Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
rajvosa1

#14076 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

Pedja Kojovic wrote:rajvosa1

Mi smo svoj stav o GRAS-u iznijeli jso davno.
Na ovom forumu je puno pisano o tome, recimo, nakon tematske sjednice SKS o GRAS-u.
Mi niti smo predlozili niti smo imali prilike da se izjasnjavamo o ovom konkretnom kadrovskom rjesenju, g.Basicu.

Po mom misljenju, od prethodnika jedino bivsi direktor Haris Kadic zasluzuje eventualno ponovno razmatranje za tu funkciju jer je, cini mi se, krenuo u pravcu za koji smo mi smatrali da je ispravan.
Napravio je inventuru preduzeca, pripremio podatke za tuzilastvo i predlozio potpunu reorganizaciju GRAS-a - onda je izgubio podrsku bivse Vlade i podnio ostavku.

Mi mislimo da se na celo GRAS-a treba postaviti neko ko se dokazao kao spoosoban stecajni upravnik.

p.k.
:thumbup:
Banksy

#14077 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Pedja Kojovic wrote:
Po mom misljenju, od prethodnika jedino bivsi direktor Haris Kadic zasluzuje eventualno ponovno razmatranje za tu funkciju jer je, cini mi se, krenuo u pravcu za koji smo mi smatrali da je ispravan.

p.k.
Da li je istina da je bivši direktor Kadić finansijski pomogao (ili trebao pomoći) određene privatne projekte vašeg stranačkog kolege Danisa Tanovića?
rajvosa1

#14078 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

Da li vam je poznato da vasi koalicioni partneri, SDA i SBiH, namjerno unistavaju GRAS godinama kako bi `dokazali` da je to neuspjesna firma i onda je poklopili, zajedno sa koncesijama za autobuski saobracaj?
Pedja Kojovic

#14079 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

banksy

Kako sam ja cuo vi ste kupili tu nekretninu i to ste je, kazu, platili kesom od onog ugovora za kamenolom.
Salim se.
Ako ih imate podijelite te informacije s nama.
Aludiranje je neukusno i nepotrebno na forumu.

p.k.
Pedja Kojovic

#14080 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

rajvosa1

Jeste, poznato nam je da preduzece pljackano godinama i da stranke koje ste spomenuli snose najvecu odgovornost.
Da li je pljacka bila sebi svrha ili je cilj bio primorati kanton na koncesiju javnog saobracaja zaista ne znam.
Mi smo zahtijevali da tuzilastvo istrazi stanje u GRAS-u i vjerovatno bi to pokazalo da li ste ili niste u pravu.

Takodje. Na tematskoj sjednici o GRAS-u smo jasno rekli da je nas cilj kvalitetan javni prevoz i da nam je irelevantno da li ce ga obezbjedjivati iskljucivo GRAS ili Gras i neko drugi.

p.k.
Shahab

#14081 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Shahab »

Jeste, poznato nam je da preduzece pljackano godinama i da stranke koje ste spomenuli snose najvecu odgovornost.
Da li je pljacka bila sebi svrha ili je cilj bio primorati kanton na koncesiju javnog saobracaja zaista ne znam.
Mi smo zahtijevali da tuzilastvo istrazi stanje u GRAS-u i vjerovatno bi to pokazalo da li ste ili niste u pravu.

Takodje. Na tematskoj sjednici o GRAS-u smo jasno rekli da je nas cilj kvalitetan javni prevoz i da nam je irelevantno da li ce ga obezbjedjivati iskljucivo GRAS ili Gras i neko drugi.

p.k.
Trebali bi insistirati na provedbi njemačkih i austrijskih standarda i normi kojima se razbijaju društveno štetni monopli poput GRAS-a. Treba dati jednaku šansu privatnom i javnom sektoru, pa neka se takmiče po pitanju cijene i kvalitete usluge na tržištu. Konzerviranje statusa quo je besmisleno i neodrživo. problem GRAS-a je u enormnim platama i prekobrojnim NERADNICIMA, pa tek onda u korupciji. U privatnom sektoru nema korupcije. Korupcija se iskorjenjuje totalnom privatizacijom i razbijanjem monopla pod kontrolom stranačkih koruptokracija...
rajvosa1

#14082 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

p.k.
Slazem se s vama. Zbog takvih stavova sam i glasao za vas i dao vam povjerenje, a zasto, ponovo Vas pitam, koalicija s tim strankama koje snose odgovornost i za Gras i za sve ostalo???????????? Svojom koalicijom s njima dajete im amnestiju za sve ove pljacke a bili ste zadnja nada gradjanskoj opciji u Sarajevu.
djugum

#14083 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by djugum »

rajvosa1 wrote:

p.k.
Slazem se s vama. Zbog takvih stavova sam i glasao za vas i dao vam povjerenje, a zasto, ponovo Vas pitam, koalicija s tim strankama koje snose odgovornost i za Gras i za sve ostalo???????????? Svojom koalicijom s njima dajete im amnestiju za sve ove pljacke a bili ste zadnja nada gradjanskoj opciji u Sarajevu.
Ja sa sve nesto nadam da imaju neki plan, neku cudnovatu ideju, da ne kazem "cudo" pripremljeno. S jedne strane su kritikovani do besvjesti zasto su vjecita opozicija, da se boje odgovornosti i sl. osim toga sad kad su dobili malo vec broj zastupnika pokusavaju da budu prezentni, da pokusaju nesto kreirati, da se oprobaju. Ali s druge strane tajming im je los, nalaze se izmedju dvije vatre koje ce ih pokusati potkupiti, diskreditirati, kompromitirati. Dobili su dobar dio glasova od razocaranih SDP-ovaca koji ni SDP-u nisu oprostili koaliciju sa SDA i sad osjecaju prevarenim. Da ne pricam sloganima o "nekompaktibilnosti stranaka". Ja nisam pametan, samo se nadam da ce se situacija iskristalizirati u sto krace vrijeme da znam na cemu sam.
Banksy

#14084 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Pedja Kojovic wrote: banksy

Kako sam ja cuo vi ste kupili tu nekretninu i to ste je, kazu, platili kesom od onog ugovora za kamenolom.
Salim se.
Ako ih imate podijelite te informacije s nama.
Aludiranje je neukusno i nepotrebno na forumu.

p.k.
Niste mi odgovorili na konkretno pitanje.
Imam informaciju da je vaš stranački kolega trebao raditi ''projekte'' s ovim smijenjenim direktorom GRAS-a.
Ako je ovo prvi put da čujete za to, očekujem da to i kažete.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14085 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

koje ba pljačkao GRASS? jel to možda se ovdje primitivno, balkanski aludira na cijenjenog znanstvenika, još boljeg profesora i najboljeg rektora SBK uzoritog gospodina Bimbu :shock:

šta retji ...koju posluku porati...zavidni ste na uspjehe ovog menaĐera decenije..zavidni ste što vam, fukari, nestane vode kad Bimbo puni bazen na Kovačićima :lol:
VjecitiStudent

#14086 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

djugum wrote: Ja sa sve nesto nadam da imaju neki plan, neku cudnovatu ideju, da ne kazem "cudo" pripremljeno. S jedne strane su kritikovani do besvjesti zasto su vjecita opozicija, da se boje odgovornosti i sl. osim toga sad kad su dobili malo vec broj zastupnika pokusavaju da budu prezentni, da pokusaju nesto kreirati, da se oprobaju. Ali s druge strane tajming im je los, nalaze se izmedju dvije vatre koje ce ih pokusati potkupiti, diskreditirati, kompromitirati. Dobili su dobar dio glasova od razocaranih SDP-ovaca koji ni SDP-u nisu oprostili koaliciju sa SDA i sad osjecaju prevarenim. Da ne pricam sloganima o "nekompaktibilnosti stranaka". Ja nisam pametan, samo se nadam da ce se situacija iskristalizirati u sto krace vrijeme da znam na cemu sam.
Pogledaj Kurta-Murta budžet općine Centar, plod "vrijednog" rada vijećnika NS, i sve će ti se samo iskristalizirati.
Albin Zuhric

#14087 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

VjecitiStudent,

Ne bih da vam dajem savjete, medjutim bilo bi posteno kada bi provjerili informacije, i upoznali se sa nacinom usvajanja budzeta prije nego date ovakve komentare.

Budzet o kakvom govorite nije plod rada nasih vijecnika, to je samo nacrt koji je otisao u javnu raspravu. NS ce do polovine Februara kada isticu rokovi predloziti izmjene tog budzeta i na taj nacin utjecati na njega. Tek onda ce budzet ici na usvajanje. Nase prijedloge za izmjene budzeta koji je otisao u javnu raspravu mozete ocekivati.

Hvala vam i prijatno.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#14088 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Albin Zuhric wrote: Tek onda ce budzet ici na usvajanje. Nase prijedloge za izmjene budzeta koji je otisao u javnu raspravu mozete ocekivati.

Hvala vam i prijatno.
Pratim ovu temu i jako cijenim (to sam više od nekoliko puta napisala :D ) ovaj pionirski vid komunikacije uspostavljen. Međutim, ne mogu se nikako oteti utisku stalnog najavljivanja nečeg spektakularnog što će uskoro doći, samo što nije, evo sad će, a realnost pokazuje i dokazuje jednostavno i puko mešetarenje oko pozicija u vlasti i uhljebljavanja kadrova. Žao mi je što sam kratkovida, ali ništa drugo ne vidim do sad, osim forumskih najava. :roll:
VjecitiStudent

#14089 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Albin Zuhric wrote:VjecitiStudent,

Ne bih da vam dajem savjete, medjutim bilo bi posteno kada bi provjerili informacije, i upoznali se sa nacinom usvajanja budzeta prije nego date ovakve komentare.

Budzet o kakvom govorite nije plod rada nasih vijecnika, to je samo nacrt koji je otisao u javnu raspravu. NS ce do polovine Februara kada isticu rokovi predloziti izmjene tog budzeta i na taj nacin utjecati na njega. Tek onda ce budzet ici na usvajanje. Nase prijedloge za izmjene budzeta koji je otisao u javnu raspravu mozete ocekivati.

Hvala vam i prijatno.
Budzete predlaze Vlast, poslije toga komentare u javnoj raspravi moze dati svako, s tim sto o izmjenama opet odlucuje onaj ko je inicijalni budzet pravio.

Da budete ucesnik u raspravi, uopste niste morali biti dio vlasti. Kao dijelu vlasti, od vas se ocekivalo da budete dio tima koji pravi budzet, a ne da budete tek demokratski paravan za uhodanu SDA/SBiH/SDP kombinaciju.
Albin Zuhric

#14090 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

VjecitiStudent,

Pokusacu opet pojasniti stvari jer ovo sto govorite nazalost nema nikakvog smisla.

Budzet koji je otisao u javnu raspravu je budzet koji dolazi iz kabineta nacelnika koji ga je kreirao sa svojim sluzbama. Nasa stranka nema nacelnika u opcini, i ne moze utjecati na ponudjeni budzet.

Dalje, javna rasprava ne postoji samo kako bi se gradjanke i gradjani ocitovai po nekim pitanjima vec i vijecnici kroz sefove svojih klubova. Naime, javna rasprava znaci da vijecnici Nase stranke imaju priliku traziti izmjene u nacrtu budzeta. Nacelnik to moze prihvatiti, nakon cega bi se izmjena izvrsila, ili ako ne prihvati, vijecnici te amandmane mogu poslati na opcinsko vijece koje odlucuje o tim amandmanima, a na kraju usvaja budzet.

Dakle, mi nismo propustili nikakve prilike da ucestvujemo u kreiranju budzeta, tu priliku imamo tek sada, i mi cemo je iskoristiti.

Ne znam da li ste vi mislili na izvrsnu ili zakonodavnu vlast, ali mi smo dio vecine samo u zakonodavnoj, i samo tu mozemo djelovati i davati prijedloge. Nadam se da vam je proces sada nesto jasniji, ili vam je vec bio potpuno jasan ali ste zeljeli iskoristiti priliku da nas kritizirate izostavljajuci kljucne cinjenice, a u tom slucaju se izvinjavam sto sam davao objasnjenja.

Hvala vam jos jednom na vasim komentarima.

KatarinaKosaca,

Bicu direktniji posto ocito niste uvjereni u ovo sto sam govorio, a onda ovaj post mozete sacuvati i drzati me za rijec, koja je najvrijednija stvar koju imam ovdje na forumu.

Nasa stranka ce pripremiti amandmane na budzete koji su trenutno u javnoj raspravi (radi se o tri gradske opcine), traziti da se ti amandmani usvoje, a javno obznaniti koji su to amandmani i obrazloziti razloge. Pri tome cemo se ponasati kao ozbiljna organizacija, dakle ne samo traziti novac za projekte, kao sto je praksa u BiH, vec dati i prijedloge odakle taj novac treba doci, odnosno koje stavke treba smanjiti. Pretpostavljam da ce se ovo desiti u narednih mjesec dana, s tim da me tu nemojte u par sedmica drzati za rijec.

Hvala vam. Zdravo
Pedja Kojovic

#14091 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

Banksy

Ne znam.
Mislio sam da i kod nas vrijedi prezumpcija nevinosti, ali za vas ocigledno ne.
Prema tome, skinite kvacice s rijeci projekti i informisite nas o njima.

p.k.
Last edited by Pedja Kojovic on 15/01/2013 16:18, edited 1 time in total.
Pedja Kojovic

#14092 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

PREDRAG KOJOVIĆ, ČLAN PREDSJEDNIŠTVA NAŠE STRANKE
Vlast se bori za fotelju više

Primjena presude Sejdić - Finci je ključ za skidanje luđačke košulje

Vladajuće etničke elite bi radije još neko vrijeme izborni kolač dijelile na tri, a ne na četiri dijela.

• Na narednoj sjednici Skupštine, na dnevnom redu će se naći i amandmani na Ustav KS-a, čijim bi se usvajanjem formirao klub ostalih u ovom zakonodavnom tijelu. Mislite li da će dvije trećine zastupnika dići ruku za ove izmjene?
- Vjerujem, zapravo nadam se, da će naša inicijativa, odnosno amandmani koji su rezultat te inicijative, dobiti jednoglasnu podršku Skupštine. Znate kako kažu, Bosanci donesu ispravnu odluku tek nakon što su sve druge opcije iscrpljene. Osjećam potrebu da kažem da su potpredsjedavajući Ivan Brigić i bivši premijer Musić značajno pomogli da do glasanja o ovome uopšte i dođe i ohrabrujuće je da je premijer Zeljković odlučio dovršiti posao koji smo započeli prije dvije godine. Pribojavao sam se da bi ovo pitanje moglo postati žrtva međustranačkog sukoba čiji smo taoci posljednjih mjeseci, ali to se, izgleda, u ovom konkretnom slučaju neće dogoditi.

• Naša stranka je pokrenula proces izmjena i u Ustavu FBiH, a kojima bi se stvorili preduslovi za sistemsko rješavanje problema etničke diskriminacije. Da li je Kanton Sarajevo tek prvi korak? I sami ste isticali kako bi bilo lijepo da priča krene upravo iz glavnog grada?
- Status glavnog grada države nosi i veliku odgovornost koju je grad Sarajevo do sada izbjegavao da preuzme. Sarajevo, po mom mišljenju, mora preuzeti lidersku poziciju i primjerom pokazati ostatku zemlje pravac kojim država treba da krene kako bi izašla iz stanja sedamnaestogodišnje agonije. Moja generacija je pojam Sarajlija vezala za određeno stanje svijesti, za određenu vrstu odnosa između različitih ljudi, za hrabrost da se ta vrsta kulture održava i širi, a ne kao puko mjesto rođenja. Zbog toga je Sarajevo '80-ih bilo evropski grad, a sada je svedeno na provincijsku kasabu. Usvajanje ovih amandmana bi bila, možda, prva naznaka da se Sarajevo uspravlja i da je spremno da vodi.
popić

#14093 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by popić »

Peđa,

Prije otprilike godinu dana, 09.01. 2012. godine, Skupština KS je na dnevnom redu imala glasanje o Prijedlogu Vlade KS o izmjenama i dopunama Statuta ZZO, temeljen Prijedlogom Zavoda zdravstvenog osiguranja KS, kojim su izvršene male, kozmetičke, promjene u Statutu, ali iza kojih se nalazi glavni cilj - stvaranje zakonskih uslova za imenovanje Dr. Farisa Gavrankapetanovića na funkciju direktora ZZO KS:
Izmjene i dopune Statuta Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo se predlažu u dijelu koji se odnosi na posebne uslove u pogledu predviđene stručne spreme odnosno predviđenog zanimanja za obavljanje poslova direktora Zavoda, u kom smislu se predlaže proširenje uslova i na lica sa završenim medicinskim fakultetom, kako bi se omogućilo širem krugu zanimanja koja su od značaja za registrovanu djelatnost Zavoda, da ravnopravno učestvuju u procedurama izbora i imenovanja direktora...
Skupština je dala saglasnost na ove Izmjene i dopune.

Do ovih Izmjena i dopuna, Statut ZZO je propisivao uslov za poziciju direktora kandidatima sa završenim pravnim ili ekonomskim visokim obrazovanjem. Pošto Dr. Gavrankapetanović nije pravnik, a nije ni ekonomist, pristupilo se izmjenama Statuta ZZO da bi se otvorio zakonski okvir i na poziciju direktora ZZO imenovao Dr. Faris Gavrankapetanović.

Zanima me tvoje mišljenje, stajalište "Naše stranke" u ovom glasanju i tvoje osobno mišljenje - Ne radi li se o klasičnom obliku korupcije vladajuće garniture u Kantonu Sarajevo perfidnom malverzacijom Statuta ZZO?

Usput, izmijenjene i dopunjene odredbe Statuta nalažu kandidatima za poziciju direktora sa završenim pravnim ili medicinskim fakultetom da moraju imati dodatnu edukaciju iz oblasti ekonomskih nauka. Dr. Gavrankapetanović je nema!

Raspisanom konkursnom procedurom, takođe iz okriva Statuta, kandidat je morao imati min. tri godine rada iz oblasti zdravstvenog osiguranja. Dr. Gavrankapetanović nema te tri godine iskustva u propisanoj oblasti!

Ovo sve pitam zato što je direktor Zavoda ZO KS za svoj rad odgovoran ministru zdravstva Kantona Sarajevo, Vladi Kantona Sarajevo i Upravnom odboru Zavoda, a Vlada KS odgovorna je Skupštini KS, a ti si poslanik u Skupštini KS, i time djelomično odgovoran za zakonitost u radu upravnih organa, tijela i institucija Skupštine.
Paranoid

#14094 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Paranoid »

Pedja Kojovic wrote:Banksy

Ne znam.
Mislio sam da i kod nas vrijedi prezumpcija nevinosti, ali za vas ocigledno ne.
Prema tome, skinite kvacice s rijeci projekti i informisite nas o njima.

p.k.
klap...klap... Ona prva verzija odgovora je bila takodje kvalitetna, jer ironično/sarkastična pitanja ne zaslužuju bolji odgovor..
rajvosa1

#14095 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

Nakon dvije godine, dodao je, gotovo je svima jasno da "matematičke koalicije prestaju važiti onog momenta kada se primjenom formule podijele fotelje i da su očekivanja da će ideološki suprotstavljene stranke skladno funkcionirati u vlasti iluzija

Ovo je izjavio g. Kojovic 30. 11. 2012. samo nekoliko dana prije formiranja principijelne koalicije sa SDA, SBiH i,tobe jarabi, SDU. I mi glasaci Nase stranke sada to trebamo prihvatiti i reci da niste izigrali nase povjerenje? U zivotu sve covjek moze izgubiti, ali povjerenje nikako.
Pedja Kojovic

#14096 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

popic

Linija moje/nase odgovornosti je potpuno jasna i vi ste je tacno predstavili.
Nas generalni stav je da se menadzerske sposobnosti/kvalitet ne moze i ne treba mjeriti iskljucivo
strucnom spremom, mada se ne moze ni zanemariti.
Svako ko preuzima upravljanje javnim preduzecem ili institucijom morao bi proci dodatnu obuku za taj posao.
Moram priznati da nisam znao za neke stvari koje ste spomenuli.
Provjericu i ako je narusen zakon postaviti to pitanje na SKS.

Sto se tice imena,...odakle da pocnem.
Ponekad se cini da se klupko zaista ne moze raspetljati.
U vrijeme kada je Djapo bio direktor zavoda, Fikret Music je bio u nadzornom odboru.
Sada kada je Gavrankapetanovic postao direktor zavoda uzeo je Djapu za savjetnika.

p.k.
Pedja Kojovic

#14097 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

rajvosa1

Hvala na trazenju i postavljanju ovog citata.
To sto sam rekao za matematicke koalicije je upravo tako.
Ja se mucim ovdje da objasnim tehnicku prirodu sporazuma, a mogao sam samo pronaci ovu staru izjavu.

p.k.
popić

#14098 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by popić »

Pedja Kojovic wrote:popic

Linija moje/nase odgovornosti je potpuno jasna i vi ste je tacno predstavili.
Nas generalni stav je da se menadzerske sposobnosti/kvalitet ne moze i ne treba mjeriti iskljucivo
strucnom spremom, mada se ne moze ni zanemariti.
Svako ko preuzima upravljanje javnim preduzecem ili institucijom morao bi proci dodatnu obuku za taj posao.
Moram priznati da nisam znao za neke stvari koje ste spomenuli.
Provjericu i ako je narusen zakon postaviti to pitanje na SKS.

Sto se tice imena,...odakle da pocnem.
Ponekad se cini da se klupko zaista ne moze raspetljati.
U vrijeme kada je Djapo bio direktor zavoda, Fikret Music je bio u nadzornom odboru.
Sada kada je Gavrankapetanovic postao direktor zavoda uzeo je Djapu za savjetnika.

p.k.
Hvala na odgovoru i razumijevanju. Vjerujem da ćemo saznati rezultate provjere.
sinergija

#14099 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sinergija »

Pedja,

mozes li potvrditi informaciju do koje sam dosao da ste u toj vasoj sramnoj koaliciji sa sda, ili kako ti volis reci sporazumu tehnicke prirode, ispregovarali, profitirali, prodali se ili kako hoces i mjesto za Sabinu Cudic.
da bude predsjednica jedne od komisija u vijecu. zar je ta zena na to spala da bude predsjednica neke komisije. zar ste izgubli kompas, izdali birace i kao stranka se prodali za par fotelja.
taj ko je pregovarao sa sda i ko je pristao na ovu sramnu koaliciju treba biti izbacen iz stranke za sva vremena.

i interesuje me kako na to sabina reaguje, a znamo kakvo je pismo napisla nacelniku koldzi. a sada ce na komisiji da ona brani njegove materijale i njegovu politiku. :shock:

moj komentar je na sve to da vam je dobra tehnika u tom tehničkom sporazumu.
Pedja Kojovic

#14100 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

sinergija

O ucescu u radnim tijelima se nismo uopste ni dogovarali, niti smo mi trazili prisustvo ili funkciju u odredjenoj komisiji.

p.k.
Locked