Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pashasolidni
#14126 Re: Juventus
shto grijeshim,herr Feller?
- Rockefeller
#14127 Re: Juventus
Osvajamo bola' 
-
pashasolidni
#14128 Re: Juventus
teshko jarane...al' eto da ne budem zakeralo,neka bude ona stara,lopta je okrugla 
- Rockefeller
#14129 Re: Juventus
Mah sve je moguće ali da je Barsa blagi favorit', da.

-
salle_eh1986
#14130 Re: Juventus
naravno riječ je o ibrahimovićuJedan je igrač te za Juventus fatalne 2006 odlučio otići, imao je na to pravo. Bio je mlad, talentovan i želio je osvajati titule, ne u Seriji B već na velikoj pozornici. Osvajao je i osvojio mnogo toga, igrao je u važnim utakmicama i finalima... Svim mogućim, osim u finalu Lige Šampiona. Juventus će nakon svega igrati to finale. Za tada mladu zvijezdu, danas već legendu fudbala na zalasku karijere, ostat će to izgleda samo san.
reklo bi se sudbina je kurva ali u ovom slučaju i neka je
FOZA JUVE
- Rockefeller
#14131 Re: Juventus
Jbg-a, bio bi fantastičan kod nas.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14132 Re: Juventus
Opet ovako u Berlinu

- suadfor
#14133 Re: Juventus
suarez nategao tetivu sto vec dugo vuce, mozda ce biti spreman, mozda nece. mozda izbjegavaju da ga suoce sa starim znancima 
-
omar little
#14134 Re: Juventus
na barcinoj temi ni upola ovoliko optimizma i samouvjerenosti. 
- insaneinthebrain
#14135 Re: Juventus
vi vec osvoili pa nema potrebe ni da pisete postoveomar little wrote:na barcinoj temi ni upola ovoliko optimizma i samouvjerenosti.
- Rockefeller
#14136 Re: Juventus
Jbg-a.omar little wrote:na barcinoj temi ni upola ovoliko optimizma i samouvjerenosti.
-
omar little
#14137 Re: Juventus
naprotiv, govorim upravo suprotno. no, vidim da sale i zajebancija nisu bas dobro dosle ovdje. adio.
- Rockefeller
#14138 Re: Juventus
Đeš bonaomar little wrote:naprotiv, govorim upravo suprotno. no, vidim da sale i zajebancija nisu bas dobro dosle ovdje. adio.
- relativno84
#14139 Re: Juventus
vodjeni iskustvom kolega s druge teme ex spanskog gigantaomar little wrote:na barcinoj temi ni upola ovoliko optimizma i samouvjerenosti.
- I am Happy
#14140 Re: Juventus
Ja sam bio pesimista prije revansa protiv Reala, Borusije a vala i Monaka....omar little wrote:na barcinoj temi ni upola ovoliko optimizma i samouvjerenosti.
Tek kada vidim u prvoj utakmici koliko je ustvari Juve bolji i da ce proci, onda "zracim" pozitivom
Sad se igra samo jedna utamica a Juve je vec dokazao da je bolji od duplo skupljeg tima
I zaista nema razloga da i dalje ne sanjamo
- I am Happy
#14141 Re: Juventus
Ne znam za Alegrijev menu, ali Suraezov znam 

-
groove
#14142 Re: Juventus
je li ovo istina dybala za 28M u juve.
zar iz palerma nisu skoro govorili kao ponude ispod 50M ne shvataju ozbiljno
- relativno84
#14143 Re: Juventus
Fascinira ovaj siroki animozitet kako prema Talijanskom fudbalu tako jos vise prema Juventusu
Ljudi nikako da se pomire s cinjenicom da se Juventus iz godine u godinu postepeno vraca na nekadasnji nivo.
Kako smo prosli grupu, mogu se citati nebuloze vrlih strucnjaka kako nam slijedi deracina od strane nekih timova i tako faza po faza Juve u finalu, naravno sad vec postoji realna prilika da nas neko podere ali za to nije potrebno biti neki strucnjak, dovoljno je vidjeti protiv koga igramo i ko je sve padao godinama pred njima.
S mogucnostima koje Juve ima na raspologanju, odigrati citavu sezonu sa samo 14 igraca koji doprinose timu, i ostvariti sve ovo je veliki uspjeh, ali lakse biti supak i to sve popljuvati
Tako da, ovaj uspjeh Juventusa a bgmi i drugih klubova iz serie a u ligi evrope cini me jos radosnijim, talijani se vracaju, sporo ali sigurno.
Mozda neko vise voli da igra fifu jer je napucanija ali meni je pes nesto vise od igrice
Kako smo prosli grupu, mogu se citati nebuloze vrlih strucnjaka kako nam slijedi deracina od strane nekih timova i tako faza po faza Juve u finalu, naravno sad vec postoji realna prilika da nas neko podere ali za to nije potrebno biti neki strucnjak, dovoljno je vidjeti protiv koga igramo i ko je sve padao godinama pred njima.
S mogucnostima koje Juve ima na raspologanju, odigrati citavu sezonu sa samo 14 igraca koji doprinose timu, i ostvariti sve ovo je veliki uspjeh, ali lakse biti supak i to sve popljuvati
Tako da, ovaj uspjeh Juventusa a bgmi i drugih klubova iz serie a u ligi evrope cini me jos radosnijim, talijani se vracaju, sporo ali sigurno.
Mozda neko vise voli da igra fifu jer je napucanija ali meni je pes nesto vise od igrice
- insaneinthebrain
#14144 Re: Juventus
ancelotti ti je zahvalio na cestitkama koje si mu poslao za prolaz dalje i kaze pozdravi i ti svojegroove wrote:je li ovo istina dybala za 28M u juve.
- Rockefeller
#14145 Re: Juventus
Zamparini je troler. Ne možeš uzeti za igrača kojem iduće sezone ističe ugovor 50 miliona.groove wrote:je li ovo istina dybala za 28M u juve.
-
groove
#14146 Re: Juventus
ali opet zavisi koliko je klubova zainteresovano.Rockefeller wrote:Zamparini je troler. Ne možeš uzeti za igrača kojem iduće sezone ističe ugovor 50 miliona.groove wrote:je li ovo istina dybala za 28M u juve.
kaze zamparini da je to novi messi.
- I am Happy
#14147 Re: Juventus
Fin komentarrelativno84 wrote:Fascinira ovaj siroki animozitet kako prema Talijanskom fudbalu tako jos vise prema JuventusuLjudi nikako da se pomire s cinjenicom da se Juventus iz godine u godinu postepeno vraca na nekadasnji nivo.
S mogucnostima koje Juve ima na raspologanju, odigrati citavu sezonu sa samo 14 igraca koji doprinose timu, i ostvariti sve ovo je veliki uspjeh, ali lakse biti supak i to sve popljuvati![]()
Taj stav mozes vidjeti samo na forumu jer su forumasi vecinom djeca, djeca koja od nedavno "prate" fudbal i ne cijene klubove sa historijom.
Koga god sretnem i popricam o utakmici, kaze da mu je drago sto se Juve vratio i zadivljeni su prikazanim. Uopste ih ne smatraju ekipom koju ce Barca natrpati
Imam dva prijatelja koji "zive" za Real, prati svaku utakmicu skupa i navijaju.
Prije utakmice sa Realom, sreo sam ovog jednog i bas smo razgovarali o predstojecem dvomecu.
On uopste nije bio optimistican, covjek je gledao Real godinama i sjeca se odlicno utakmica sa Juventusom. I da, dobro se sjecam kad mi je rekao da se boji da ce ih OPET kostati njihov igrac. Tako i bi, Morata utrpa dva komada
Nadam se da ce jos pojacati ekipu i da ce i iduce godine doci barem do cetvrtfinala.
- I am Happy
#14148 Re: Juventus
Vjerujem i da otac tog malog isto misligroove wrote:ali opet zavisi koliko je klubova zainteresovano.Rockefeller wrote:Zamparini je troler. Ne možeš uzeti za igrača kojem iduće sezone ističe ugovor 50 miliona.groove wrote:je li ovo istina dybala za 28M u juve.
A mama mu sigurno kaze da je najljepsi
- Bianconeri1988
#14149 Re: Juventus
Juventus niti jedan meč knock-out faze nije odigrao u punom sastavu, uvijek je neko falio ili Pirlo ili Pogba zato ovo finale još više dobija na značaju. Igrali samo na Bernabeuu kompletni. tj. sa Pogbom koji nije igrao skoro dva mjeseca i bili smo potpuno ravnopravni, a rijetke su ekipe koje na gostovanju budu ravnopravne sa Realom.
Pa najbolju utakmicu sezone protiv Borussije na gostovanju smo odigrali bez Pirla i Pogbe, Pogba igrao samo 20 minuta...
Imati zvučnija ime ne znači da su i bolji igrači. Najbolji primjer je Stefano Sturaro, ubijeđen sam da 90 % navijača Reala nije čulo za njega do tekme u Torinu, a momak je preorao teren za ono što je igrao.
Pa najbolju utakmicu sezone protiv Borussije na gostovanju smo odigrali bez Pirla i Pogbe, Pogba igrao samo 20 minuta...
Imati zvučnija ime ne znači da su i bolji igrači. Najbolji primjer je Stefano Sturaro, ubijeđen sam da 90 % navijača Reala nije čulo za njega do tekme u Torinu, a momak je preorao teren za ono što je igrao.
- Rockefeller
#14150 Re: Juventus
Dosta klubova je bilo zainteresovano ali Dybala je izrazio želju da ostane u Italiji. Sada da se vaga između ostalih klubova i Juventusa, to ne bi imalo smisla. Momak jeste veliki talenat i sa igračima kao što su Buffon, Tevez, Macha, Pogba sigurno može napredovati još više. Zdrava sredina. Pogledaj samo Morattu i pogledaj Iturbea u Romi.groove wrote:ali opet zavisi koliko je klubova zainteresovano.Rockefeller wrote:Zamparini je troler. Ne možeš uzeti za igrača kojem iduće sezone ističe ugovor 50 miliona.groove wrote:je li ovo istina dybala za 28M u juve.