FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
omega369

#14101 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Pa gori ste vi sto se sa njim nabjedjujete..vegeta, super termin
kakaljin

#14102 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by kakaljin »

90minut wrote:
Cossack wrote:
90minut wrote:Ponavljam dao sam pare za kartu dali su drugovi dalo je još 2 hiljade takvih isto dakle kazna ce biti placena iz našeg džepa kao što je bila svaka do sada placena iz našeg dzepa.

Što se tice kazne konkretno hajmo reci da su Delije dobile 55 hiljada kazne za rasisticko navijanje kako to oni zovu + je bilo baklji u salzburgu.

Hrvati dobili isto toliko za pravo rasisticko navijanje krike majmuna.

Mi nismo dobili kaznu bog zna koliko vremena i tesko da ce biti više od ovoga koliko su oni platili s tim da su radili gore stvari 2 puta na tim utakmicama.
Ti si klasični forumski navijač koji je 99,9% utakmicu gledao preko kakvog loseg linka i sada ovdje neku pamet prosipas. Ono sto su pojedinci napravili je bruka i steta i za Horde i za klub! Sto prije to shvatis bice ti lakse.
Skont'o si me. :thumbup:

Da ovo što su napravili pojedinci koji su najvjerovatnije previše popili ili ušmrkali koju liniju lošeg spida jeste debilno i treba ih odstraniti pogotovo onog ko je ubacio prvu baklju nemam aspolutno šta drugo reci za to.

Al' opet s druge strane stojim kraj onoga što sam napisao kad gledaš širu sliku oko pirotehnike i to na tribini i ako jesu ti pojedinci krivi svi stoje iza njih jer su mnogi od tih bili pojedinci u drugim situacijama tako da ce se platiti iz naših dzepova koji smo bili prisutni.

STA SE PLATILO IZ VASIH DJEPOVA!!!!!

SVAKO KO NANOSI I PODRZAVA NANOSENJE STETE KLUBU JE MRZITELJ KLUBA I NIJE MU MJESTO NA STADIONU
The 51st State

#14103 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by The 51st State »

u pravu je devedeseta, ko je u tom filmu iole bio to je realno objasnjenje, ponjela ih lopta sto bi se reklo.
drugo je par cipela, sto je rukovodjenje grupom na kvalitetan i svrsishodan nacin na nivou rudarskog posla uz ulozene intelektualne napore na nivou insitituta za psihologiju, a za to treba bas podosta ljudi sa elanom, kapacitetom i elementarnom zreloscu.
praktikovanje internet savjetologije je i tad i danas smjesno, mozda nekad zabavno za citati ali bespredmetno, :-D
90minut

#14104 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

The 51st State wrote:u pravu je devedeseta, ko je u tom filmu iole bio to je realno objasnjenje, ponjela ih lopta sto bi se reklo.
drugo je par cipela, sto je rukovodjenje grupom na kvalitetan i svrsishodan nacin na nivou rudarskog posla uz ulozene intelektualne napore na nivou insitituta za psihologiju, a za to treba bas podosta ljudi sa elanom, kapacitetom i elementarnom zreloscu.
praktikovanje internet savjetologije je i tad i danas smjesno, mozda nekad zabavno za citati ali bespredmetno, :-D
Ha ja fuli covjek 1 na 1 ti kuci razbiješ tanjir, a ovaj poleti na ogradu. :D

Što se tice prvog dijela posta jašta objašnjeno je to odavno zna se kakav profil ljudi vecinom komentariše ovdje tako da me ne cudi reakcija, al' eto ponekad se sam sebi smijem kad pokušavam objasniti.
A najbolje što sam mogao je sjever kroz cijelu godinu daje pare za klub posebno u evropi i za svaku grešku placa iz svog dzepa.

Eh sad da li se ja licno slazem s idiotom koji je bacio baklju naravno da ne, al' pošto sam bio u toj prici dugi niz godina sve to razumijem i uživao sam dok je trajalo. :D
SmokingMan

#14105 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

90minut wrote: u to vrijeme nas je cijeli balkan ismijavao da smo podlegli pritisku..A danas imaš identicne situacije kod Delije i ostalih jer su vidjeli da ih to ne vodi nigdje kad je baš Uefa pocela kazne lupati.
Šta ko kaže je stvar koja je irelevatna,moje mišljenje jedino mogu graditi ja,a poptuno mi je bilo nebitno kakvo su mišljenje imali drugi o nama u tom periodu.Tribinu nismo "gradili" zbog nekog drugog da bi nam se divio,i da bi nam govorio šta valja na istoj a šta ne....
90minut

#14106 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

SmokingMan wrote:
90minut wrote: u to vrijeme nas je cijeli balkan ismijavao da smo podlegli pritisku..A danas imaš identicne situacije kod Delije i ostalih jer su vidjeli da ih to ne vodi nigdje kad je baš Uefa pocela kazne lupati.
Šta ko kaže je stvar koja je irelevatna,moje mišljenje jedino mogu graditi ja,a poptuno mi je bilo nebitno kakvo su mišljenje imali drugi o nama u tom periodu.Tribinu nismo "gradili" zbog nekog drugog da bi nam se divio,i da bi nam govorio šta valja na istoj a šta ne....
Pa sad onda nikad nisi trebao ici na sjever može se navijat i s drugih tribina, mi kad smo to odlucili to je bila svojevrsna izdaja ultras pokreta na to ja mislim jer se zna po kodeksu kako stoje stvari baklja, zastava, transovi, grla i dlanovi.

Ovo ja pišem tebi k'o tebi, jer znam da ce sad doci drugi ismijavati koji u životu nisu znali šta je adrenalin. :D
SmokingMan

#14107 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

90minut wrote:
SmokingMan wrote:
Pa sad onda nikad nisi trebao ici na sjever može se navijat i s drugih tribina, mi kad smo to odlucili to je bila svojevrsna izdaja ultras pokreta na to ja mislim jer se zna po kodeksu kako stoje stvari baklja, zastava, transovi, grla i dlanovi.

Ovo ja pišem tebi k'o tebi, jer znam da ce sad doci drugi ismijavati koji u životu nisu znali šta je adrenalin. :D
Jah,poselami Caru,Ajdu,Frkija,Poparu ako ih vidiš gdje vidiš.... :D
strong69

#14108 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

Ismijava ih Balkan zbog nepaljenja baklji a prosječna posjeta nam 2000 ljudi po utakmici :lol:

O jebem ti sunce i mentalitet.
90minut

#14109 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

strong69 wrote:Ismijava ih Balkan zbog nepaljenja baklji a prosječna posjeta nam 2000 ljudi po utakmici :lol:

O jebem ti sunce i mentalitet.
Ima tome i 9 godina bilo je tad po nekoliko utakmica i 12 hiljada danas protiv Zvijezde, Radnika, Mladosti i slicnih i 2 hiljade je previše.
SmokingMan

#14110 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Neka nam je Svevišnji na pomoći.
mirza_15

#14111 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

E čuj oni platili kaznu. Pitao bih ja kojom matematikom i logikom se došlo do tog zaključka, ali nema svrhe. Ovakvi samo nanose štetu klubu. Vidjet ćemo kolika će biti kazna. Kada se bude znalo samo zamisliti šta se tim parama moglo, a šta se ustvari platilo. Nastrani čejf 50 do 100 ljudi nanosi ogromnu štetu klubu i hebe čejf hiljadama. Odavno ti i takvi nemaju veze sa klubom nego su sami sebi svrha na račun kluba.

Po čemu su poznati navijači Liverpoola i zbog čega je posjeta Anfieldu nezaboravan događaj? Zbog baklji i topovskih udara ili možda zbog YNWA koju sa njima pjevaju i druge navijačke skupine? Kada kažeš Liverpool, navijači, šta je prva asocijacija? Neka dobra bakljada?
Cossack

#14112 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

90minut wrote:
Ima tome i 9 godina bilo je tad po nekoliko utakmica i 12 hiljada danas protiv Zvijezde, Radnika, Mladosti i slicnih i 2 hiljade je previše.
Koliko je tebi godina? Više od 15 nije nema teorije.
90minut

#14113 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

Cossack wrote:
90minut wrote:
Koliko je tebi godina? Više od 15 nije nema teorije.
Tacno 15
animus

#14114 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by animus »

Protiv sam baklji i topovskih udara osim kad je derbi i pred titulu utakmica. Ali mora se priznati da nam je ovo pomoglo da se digne ekipa a protivnika poremetilo. Znaci pored sveg loseg ima i nesto dobro. Steta sto nismo zabili jos jedan pa da se bas isplatilo.

S druge strane muka mi je i pomisliti da slijedece godine bude zatvoren stadion i da gledam u kafani tekmu. To im nikad nebi oprostio. Sad nam ostaje da molimo Boga da bude samo novcana kazna jer nam je prvi put. Ali ovo se ne smije vise ponoviti jer bi nas sigurno kostalo praznim tribinama. Zato nemojte vise molim vas u ime svih koji vole ovaj klub.
Nadzorna_ploca

#14116 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

90 minut je nema me tamo ili kako mu je vec nik bio par puta.Ko ti nije skontao bas je onako..luckast.
90minut

#14117 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

Nadzorna_ploca wrote:90 minut je nema me tamo ili kako mu je vec nik bio par puta.Ko ti nije skontao bas je onako..luckast.
Koga nema tamo šta pricas ti? :-)
Nadzorna_ploca

#14118 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

90minut wrote:
Nadzorna_ploca wrote:90 minut je nema me tamo ili kako mu je vec nik bio par puta.Ko ti nije skontao bas je onako..luckast.
Nebitno sta ja pricam. Bitno je sta si ti drugi vec rekli.
LP.
90minut

#14119 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 90minut »

Nadzorna_ploca wrote:
90minut wrote:
Nebitno sta ja pricam. Bitno je sta si ti drugi vec rekli.
LP.
Lijep pozdrav i tebi draga moja nadzorna pločo.
drug_profi

#14120 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by drug_profi »

U moj vakat se vakim samo jedno kazalo: MRŠ!
I poslusa ono vako il nako.
omega369

#14121 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

The 51st State wrote:u pravu je devedeseta, ko je u tom filmu iole bio to je realno objasnjenje, ponjela ih lopta sto bi se reklo.
Znam ja brate vrlo dobro sta znaci "ponijeti" i adrenalin. Ali mislim da ovo ipak nema veze sa.tim. jedno je kad te ponese pa uradis neku glupost, svi smo ih radili, a drugo je kad spakujes kuci topovski da ga "fisnes" kud gorilo da gorilo. To je.ocita namjera koja nema.veze sa adrenalinom. Takve treba lomiti, kaznjavati od tribine do mupa, nema druge
The 51st State

#14122 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by The 51st State »

omega369 wrote:
Znam ja brate vrlo dobro sta znaci "ponijeti" i adrenalin. Ali mislim da ovo ipak nema veze sa.tim. jedno je kad te ponese pa uradis neku glupost, svi smo ih radili, a drugo je kad spakujes kuci topovski da ga "fisnes" kud gorilo da gorilo. To je.ocita namjera koja nema.veze sa adrenalinom. Takve treba lomiti, kaznjavati od tribine do mupa, nema druge
dzaba nasa lamentacija i nezadovoljstvo.sto bi se mi naduravali medjusobno pored danasnjih tehnickih dostignuca i legislativa.
kretena je uvijek bilo i bice, a i onih koje "ponese"
mirza_15

#14123 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

Qarabag APOEL 0:2 nakon što je Qarabag prvu dobio u gostima 2:1 8)
sencobih

#14124 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Ispade i Celtic, ubio ga Cluj 4-3 i to u gostima, jebe se rumunima što su izvukli bivšeg prvaka Europe. Mi koga god izvučemo pronalazimo alibije tako što protivnika u zvijezde dižemo. Prevelik respekt svega i svakoga nas košta svaki put bilo kakve šanse za nekakav uspjeh. Daleko smo mi još od bilo kakvog iskoraka. Doduše ima napredka jer nas više ne kantaju visokim rezultatom. Korak po korak.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14125 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Za Ahmeta upitno, putuje sa ekipom. Neće početi, da li će ući poslije, ne zna se.
Marković rezervni golman povrijeđen. Za ostale nema ništa.
Dakle, nema povratnika za revanš.
Post Reply