To su cinjenice kao i sto je cinjenica da su Mesi i Ronaldo vanzemaljci za Edina......mozemo se zajebavati ali necemo se preseravatiEdin H. wrote:Nije ta cinjenica bas nesto cim bi se trebalo hvaliti, ni ti, ni Edin, jer to ti ipak nesto govori?hrasno38 wrote: Ne kazem ja da nije tako ali budi siguran da je ono umjesto Edina bio Mesi ili Ronaldo da bi se pokazalo na bjelu tacku.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14101 Re: UEFA Champions League
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14102 Re: UEFA Champions League
amerikanac opet si poceo pametovati.......jeza u ledja wrote:Govori nama. Ne govori njemu.Edin H. wrote:Nije ta cinjenica bas nesto cim bi se trebalo hvaliti, ni ti, ni Edin, jer to ti ipak nesto govori?hrasno38 wrote: Ne kazem ja da nije tako ali budi siguran da je ono umjesto Edina bio Mesi ili Ronaldo da bi se pokazalo na bjelu tacku.
- manijak1
#14103 Re: UEFA Champions League
Lulić
dade gol , Sejo je na klupi ali Ramo
ga zabi .
-
Bazinga1234
#14104 Re: UEFA Champions League
Bravo kapitenu 
Kakvaa golcina iz slobodnjaka jbt
Kakvaa golcina iz slobodnjaka jbt
-
kindlas
#14105 Re: UEFA Champions League
Necemo se lagati, ova utakmica je identicna onoj koja je zavrsila 4:3. Liverpool ni u ovoj kao ni u onoj nije vidio golmana City-a u drugom poluvremenu samo sad nisu primili nijedan gol na njihovu srecu a u onoj prosloj su primili 3 (isto onako kako su oni u ovoj dali 3).MyTao wrote:Ejh... po tebi ova tekma je bila kao i ona kada je City uzeo 5 - 0, samo sto je ovaj put Liverpool zabio 3, a City ni jedankindlas wrote:Ova utakmica je bila identicna onoj ligaskoj (4:3) uz jedinu razliku sto je City u ligaskoj tekmi pogodio 3 puta a u ovoj su svi sutevi isli ili pored gola ili bili blokirani. Kako je Liverpool dao 3 u prvom isto tako je City mogao 3 u drugom ali nekad treba imati i srece. Sa 3:1 bi City 90% prosao dalje, a ovako mislim da nemaju sanse.![]()
Ova utakmica je daleko od one 4-3, a najveci razlog za to je van Dijk.
- jeza u ledja
#14106 Re: UEFA Champions League
Hoces me tuci?hrasno38 wrote:
amerikanac opet si poceo pametovati.......
-
Bazinga1234
#14107 Re: UEFA Champions League
Hah penal
- pirmin
#14108 Re: UEFA Champions League
Hasan direktor Bayerna, Senad kapiten Lazia.
Ima li jos uspjesnih dijasporaca?
- Bosanski_kralj
#14109 Re: UEFA Champions League
Ni slična. U ovoj utakmici Liverpul je tako zrelo i sigurno odigrao. Pa Siti ni jedan šut u okvir gola nije imao.kindlas wrote:Necemo se lagati, ova utakmica je identicna onoj koja je zavrsila 4:3. Liverpool ni u ovoj kao ni u onoj nije vidio golmana City-a u drugom poluvremenu samo sad nisu primili nijedan gol na njihovu srecu a u onoj prosloj su primili 3 (isto onako kako su oni u ovoj dali 3).MyTao wrote:Ejh... po tebi ova tekma je bila kao i ona kada je City uzeo 5 - 0, samo sto je ovaj put Liverpool zabio 3, a City ni jedankindlas wrote:Ova utakmica je bila identicna onoj ligaskoj (4:3) uz jedinu razliku sto je City u ligaskoj tekmi pogodio 3 puta a u ovoj su svi sutevi isli ili pored gola ili bili blokirani. Kako je Liverpool dao 3 u prvom isto tako je City mogao 3 u drugom ali nekad treba imati i srece. Sa 3:1 bi City 90% prosao dalje, a ovako mislim da nemaju sanse.![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#14110 Re: UEFA Champions League
Barbarez pokeraspirmin wrote:Hasan direktor Bayerna, Senad kapiten Lazia.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14111 Re: UEFA Champions League
Edin ikona Rima.pirmin wrote:Hasan direktor Bayerna, Senad kapiten Lazia.
- pirmin
#14112 Re: UEFA Champions League
Mislio sam dijasporci na polozajima.
-
kindlas
#14113 Re: UEFA Champions League
Po mom misljenju drugo poluvrijeme su odigrali katastrofalno (kao i u onoj prosloj utakmici) samo su sad imali vise srece da ne prime gol.Bosanski_kralj wrote: Ni slična. U ovoj utakmici Liverpul je tako zrelo i sigurno odigrao. Pa Siti ni jedan šut u okvir gola nije imao.
- MyTao
#14114 Re: UEFA Champions League
U toj utakmicu je liverpool zabio 3 gola u drugom poluvremenu... cuj nije golmana vidio.kindlas wrote:Necemo se lagati, ova utakmica je identicna onoj koja je zavrsila 4:3. Liverpool ni u ovoj kao ni u onoj nije vidio golmana City-a u drugom poluvremenu samo sad nisu primili nijedan gol na njihovu srecu a u onoj prosloj su primili 3 (isto onako kako su oni u ovoj dali 3).MyTao wrote:Ejh... po tebi ova tekma je bila kao i ona kada je City uzeo 5 - 0, samo sto je ovaj put Liverpool zabio 3, a City ni jedankindlas wrote:Ova utakmica je bila identicna onoj ligaskoj (4:3) uz jedinu razliku sto je City u ligaskoj tekmi pogodio 3 puta a u ovoj su svi sutevi isli ili pored gola ili bili blokirani. Kako je Liverpool dao 3 u prvom isto tako je City mogao 3 u drugom ali nekad treba imati i srece. Sa 3:1 bi City 90% prosao dalje, a ovako mislim da nemaju sanse.![]()
U ovij city nije sut u okvir gola imao. Totalna kontrola... nisu sanse imali kako treba.
- AmiĐa_Idriz
#14115 Re: UEFA Champions League
CUJ NA SRECU GA NISU PRIMILI

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14116 Re: UEFA Champions League
Pa ja, na 3-0 jurišaš na gol protivnika ko da nema sutra 
-
Mustang1
#14117 Re: UEFA Champions League
Opet neki briljiraju. Ne znam jel' to tolika zaludjenost Pepom ili Cityem ili Arapima ili cime?
-
Korovjev
#14118 Re: UEFA Champions League
Ni meni nije jasno to neko naslađivanje i pljuvanje po vrhunskim timovima, igračima, trenerima. Ajde malo zafrkavanje, loženja, ali ispadne da je onda takve priče 90 % ovdje. Bio to Pep, Murinjo, City, Real, Barca, Messi, Ronaldo ovaj onaj. Jasno mi je da nekoga više gotiviš i za nekoga imaš simpatije ali treba naučiti uživati u majstorijama genijalaca (Ronaldo protive Juvea) ili uigranom timu (Live protiv Citiy). To je po meni smisao ovakve lige šamnpiona. Naročito jer smo u toj priči svi fudbalski konzumenti, potrošači a ne neki veliki navijači.
Recimo ove godine za mene najljepši fudbal igra City, pa onda Liverpool. I jasno je bilo da će ove njihove tekme biti najzanimljivije i prvu sam sa merakom odgledao. I volim što je u toj tekmi bilo i trenerskih fula (Gundogan a ne Sterling) i iznenađenja (Liverpool odbrana drugo poluvrijeme) i svega drugog zbog čega gledam takve utakmice. A mislim da tu nije ništa gotovo. Predviđam 5:1 za City u uzvratu i onda u sudijskoj nadoknadi Van Dijk glavom iz prekida za 5:2. I volio bih da onda Live ode do kraja.
Recimo ove godine za mene najljepši fudbal igra City, pa onda Liverpool. I jasno je bilo da će ove njihove tekme biti najzanimljivije i prvu sam sa merakom odgledao. I volim što je u toj tekmi bilo i trenerskih fula (Gundogan a ne Sterling) i iznenađenja (Liverpool odbrana drugo poluvrijeme) i svega drugog zbog čega gledam takve utakmice. A mislim da tu nije ništa gotovo. Predviđam 5:1 za City u uzvratu i onda u sudijskoj nadoknadi Van Dijk glavom iz prekida za 5:2. I volio bih da onda Live ode do kraja.
- cyprus
#14119 Re: UEFA Champions League
Po meni je besmisleno pljuvanje po vrhunskim igračima...Korovjev wrote:Ni meni nije jasno to neko naslađivanje i pljuvanje po vrhunskim timovima, igračima, trenerima. Ajde malo zafrkavanje, loženja, ali ispadne da je onda takve priče 90 % ovdje. Bio to Pep, Murinjo, City, Real, Barca, Messi, Ronaldo ovaj onaj. Jasno mi je da nekoga više gotiviš i za nekoga imaš simpatije ali treba naučiti uživati u majstorijama genijalaca (Ronaldo protive Juvea) ili uigranom timu (Live protiv Citiy). To je po meni smisao ovakve lige šamnpiona. Naročito jer smo u toj priči svi fudbalski konzumenti, potrošači a ne neki veliki navijači.
Ne treba pljuvati ni po trenerima, ali smatram da su oni koji se smatraju vrhunskim - precjenjeni... Objasnio sam to više puta - mislim da razlika između vrhunskih i ne-vrhunskih trenera uopšte nije toliko velika koliko se potencira... Mnogi vrhunski i svjetski poznati treneri su to postali zapravo silom prilika...
A naslađivanje i pljuvanje po vrhunskim timovima itekako ima smisla
-
Korovjev
#14120 Re: UEFA Champions League
To za trenere ne znam, možda si u pravu. Jer tu ima puno nekih meni čudnih stvari koje mogu biti fol da su oni kao nešto ultra posebni. Sad kad ulazi igrač kao zamjena pa mu pomoćnici pokazuju onu neku fasciklu listaju one neke fotografije. Šta mu pokazuju? Možda da izabere odmah šta će jesti poslije tekme ili da odabere manekenku (divi je oca mi ova ti je prava). Po meni nema šanse da budu neke uigrane akcije kao u košarci.
A za timove mi je apsolutno svejedno koliko je para skrkano. Volim napadački fudbal pa je li tim od milion ili milijarde meni je svejedno. Ljudi gotive Atletico i Simeonea, a meni su negledljivi pa da vrijede 100 maraka.
A za timove mi je apsolutno svejedno koliko je para skrkano. Volim napadački fudbal pa je li tim od milion ili milijarde meni je svejedno. Ljudi gotive Atletico i Simeonea, a meni su negledljivi pa da vrijede 100 maraka.
- mousstapha
#14121 Re: UEFA Champions League
Ljudi rijetko imaju mjeru i kad pljuju, a i kad uzdizu. Neko prcanje i radovanje kada izgubi tim koji ne gotivis mi nikad nije smetalo i dio je sporta. Ali kad ljudi krenu svoditi trenera u top klubovima na nivo Brace iz Vrbanjuse, onda je to degutantno.
Lijepo je gledati kako se oni vrhu smjenjuju ili kako se raspada tim u koji je skrsena velika kolicina novca. Zato i jeste veliki izazov igrati za timove od kojih se ocekuje osvajanje svega, po mogucnosti svake sezone. Tek je izazov trenirati takve timove.
Lijepo je gledati kako se oni vrhu smjenjuju ili kako se raspada tim u koji je skrsena velika kolicina novca. Zato i jeste veliki izazov igrati za timove od kojih se ocekuje osvajanje svega, po mogucnosti svake sezone. Tek je izazov trenirati takve timove.
- cyprus
#14122 Re: UEFA Champions League
Al evo zamisli da je Guardiola morao svoju trenersku karijeru početi graditi u Vrbanjuši... Dokle bi dogurao? U najboljem slučaju do Želje ili Sarajeva...mousstapha wrote:Ljudi rijetko imaju mjeru i kad pljuju, a i kad uzdizu. Neko prcanje i radovanje kada izgubi tim koji ne gotivis mi nikad nije smetalo i dio je sporta. Ali kad ljudi krenu svoditi trenera u top klubovima na nivo Brace iz Vrbanjuse, onda je to degutantno.
Ili zamisli da su se stvari Braci poklopile u životu, pa da je kao Zidan kao prvi klub za treniranje dobio Real... Misliš li da u nekim ŽLJ ligama baš nema niti jedan taktički mozak ili motivator ravan ovima koji su dobili šansu da vode milionske timove? Mene niko neće uvjeriti da nema... Razlika je jedino u tome što nisu dobili pravu šansu, niti će je ikad dobiti, taman čuda pravili sa svojim seoskim ekipama...
- Alighieri
#14123 Re: UEFA Champions League
Šta ne treba pljuvati po trenerima?
Pep Đosep Gvardiola je došao u Bayern, tada najjačoj ekipi na svijetu, gledajući prvih 11 i klupu, širinu, ma sve, poslije osvajanja LP na tako dominantan način. Šta je to Đosep uradio???
Tadašnjeg najboljeg desnog beka na svijetu, Lahma stavlja u vezni red. Pit bull-a veznog reda, koji je recimo u polufinalu i četvrtfinalu (Barca i Juventus) pojeo sam vezni red, stavlja na poziciju stopera. Bilo bi preofirno da je izmišljao toplu vodu i sa Ribery-a i Robben-a. Dakle, od 5 najjačih aduta Bayerna (golman, desni bek odakle je išlo najveći broj akcija, Lahm iz drugog plana i iz kojih je postignutu na desetine i desetine golova, Javi kao najjači zadnji vezni u tom periodu, te dva krilna igrača), on direktno kvari od 2-5 stvari u sistemu zbog kojeg Bayern prima na domaćem terenu od Reala 4 komada (neki će reći da je igrao u toj utakmici Lahm beka i Javi zadnjeg veznog, da, nakon 50 utakmica u nesistemu koji nije tome prilagođen jer je on napravio nešto što je otišlo u tri lijepe). Imao je najbolji tim, igrači u primea, ali nije imao Messi-a koji mu je solo donio slavu.
Za mlađu raju, Bayern je do tada na domaćem terenu imao 10tak pobjeda +- i samo 1 remi, onaj remi kada je Carlos opalio sa 30tak metara i Kahnu ispala lopta, pa je rukavice ostavio na gol liniji poslije utakmica. U španskim medijima je Bayrn za Real bio "La Bestia Negra". I poslije toga, sljedeće sezone ispadamo od Barcelone lagano, godinu kasnije, u njegovoj trećoj od Atl.Madrida. Bayern, evropski gigant ispada od tri različita tima u eri Đosepa, sramota, dno, dna. Da je on danas trener, ispali bi i od Seville.
I čovjeka ne treba kritizirati? Neviđeni polovnjak, pokušao je razoriti njemački duh, njemačke ekipe sa svojih smećarskim idejama, kuća mu što dalja bila od Minhena. City je super tim za njega, plastični tim sa plastičnim the fake one trenerom.
Pep Đosep Gvardiola je došao u Bayern, tada najjačoj ekipi na svijetu, gledajući prvih 11 i klupu, širinu, ma sve, poslije osvajanja LP na tako dominantan način. Šta je to Đosep uradio???
Tadašnjeg najboljeg desnog beka na svijetu, Lahma stavlja u vezni red. Pit bull-a veznog reda, koji je recimo u polufinalu i četvrtfinalu (Barca i Juventus) pojeo sam vezni red, stavlja na poziciju stopera. Bilo bi preofirno da je izmišljao toplu vodu i sa Ribery-a i Robben-a. Dakle, od 5 najjačih aduta Bayerna (golman, desni bek odakle je išlo najveći broj akcija, Lahm iz drugog plana i iz kojih je postignutu na desetine i desetine golova, Javi kao najjači zadnji vezni u tom periodu, te dva krilna igrača), on direktno kvari od 2-5 stvari u sistemu zbog kojeg Bayern prima na domaćem terenu od Reala 4 komada (neki će reći da je igrao u toj utakmici Lahm beka i Javi zadnjeg veznog, da, nakon 50 utakmica u nesistemu koji nije tome prilagođen jer je on napravio nešto što je otišlo u tri lijepe). Imao je najbolji tim, igrači u primea, ali nije imao Messi-a koji mu je solo donio slavu.
Za mlađu raju, Bayern je do tada na domaćem terenu imao 10tak pobjeda +- i samo 1 remi, onaj remi kada je Carlos opalio sa 30tak metara i Kahnu ispala lopta, pa je rukavice ostavio na gol liniji poslije utakmica. U španskim medijima je Bayrn za Real bio "La Bestia Negra". I poslije toga, sljedeće sezone ispadamo od Barcelone lagano, godinu kasnije, u njegovoj trećoj od Atl.Madrida. Bayern, evropski gigant ispada od tri različita tima u eri Đosepa, sramota, dno, dna. Da je on danas trener, ispali bi i od Seville.
I čovjeka ne treba kritizirati? Neviđeni polovnjak, pokušao je razoriti njemački duh, njemačke ekipe sa svojih smećarskim idejama, kuća mu što dalja bila od Minhena. City je super tim za njega, plastični tim sa plastičnim the fake one trenerom.
- ExNihilo
#14124 Re: UEFA Champions League
True. I nije to tako samo sa sportom/fudbalom, već životom uopće.cyprus wrote: Al evo zamisli da je Guardiola morao svoju trenersku karijeru početi graditi u Vrbanjuši... Dokle bi dogurao? U najboljem slučaju do Želje ili Sarajeva...
Ili zamisli da su se stvari Braci poklopile u životu, pa da je kao Zidan kao prvi klub za treniranje dobio Real... Misliš li da u nekim ŽLJ ligama baš nema niti jedan taktički mozak ili motivator ravan ovima koji su dobili šansu da vode milionske timove? Mene niko neće uvjeriti da nema... Razlika je jedino u tome što nisu dobili pravu šansu, niti će je ikad dobiti, taman čuda pravili sa svojim seoskim ekipama...
- stakasa
#14125 Re: UEFA Champions League
Joj Dante popusti malo, da i kuci izgubi tri nula od Liverpula uradio je sa Citijem veliki posao. Po prvi put lice na nesto a ulazu milijarde ima deset godina i vise.Alighieri wrote:Šta ne treba pljuvati po trenerima?
A je li Bajernu jebo majku jes