesorice u javnosti.
Zivi mi i zdravi bili i zapamtite da smo na strani istine i pravde i da smo takvi drazi Bogu od onih koji sire smutnju medju vjernicima.
:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

definitivno vrhunski cinizam, svaka ti cast, dobar si, volio bih te upoznati...
Billy The Pljuc

#14128 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Dobro je, vratio si se, bio sam se zabrinuo iskreno s obzirom na šturost postova.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#14129 Re: Sebija All about

Post by pici »

Sve joj je upitno... sa prosjekom 7.38 da dodjes do direktora uz "specijalizacije, magisterije, doktorate"... to more samo unasKe.
Zato je i brane onakvi ko onaj vehabijica sto se zeli obracunat sa senadom i slicni ko ona.
Zato smo leglo, kriminala, ratnih zlocinaca, nepotizma, korupcije itd
Zato smo zbog slicnih kao bracni par čausesku, tamni vilajet i tu smo gdje smo... u prknu europe.
Login77777

#14130 Re: Sebija All about

Post by Login77777 »

Diplome i sve ostalo sto je zavrseno u BiH ne vrijedi vani nista. Siguran sam da 80 % naroda sto je u BiH zavrsilo neku visu skolu nebi u Njemackoj, Svicarskoj itd moglo zavrsiti obicni zanat. Jednostavno diplome u BiH su za k.urca.
A jedna takva je i bakirova zena.
spinel_

#14131 Re: Sebija All about

Post by spinel_ »

Hayat

April 2020
Kurjak - svjetski priznati ginekolog

Maj 2021
Kurjak - plagijator i kurjak doslovce
uglavnomja

#14132 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

uvazeni zastupnik zaha, najbolji student prava (poslije seselja), za kojeg su se otimali sudovi, tuziteljstva i sve advokatske kancelarije u zemlji, a i sire ... pokazao je svoju posvecenost sultaniji ostajuci u njenoj bransi - zdravstvu :oops:

bivsi predsjednik visokocijenjenog udruzenja studenata sarajevskog prava, clanova sda, zvanog spus :thumbup:

sa perspektivom da ce uskoro dobiti kolegu slicnog streovitog uspjeha - novi preCednik studenata fbih je ponikao u istoj ergeli, ima da svane visokom obrazovanju
mirsek

#14133 Re: Sebija All about

Post by mirsek »

spinel_ wrote: 29/05/2021 11:20
Hayat

April 2020

Maj 2021
Pa sam je kriv.
spinel_

#14134 Re: Sebija All about

Post by spinel_ »

mirsek wrote: 29/05/2021 11:28
Hayat

April 2020

Maj 2021
Pa sam je kriv.
Ma nemoj? A da je umjesto Sebije bilo ko drugi a da nije SDA mislis da bi dobivao ovakve epitete od ove pacenicke TV kuce koja dovodi sda kriminalce u ramazanski program.
Bloo
Globalna šefica

#14135 Re: Sebija All about

Post by Bloo »

Login77777 wrote: 29/05/2021 11:18 Diplome i sve ostalo sto je zavrseno u BiH ne vrijedi vani nista. Siguran sam da 80 % naroda sto je u BiH zavrsilo neku visu skolu nebi u Njemackoj, Svicarskoj itd moglo zavrsiti obicni zanat. Jednostavno diplome u BiH su za k.urca.
ne bi*
Obrazovanje u BiH jeste lose i fosilizirano. Manjak prakse, previse zastarjele teorije. Nacin ucenja i primjena naucenog nam je takode fosilno. Pokazala PISA.
Medutim, nema potrebe da se odas defetizmu i tvrdis navedeno. Inteligentniji pokusavaju u trenutnom sistemu da nauce koliko je moguce, ostalo je stvar zelje za licnim razvojem i ulaganjem u sebe, pa ces se dodatno obrazovati na sve moguce nacine. Tako da nema potrebe "da budes siguran".
meridiyan

#14136 Re: Sebija All about

Post by meridiyan »

Je li jos neka titula ostala?

Sebija Izetbegović prije četiri dana dobila i počasno zvanje primarijus
"“Obavještavamo Vas da je dodjeljeno počasno zvanje primarijus kao priznanje za dugogodišnji uspješan rad i posebne rezultate postignute na zaštiti zdravlja stanovništva i razvoju zdravstva za 2020. godinu”"
Last edited by meridiyan on 29/05/2021 11:39, edited 1 time in total.
mirsek

#14137 Re: Sebija All about

Post by mirsek »

spinel_ wrote: 29/05/2021 11:30
mirsek wrote: 29/05/2021 11:28
Pa sam je kriv.
Ma nemoj? A da je umjesto Sebije bilo ko drugi a da nije SDA mislis da bi dobivao ovakve epitete od ove pacenicke TV kuce koja dovodi sda kriminalce u ramazanski program.
Sam je kriv, zakleo se da nije bio mentor da bi par dana poslije to demantirao.
Sam pao sam se ubio.
Billy The Pljuc

#14138 Re: Sebija All about

pici wrote: 29/05/2021 11:13 Sve joj je upitno... sa prosjekom 7.38 da dodjes do direktora uz specijalizacije, magisterije, doktorate... to more samo unasKe.
Zato je i brane onakvi ko onaj vehabijica sto se zeli obracunat sa senadom i slicni ko ona.
Zato smo leglo, kriminala, ratnih zlocinaca, nepotizma, korupcije itd
Zato smo zbog slicnih kao bracni par čausesku, tamni vilajet i tu smo gdje smo... u prknu europe.
Gledam nakav dokumentarac i nemrem bilivit da je jedna npr. Jamajka uspjela dohakati kriminalcima i ovakvim pojavama u društvu. Osnovali ljudi agenciju koja se bukvalno oslanja na poligraf i istražuje kriminal i korupciju. Znači svaki dan privedu nekoga i na poligraf, bez izuzetaka i bez "osnovane sumnje", policajce, funkcionere iz svih sfera društva i dr. Izvoli da te malo propitamo, padneš li makar i na banalnoj stvari ajd zdravo funkcija. Kod nas bi bezbeli u jednoj takvoj agenciji radili po reciprocitetu isključivo igrači SDA/HDZ/SNSD a što kod njih blago njima nije slučaj, uspjeli su pronaći dovoljno časnih i poštenih ljudi na koje se ne može uticati.

Naravno da se recept jedne Jamajke kod nas ne može primjeniti jer bi kod nas u tom slučaju osnovno zanimanje bilo čuvar u zatvoru s obzirom da nema sfere društva u kojoj se pošteno radilo i gdje se neko ličnim izborom ili pod određenim pritiskom nije ukaljao. Kao što su švicarci razvijali bankarski sektor tako bi i mi trebali razvijati zatvorski sektor jer ovo kapaciteta što imamo nije dovoljno za sve one koji trebaju ići iza rešetaka.

Tako je i sa Sebijom i njenim školovanjem naravno, najmanje je tu do nje, veći su krivci oni što su isto omogućili i naravno ne samo njoj ali se ona baš izdvaja s obzirom na situaciju kod nas.
dustaban

#14139 Re: Sebija All about

Post by dustaban »

uDRio Dr Ceric na Dr Kurjaka braneci DR Sebiju... DR kanje na kvadrat
Login77777

#14140 Re: Sebija All about

Post by Login77777 »

Bloo wrote: 29/05/2021 11:33
Login77777 wrote: 29/05/2021 11:18 Diplome i sve ostalo sto je zavrseno u BiH ne vrijedi vani nista. Siguran sam da 80 % naroda sto je u BiH zavrsilo neku visu skolu nebi u Njemackoj, Svicarskoj itd moglo zavrsiti obicni zanat. Jednostavno diplome u BiH su za k.urca.
ne bi*
Obrazovanje u BiH jeste lose i fosilizirano. Manjak prakse, previse zastarjele teorije. Nacin ucenja i primjena naucenog nam je takode fosilno. Pokazala PISA.
Medutim, nema potrebe da se odas defetizmu i tvrdis navedeno. Inteligentniji pokusavaju u trenutnom sistemu da nauce koliko je moguce, ostalo je stvar zelje za licnim razvojem i ulaganjem u sebe, pa ces se dodatno obrazovati na sve moguce nacine. Tako da nema potrebe "da budes siguran".
Tipkam na mobitel, pa pustim poruke nekad bez pregleda. A nisam uz to isao nikada u BiH u skolu tako da imam pravo na poneku gresku. Sve u svemu moze se razumjeti sto napisem. :mrgreen:

Ja nisam rekao da u BiH nema pametni ljudi. Ima svakako. Ali sam siguran da veliki dio sto je navodno zavrsio vecu skolu ne bi zavrsio vani tako lako obicni zanat. Afere kupljeni diploma govore o tome.
uglavnomja

#14141 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

meridiyan wrote: 29/05/2021 11:34 Je li jos neka titula ostala?

"“Obavještavamo Vas da je dodjeljeno počasno zvanje primarijus kao priznanje za dugogodišnji uspješan rad i posebne rezultate postignute na zaštiti zdravlja stanovništva i razvoju zdravstva za 2020. godinu”"
jeste,

clan anubih :arrow: prva preCednica :arrow: pocasna dozivotna
clan banu :arrow: prva preCednica :arrow: isto

i jos prof dr emeritus :-D

morebitno mi nesto fali?

izabrali su pravi tajming za ovu budalastinu :-)

inace ovdje ima bas finih papira za provjeriti :D

lične podatke kandidata,
ovjerenu fotokopiju diplome o završenom fakultetu,
ovjerenu fotokopiju o položenom stručnom ispitu,
ovjerenu fotokopiju o položenom specijalističkom ispitu,
dokaz o desetogodišnjem radnom iskustvu u zvanju specijaliste,
mišljenje nadležne federalne komore iz oblasti zdravstva,
mišljenje stručno-medicinskog udruženja specijalnosti kojem kandidat pripada ukoliko je isto formirano,
iscrpno obrazloženje o uspješnosti desetogodišnjeg rada kandidata u svojstvu specijaliste,
podatke o objavljenim stručnim radovima, kao i izvodi iz časopisa u kojima su radovi objavljeni,
iscrpno obrazloženje o doprinosu u unapređenju zdravstvene zaštite izdato od stručnog vijeća zdravstvene ustanove u kojoj kandidat radi ili sam kandidat iscrpno obrazloži,
mišljenje etičkog komiteta zdravstvene ustanove o kandidatu za dodjelu naziva primarijus u pogledu primjene pravila - kodeksa medicinske etike i deontologije, odnosno izjava poslodavca, kao i potvrda nadležne federalne komore iz oblasti zdravstva da kandidatu za dodjelu naziva primarijus nisu izrečene kazne zbog kršenja etičkih principa struke u zadnjih 5 (pet) godina od dana podnošenja prijedloga za dodjelu naziva primarijus, a ukoliko federalna komora nije formirana prihvata se i potvrda nadležne kantonalne komore iz oblasti zdravstva,
iscrpno obrazloženje o uspješnosti na stručnom usavršavanju zdravstvenih radnika,
stručna biografija kandidata.
Bloo
Globalna šefica

#14142 Re: Sebija All about

Post by Bloo »

Login77777 wrote: 29/05/2021 11:50
Bloo wrote: 29/05/2021 11:33
ne bi*
Tipkam na mobitel, pa pustim poruke nekad bez pregleda. A nisam uz to isao nikada u BiH u skolu tako da imam pravo na poneku gresku. Sve u svemu moze se razumjeti sto napisem. :mrgreen:

Ja nisam rekao da u BiH nema pametni ljudi. Ima svakako. Ali sam siguran da veliki dio sto je navodno zavrsio vecu skolu ne bi zavrsio vani tako lako obicni zanat. Afere kupljeni diploma govore o tome.
Ne mozemo to znati. Mozemo, pretpostavljati, ali ne tvrditi sa sigurnoscu.
Ako Njemacku potresaju skandali sa doktoratima, hocemo li onda moci reci i da njemacki sistem obrazovanja je sranje i da njemacki ucenici i diplomanti itd. ne bi mogli u SAD, Svicarskoj ili Francuskoj zavrsiti ni zanat?
Ne, naravno.
Billy The Pljuc

#14143 Re: Sebija All about

Bossona wrote: 29/05/2021 09:27 U Bosni niko glasnije ne brani vladajuću elitu od mantijaša jer su interesno finansijski vezani kao pupčanom vrpcom. Primjera radi, bivši reis Cerić-Vezir nikada se nije oglašavao o nepotizmu, korupciji i kriminalu vlasti ali zato svako malo staje u njihovu zaštitu. Običan čovjek kojem se najviše čini zulum on je nebitan, ali eto važno je političku krimomafijašku elitu staviti pod hodžinsko džube. Danas brani Sebiju, prošle godine branio Novalića zbog kriminalno pljačkarske nabavke respiratora, nedavno predvodio SDA-ovu propagandu usmjerenu protiv opozicije u Mostaru. I nije Cerić jedini takav je i Kavazović jer je SDA političko krilo IZ i obrnuto. Na desetine drugih imama decenijama aktivno učestvuju u predizbornoj kampanji, daju podršku vladajućoj SDA eliti sa minbere ili društvenih mreža, ili jednostavno brane političku elitu ogrezlu u kriminalu tako što godinama šute na pljačku velikih preduzeća, ne transparentnu podjelu subvencija, na mito i korupciju u javnim nabavkama, nepotizam itd. Muftije, glavne imame, hodže očigledno treba snažno i otvoreno bojkotovati ne samo jednom u godini po pitanju zekata i vitara već stalno i tokom cijele godine govoriti o njihovoj sramnoj ulozi zaštitnika korumpirane političke elite, o njihovoj zloupotrebi vjere, o današnjem dominantnom narativu kojeg kroz hutbe putem društvenih mreža i media centra najviše širi i forsira upravo Islamska zajednica kada je u pitanju SDA i Izetbegovići.
Image
Na ovog lika definitivno nisam obraćao pažnju sve dok nisu počeli pisati da se oblači u Milanu, voza uokolo u autu od 100.000, kupuje nekretnine za bagatelu i sl. Naravno da istog nisi mogao odvojiti od IVZ-a jer je isti bio Reis a kako slabo praktikujem islam u smislu odlaska u džamiju, pogotovo odlaskom Bugarija, nisam bio toliko ni svjestan ostatka priče. Odvratan je i odrođen od stvarnosti i naroda, vjerovatno zadnji čovjek koji bi se trebao uopšte oglašavati po pitanju bilo čega a pogotovo ovoga sa Sebijom.
meridiyan

#14144 Re: Sebija All about

Post by meridiyan »

uglavnomja wrote: 29/05/2021 11:53
meridiyan wrote: 29/05/2021 11:34 Je li jos neka titula ostala?

jeste,

clan anubih :arrow: prva preCednica :arrow: pocasna dozivotna
clan banu :arrow: prva preCednica :arrow: isto

i jos prof dr emeritus :-D

morebitno mi nesto fali?

izabrali su pravi tajming za ovu budalastinu :-)

inace ovdje ima bas finih papira za provjeriti :D

lične podatke kandidata,
ovjerenu fotokopiju diplome o završenom fakultetu,
ovjerenu fotokopiju o položenom stručnom ispitu,
ovjerenu fotokopiju o položenom specijalističkom ispitu,
dokaz o desetogodišnjem radnom iskustvu u zvanju specijaliste,
mišljenje nadležne federalne komore iz oblasti zdravstva,
mišljenje stručno-medicinskog udruženja specijalnosti kojem kandidat pripada ukoliko je isto formirano,
iscrpno obrazloženje o uspješnosti desetogodišnjeg rada kandidata u svojstvu specijaliste,
podatke o objavljenim stručnim radovima, kao i izvodi iz časopisa u kojima su radovi objavljeni,
iscrpno obrazloženje o doprinosu u unapređenju zdravstvene zaštite izdato od stručnog vijeća zdravstvene ustanove u kojoj kandidat radi ili sam kandidat iscrpno obrazloži,
mišljenje etičkog komiteta zdravstvene ustanove o kandidatu za dodjelu naziva primarijus u pogledu primjene pravila - kodeksa medicinske etike i deontologije, odnosno izjava poslodavca, kao i potvrda nadležne federalne komore iz oblasti zdravstva da kandidatu za dodjelu naziva primarijus nisu izrečene kazne zbog kršenja etičkih principa struke u zadnjih 5 (pet) godina od dana podnošenja prijedloga za dodjelu naziva primarijus, a ukoliko federalna komora nije formirana prihvata se i potvrda nadležne kantonalne komore iz oblasti zdravstva,
iscrpno obrazloženje o uspješnosti na stručnom usavršavanju zdravstvenih radnika,
stručna biografija kandidata.

Nije jedina, ima ih jos 32. Samo se pitam ako je sve to potrebno za dodjelu priznanja koliko i je trebalo vremena da za sve pribave trazenu dokumentaciju? I nteresantno da se i to desilo prije 4 dana a da danas izlazi na vidjelo

Vijesti
29.05.2021 11:02

Ljekarska komora Kantona Sarajevo dodijelila je nedavno ljekarima počasno zvanje primarijus.

Odluka je objavljena prije četiri dana, a na spisku su 33 ljekara. Među njima je naravno i direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.

“Obavještavamo Vas da je dodjeljeno počasno zvanje primarijus kao priznanje za dugogodišnji uspješan rad i posebne rezultate postignute na zaštiti zdravlja stanovništva i razvoju zdravstva za 2020. godinu”, navodi se u saopćenju.

Evo koji ljekari su dobili ovu tituli:

Elvira Karaselimović Džambasović
Hasan Tanović
Lejla Alađuz
Dunja Hodžić
Amira Baždarević Rašidagić

Sebija Izetbegović
Aida Ćorić
Aida Saray
Alen Džubur
Alen Karić
Alden Begić
Alma Međedović
Alma Muslimović
Belma Gazibera
Damir Rebić
Faris Zvizdić
Rubina Alimanović Alagić

Sadat Pušina
Selma Ajanović
Ranka Vukčević Krtinić
Jadranko Urlić
Nermin Zec
Azra Arslanagić Korjenić
Aida Kapetanović
Alma Šalaka
Amir Asotić
Emina Kasumagić Halilović
Jasmina Bajrović
Kenan Karavdić
Ksenija Miladinović
Mirsad Selimović
Mirsada Smailbegović
Almedina Hadžihasanović Moro
Last edited by meridiyan on 29/05/2021 12:08, edited 1 time in total.
uglavnomja

#14145 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

Billy The Pljuc wrote: 29/05/2021 11:56
Na ovog lika definitivno nisam obraćao pažnju sve dok nisu počeli pisati da se oblači u Milanu, voza uokolo u autu od 100.000, kupuje nekretnine za bagatelu i sl. Naravno da istog nisi mogao odvojiti od IVZ-a jer je isti bio Reis a kako slabo praktikujem islam u smislu odlaska u džamiju, pogotovo odlaskom Bugarija, nisam bio toliko ni svjestan ostatka priče. Odvratan je i odrođen od stvarnosti i naroda, vjerovatno zadnji čovjek koji bi se trebao uopšte oglašavati po pitanju bilo čega a pogotovo ovoga sa Sebijom.
jaro moj dobri, ovaj je pun kao 3 titanika :oops:

materijal za prof dr biznisa - kako opuhati budzet jedne zemlje pomocu vjerskih i ostalih udruzenja

da ti ne pricam da je dobio kucu/vilu sa bastom ispod stomatologije

i jos mu hanuma reKNUla: pa mi smo to zasluzili, bili smo podstanari u cikagu ili vec gdje je bio stacioniran
Last edited by uglavnomja on 29/05/2021 12:07, edited 1 time in total.
Baba Jefimija

#14146 Re: Sebija All about

Post by Baba Jefimija »

Ovo je nevjerovatno. Krivotvorili su indeks sa ocjenama iz Zagreba. Zaboravili su samo stavit pečate :lol:
konami666

#14147 Re: Sebija All about

Post by konami666 »

Bossona wrote: 29/05/2021 09:27 U Bosni niko glasnije ne brani vladajuću elitu od mantijaša jer su interesno finansijski vezani kao pupčanom vrpcom. Primjera radi, bivši reis Cerić-Vezir nikada se nije oglašavao o nepotizmu, korupciji i kriminalu vlasti ali zato svako malo staje u njihovu zaštitu. Običan čovjek kojem se najviše čini zulum on je nebitan, ali eto važno je političku krimomafijašku elitu staviti pod hodžinsko džube. Danas brani Sebiju, prošle godine branio Novalića zbog kriminalno pljačkarske nabavke respiratora, nedavno predvodio SDA-ovu propagandu usmjerenu protiv opozicije u Mostaru. I nije Cerić jedini takav je i Kavazović jer je SDA političko krilo IZ i obrnuto. Na desetine drugih imama decenijama aktivno učestvuju u predizbornoj kampanji, daju podršku vladajućoj SDA eliti sa minbere ili društvenih mreža, ili jednostavno brane političku elitu ogrezlu u kriminalu tako što godinama šute na pljačku velikih preduzeća, ne transparentnu podjelu subvencija, na mito i korupciju u javnim nabavkama, nepotizam itd. Muftije, glavne imame, hodže očigledno treba snažno i otvoreno bojkotovati ne samo jednom u godini po pitanju zekata i vitara već stalno i tokom cijele godine govoriti o njihovoj sramnoj ulozi zaštitnika korumpirane političke elite, o njihovoj zloupotrebi vjere, o današnjem dominantnom narativu kojeg kroz hutbe putem društvenih mreža i media centra najviše širi i forsira upravo Islamska zajednica kada je u pitanju SDA i Izetbegovići.
Image
Pa svi oni koji su obrazovani u BiH znaju da je IZ podređena izetbegovicima. Da nije bilo njih ovdje bi bila sekularna država. Zato je u Bosni uzrečica “selam, posl’o me Asim” i sl. Prije neke 3 godine kad sam bio u Bosni, sjećam se bilo ljeto i zatvorili ulicu glavnu zbog nekog maratona. I policija stoji tu i svi koji dodju sa autom vraćaju. I dolazi Skaka otvara prozor a drotovi odma “selam, ovdje je zatvoreno ali možete proći dok ne počne manifestacija”. Malo offtopic
spinel_

#14148 Re: Sebija All about

Post by spinel_ »

Baba Jefimija wrote: 29/05/2021 12:05 Ovo je nevjerovatno. Krivotvorili su indeks sa ocjenama iz Zagreba. Zaboravili su samo stavit pečate :lol:

:lol:
Tako ti je to kad su se sapleli u vlastitoj laži. Mufljuzi i munafici
Image
Image
Billy The Pljuc

#14149 Re: Sebija All about

uglavnomja wrote: 29/05/2021 12:05
Billy The Pljuc wrote: 29/05/2021 11:56
jaro moj dobri, ovaj je pun kao 3 titanika :oops:

materijal za prof dr biznisa - kako opuhati budzet jedne zemlje pomocu vjerskih i ostalih udruzenja

da ti ne pricam da je dobio kucu/vilu sa bastom ispod stomatologije

i jos mu hanuma reKNUla: pa mi smo to zasluzili, bili smo podstanari u cikagu ili vec gdje je bio stacioniran
A isplivalo je dosta toga o njemu već i zato me iskreno i čudi njegovo blamiranje po društvenim mrežama, nauzimao se dovoljno i trebao bi da se pokrije ponjavicom i šuti uživajući u plodovima svog "rada".
uglavnomja

#14150 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

ne bi bilo izetbegovica bez iz
dzamije po selendrama su odradile ppredizborne poslove svaki put

nije dzaba na svakoj politickoj slici ovaj lopoov uz aliju u prvom redu
Post Reply