BJB wrote: Jucer pravila domace po ovom receptu
u kremu sam samo dodala vaniliju, bez ruma i narandze
'esi udata ti?
Pravis ono sto najvolimm
Moderator: anex
BJB wrote: Jucer pravila domace po ovom receptu
u kremu sam samo dodala vaniliju, bez ruma i narandze
Ja volim zenske poguzije preko 65kgBJB wrote:Nisam ali kakve ti koristi kad sam poguzija k'o i ti...SAmo bi se svadjali oko njih..A i mrzim kad mi neko broji zalogaje.
Prije nego sto su dobili cokoladni preljev bilo ih je duplo vise, da se razumijemo pola sam pojela ja sama..Istina, u neku ruku su mi bili zamijena za dorucak..Ono kafa i profiteroli...
Najjeftinije rijesenje, pregledaj video i napravi sam. Ja nesto razmisljam da se nagradim opet ove sedmice cim zavrsim ovu hrpu posla koji trenutn radim..
SaraFina wrote:Ja da sam muško pukicu bi ženila!
Pokvario ti se otaj sirpukepuke wrote:Sendvič torta
BJB wrote:Ja ne bih..Predobro kuha, udebljala bih se jos gore.. Moze li se u naslov ove teme dodati upozorenje, otvarate na vlastitu odgovornost?
Pukepuke, faakt te ne volim![]()
![]()
![]()
sto mi otvaras apetit, taman ga ja malo ubijem i vidim sta si pravila i onda se i meni pravi..
Ja maloprije jela sirnicu sa susamom..Nisam ja pravila, samo sam jela..Dobra.
@Pukepuke, promijeni nick u "Otvaram Apetit besplatno" ili Gledajte da se udebljate, je li ova sendvic torta, ovaj hljebasti dio kao pogaca ili hljeb il nesto trece?
Eto na, k'o Gordon Ramseytriconja wrote:Pokvario ti se otaj sir![]()
Dobar 4/5 od mene (peticu nikom ne dam i nikad je necu ni dati)
Neku noc sam nasao pola ljuske u jajetuBJB wrote:Pukepuke, sta se pravdas triconji, kladim se da bi dlaku u jajetu nasao..A vala i onaj Gordon Ramsey, stagod da pravi i sam sebe snima nesto zezne i on mi top chef.![]()
E nema sira koji ja ne volim i koji mi se ne dopada, osim onoga sa crvicima o kojem sam gledala dokumentarac..
Kod mene su oci uvijek gladnije od stomaka, maloprije sam pojela 3 komada patishpanje sa slagom i sad mi muka..

Picajzla..Akrep me ne bi sprijecio ak sam gladna..triconja wrote:Neku noc sam nasao pola ljuske u jajetuBJB wrote:Pukepuke, sta se pravdas triconji, kladim se da bi dlaku u jajetu nasao..A vala i onaj Gordon Ramsey, stagod da pravi i sam sebe snima nesto zezne i on mi top chef.![]()
E nema sira koji ja ne volim i koji mi se ne dopada, osim onoga sa crvicima o kojem sam gledala dokumentarac..
Kod mene su oci uvijek gladnije od stomaka, maloprije sam pojela 3 komada patishpanje sa slagom i sad mi muka.., nisam mogao nista jesti poslije toga
Ne smeta mi dlaka, samo je izvadim i bacim i nastavim jesti. Ova ljuska od jajeta sto je bila me pravo prepala, mislio sam da je pola vilice popucaloBJB wrote:Picajzla..Akrep me ne bi sprijecio ak sam gladna..triconja wrote:Neku noc sam nasao pola ljuske u jajetuBJB wrote:Pukepuke, sta se pravdas triconji, kladim se da bi dlaku u jajetu nasao..A vala i onaj Gordon Ramsey, stagod da pravi i sam sebe snima nesto zezne i on mi top chef.![]()
Kod mene su oci uvijek gladnije od stomaka, maloprije sam pojela 3 komada patishpanje sa slagom i sad mi muka.., nisam mogao nista jesti poslije toga
Dlaka me hoce zgadit..al odmaknem malo od sofre, bacim je u smece, prosvrljam po kcui da me prodje muka, vratim se i nastavim jest..
Sto je najgore u 99%slucajeva moja dlaka, dok susim kosu pa mi ostane na majici, duga, tanka, bljak..
jesam li ti pokvarila dorucak?
Mutivoda, jesi li ti zensko ili musko? Ja uvijek mislim da si musko, a zensko si, je l' tako?Mutivoda wrote:
ne mogu da mi budu iste i bog..![]()
![]()
al' nije se puno zagledalo u strukturu, oblik, nadam se..![]()
izvinjavam se na nekvalitetim slikama
Iskrckas k'o kosti od ribe,triconja wrote: Ne smeta mi dlaka, samo je izvadim i bacim i nastavim jesti. Ova ljuska od jajeta sto je bila me pravo prepala, mislio sam da je pola vilice popucalo.
Zanimljivo je da dlaku precesto nalazim, uvijek dobro gledam zalogaje
BJB wrote:Iskrckas k'o kosti od ribe,triconja wrote: Ne smeta mi dlaka, samo je izvadim i bacim i nastavim jesti. Ova ljuska od jajeta sto je bila me pravo prepala, mislio sam da je pola vilice popucalo.
Zanimljivo je da dlaku precesto nalazim, uvijek dobro gledam zalogajenece ostati u tebi..Svezi kosu kad kuhas pa neces.
neplanirano sam ispala ženskoBJB wrote: Mutivoda, jesi li ti zensko ili musko? Ja uvijek mislim da si musko, a zensko si, je l' tako?
Niko ti nece u tepsiju poviriti osim tebe i ukucana..Kad posluzujes, stavis jednu iili dvije zavisno od apetita gosta, niko en vidi jesu li savrsene..
A ja ovako sa slike vidim da su puno oraha, ako ti ne valjaju samo mi proslijedi tepsiju u utorak, sutra ne smijem nista slatko..
Mi zene smo sebi najgori dushmani..
Koji su tokiki-miki wrote:Tacno se poguzije prepoznaju po ovoj temi![]()
![]()
Ja isto pojma nemam o kome priča...Tomahawk11 wrote:Koji su tokiki-miki wrote:Tacno se poguzije prepoznaju po ovoj temi![]()
![]()
![]()
nisam odavde vozarimpukepuke wrote:Ja isto pojma nemam o kome priča...Tomahawk11 wrote:Koji su tokiki-miki wrote:Tacno se poguzije prepoznaju po ovoj temi![]()
![]()
![]()