Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnomja wrote:prvi potputnjak u sa je onaj komadic puta, tunelcic kad se vozis prema pejtonu ili obiju recimo, kad poslije odvojka za ilidzu nastavis mozda 200 m brzom cesto pa skrenes ijevo
Nije se opirao nego ga boli pa se koprca da si ikad bio privođen od strane drotova na ovaj nacin znao bi o cemu ti pricam zavezali ga ba odma na ulasku u kombi i ubili ga.
Ja ti kazem možda je i bolje što ga nema samo jel to treba dati drotovima ovlasti da ubijaju ljude okolo kako hoce?
Zatvor nema druge
uglavnomja wrote:prvi potputnjak u sa je onaj komadic puta, tunelcic kad se vozis prema pejtonu ili obiju recimo, kad poslije odvojka za ilidzu nastavis mozda 200 m brzom cesto pa skrenes ijevo
Jel dobio batine? Vjerujem da jeste.
Jel umro od njih? Ne vjerujem.
Frajer je prokuho i umro.
Osim ako vi ne znate nesto vise,jer ja ne mogi da nadjem nikakvu novu vijest.
mali_milojica wrote:Jel dobio batine? Vjerujem da jeste.
Izudarali ga do te mjere da je slabo disao i onda ga ostavili da umre kao pas u kombiju..
Cinjenice
Izudarali ga do te mjere da je slabo disao i onda ga ostavili da umre kao pas u kombiju..
Cinjenice
Dokaz?
Obdukcija?
Droga i alkohol nemaju nikakve veze?
Cinjenice
Dokaz?
Obdukcija?
Ma kakvi dokazi vidis mu po postovima da je jedan od takvih. Slomi se braneci ga 10 stranica svima u kontru
Cinjenice
Dokaz?
Obdukcija?
Ma evo 3 puta je postavljena slika, al' admin svaki put briše
Sliku vidio.
Nista ne dokazuje. Samo se vidi da je radjena obdukcija.
Vidim portali nista ne objavljuju.
Ako je neko kriv za njegovu smrt,neka odgovara.
Ako se on nadrogirao extazijem i drugim drogama a to zaljevao alkoholom,kao sto rekoh,prokuhao i umro.
nema me tamo wrote:Nije se opirao nego ga boli pa se koprca da si ikad bio privođen od strane drotova na ovaj nacin znao bi o cemu ti pricam zavezali ga ba odma na ulasku u kombi i ubili ga.
Ja ti kazem možda je i bolje što ga nema samo jel to treba dati drotovima ovlasti da ubijaju ljude okolo kako hoce?
Zatvor nema druge
Za ovakve kakav je bio on treba dati ovlasti da ubiju
nema me tamo wrote:Nije se opirao nego ga boli pa se koprca da si ikad bio privođen od strane drotova na ovaj nacin znao bi o cemu ti pricam zavezali ga ba odma na ulasku u kombi i ubili ga.
Zatvor nema druge
Za ovakve kakav je bio on treba dati ovlasti da ubiju
Slažem se, eh pošto se to nece desiti onda drotovima treba dati po 5 godina.