Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naravno,
Konfiguracija ovog tipa nije za igre, vec za “pravljenje para” .
Danas sastavljeno, pod testovima cpu ide do 75, gpu 1/2/3 69/71, tako da smo zadovoljni uradjenim poslom.
Nadam se da cemo imati dopustenje da se postavi koji rezultat.
mobsterc wrote: ↑04/03/2020 14:02
Ne bih vala kupio tamo makar dzaba dijelili. Sada preletih kakve nebuloze pisu na page-u. Pa onda tu neki degenerici neinformisani komentarisu, nivo zadruge.
Ok je zajebancija, to mi je cool, ali iza toga mora stajati znanje i provjeren info da bi bilo sa ukusom a ne zamajavati ljude 'isjecenim' rezultatima kako im odgovara.
edit: A evo u jednom od komentara: GamingShopBL na piku.
Meni je ta stranica takav cringe da mi se povraća.
Par slicica, 3970X + Triple 2080 Ti (napomena, SLI nije ukljucivan, jer to nije namjena ove konfiguracije, a imali smo izuzetno malo vremena za testiranje).
kakvu kameru i stalak da tražim za stream, entry level, dakle ništa preskupo...
Logitech C920, ima i neka skuplja verzija te kamere posebno za streaming. Ako ces imati mali face cam, onda se mozes komotno provuci sa Logitech C270. Koristio sam je godinama za posao, fercerala je bez problema Samo imaj na umu da ako ti nije soba dovoljno osvjetljena, nece ti ni skuplja kamera pomoci. Znaci, osvjetljenje > kamera
Logitech C920, ima i neka skuplja verzija te kamere posebno za streaming. Ako ces imati mali face cam, onda se mozes komotno provuci sa Logitech C270. Koristio sam je godinama za posao, fercerala je bez problema Samo imaj na umu da ako ti nije soba dovoljno osvjetljena, nece ti ni skuplja kamera pomoci. Znaci, osvjetljenje > kamera
znam koliko je osvjetljenje bitno. Međutim ne poznajem dovoljno ovo tržište, šta se inače koristi i koliko to sve košta. Ovo tražim radi sestrične od 10 godina. Nafurala se na strimanje, prati ove yuotubere i sad i ona hoće Sad, možda bi ona htjela i da hoda i snima neke klipove, taj mi je dio nejasan. Osim tih stolnih, fiksnih kamera, šta bi mogla koristiti za snimanje klipova dok je u pokretu?
znam koliko je osvjetljenje bitno. Međutim ne poznajem dovoljno ovo tržište, šta se inače koristi i koliko to sve košta. Ovo tražim radi sestrične od 10 godina. Nafurala se na strimanje, prati ove yuotubere i sad i ona hoće Sad, možda bi ona htjela i da hoda i snima neke klipove, taj mi je dio nejasan. Osim tih stolnih, fiksnih kamera, šta bi mogla koristiti za snimanje klipova dok je u pokretu?
Ja kontam ti hoces streamat Ako je dijete u pitanju, dovoljna je ova jeftinija Logitech C270. Za snimanje u pokretu tesko da ces pronaci nesto bolje od kamere na mobitelu, fiksne kamere su prilicno skupe. Za cijenu fiksne kamere mozes kupit jedan Xiaomi Redmi Note npr. koji ima sasvim solidnu kameru
ma joj, da je vidiš, namazana je svim bojama...nisu više djeca kao što su nekad bila, sazrijevaju mnogo prije..nešto sam sad malo guglao, naletim na gopro hero kao neka dobra kamera za snimanje u pokretu..mislim da ću joj to i preporučiti...hvala Fera
Da li je neko koristio Speedlink Xeox dzojstik? Imam vec dugo Speedlink Torid i odlican je, ali planiram uzeti jos jedan, pa me zanima da li je ovaj malo bolji jer vidim da je par maraka skuplji.
Xbox One dzojstika sam se rijesio, s njim sam imao samo probleme. Kad sam koristio USB kabal, stalno je gubio konekciju, a preko bluetootha sam imao neke ghost inpute. Skuplji od ovog Speelinka, a gori, barem u mom slucaju da ne govorim o trajanju baterije
ferratilis wrote: ↑08/03/2020 20:48
Da li je neko koristio Speedlink Xeox dzojstik? Imam vec dugo Speedlink Torid i odlican je, ali planiram uzeti jos jedan, pa me zanima da li je ovaj malo bolji jer vidim da je par maraka skuplji.
Xbox One dzojstika sam se rijesio, s njim sam imao samo probleme. Kad sam koristio USB kabal, stalno je gubio konekciju, a preko bluetootha sam imao neke ghost inpute. Skuplji od ovog Speelinka, a gori, barem u mom slucaju da ne govorim o trajanju baterije
Ne znam fkt, to su jako kvalitetni conteolleri, vj je bio defektan nešto. imam dva x1 i ni najmanjeg problema ni sa konekcijom ni baterijama. Punim ih mjesečno jednom
Objektivno jeste bolji Xbox One, npr. puno je bolja kontrola na stikovima kad se kreces u igrama ili na triggerima kad dodajes gas ili kocis u trkacim igrama, i D-pad je kvalitetnije izradjen ali vjerovatno mi se podesio los model. Dzaba ti sve to ako ga moram stalno iskljucivat i ukljucivat. A toliko sam se navikao na ovaj Speedlink s kojim nikad nisam imao ni najmanji problem, i od pocetka je bio samo plug and play, tako da cu se drzat provjerenog.
aditon wrote: ↑06/03/2020 21:52
ma joj, da je vidiš, namazana je svim bojama...nisu više djeca kao što su nekad bila, sazrijevaju mnogo prije..nešto sam sad malo guglao, naletim na gopro hero kao neka dobra kamera za snimanje u pokretu..mislim da ću joj to i preporučiti...hvala Fera
Nije ti gopro za toga jer ima fisheye lecu... kao sto je neko vec rekao mobitel ce tu najbolje praviti posao... ako bas hoce kameru treba joj nesto na nivou Sony RX100 ili tako nesto... malo se provrtite po tim klipovima, vidite sta koriste ovi sto se snimaju
aditon wrote: ↑06/03/2020 21:52
Nije ti gopro za toga jer ima fisheye lecu... kao sto je neko vec rekao mobitel ce tu najbolje praviti posao... ako bas hoce kameru treba joj nesto na nivou Sony RX100 ili tako nesto... malo se provrtite po tim klipovima, vidite sta koriste ovi sto se snimaju
ma ebat ga sad, već sam joj rekao šta da uzme...mada sam vidio na više mjesta da u top 10 kamera koje koriste youtuberi se nalazi i ova gopro hero...
također nije ni preskupa, na amazonu košta oko 150 dolara čini mi se...ako ostane dosljedna u tom svom naumu, neka si kasnije uzme nešto bolje
ferratilis wrote: ↑08/03/2020 23:06
Objektivno jeste bolji Xbox One, npr. puno je bolja kontrola na stikovima kad se kreces u igrama ili na triggerima kad dodajes gas ili kocis u trkacim igrama, i D-pad je kvalitetnije izradjen ali vjerovatno mi se podesio los model. Dzaba ti sve to ako ga moram stalno iskljucivat i ukljucivat. A toliko sam se navikao na ovaj Speedlink s kojim nikad nisam imao ni najmanji problem, i od pocetka je bio samo plug and play, tako da cu se drzat provjerenog.
Los primjerak definitivno, ja ove svoje ne bi dao ni za što.definitivno su mi najbolja investicija u zadnje vrijeme. Dok sam imao jedan koristio jeftini Bt s eBay, sad kad su dva koristim Microsoftov wi_fi dongle, i stvarno mi nikad nije izgubio konekciju ni preko adaptera a ni preko donglea, inputi su također ok, prepoznao je kontrole za svaku igru koju sam probao kao što se i očekuje .. Kabl nisam spajao osim da uradim update firmwarea tako da to ne znam.
Jbg šteta, al eto imaš zamjenu i radi posao
Ode gtx1060 kolegi sa foruma.. E na koju grafu ići pitanje je sad
typeOnegative wrote: ↑09/03/2020 10:58
Ode gtx1060 kolegi sa foruma.. E na koju grafu ići pitanje je sad
2080ti
sve zavisi koliko para misliš dati.
Sve I kad bi imao ne bi toliko para dao za grafiku
Evo ima par ponuda.. Razmišljam se između 1070 i vega56
Vidim ima u kladusi ares strix vega56 za 620, ako ima na stanju uopće, dok bi 1070 manje izašla.. Nemam pojma vidjet ću