Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Towelie

#14101 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

COUTINHOOOOOOO!!!
Mustang1

#14102 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Dovoljno. Zajeban je ovaj Stoke puno ce velikih ekipa ostaviti bodove ovdje.
House

#14103 Re: Liverpool FC

Post by House »

Benteke novi Balotelli :D
Mustang1

#14104 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jesi poletio :D Pa to mozemo onda reci za sva nova pojacanja vecine klubova ako cemo zakljucivati po prvom kolu :D
Towelie

#14105 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

House wrote:Benteke novi Balotelli :D
Ni blizu. Pokretljiv je, otvara se, trazi loptu...Dobio skoro sve duele u vazduhu.
Firmino vise pokazao za 15, nego Ibe za 75 minuta. Milner/Henderson nedovoljno angazovani u napadu. Fali kohezije u igri.
U svakom slucaju, bodovi se pisu. Igru zaboraviti sto pre. :-D
BHF_Manijak

#14106 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Tanko, ali hajde, bitna su 3 boda na startu. Prema naprijed tanko srkoz, opet vadi Coutinhova magija. Nadam se Firminu od pocetka u idocoj, kao i Canu na sredini. Bezze frajer Milnera gusi u sredini. :-)
MyTao

#14107 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Benteke bio dobar, kakav crni Balotelli? Odlicno je takticki odigrao ono sto se od njega trazilo... plan je bio da 75 minuta zatvore utakmicu tako sto ce igrati dugim loptama, onda uvesti Cana u sredinu i preuzeti posjed lopte sto se i desilo, stvorili su nekoliko lijepih sansi pred kraj i igrali lijepo. Uzeti 3 boda kod Stoka nije lahko, Brandanov plan je vjerovatno bio da ne izgubi, i bod bi bio dobar, ali Coutinho :)

Izbalansiran tim imaju, bit ce puno bolji iz sedmice u sedmicu kada se novi igraci ukope malo bolje... Firminho pokazao nekoliko lijepih stvari, ocekujem puno i od njega. Ibe odlican, nije jos kao Sterling, ali obecava...
MyTao

#14108 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

BHF_Manijak wrote:Tanko, ali hajde, bitna su 3 boda na startu. Prema naprijed tanko srkoz, opet vadi Coutinhova magija. Nadam se Firminu od pocetka u idocoj, kao i Canu na sredini. Bezze frajer Milnera gusi u sredini. :-)
Milner je dosao u Liverpool da bi igrao u sredini :) to mu je omiljena pozicija i zato je napustio city i 20-30k sedmicno vise da bi igrao tu.
Gandalf

#14109 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Najbolja stvar danas je što je Lovren izgledao kao pristojan CB a ne kao amater iz prošle sezone - Joe Gomez bi mogao biti otkriće sezone u Engleskoj, Clyne dobar, čvrst, pouzdan - DMF treba timu i Can se rodio za tu zadaću, nadam se da će se Rodgers dozvati pameti po pitanju funcionisanja sredine terena.
King_Kenny

#14110 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ulaskom Cana igra je postala tečnija i sigurnije su napadali. Firmino bi mogao biti jako jako dobro pojačanje. Bekovi su bili odlični, mnogo bolji od štopera; Šrtel mi dva puta infarkt umalo izazva (već sam pomislio evo primamo još jedan glup gol). Lallana nije bio na visini; Ibe ni blizu pripremnih utakmica. Bez obzira na današnju Lovrenovu igru, ipak sam da Sakho ima prednost, s Canom ispred imat će čvrstinu i sigurnost, a bekovi će moći špartati duž cijele linije. Dakle, ako se po prvoj tekmi sastav poznaje
Mignolet
Clyne Škrtel Sakho Gomez
Can
Henderson Milner
Coutinho Firmino
Benteke

(Dok se Sturridge ne vrati. Tada će Rodgers već naći neku novu formaciju :D )
BHF_Manijak

#14111 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Meni nije jasno koji su qrac toliko napadaca dovodili ovu sezonu??? Kad se vrati Sturridge to ce biti: Ings, Sturridge, Origi i Benteke, a frajer igra s jednim spicem! :-) :roll:
Znaci trojica likova da se hlade...
Mustang1

#14112 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

A da nisu doveli nakon par mjeseci kad se povrijedi neko rekao bi kao prosle godine nema dostojne zamjene :D Ne pljuj bolan ne pljuj vise :D
todd_smith

#14113 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

lik veci pesimista od mene :mrgreen:
Mustang1

#14114 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma on je veci pesimista od samog sebe :D Danas nek napise nesto sutra kada se to dokaze dobro on ce popljuvati nesto drugo :D Ja ne znam jesu li to traume iz djetinjstva ili ga je zena sjebala ali nesto ne valja :D
BHF_Manijak

#14115 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Pa s ovim Liverpoolom nesto ne valja ima 7-8 godina, valjda to i rezultati govore jebem mu majku? :mrgreen: Izuzetak je pretprosla sezona u Suarezovo ludila, ostalo je odron, od rezultata, pa do transfer politike.
Ako je tebi logicno da u ekipi budu 4 i to pravo fina spica, da se bezze 3. hlade, a za jednog je cak dato 46 miliona eura, onda u redu, ja sam moron za fudbal, a ti si vizionar. :mrgreen:
todd_smith

#14116 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Pa s ovim Liverpoolom nesto ne valja ima 7-8 godina, valjda to i rezultati govore jebem mu majku? :mrgreen: Izuzetak je pretprosla sezona u Suarezovo ludila, ostalo je odron, od rezultata, pa do transfer politike.
Ako je tebi logicno da u ekipi budu 4 i to pravo fina spica, da se bezze 3. hlade, a za jednog je cak dato 46 miliona eura, onda u redu, ja sam moron za fudbal, a ti si vizionar. :mrgreen:
a neki dan bilo jebo benteka ta ce on :mrgreen: :lol: :kiss:
BHF_Manijak

#14117 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nisam ja nikad rek'o da je Benteke kar'na, vec da lik ne moze ba vrijedit 46 miliona eura ili recimo 10 miliona manje od jednog Vidala recimo. Jebes me bezze Todde.
MyTao

#14118 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Jos uvijek su Balotelli i Borini tu :) to je 6 napadaca... mada ce njih dvojicu prodavati.

Mozda ovog malog Origia posalju na posudbu... Sturridge kad se vrati vjrovatno da ce uci u tim odma i igrati sa Benteke-om, tako da je dobro imati zamjenu za njih. 4 napadaca sasvim solidno.
BHF_Manijak

#14119 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Da, ali to znaci ako Daniel uleti, da ce neko od ofanzivnih veznjaka out, da li Firmino, Coutinho, Lallana, Ibe ili neko treci... Mada, volio bih vidjeti Origija naprijed, cini se zanimljiv igrac. Za Ingsa smatram da je jos jedan od sijaset precijenjenih Engleza, nadam se da ce me demantovati. :mrgreen:
Mustang1

#14120 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:Da, ali to znaci ako Daniel uleti, da ce neko od ofanzivnih veznjaka out, da li Firmino, Coutinho, Lallana, Ibe ili neko treci... Mada, volio bih vidjeti Origija naprijed, cini se zanimljiv igrac. Za Ingsa smatram da je jos jedan od sijaset precijenjenih Engleza, nadam se da ce me demantovati. :mrgreen:
Kako moze biti precijenjen neko je dosao dzaba ? :lol: :lol:
BHF_Manijak

#14121 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Pa sjeti se natpisa i naslova zadnje 2 godine o njemu... Otockih naravno.
frontmen

#14122 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

MyTao wrote:Jos uvijek su Balotelli i Borini tu :) to je 6 napadaca... mada ce njih dvojicu prodavati.

Mozda ovog malog Origia posalju na posudbu... Sturridge kad se vrati vjrovatno da ce uci u tim odma i igrati sa Benteke-om, tako da je dobro imati zamjenu za njih. 4 napadaca sasvim solidno.
Šta će ga slati na posudbu kad može odigrati i lijevo i desno tj, nije ograničen na poziciju centralnog napadača. Radije Lazara poslati da se vidi ima li hljeba od njega.
Mustang1

#14123 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:Pa sjeti se natpisa i naslova zadnje 2 godine o njemu... Otockih naravno.
Ma jebo to sto oni od njega ocekuju. Cak ima vise potencijala od Sterlinga da postane zvijezda Engleske po meni. Zna igrati fudbala za razliku od Sterlinga koji pokusava sve na brzinu i dribling a nije da mu bas uvijek polazi za rukom :D
MyTao

#14124 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

frontmen wrote:
MyTao wrote:Jos uvijek su Balotelli i Borini tu :) to je 6 napadaca... mada ce njih dvojicu prodavati.

Šta će ga slati na posudbu kad može odigrati i lijevo i desno tj, nije ograničen na poziciju centralnog napadača. Radije Lazara poslati da se vidi ima li hljeba od njega.
Lazar ce igrati u kupovima i u EL... Origi je jos zelen, vidilo se to na pripremama...
frontmen

#14125 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

MyTao wrote: Lazar ce igrati u kupovima i u EL... Origi je jos zelen, vidilo se to na pripremama...
Od Lazara ne može biti zeleniji nikako.
Post Reply