Ako ikad u zivotu seb dopustim da tipu, koji gace i carape na rate kupuje, budem dugovao neku lovu, majke mi idem odmah predat za privatni konkurs_BataZiv_0809 wrote:A tebe nigdje sa parama koje mi dugujes.512MB wrote:Eo Bate sa argumentima_BataZiv_0809 wrote:Ima žohar i u Salcburgu
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- 512MB
#14101 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Connaisseur Karlin
#14102 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
zhoari su milina, kad sazanas kakve su stjenicevjesticanametli wrote:![]()
e uzasni ste svi skupa ijaooooo havana de sviraj jos
jel to balada o incku
![]()
![]()
![]()
inace, zgrade se preventivno zaprasuju , znaci, nisu zohari krivi jer nema preventivnog odrzavanja zgrada
HAVANA , gdj je pjesma danas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14103 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo se ti izvrdavaj, prate te moji Siptari vec512MB wrote: Ako ikad u zivotu seb dopustim da tipu, koji gace i carape na rate kupuje, budem dugovao neku lovu, majke mi idem odmah predat za privatni konkurs
- 512MB
#14104 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma vjerujem ja teb to sta si izguglala a i nisam ekspert za zohare, samo te mrtve zohare bi valjda neko trebao uklonit, i jos u bolnici na odjelu za zarazne bolesti... il da onako jos koji dan truhnu dok se neko ne smiluje da ih pomete?SaraFina wrote: Ja pročitala na stranici od Rentokril piše. Lik meni ne vjeruje. Vidiš ti si vidio proces znači?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14105 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Teškog čovjeka, pa pomešće, vidiš da se to ne radi odmah upravo iz razloga dejstva dezinsekcije.
- SaraFina
#14106 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
vjesticanametli wrote:upischSaraFina wrote:Tomahawk11 wrote:
Haiku za dijasporu
Vještice žohara ću ti
Idući put u kofer
Da i ti vidiš šta je
Napast!![]()
a sad svi u glas zohareeee vratiiii seee
Ovceee tvojeeee ne mogu bez tebeeeee!
- vjesticanametli
#14107 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ijaooooo zgrozen je kokriDZ 
- 512MB
#14108 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Aha ok, onda je do mene, nek neko javi pacijentima da zohari moraju jos koji dan lezat na podu zbog dejstva dezinfekcije...Tomahawk11 wrote:Teškog čovjeka, pa pomešće, vidiš da se to ne radi odmah upravo iz razloga dejstva dezinsekcije.
Jebo Zimbabve
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14109 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
SaraFina wrote:
Ovceee tvojeeee ne mogu bez tebeeeee!
- SaraFina
#14110 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
@Salik moja greška. Ja sam grinje i stjenice pomiješala!
"Stjenice (Bettwanzen) da, ali za grinje (Milben) nisam znao. Pogotovo sto su one oku nevidljive."
"Stjenice (Bettwanzen) da, ali za grinje (Milben) nisam znao. Pogotovo sto su one oku nevidljive."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14111 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Džabe ja tebi pričam.512MB wrote:Aha ok, onda je do mene, nek neko javi pacijentima da zohari moraju jos koji dan lezat na podu zbog dejstva dezinfekcije...Tomahawk11 wrote:Teškog čovjeka, pa pomešće, vidiš da se to ne radi odmah upravo iz razloga dejstva dezinsekcije.
Jebo Zimbabve
Ne razumiješ.
Možda pomogne ovo...zamisli ti da ti krene objašnjavati neko sa sociologije tvoju struku.
I ti gledaš u njega, ono ne vjeruješ da to pokušava, a vidiš da je debelo na Vi sa tematikom.
- SaraFina
#14112 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tomahawk11 wrote:SaraFina wrote:
Ovceee tvojeeee ne mogu bez tebeeeee!![]()
Ja i vještica
-
SD7
#14113 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja ti se najiskrenije ispricavam, ali bih volio znati na koji nacin da te uvjerim da nista nije direktno upuceno tebi. Govorim uopsteno, a ti si taj koji se exponira, prezentuje stavove koji su izmedju ostalog, ja smatram doveli do situacije kakva jeste. Dakle, u tom smislu si saucesnik kao sto bi i ja bio da sam ostao. Vidis, iz onoga sto si napisao zakljucujem da smo ista generacija, od 68. - 72. Ja sam prvi puta otisao malo ranije nego si se ti vratio. Inace, dan nakoh sto sam zavrsio svoje sa armijom, poceo sam raditi u medjunarodnoj organizaciji, a poslije posla i privatno...bilo se mlado, imalo se snage, pozelilo se i raditi, trebalo je nadoknaditi izgubljeno. Dakle, vrijedan i ambiciozan poput tebe, nisam imao nikakvih finasijskih nedaca i to mi nije bio povod za odlazak, nego sam osjecao da mogu vise i otisao se skolovati vani. Mogao sam i danas primati vise nego dobru platu od medjunarodne zajednice i ziveci bezbrizni zivot biti dio tog procesa koji je nepovratno izmjenio grad u negativnom smislu. Da je sve otislo u negativnom pravcu, primjetio sam posljednji, jer poput vas nisam u to zelio vjerovati...nisam mnogo paznje obracao u tim kratkim periodima boravka, a nisam ni zelio vjerovati drugima, sve dok nisam poceo zapravo zivjeti pravu svakodnevnicu. To je jedno razocaravajuce iskustvo. I ako iko moze razumjeti sta to znaci, onda si to ti jer smo generacija. Ne mogu ja kriviti klince i mladice od 20-30 godina, jer objektivno sta je on mogao prije 20-ak godina uciniti kada je taj proces poceo i konacno sta on zna kakav je grad bio 90-ih i kakav je bio odmah iza rata. I sve sto lose kazem o gradu, drustvu i zemlji, nije zbog toga sto bi ja, eto da podcjenjujem, nego naprotiv, zato sto volim i sto me boli, ali razmisljam drugacije od prosjecnog Balkanca. Racionalno, a ne emocionalno ili sto bi kazali, glavom a ne srcem. Kako rekoh ubrzo cu doci na par dana i rado cu s tobom popiti pivo, cisto da vidis da si razmjenio ovih par poruka sa likom koji cvrsto stoji na zemlji i koji nema problema da primi kritiku, koju istu koristi da se koriguje, naravno pod uslovom da je kritika opravdana. I dalje stojim iza toga da su i grad i drustvo tesko poremeceni i da na zalost ne postoje kapacite za skori oporavak.HAVANA wrote:Kako da ne uzimam licno kad ga sukas hinjski kroz postove,meni licno.Opet nisam mogao sam degradirati drustvo,ko biva ja sam ga degradiro? Opet si ti nesto bolji? Drugaciji? Ti na dvoru rasto? Ili se se bjezanjem promijenio,pobjego od sebe? Ono odes u klagenfurt i tu si ok.To je tvoje prirodno staniste.Mi vamo smo divljaci islamizirani,svi redom ,a ko god je u klangerfurtu on je sminka mrtva,pametan,lijep i uspjesan?SD7 wrote:
Nemoj sve uzimati licno. Nisi ti sam mogao toliko degradirati drustvo. Ti si samo slijedio trendove. Prije 500 godina se Bosna islamizirala na osnovima pomenute filozovije, a sada zivimo rezultate...valjda ti je dosta
LP
- HAVANA
#14114 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
https://www.youtube.com/watch?v=d0Y_P3FpIYEConnaisseur Karlin wrote:zhoari su milina, kad sazanas kakve su stjenicevjesticanametli wrote:![]()
jel to balada o incku
![]()
![]()
![]()
ja u hotelima ne spustam kofer na krevet
![]()
inace, zgrade se preventivno zaprasuju , znaci, nisu zohari krivi jer nema preventivnog odrzavanja zgrada![]()
- HAVANA
#14115 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ali ja znam da je lose,znam kako je grozna situacija,jel ti stvarno mislis da meni sve ide glat i da ja ne ludim? Znam sve ali ima i super stvari ovde.Jednostavno ima a ja ne zelim da bjezim od problema.I u zivotu.Zasto da idem iz onoga sto volim i gdje zelim da budem.Udaracu glavom u zid dok god mogu.Ceif mi.Sretniji sam ovde.Mogu,hocu,zelim,moram...SD7 wrote:Ja ti se najiskrenije ispricavam, ali bih volio znati na koji nacin da te uvjerim da nista nije direktno upuceno tebi. Govorim uopsteno, a ti si taj koji se exponira, prezentuje stavove koji su izmedju ostalog, ja smatram doveli do situacije kakva jeste. Dakle, u tom smislu si saucesnik kao sto bi i ja bio da sam ostao. Vidis, iz onoga sto si napisao zakljucujem da smo ista generacija, od 68. - 72. Ja sam prvi puta otisao malo ranije nego si se ti vratio. Inace, dan nakoh sto sam zavrsio svoje sa armijom, poceo sam raditi u medjunarodnoj organizaciji, a poslije posla i privatno...bilo se mlado, imalo se snage, pozelilo se i raditi, trebalo je nadoknaditi izgubljeno. Dakle, vrijedan i ambiciozan poput tebe, nisam imao nikakvih finasijskih nedaca i to mi nije bio povod za odlazak, nego sam osjecao da mogu vise i otisao se skolovati vani. Mogao sam i danas primati vise nego dobru platu od medjunarodne zajednice i ziveci bezbrizni zivot biti dio tog procesa koji je nepovratno izmjenio grad u negativnom smislu. Da je sve otislo u negativnom pravcu, primjetio sam posljednji, jer poput vas nisam u to zelio vjerovati...nisam mnogo paznje obracao u tim kratkim periodima boravka, a nisam ni zelio vjerovati drugima, sve dok nisam poceo zapravo zivjeti pravu svakodnevnicu. To je jedno razocaravajuce iskustvo. I ako iko moze razumjeti sta to znaci, onda si to ti jer smo generacija. Ne mogu ja kriviti klince i mladice od 20-30 godina, jer objektivno sta je on mogao prije 20-ak godina uciniti kada je taj proces poceo i konacno sta on zna kakav je grad bio 90-ih i kakav je bio odmah iza rata. I sve sto lose kazem o gradu, drustvu i zemlji, nije zbog toga sto bi ja, eto da podcjenjujem, nego naprotiv, zato sto volim i sto me boli, ali razmisljam drugacije od prosjecnog Balkanca. Racionalno, a ne emocionalno ili sto bi kazali, glavom a ne srcem. Kako rekoh ubrzo cu doci na par dana i rado cu s tobom popiti pivo, cisto da vidis da si razmjenio ovih par poruka sa likom koji cvrsto stoji na zemlji i koji nema problema da primi kritiku, koju istu koristi da se koriguje, naravno pod uslovom da je kritika opravdana. I dalje stojim iza toga da su i grad i drustvo tesko poremeceni i da na zalost ne postoje kapacite za skori oporavak.HAVANA wrote:Kako da ne uzimam licno kad ga sukas hinjski kroz postove,meni licno.Opet nisam mogao sam degradirati drustvo,ko biva ja sam ga degradiro? Opet si ti nesto bolji? Drugaciji? Ti na dvoru rasto? Ili se se bjezanjem promijenio,pobjego od sebe? Ono odes u klagenfurt i tu si ok.To je tvoje prirodno staniste.Mi vamo smo divljaci islamizirani,svi redom ,a ko god je u klangerfurtu on je sminka mrtva,pametan,lijep i uspjesan?SD7 wrote:
Nemoj sve uzimati licno. Nisi ti sam mogao toliko degradirati drustvo. Ti si samo slijedio trendove. Prije 500 godina se Bosna islamizirala na osnovima pomenute filozovije, a sada zivimo rezultate...valjda ti je dosta
LP
- HAVANA
#14116 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jebo grinje,to je lakse.StjeniceSaraFina wrote:@Salik moja greška. Ja sam grinje i stjenice pomiješala!
- Connaisseur Karlin
#14117 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
u skladu sa danasnjom rasprvom ,bizarni stil pjesmeHAVANA wrote:https://www.youtube.com/watch?v=d0Y_P3FpIYEConnaisseur Karlin wrote:zhoari su milina, kad sazanas kakve su stjenicevjesticanametli wrote:![]()
jel to balada o incku
![]()
![]()
![]()
ja u hotelima ne spustam kofer na krevet
![]()
inace, zgrade se preventivno zaprasuju , znaci, nisu zohari krivi jer nema preventivnog odrzavanja zgrada![]()
- HAVANA
#14118 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad se napusim isto Jose.Bar se meni tako cini.512MB wrote:Znas li to na tamburi odsvirat uz vino i gudru? ^^HAVANA wrote:Toliko sam zgrožen...
Ne znam šta da kažem... bez teksta sam
Toliko sam zgrožen...
Vrlo sam zgrožen
IJAAAO KOLIKO SAM ZGROŽEN
Zgrožen sam ono baš
Zgrožen sam ono baš
Toliko sam zgrožen...
Jašta sam nego zgrožen
Jašta sam nego zgrožen
Jašta sam nego zgrožen
Jašta sam nego zgrožen
Zgrožen sam ono baš
Vrlo sam zgrožen
Vrlo sam zgrožen
Toliko sam zgrožen...
Toliko sam zgrožen...
Jašta sam nego zgrožen
Jašta sam nego zgrožen
Vrlo sam zgrožen
https://www.youtube.com/watch?v=P89XFD7CRcI
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14119 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Umjesto sto broji zohare u drzavi u kojoj ne zivi bolje mu je da broji pare. Inace mu ne gine selidba u Zimbabve.Tomahawk11 wrote: Džabe ja tebi pričam.
Ne razumiješ.
Možda pomogne ovo...zamisli ti da ti krene objašnjavati neko sa sociologije tvoju struku.
I ti gledaš u njega, ono ne vjeruješ da to pokušava, a vidiš da je debelo na Vi sa tematikom.
- animals
#14120 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja nista napamet ne pricamSaraFina wrote:
Ja pročitala na stranici od Rentokril piše. Lik meni ne vjeruje. Vidiš ti si vidio proces znači?
U mojoj bivsoj firmi se pojavili u Lager..
Prvo prskali pa onda tim gasnim bombama..
sa Tim da nitko preko vikenda nije smio biti tu..
osim ti kakalaka, naravno..
- HAVANA
#14121 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samo para spremis i eto cike ba.Prska,baca ko bosko buha,ganjace ih jednu po jednu ako treba...animals wrote:Ja nista napamet ne pricamSaraFina wrote:
Ja pročitala na stranici od Rentokril piše. Lik meni ne vjeruje. Vidiš ti si vidio proces znači?
U mojoj bivsoj firmi se pojavili u Lager..
Prvo prskali pa onda tim gas im bombama..
sa Tim da nitko preko vikenda nije smio biti tu..
osim ti kakalaka, naravno..
-
SD7
#14122 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Toliko rijeci da bi kazao "nek' je meni dobro"...negativni balkanski inatHAVANA wrote: Ali ja znam da je lose,znam kako je grozna situacija,jel ti stvarno mislis da meni sve ide glat i da ja ne ludim? Znam sve ali ima i super stvari ovde.Jednostavno ima a ja ne zelim da bjezim od problema.I u zivotu.Zasto da idem iz onoga sto volim i gdje zelim da budem.Udaracu glavom u zid dok god mogu.Ceif mi.Sretniji sam ovde.Mogu,hocu,zelim,moram...I ide mi.I mnogim drugim.
- HAVANA
#14123 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A sto si ti otiso? Da je kome dobro i bolje?SD7 wrote:Toliko rijeci da bi kazao "nek' je meni dobro"...negativni balkanski inatHAVANA wrote: Ali ja znam da je lose,znam kako je grozna situacija,jel ti stvarno mislis da meni sve ide glat i da ja ne ludim? Znam sve ali ima i super stvari ovde.Jednostavno ima a ja ne zelim da bjezim od problema.I u zivotu.Zasto da idem iz onoga sto volim i gdje zelim da budem.Udaracu glavom u zid dok god mogu.Ceif mi.Sretniji sam ovde.Mogu,hocu,zelim,moram...I ide mi.I mnogim drugim.
- Connaisseur Karlin
#14124 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa tako se svugdje razmislja "nek' je meni dobro"SD7 wrote:Toliko rijeci da bi kazao "nek' je meni dobro"...negativni balkanski inatHAVANA wrote: Ali ja znam da je lose,znam kako je grozna situacija,jel ti stvarno mislis da meni sve ide glat i da ja ne ludim? Znam sve ali ima i super stvari ovde.Jednostavno ima a ja ne zelim da bjezim od problema.I u zivotu.Zasto da idem iz onoga sto volim i gdje zelim da budem.Udaracu glavom u zid dok god mogu.Ceif mi.Sretniji sam ovde.Mogu,hocu,zelim,moram...I ide mi.I mnogim drugim.
BiH drusstvo jeste razjedinjeno, nema kohezije, ali nije HAVANA kriv jer je tako
- HAVANA
#14125 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jesam ba,sve sam ja kriv.