SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nema me tamo

#14101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nema me tamo »

racionalista wrote:Jel ovaj bio sklon nasilju prema drugima i razbojništvima ili je samo bio narkić?

Ma jašta je..
Pravi otpad..

Bo ljude, otimao mobitele...
drug_profi

#14102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Nije lik vrijedan jedne moje minute vremena.
Molim policiju da nastavi rjesavati probleme na jednak nacin.
sunceKOtepsija

#14103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sunceKOtepsija »

racionalista wrote:Jel ovaj bio sklon nasilju prema drugima i razbojništvima ili je samo bio narkić?
uzoran mladic, sin, student prava, jedina greska je sto je bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme
Kao mlad, uspjesan momak zbog svog je porijekla i imena cesto bio diskriminisan i na meti sarajevske policije i medija koji su kroz sirenje netacnih i neprovjerenih informacija nastojali da ukaljaju ime i ugled kako njega tako i njegovog brata
Đorđe Lazarevski na Mejtašu „greškom“ pucao u BMW i ranio slučajnog prolaznika?
http://--- NO LINKS ---/clanak/Crnahronika ... prolaznika
neki mediji su prenosili i istinu-i zbog profesionalnosti zasluzuju sve pohvale :thumbup:
LAZAREVSKI: Neki momci su pucali, Ćurevac i ja smo raspremali stan
http://www.avaz.ba/clanak/226370/lazare ... emali-stan
Image
Đorđe nakon jednog u nizu uspjesno polozenih ispita zajedno sa profesorom na terenskoj nastavi
uglavnomja

#14104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

sunceKOtepsija wrote:
uzoran mladic, sin, student prava, jedina greska je sto je bio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme
Kao mlad, uspjesan momak zbog svog je porijekla i imena cesto bio diskriminisan i na meti sarajevske policije i medija koji su kroz sirenje netacnih i neprovjerenih informacija nastojali da ukaljaju ime i ugled kako njega tako i njegovog brata
Đorđe Lazarevski na Mejtašu „greškom“ pucao u BMW i ranio slučajnog prolaznika?
http://--- NO LINKS ---/clanak/Crnahronika/391969/%C4%90ordje-Lazarevski-na-Mejtasu-greskom%E2%80%9C-pucao-u-BMW-i-ranio-slucajnog-prolaznika
neki mediji su prenosili i istinu-i zbog profesionalnosti zasluzuju sve pohvale :thumbup:
LAZAREVSKI: Neki momci su pucali, Ćurevac i ja smo raspremali stan
http://www.avaz.ba/clanak/226370/lazare ... emali-stan
Image
Đorđe nakon jednog u nizu uspjesno polozenih ispita zajedno sa profesorom na terenskoj nastavi
:thumbup:

i na ovoj slici ima kvrgu na lijevoj strani glave, kao i na onoj groznoj sa obdukcije :cry:, i za koju njegova raja i ovaj kolega kazu da je od pendreka :roll:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#14105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by japin_mutapi »

ko ga jebe, kako je zivio tako je i umro

bolje ovako nego da majmun zgazi autom neko dijete na pjesackom, i upuca ili zbode nozem zrtvu koju pljacka ili da slomi nekome lobanju bejzbol palicom zbog pogleda

istraga svakako, ipak smo pravna?drzava, ali iskreno receno gade mi se i odvratni su mi ljudi koji brane ovu bagru i osjecaju simpatije prema njima, i izrazavaju veliku zalost zbog smrti likova nasilnih i opasnih po druge ljude, koju su(svoju smrt, tj. situaciju zbog koje je doslo do takve posljedice) sami izazvali

drago mi u ovoj situaciji sto niko drugi nije stradao, a za sta je postojala velika vjerovatnoca, kada uzmemo u obzir karakter i proslost nasilnika

kako neko napisa lik se nadrogiro i prokuho, moze se komotno reci da se ubio sam
zato ponavljam, ko ga jebe
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#14106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Jimmy McNulty »

I ako su ga udarali nisu ga sigurno mlatili palicom u glavu.
zateznistub

#14107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

drugi profil wrote:Nije lik vrijedan jedne moje minute vremena.
Molim policiju da nastavi rjesavati probleme na jednak nacin.
:thumbup:
dragma
Vozim: Pješe

#14108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dragma »

bitanga_sa_otesa wrote:
dragma wrote: Da, a to sam napisao zato što se u komentarima ispod teksta na Klix-u počelo pisati kako su se potukli šošoni, sandže i sl.
ma i ne citam te komentare...svasta pisu kreteni...
U pravu si :thumbup:
oldtajmer

#14109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by oldtajmer »

http://ba.n1info.com/a172840/Vijesti/Vi ... ugima.html

multimilionski lopovluk a kod nas sprdacina od sudjenja
hebes ti ovakvu drzavu
O'zone
Globalni moderator

#14110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

oldtajmer wrote:http://ba.n1info.com/a172840/Vijesti/Vi ... ugima.html

multimilionski lopovluk a kod nas sprdacina od sudjenja
hebes ti ovakvu drzavu
Uzet je tal...ovo je predstava za javnost...
Tomahawk11
Globalni moderator

#14111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

U BiH....ma nemoguce....
Korupcija i kriminal....nemamo mi nista s tim :roll:
JanuaryJones

#14112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/direkto ... /170705072
Općinski sud u Sarajevu donio je presudu kojom je Ilda Kukuljac, direktorica privrednog društva "Natur parkett" d.o.o. Sarajevo osuđena na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog krivičnog djela prevara u privrednom poslovanju i krivotvorenje ili uništenje poslovnih knjiga ili isprava.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

sitna nikakva vidi se da je lopina
i umal ja en nasjedoh
kod mene je bilo sitna suma 75-150
:lol:
O'zone
Globalni moderator

#14114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

JanuaryJones wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/direkto ... /170705072
Općinski sud u Sarajevu donio je presudu kojom je Ilda Kukuljac, direktorica privrednog društva "Natur parkett" d.o.o. Sarajevo osuđena na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog krivičnog djela prevara u privrednom poslovanju i krivotvorenje ili uništenje poslovnih knjiga ili isprava.
Hm prevari klijente, mazne lovu, dobije 28 mjeseci zatvora i opet joj isti ti klijeti plaćaju porezima smještaj tamo......naglas tekstualno razmišljam :mrgreen:

113600 dijeljeno sa 28 mjeseci ispadne 4057 KM. Fina je to zarada za taj period u ćuzi....mada jel izaći će ranije.....
Naslovnica

#14115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

O'zone wrote:
Hm prevari klijente, mazne lovu, dobije 28 mjeseci zatvora i opet joj isti ti klijeti plaćaju porezima smještaj tamo......naglas tekstualno razmišljam :mrgreen:

113600 dijeljeno sa 28 mjeseci ispadne 4057 KM. Fina je to zarada za taj period u ćuzi....mada jel izaći će ranije.....
Nigdje se ne spominje oduzimanje nelegalno stečene imovine?!
holowey

#14116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

Naslovnica wrote:
O'zone wrote:

Nigdje se ne spominje oduzimanje nelegalno stečene imovine?!
ako se oduzme, cime bi se onda tuzilastvo i sud podmazali? :D
oldtajmer

#14117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by oldtajmer »

bas me zanima jel iko od silnih ljudi koji su nastradali od one Pelak uspio da se obesteti
supercali

#14118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

oldtajmer wrote:bas me zanima jel iko od silnih ljudi koji su nastradali od one Pelak uspio da se obesteti
Bila je prica da je neki baja koji je uzeo stan preko te agencije uzeo pelaku valjda x5 ili sta je vozio tada
Sad koliko tu ima istine pitanje je
insomnia78

#14119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

O'zone wrote:

Znas ti onu. Nije teska robija. Teski su robijasi. Dan je puno
O'zone
Globalni moderator

#14120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

insomnia78 wrote:
O'zone wrote: Hm prevari klijente, mazne lovu, dobije 28 mjeseci zatvora i opet joj isti ti klijeti plaćaju porezima smještaj tamo......naglas tekstualno razmišljam :mrgreen:

Znas ti onu. Nije teska robija. Teski su robijasi. Dan je puno
Dan je često godina u tim uslovima mada BiH pritvorski sistem ima i svojih dobrih strana. Često ovakvi slučajevi završavaju u pritvorskim jedinicama poluotvorenog tipa Igman ili Ustikolina ili u KPZ Sarajevo. Nekad davno pričah sa vršnjakom koji je zaglavio u KPZ-u reče mi da je imao jedan problem sa nekom budalom al da je to riješio i poslije toga je otatak kazne bio OK koliko može biti za zatvor više ga je kaže strah ponovnog ispitivanja u policijskoj stanici nego ležanja u zatvoru :mrgreen:

Jedan članak o životu u KPZ Sarajevo još iz 2009 godine

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zivot-i ... /091007062
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

O'zone wrote:
Dan je često godina u tim uslovima mada BiH pritvorski sistem ima i svojih dobrih strana. Često ovakvi slučajevi završavaju u pritvorskim jedinicama poluotvorenog tipa Igman ili Ustikolina ili u KPZ Sarajevo. Nekad davno pričah sa vršnjakom koji je zaglavio u KPZ-u reče mi da je imao jedan problem sa nekom budalom al da je to riješio i poslije toga je otatak kazne bio OK koliko može biti za zatvor više ga je kaže strah ponovnog ispitivanja u policijskoj stanici nego ležanja u zatvoru :mrgreen:

Stave ti muda u ladicu pa je zalupe nogom :per: :D
O'zone
Globalni moderator

#14122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

_BataZiv_0809 wrote:
O'zone wrote:

Stave ti muda u ladicu pa je zalupe nogom :per: :D
Spomenu je i to. Pisača mašina u prsa više puta, izbijanje stolice ispod tebe pa onda slučajno nabijanje nogom kao spotako se o tebe...više puta :skoljka: , odovođenje u wc otvore ti vrata pa ti ih slučajno zatvore prije nego što uđeš, etc....male stvari koje čine zadovoljstvo
Tomahawk11
Globalni moderator

#14124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Sta ima u posljednje vrijeme.
Krade se x godina istim intezitetom.
Sve u saradnji sa policijama oba entiteta.
Onda kad pukne tikva, pohapse ih dok su bili u ''lovu'' (ko ono u Lukavici birvaktile :lol: :lol: ) i idemo dalje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Ne znam je li za crne hronike....
Parking Tibra Nova Otoka....stoji auto takoreci na cesti, cini mi se A6, cijeli dan otvorena zadnja vrata :?
Nesto sumnjam da je neko zaboravio, ne bi drzao vazdan vrata otvorena.
Post Reply