Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ronaldo je fantasičan, ali je samo čovjek, Messi je Marsovac!
Šeszdesetosmogodišnji stručnjak, napravio je mini-komparaciju između Cristiana Ronalda i Messija, dvojice igrača oko kojih se vodi vječita polemika, ko je najbolji na svijetu
Piše: SportCentar
29.07.2012 u 20:17 sati.
Bivši selektor reprezentacije Argentine, Alfio Basile, dao je sebi oduška, i izdvojio vrijeme da pohvali trenutno najboljeg fudbalera svijeta, Lea Messija. Šeszdesetosmogodišnji stručnjak, napravio je mini-komparaciju između Cristiana Ronalda i Messija, dvojice igrača oko kojih se vodi vječita polemika, ko je najbolji na svijetu.
''Ne možete porediti nikoga sa Messijem. Cristiano Ronaldo je izvrstan fudbaler, ali on je samo čovjek. Messi dolazi sa druge planete. On je Marsovac koji sa loptom trči brže nego bez nje'', kazao je Basile za Radio 9.
''Jednostavno je nevjerovatno da neko može one stvari raditi s loptom, i pod onom brzinom. Najbolje od svega je što on postaje sve bolji i bolji'', dodao je stručnjak.
Basile je pokušao riješiti i drugu dilemu, oko pitanja Pele ili Maradona. Konačan odgovor bivšeg selektora je: ''Pele je bio čudovište sa fantastičnom snagom. Genijalan individualac, dok je Maradona bio bolji igrač na uskom prostoru, i veliki vođa tima'', prenosi Goal.com.
E bas sam ocekivo da ce objektivni Argentinac reci kako je Ronaldo bolji igrac! Daj ba, svak svog konja hvali logicno, isto sad da neko izvuce neki clanak u kojem neka legenda fudbala slicno kaze za Ronalda.
veljaca wrote:Ronaldo je fantasičan, ali je samo čovjek, Messi je Marsovac!
Šeszdesetosmogodišnji stručnjak, napravio je mini-komparaciju između Cristiana Ronalda i Messija, dvojice igrača oko kojih se vodi vječita polemika, ko je najbolji na svijetu
Piše: SportCentar
29.07.2012 u 20:17 sati.
Bivši selektor reprezentacije Argentine, Alfio Basile, dao je sebi oduška, i izdvojio vrijeme da pohvali trenutno najboljeg fudbalera svijeta, Lea Messija. Šeszdesetosmogodišnji stručnjak, napravio je mini-komparaciju između Cristiana Ronalda i Messija, dvojice igrača oko kojih se vodi vječita polemika, ko je najbolji na svijetu.
''Ne možete porediti nikoga sa Messijem. Cristiano Ronaldo je izvrstan fudbaler, ali on je samo čovjek. Messi dolazi sa druge planete. On je Marsovac koji sa loptom trči brže nego bez nje'', kazao je Basile za Radio 9.
''Jednostavno je nevjerovatno da neko može one stvari raditi s loptom, i pod onom brzinom. Najbolje od svega je što on postaje sve bolji i bolji'', dodao je stručnjak.
Basile je pokušao riješiti i drugu dilemu, oko pitanja Pele ili Maradona. Konačan odgovor bivšeg selektora je: ''Pele je bio čudovište sa fantastičnom snagom. Genijalan individualac, dok je Maradona bio bolji igrač na uskom prostoru, i veliki vođa tima'', prenosi Goal.com.
...............................
Sad ce neki portugalac izjaviti kako je ronaldo cudoviste a messi mala maca, naravno svako svoga konja hvali
mozes u barsi, samo odi malo ranije, na svakom cosku se prodaju. Ja kada sam bio igrali su sa Milanom ligu sampiona, i haman da si i u trafici mogao uzet kartu (to koliko kostaju je druga prica )
fatality wrote:mozes u barsi, samo odi malo ranije, na svakom cosku se prodaju. Ja kada sam bio igrali su sa Milanom ligu sampiona, i haman da si i u trafici mogao uzet kartu (to koliko kostaju je druga prica )
Za sve utakmice možeš kupiti karte kad odeš u Barcelonu, OSIM za Real Madrid i Espanyol. Za te dvije utakmice kartu moraš kupiti mjesecima prije (ako uspiješ doći do nje).
fatality wrote:mozes u barsi, samo odi malo ranije, na svakom cosku se prodaju. Ja kada sam bio igrali su sa Milanom ligu sampiona, i haman da si i u trafici mogao uzet kartu (to koliko kostaju je druga prica )
Za sve utakmice možeš kupiti karte kad odeš u Barcelonu, OSIM za Real Madrid i Espanyol. Za te dvije utakmice kartu moraš kupiti mjesecima prije (ako uspiješ doći do nje).
Kolko si ti platio?????
Ja sam bio na utakmici protiv Espanyola i stadion je bio pun. Nigdje nisam mogao legalno naći kartu (i svi lokalci koje sam pitao su mi govorili kako je nemoguće da nađem kartu za gradski derbi), pa sam je kupio od jednog momka ispred stadiona. Dao sam mu 200€ (duplo koliko je on platio, ali on je socio). Lateralna tribina... Sjedio sam na dnu slova L.
Problem je što je veoma teško kupiti kartu, jer sociosi imaju prednost (karte se puste u prodaju za njih ranije). Rijetko nešto ostane za nas "obične"...
Problem je što je veoma teško kupiti kartu, jer sociosi imaju prednost (karte se puste u prodaju za njih ranije). Rijetko nešto ostane za nas "obične"...
Prosle godine smo prijatelj i ja za Supercup kupili karte bez problema. Doduse, tad su se igrala cetiri Clasica u samoj zavrsnici + prvi mec u Madridu, gdje je takodje bilo slobodnih mjesta. Valjda doslo do zasicenja... Kako god, sa srecom i obavezno (sat-dva prije utakmice) svrati pored Campa u "La Jarra", da docekas uvod sa Boixosima.
Prvo,da vam se svima zahvalim!
Već ranije sam pogledao sve ove linkove i karte će biti,veoma teško kupiti sa weba,pošto utkmica sa valensijom je već rasprodana.Ima još poneko mjesto ali nigdje nema,dva sjedišta jedno do drugog.
Idemo na sreću,pa šta bude!!!!
- Dani Agger nije bio u sastavu Liverpoola veceras u L.S. Putovao je ali ga nisu uvrstili u tim.Spekulacija de je Agger novi stoper Barce pocinju da poprimaju formu. Agger nije igrao ni na turneji po Americi.
- Adriano povrijedio zglob na danasnjem treningu
- Prvo kolo Barcelona - Real Sociedad 19.08 u 21 sat