Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kapak na kraju, izbacili sve sto se do sad znalo. A napravili show, zovnuli ove maga influencere sa twittera i dali im po folder kao lafo tu je sve . Kakav shitshow od administracije, cuj twitterase zovnuli i njima prvo dali umjesto samo da su upload na website i kraj price.
Sjedinjenim Američkim Državama izručeno je 29 članova narko kartela, među kojima je i ozloglašeni vođa Rafael Karo Kintero (Caro Quintero) kojeg SAD traži zbog ubistva američkog agenta prije 40 godina.
Rob_Atl wrote: ↑28/02/2025 03:46
Kapak na kraju, izbacili sve sto se do sad znalo. A napravili show, zovnuli ove maga influencere sa twittera i dali im po folder kao lafo tu je sve . Kakav shitshow od administracije, cuj twitterase zovnuli i njima prvo dali umjesto samo da su upload na website i kraj price.
Mislim da moras biti poprilicno poglup ili ideoloski nadrkan da nesto ocekujes od Trumpove administracije...
Rene Higuita wrote: ↑05/03/2025 07:03
@jeza u ledja Kakav je ovaj JB Pritzker guverner Illinoisa? Kako on kotira? Ima li potencijala za kandidata na izborima '28?
Znam da je milijarder. Izgleda mi kao politicar iz nekih proslih vremena. Spominjao se kao eventualni autsajderski kandidat za VP. Mislim da nije nesto pretjerano popularan ni u svojoj drzavi.
Elon povlaci temu da Trump pomiluje onog murijasa sto je ubio George Floyda, jebo te kad pogledas video ono je bas ubistvo bilo, ali eto ovi vise ni ne kriju white supremacy . Sva sreca pa je optuzen i na state levelu 20 godina tako da tu trump ne moze nista.
Rob_Atl wrote: ↑05/03/2025 20:23
Elon povlaci temu da Trump pomiluje onog murijasa sto je ubio George Floyda, jebo te kad pogledas video ono je bas ubistvo bilo, ali eto ovi vise ni ne kriju white supremacy . Sva sreca pa je optuzen i na state levelu 20 godina tako da tu trump ne moze nista.
šteta što ne može kad je bal nek je maskenbal volio bih vidjeti kako bi "blacks for trump" to opravdali
Rob_Atl wrote: ↑05/03/2025 20:23
šteta što ne može kad je bal nek je maskenbal volio bih vidjeti kako bi "blacks for trump" to opravdali
Osudjen je 20 godina i na federalnom , ali kazna ide zajedno, digla bi se frka opet kako god. Ne znam gdje trenutno u zatvoru ali mu je bolje ako je u federalnom nego da ga prebace u drzavni