Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Može li mi neko molim vas reci gdje mogu kupiti digitalnu kašiku treba mi za treninga recimo da mjerim npr jednu dozu kreatina od 5g jedno serviranje? Unaprijed hvala.
karanana wrote:gdje ima ribo-materijala za pecanje? tipa plovaka, olova, udica, silka i sl.
- defa kod velepekare
- nekad je bila i u papagajci neka prodavnica riboopreme
- u skenderiji takodje bila
- pijaca kvadrant
- ako imas auto, zovik iza hadzica kod skretanja za lokve ima veleprodaja kod kojih ranije nabrojani nabavljaju ali se moze kupiti i na malo
irconbih wrote:... odvesti 3-godisnje dijete na provjeru da li su tabani ravni? Ortopedija ili ima neka druga ustanova koja to radi? Hvala!
frisko iskustvo: od pedijatra uputnica za ortopeda, kod ortopeda u vojnoj bolnici zakazali pregled, nakon cca dva mjeseca dosli na red. ortoped nakon pregleda dao nalaz i formular sa kojim smo otisli u zzo, zzo ovjerio i dao preporuku tri firme koje rade ortopedska pomagala. mi smo otisli u ortosar na pofalicima gdje su uzeli mjere i napravili ortopedske cipele...
moze i jednostavnije, pravo u ortosar ali pripremi 3-4 stoje, koliko kostaju ortopedske cipele nama zzo sve pokrio
Daryl Dixon wrote:Može li mi neko molim vas reci gdje mogu kupiti digitalnu kašiku treba mi za treninga recimo da mjerim npr jednu dozu kreatina od 5g jedno serviranje? Unaprijed hvala.
Meni jedino pada na pamet Conrad. Imaju web pa potrazi...
Nisrin wrote:Gdje kupiti DISPLEX. pastu za poliranje ekrana mobitela???!
Imate li kakav prijedlog cime ispoliati inace nov mobitel, malo sam zagrebala
Ja sam se bio nasekirao što sam skroz izgrebao svoj skupi mobitel već nakon godinu korištenja.
Dok mi u servisu gdje sam došao da mijenjam staklo nisu rekli da je to samo fabrička folija koju sam zamijenio za 5 KM.
Što će reći, dvaput provjeri, tek onda trljaj.
Gdje kupiti alat za otvaranje ručnog sata - ručku sa 2 zupca?
Gdje naći zidne zakačke sa jakom oprugom, kao što su u autopraonicama za držanje podmetača?
Gdje popraviti pregorjelu bušilicu? Naravno ako je isplatno u odnosu na kupovinu nove.
Nisrin wrote:Gdje kupiti DISPLEX. pastu za poliranje ekrana mobitela???!
Imate li kakav prijedlog cime ispoliati inace nov mobitel, malo sam zagrebala
Ja sam se bio nasekirao što sam skroz izgrebao svoj skupi mobitel već nakon godinu korištenja.
Dok mi u servisu gdje sam došao da mijenjam staklo nisu rekli da je to samo fabrička folija koju sam zamijenio za 5 KM.
Što će reći, dvaput provjeri, tek onda trljaj.
Magarece_godine wrote:Dje kupit DVD recorder ? Ne onaj za kompijuter, već onaj za tv! Hvala
Nigdje. Nema radnje koja prodaje tehnologiju, a da je ja nisam nazvao, i pitao da li imaju dvd recorder. Svi su mi rekli da su se ti uređaji prestali proizvoditi. Jedino su mi u Robotu rekli da su nedavno imali nekoliko recordera, ali su se brzo prodali.