Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:utrecht je karina od ekipe a ne jaka ekipa.
biti 6. u holandskoj ligi to moze svako jer nakon ajaxa, psv-a i ponekad fejnorda, sve ostalo su karine u rangu skandinavije i nize.
Dobro ti navijaš za Velež nemaš pravo glasa.
A ti Dino i ostali vrijedi više Utrecht izbaciti nego sve i jednu ekipu koju je Sarajevo osim Genka, a i to je upitno jer ponavljam tadašnji i današnji Genk nebo i zemlji ni manje ni više.
nije, nemam nista protiv zrinje i ove pobjede, ali sarajevo je ostvarilo veci uspjeh prije tih nekih desetak godina, mozda i vise od 10. izgubili su od ekipe cluja i to je bilo blizu, sjecam se da sam u holidayu gledo su nekoj kafani jer su samo tu imali prenos, sarajevo imalo nekakvih stativa i precki u rumuniji. a ta ekipa cluja je narednih par godina ulazila u grupnu fazu lige prvaka i uzimala je bodove jakim ekipama.
jebo ovaj utrecht ba. kad je sta utrecht u evropi uradio?
Dobro meni je suza potekla kad je Hadzic pogodio stativu, al' necemo o tome ispali smo i vozdraa.
Igrali još bruku puta protiv jakih ekipa i brukali se i eto ukratko.
Najveca pobjeda protiv Genka tadašnjeg koji nije današnji mislim jasno je sve kao dan evo vidiš ovaj omega kaze nisi Sarajevo pratio valjda što sam realan pa ne valja.
Sad ce mi još pisati da sam srbin ili hrvat samo pazi.
Last edited by 90minut on 01/08/2019 22:43, edited 1 time in total.
Aha skontao sam poslije brat me ispravio mislio sam da su tada bila 4 kola prije grupne faze.Kako god se sabere Sarajevo je najvise puta imalo sansu da udje u neku grupnu fazu takmicenja.
Aha skontao sam poslije brat me ispravio mislio sam da su tada bila 4 kola prije grupne faze.Kako god se sabere Sarajevo je najvise puta imalo sansu da udje u neku grupnu fazu takmicenja.
Tad su bila 3 mi smo one maltežane prošli pa onda genk ispali od ukrajinaca.
Znaci, mi smo favoriti protiv Batea. Zna se iz koje lige oni dolaze. Sine, ne provaljuj se vise.
Mislim, navijaj ti slobidno za zrinjski, niko ti ne brani. Ali, lupati neke opservacije koje veze sa vezom nemaju, nidje veze
omega369 wrote:Znaci, mi smo favoriti protiv Batea. Zna se iz koje lige oni dolaze. Sine, ne provaljuj se vise.
Mislim, navijaj ti slobidno za zrinjski, niko ti ne brani. Ali, lupati neke opservacije koje veze sa vezom nemaju, nidje veze
Gdje ti vadiš majke ti to sad smo mi favoriti protiv Borisova?
Mislim citam i kontam šta bi.
BATE je favorit, al' ništa više koliko je Utrecht bio protiv Zrinjskog.
Ovim je zrinjski sebi obezbijedio dovoljno bodova da bude nosioc u drugom pretkolu lige prvaka slj sezone. Ako sarajevo ne osvoji ove godine, zrinjski ce se odvojit od naseg prosjeka i to i bi. Jer sa ovim bodovima su sebi obezbijedili svake sezone dobre pare od ebropskih utakmica
90minut wrote:BATE je i LŠ igrao 3-1 Bayerna uzimao i tako to 2012 evo sad vec pokazuju da to nije ni priblizno ista ekipa i u rangu su Utrechta.
Znaci, ekipa koja je redovno u evropi, koja je igrala CL i EL, derala Bayerna i druge je po tebi u rangu Utrechta koji skoro nikada nije evrope igrao?!
Svasta Nemoj ziv bio, ozbiljno.. idi trosi taj kes, mani se gubljenja vremena
90minut wrote:BATE je i LŠ igrao 3-1 Bayerna uzimao i tako to 2012 evo sad vec pokazuju da to nije ni priblizno ista ekipa i u rangu su Utrechta.
Znaci, ekipa koja je redovno u evropi, koja je igrala CL i EL, derala Bayerna i druge je po tebi u rangu Utrechta koji skoro nikada nije evrope igrao?!
Tacno me glava zaboli s kim se dopisujem, pricamo o BATE Borisovu iz 2012 i 2019 ekipe koja je ispala od Rosenborga.
Ma kakav god je Bate Borisov nama je glavni napadac Guzina,pa sad skontaje koliko je sati.
Da imamo full sastav nadao bi se necemu ovako bez pola tima,jako tesko.
Dinostula wrote:Ma kakav god je Bate Borisov nama je glavni napadac Guzina,pa sad skontaje koliko je sati.
Da imamo full sastav nadao bi se necemu ovako bez pola tima,jako tesko.
Ma krivo mi što uopšte i igramo treba se prvenstvu okrenuti.
Zrinjski ce najvjerovatnije izgubiti od Želje i vec na pocetku biti u minusu jer ce onda i kuci morati igrati s drugim timom.
A nisi mi ti rekao svoje mišljenje da li je i tebi to sve u pet deka ili je recimo Rosenborg bolji od Utrechta značajno?
Al' gledaj na to sve kao da nije utakmica odigrana protiv Zrinjskog jer mi još ne znamo koliko je ustvari Zrinjski dobro odigrao tek cemo vidjeti protiv Šveđana na cemu su.
Last edited by 90minut on 01/08/2019 23:11, edited 1 time in total.
Tacno me glava zaboli s kim se dopisujem, pricamo o BATE Borisovu iz 2012 i 2019 ekipe koja je ispala od Rosenborga.
I o Utrechtu koji je ispao od Zrinjskog, koji je mahom sastavljen od igraca Sarajeva, kojeg je Sarajevo pobijedilo prije dvije sedmice sa haman pa drugim timom...! Haj zdra'ooo!