hahahaha ... provaljen si pešteracsokoli wrote: Daj bre administracija uklonite ovog zlikovca i coveka koji populise Isilovu ideologiju....
ovo je nenormalno....
Sirija vol. 2
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#14076 Re: Sirija vol. 2
- Challenger__
#14077 Re: Sirija vol. 2
- SAA i dalje napreduje u istočnom Homsu:
Međutim, sve je to u sjeni neizvjesnosti u i oko Zora. Mislim, možda situacija trenutno nije alarmantna, ali gubitak grada bi bio, prvo - velika humanitarna katastrofa, a drugo - u velikom bi poništio impresivne rezultate koje je SAA sa saveznicima učinila u posljednja tri mjeseca i naravno značajno oslabila poziciju Damska (Tehrana i Moskve) na mirovnim pregovorima...
Zato sam uvjeren da: USA, Izrael, Turska, KSA, Katar... od srca priželjkuju pad grada.
Deir ez-Zor, The Ultimate Hope for all human garbage!
Tiger Forces capture Jamjamiyah in east Aleppo
#SAA #Hezbollah are advancing toward al-Bab from three fronts
Međutim, sve je to u sjeni neizvjesnosti u i oko Zora. Mislim, možda situacija trenutno nije alarmantna, ali gubitak grada bi bio, prvo - velika humanitarna katastrofa, a drugo - u velikom bi poništio impresivne rezultate koje je SAA sa saveznicima učinila u posljednja tri mjeseca i naravno značajno oslabila poziciju Damska (Tehrana i Moskve) na mirovnim pregovorima...
Zato sam uvjeren da: USA, Izrael, Turska, KSA, Katar... od srca priželjkuju pad grada.
Deir ez-Zor, The Ultimate Hope for all human garbage!
Last edited by Challenger__ on 26/01/2016 22:09, edited 1 time in total.
- Kikibombona
#14078 Re: Sirija vol. 2
To je isto kada su Srbi pocetkom devedesetih govorili da nisu protiv Muslimana ali jesu protiv Alije, SDA i Islamske deklaracije!sarajevoxxxx wrote:
Ne radi se o tome. Od početka rata Turci ponavljaju da nisu protiv Kurda ali jesu protiv PYD-a i YPG-a. Ništa Kurdi ne dobivaju bez Saliha i za mene je iznenađenje kako nije pozvan.
Aj ba Saxxx...
-
Naslovnica
#14079 Re: Sirija vol. 2
Joj kada se sjetim video snimaka domaćih terorista kada su se javljali iz Sirije, cijepaju pasoše, sretni, došli u karinaški Hilafet, med i mlijeko...
Ako ne šehide, valja se snalaziti, raspad se neminovno bliži, kako će, gdje će...???
Ako ne šehide, valja se snalaziti, raspad se neminovno bliži, kako će, gdje će...???
- japin_mutapi
#14080 Re: Sirija vol. 2
šta se bolan sikiraš, sve će to rusi žik-žikNaslovnica wrote:Joj kada se sjetim video snimaka domaćih terorista kada su se javljali iz Sirije, cijepaju pasoše, sretni, došli u karinaški Hilafet, med i mlijeko...
ko će ako neće rusi
cпасибо Bладимиру
- japin_mutapi
#14081 Re: Sirija vol. 2
fazon je da si smiješan ...a ovo o gaženju pokazuje tvoje pravo licesokoli wrote:U kom si fazonu???...Ja Pester ni na slici video nisam...Taj deo Srbije cu gaziti kad Srbiju budemo cistili od Isilovaca...japin_mutapi wrote:hahahaha ... provaljen si pešteracsokoli wrote: Daj bre administracija uklonite ovog zlikovca i coveka koji populise Isilovu ideologiju....
ovo je nenormalno....
- japin_mutapi
#14082 Re: Sirija vol. 2
Moje pravo lice nema bradu...[/quote]sokoli wrote:fazon je da si smiješan ...a ovo o gaženju pokazuje tvoje pravo lice
hahahahaha ... obrijani jel
-
sarajevoxxxx
#14083 Re: Sirija vol. 2
Ko zna možda Kurdi izbace neku sto puta sposobniju osobu od Saliha. Meni je samo zanimljivo bilo to što su se Kurdi nadali da će biti predstavnik PYD-a u Ženevi i normalno je bilo vidjeti Saliha u toj delegaciji.Kikibombona wrote:To je isto kada su Srbi pocetkom devedesetih govorili da nisu protiv Muslimana ali jesu protiv Alije, SDA i Islamske deklaracije!sarajevoxxxx wrote:
Ne radi se o tome. Od početka rata Turci ponavljaju da nisu protiv Kurda ali jesu protiv PYD-a i YPG-a. Ništa Kurdi ne dobivaju bez Saliha i za mene je iznenađenje kako nije pozvan.![]()
Aj ba Saxxx...![]()
Last edited by sarajevoxxxx on 26/01/2016 22:10, edited 1 time in total.
- Kikibombona
#14084 Re: Sirija vol. 2
Ne znam sta ce biti!sarajevoxxxx wrote:
Ko zna možda Kurdi izbace neku sto puta sposobniji osobu od Saliha. Meni je samo zanimljiva bilo to što su se Kurdi nadali da će biti predstavnik PYD-a u Ženevi i normalno je bilo očekivati Saliha u toj delegaciji.
Mada, cudan je ovo poziv, jer je i Salih Mulim pripadnik SDF.
Ako je poziv dobio SDF, onda moze doci bilo ko, pa i Salih Muslim. A moze poslati i nekog svog covjeka.
- japin_mutapi
#14085 Re: Sirija vol. 2
kiki - jel ovaj salih muslim
- Challenger__
#14086 Re: Sirija vol. 2
Šejh Miskin, lider "rebela", plače
LINK
Rebel leader hold on a speech near the frontline in #SheikhMiskeen...Heavy loses for rebels in the southern front...
- Kikibombona
#14087 Re: Sirija vol. 2
Yes, he is muslim, don't panic!japin_mutapi wrote:kiki - jel ovaj salih muslim
-
sarajevoxxxx
#14088 Re: Sirija vol. 2
Puno je tu stvari u igri, još je rano bilo šta govoriti.Kikibombona wrote:Ne znam sta ce biti!sarajevoxxxx wrote:
Ko zna možda Kurdi izbace neku sto puta sposobniji osobu od Saliha. Meni je samo zanimljiva bilo to što su se Kurdi nadali da će biti predstavnik PYD-a u Ženevi i normalno je bilo očekivati Saliha u toj delegaciji.
Mada, cudan je ovo poziv, jer je i Salih Mulim pripadnik SDF.![]()
Ako je poziv dobio SDF, onda moze doci bilo ko, pa i Salih Muslim. A moze poslati i nekog svog covjeka.
- Kombat
#14089 Re: Sirija vol. 2
Naslovnica wrote:Joj kada se sjetim video snimaka domaćih terorista kada su se javljali iz Sirije, cijepaju pasoše, sretni, došli u karinaški Hilafet, med i mlijeko...
obrijat se, kupit majicu i farmerke, te izbjeglickom rutom do sveccke
tamo je inace pravna drzava...
https://www.rt.com/news/330180-police-v ... es-sweden/
- Challenger__
#14090 Re: Sirija vol. 2
Ovi ljudi su samo izigrani lažnim obećanjima. Prave krivce treba tražiti izvan Sirije. Neka im Bog plati po zasluzi.Challenger__ wrote:Šejh Miskin, lider "rebela", plačeLINK
Rebel leader hold on a speech near the frontline in #SheikhMiskeen...Heavy loses for rebels in the southern front...
-
sarajevoxxxx
#14091 Re: Sirija vol. 2
Inače to u vezi SDF-a. Ako on ide to bi se onda valjda smatralo trećom delegacijom. U tom slučaju opozicija odustaje. Znači teško da tu bude neki pravi kurdski predstavnik. Opet vidjet ćemo.
- Kikibombona
#14092 Re: Sirija vol. 2
FLASH: SDF's political branch (MSD) have rejected invitation to Geneva because PYD were not invited. (ANHA)
Heysam Menna, co-President of MSD, rejected invitation extended to him as no invitation was sent for Salih Muslim/PYD reps.
- Challenger__
#14093 Re: Sirija vol. 2
- nakon bitke za Miskin, mapa:

#Daraa | #SAA with #RuAF CAS take full control of Sheikh Miskeen after month long offensive via @PetoLucem
-
sarajevoxxxx
#14094 Re: Sirija vol. 2
A je li to Asadovo javno mnijenje nije izigrano? Kako ide ona Asadova priča iz marta 2011. "to su male grupe koje ćemo mi brzo rješiti". Ljudi su u Siriji sto moraju. Svi bi oni i to prvi Asadovci sutra kupili kartu i to samo u jednom smjeru bez želje da se ikada vrate. Sirija je samo jedan veliki zatvor ali baš bukvalno.Challenger__ wrote:Ovi ljudi su samo izigrani lažnim obećanjima. Prave krivce treba tražiti izvan Sirije. Neka im Bog plati po zasluzi.Challenger__ wrote:Šejh Miskin, lider "rebela", plačeLINK
Plakati za gradom kao taj čovjek sa video snimka govori samo da u Siriji postoje ljudi koji vole svoj kraj. Neko za gradom plaće neko ga nemilosrdno uništava. I to valjda nešto govori.
- salik79
#14095 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote: A je li to Asadovo javno mnijenje nije izigrano? Kako ide ona Asadova priča iz marta 2011. "to su male grupe koje ćemo mi brzo rješiti". Ljudi su u Siriji sto moraju. Svi bi oni i to prvi Asadovci sutra kupili kartu i to samo u jednom smjeru bez želje da se ikada vrate. Sirija je samo jedan veliki zatvor ali baš bukvalno.
Plakati za gradom kao taj čovjek sa video snimka govori samo da u Siriji postoje ljudi koji vole svoj kraj. Neko za gradom plaće neko ga nemilosrdno uništava. I to valjda nešto govori.
Evo ga opet. Da li ti plaČes kad dobijes plaĆu?
-
sarajevoxxxx
#14096 Re: Sirija vol. 2
Madaya: Dječak sa video snimka - majku mu usmrtio Hezbollahov snajperista, a otac umro u gradu od gladi.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7975813435
- salik79
#14097 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Madaya: Dječak sa video snimka - majku mu usmrtio Hezbollahov snajperista, a otac umro u gradu od gladi.
Narode, hocemo li mu vErovati?!
-
zrakomlat
#14098 Re: Sirija vol. 2
Smoriše padobranci na temi.
-
sarajevoxxxx
#14099 Re: Sirija vol. 2
Djevojčica Nur iz Mademijetu Eš-Šam. Majku joj režim drži u zatvoru, otac nije u stanju da brine o njoj.
https://m.facebook.com/hamza.alshaheed/ ... &source=48
https://m.facebook.com/hamza.alshaheed/ ... &source=48
-
sarajevoxxxx
#14100 Re: Sirija vol. 2
"Svi smo mi šehid dječak Hamza Ali Hatib" fantastična Fejsbuk stranica. Mnogo slika, svjedočenja, tekstova o stradanju sirijskog naroda, jedna od boljih stranica opozicije.
https://m.facebook.com/hamza.alshaheed/
https://m.facebook.com/hamza.alshaheed/