Jarane, bez uvrede, ali takve stvari mogu samo pisati oni sa kojima ti dotični ispijaju kafe dok im ovi pričaju svoje događaje iz nekog ranijeg perioda. Pitaj @danak kako se ti isti ponašaju kad dođu malo u MUP.Zaitsev wrote:Dobar si momak i nadasve duhovit.Casual's wrote:Je l' te to ti levati šalju po cigare?Zaitsev wrote:Dobro junaci tastaturaši, vi ste jebeni, vi biste ovo, vi biste ono. Ja nisam rekao da je heroj kao što to ovaj veli, ali sigurno znam da nije pička. A od vas svih ako ima iko muda reći Mirsi, Šudetu i kompaniji OKO NJEGA da su pičketine, vama svaka čast. Najlakše je laprdati tastaturom tako. Sve neki mangupi, moralisti, pravnici kurci palci...
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#14051 Re: Zeničani
-
kakavdanakneiskustvu
#14052 Re: Zeničani
ko pizde,da izvinete na irazu,bas ko pizde
- Zaitsev
#14053 Re: Zeničani
Momak ima od ranije djela, zapucaju na njega na ulici, on uzvrati. Šta je trebao svega ti eto? Da iko od vas zna da ga čeka ležanje, ostao bi kao pravi moralista i čekao policiju? Normalno da ćeš pobjeći. Inače, vijest da je momak mrtav je primio kad je već pobjegao i odgovorno tvrdim da je kriv samo za to što je pobjegao, jer nema teoretske šanse da je njegov metak mogao ubiti momka, ali nikako. Ali Mahmić i Goran se ne spominju u čitavoj priči nikako, zataškavanje i brisanje dosijea njih dvojice, nagodba sa Tužilaštvom, ništa... Samo momak koji je bio jedan po jedan mangup u Zenici i koji je pobjegao. Naravno da ga to ne čini herojem, ni najmanje, ali ga ne čini ni krivim za ubistvo. A ko misli da je pička, trebao je vidjeti kad trenutno najveći kabadahija u gradu mirno stoji dok mu ta ista pička puca šamare. Da se razumijemo, ja ga ne branim niti sam njegov advokat, ali momka poznajem i znam i kakav je i šta je. Ali ne, to je naš mentalitet, pišaj ga. On je pičketina, ovi su gore levati, a da sjednete u 4 oka s bilo kim takvim, zanosili biste mu muda i divili se njihovom kriminalitetu i kriminalnim uspjesima i govorili kako treba imati mozga i za te stvari. Do tad imate tastaturu i možete svakog nazivati pičkom i levatom, a pognete glavu kad vam žena zvoca, a kamoli šta drugo... Smiješno svega mi...
- Zaitsev
#14054 Re: Zeničani
Jarane, bez uvrede, ali kako ti znaš kako se ovi ponašaju u MUPu? Danak ti rekao? Daj ba... Eto ispade sad kod nas MUP jebeniji od amerčikih marinaca jebote. A nisam jednom vidio kad "kabadahije" jebu mater policajcima, pljuju ih i prijete im. Nisam jednom vidio i dan danas gledam kako ti isti MUPovci ispijaju kafe sa takvima i tale sve i svašta. Znam ja da ima i onih koji plaču i mole kad ih se malo pritisne, ali dotični koje sam spomenuo sigurno nisu takvi. Danak ako imalo poznaje te tipove i ako su dolazili dole bi to trebao potvrditi.Casual's wrote: Jarane, bez uvrede, ali takve stvari mogu samo pisati oni sa kojima ti dotični ispijaju kafe dok im ovi pričaju svoje događaje iz nekog ranijeg perioda. Pitaj @danak kako se ti isti ponašaju kad dođu malo u MUP.
- Casual's
#14055 Re: Zeničani
Poznajem ih ja, kao i dosta momaka u MUP-u. Znam šta govorim, znam šta se ranije dešavalo u gradu. Taj debil nije kriv, samo 6 godina bjež'o i puc'o kad ga potjeraju ? Goran i Mahmić su manji od makovog zrna trenutno, progovorili su svašta.Zaitsev wrote: Jarane, bez uvrede, ali kako ti znaš kako se ovi ponašaju u MUPu? Danak ti rekao? Daj ba... Eto ispade sad kod nas MUP jebeniji od amerčikih marinaca jebote. A nisam jednom vidio kad "kabadahije" jebu mater policajcima, pljuju ih i prijete im. Nisam jednom vidio i dan danas gledam kako ti isti MUPovci ispijaju kafe sa takvima i tale sve i svašta. Znam ja da ima i onih koji plaču i mole kad ih se malo pritisne, ali dotični koje sam spomenuo sigurno nisu takvi. Danak ako imalo poznaje te tipove i ako su dolazili dole bi to trebao potvrditi.
- Zaitsev
#14056 Re: Zeničani
Poznaješ Mirsu i Šudeta?Casual's wrote:Poznajem ih ja, kao i dosta momaka u MUP-u. Znam šta govorim, znam šta se ranije dešavalo u gradu. Taj debil nije kriv, samo 6 godina bjež'o i puc'o kad ga potjeraju ? Goran i Mahmić su manji od makovog zrna trenutno, progovorili su svašta.Zaitsev wrote: Jarane, bez uvrede, ali kako ti znaš kako se ovi ponašaju u MUPu? Danak ti rekao? Daj ba... Eto ispade sad kod nas MUP jebeniji od amerčikih marinaca jebote. A nisam jednom vidio kad "kabadahije" jebu mater policajcima, pljuju ih i prijete im. Nisam jednom vidio i dan danas gledam kako ti isti MUPovci ispijaju kafe sa takvima i tale sve i svašta. Znam ja da ima i onih koji plaču i mole kad ih se malo pritisne, ali dotični koje sam spomenuo sigurno nisu takvi. Danak ako imalo poznaje te tipove i ako su dolazili dole bi to trebao potvrditi.
- Freamon Lester
#14057 Re: Zeničani
Svi nabrojani u zivotu nemaju jedan sat postenog rada u zivotu. Polusvijet i sitni kriminalac koji je policija dopustila da se zagnoji, a od infekcije nastrada momak koji je cekao samo autobus.
- Warashii
#14058 Re: Zeničani
Uzorni gradjani ove nase kasabe.
Primjer djeci po osnovnim skolama, po srednjim se vec svakako trude da budu kao oni, neki donekle i uspjevaju, ne zavrse ni tu srednju.
Zajebani do neke 35-e a od 35-e bi da zive kao da nikada nista nije bilo.
Moj zivot nije potpun, ne poznajem Mirsu i Sudeta
.
Primjer djeci po osnovnim skolama, po srednjim se vec svakako trude da budu kao oni, neki donekle i uspjevaju, ne zavrse ni tu srednju.
Moj zivot nije potpun, ne poznajem Mirsu i Sudeta
-
kakavdanakneiskustvu
#14059 Re: Zeničani
Zaitsev wrote:Momak ima od ranije djela, zapucaju na njega na ulici, on uzvrati. Šta je trebao svega ti eto? Da iko od vas zna da ga čeka ležanje, ostao bi kao pravi moralista i čekao policiju? Normalno da ćeš pobjeći. Inače, vijest da je momak mrtav je primio kad je već pobjegao i odgovorno tvrdim da je kriv samo za to što je pobjegao, jer nema teoretske šanse da je njegov metak mogao ubiti momka, ali nikako. Ali Mahmić i Goran se ne spominju u čitavoj priči nikako, zataškavanje i brisanje dosijea njih dvojice, nagodba sa Tužilaštvom, ništa... Samo momak koji je bio jedan po jedan mangup u Zenici i koji je pobjegao. Naravno da ga to ne čini herojem, ni najmanje, ali ga ne čini ni krivim za ubistvo. A ko misli da je pička, trebao je vidjeti kad trenutno najveći kabadahija u gradu mirno stoji dok mu ta ista pička puca šamare. Da se razumijemo, ja ga ne branim niti sam njegov advokat, ali momka poznajem i znam i kakav je i šta je. Ali ne, to je naš mentalitet, pišaj ga. On je pičketina, ovi su gore levati, a da sjednete u 4 oka s bilo kim takvim, zanosili biste mu muda i divili se njihovom kriminalitetu i kriminalnim uspjesima i govorili kako treba imati mozga i za te stvari. Do tad imate tastaturu i možete svakog nazivati pičkom i levatom, a pognete glavu kad vam žena zvoca, a kamoli šta drugo... Smiješno svega mi...
pa sta je onda ako ne pizda??,sto nije ostao,uzeo advokata,ako je vec nevin kako ti pouzdano tvrdiš,i cekao okoncanje postupka?
pazi,pricas o osobi za koju si u pocetku posta sam napisao da je imao od ranije djela,valjda misliš na krivicna djela,je li takve zovemo kriminalcima ili kako?
bezze ti je ovo na kraju,to sto neki od nas nisu kabadahije i ne zive zivot mangupa ili kriminalaca ne znaci da nemamo muda da se takvima suprostavimo da zatreba
-
kakavdanakneiskustvu
#14060 Re: Zeničani
Zaitsev wrote:Jarane, bez uvrede, ali kako ti znaš kako se ovi ponašaju u MUPu? Danak ti rekao? Daj ba... Eto ispade sad kod nas MUP jebeniji od amerčikih marinaca jebote. A nisam jednom vidio kad "kabadahije" jebu mater policajcima, pljuju ih i prijete im. Nisam jednom vidio i dan danas gledam kako ti isti MUPovci ispijaju kafe sa takvima i tale sve i svašta. Znam ja da ima i onih koji plaču i mole kad ih se malo pritisne, ali dotični koje sam spomenuo sigurno nisu takvi. Danak ako imalo poznaje te tipove i ako su dolazili dole bi to trebao potvrditi.Casual's wrote: Jarane, bez uvrede, ali takve stvari mogu samo pisati oni sa kojima ti dotični ispijaju kafe dok im ovi pričaju svoje događaje iz nekog ranijeg perioda. Pitaj @danak kako se ti isti ponašaju kad dođu malo u MUP.
sve i jedan koji je doveden u stanicu,po pozivu,priveden,uhapšen,sve i jedan , u zadnjih 8 i po godina sto sam ja vidio ni jedan nije bio veci od makova zrna,sve pizda do pizde,prvo sto rade je da zovu advokata
- Norm
#14061 Re: Zeničani
Ko su Mirso i Šude???

Last edited by Norm on 22/10/2016 22:56, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#14063 Re: Zeničani
Warashii wrote:Uzorni gradjani ove nase kasabe.
Moj zivot nije potpun, ne poznajem Mirsu i Sudeta.
-
Kralj Tvrtko I.
#14064 Re: Zeničani
Nema mi ništa gore nego kad neko tako nekog "heroja" diže u nebesa svojim izjavama.
Popišam se ja na takve heroje...
Nabijem ih sve na kitu.
Popišam se ja na takve heroje...
Nabijem ih sve na kitu.
- Casual's
#14065 Re: Zeničani
Ko je mirso koji kurac?Zaitsev wrote:Poznaješ Mirsu i Šudeta?Casual's wrote:Poznajem ih ja, kao i dosta momaka u MUP-u. Znam šta govorim, znam šta se ranije dešavalo u gradu. Taj debil nije kriv, samo 6 godina bjež'o i puc'o kad ga potjeraju ? Goran i Mahmić su manji od makovog zrna trenutno, progovorili su svašta.Zaitsev wrote: Jarane, bez uvrede, ali kako ti znaš kako se ovi ponašaju u MUPu? Danak ti rekao? Daj ba... Eto ispade sad kod nas MUP jebeniji od amerčikih marinaca jebote. A nisam jednom vidio kad "kabadahije" jebu mater policajcima, pljuju ih i prijete im. Nisam jednom vidio i dan danas gledam kako ti isti MUPovci ispijaju kafe sa takvima i tale sve i svašta. Znam ja da ima i onih koji plaču i mole kad ih se malo pritisne, ali dotični koje sam spomenuo sigurno nisu takvi. Danak ako imalo poznaje te tipove i ako su dolazili dole bi to trebao potvrditi.
Šude steroidaš.
- Zaitsev
#14066 Re: Zeničani
Opet taj mentalitet. Nikog ja ne dižem u nebesa niti smatram herojem. To što ga vi smatrate pičkom, a ja sam mišljenja da to što je pobjegao, ga ne čini istom, ne znači da ga ja vidim kao idola ili junaka. Za ovog što kaže da mu život nije potpun jer ne zna ovu dvojicu i on je fulio poentu i kao padobranac uletio čisto eto da prdne. @Casual's, Mirso Švicarac.
Što se tiče tog što nije ostao, uzeo advokata i ostalo, ne znam. Znam da nam je sistem u kurcu i da je Nezić odležao skoro 5 godina, a nije bio ni blizu mjesta tragedije. Ni dan danas "ne znaju" čiji je metak ubio momka, niti će ikada saznati. Umjesto da svima daju po 15-20 godina, Mahmić i Goran su vani već koliko znam, Bašanović isto, i Fetić će biti za 4-5 godina i? Pojeo vuk magarca...
Napravili ste sad aman priču o tome samo zato što sam ja rekao i što odgovorno tvrdim da momak nije pička. Niti ga smatram herojem niti ga dižem u nebesa, jebe mi se. Nevin momak je ubijen i ko god je imao ikakvog uticaja na to bi trebao dobiti doživotnu robiju, sve ostalo je nebitno.
Edit: I da, ja kad nešto mislim, spreman sam to reći bilo kome u lice, po bilo koju cijenu. Zanima me koliko vas je spremno ponoviti napisane riječi ikome od njih u lice, bez toga, @danak, što kažeš "da se obračunate ako zatreba". Nego sutra kad ti dođe u stanicu da mu kažeš kako je pičketina i ovakav i onakav...
Što se tiče tog što nije ostao, uzeo advokata i ostalo, ne znam. Znam da nam je sistem u kurcu i da je Nezić odležao skoro 5 godina, a nije bio ni blizu mjesta tragedije. Ni dan danas "ne znaju" čiji je metak ubio momka, niti će ikada saznati. Umjesto da svima daju po 15-20 godina, Mahmić i Goran su vani već koliko znam, Bašanović isto, i Fetić će biti za 4-5 godina i? Pojeo vuk magarca...
Napravili ste sad aman priču o tome samo zato što sam ja rekao i što odgovorno tvrdim da momak nije pička. Niti ga smatram herojem niti ga dižem u nebesa, jebe mi se. Nevin momak je ubijen i ko god je imao ikakvog uticaja na to bi trebao dobiti doživotnu robiju, sve ostalo je nebitno.
Edit: I da, ja kad nešto mislim, spreman sam to reći bilo kome u lice, po bilo koju cijenu. Zanima me koliko vas je spremno ponoviti napisane riječi ikome od njih u lice, bez toga, @danak, što kažeš "da se obračunate ako zatreba". Nego sutra kad ti dođe u stanicu da mu kažeš kako je pičketina i ovakav i onakav...
-
kakavdanakneiskustvu
#14067 Re: Zeničani
Zaitsev wrote:Opet taj mentalitet. Nikog ja ne dižem u nebesa niti smatram herojem. To što ga vi smatrate pičkom, a ja sam mišljenja da to što je pobjegao, ga ne čini istom, ne znači da ga ja vidim kao idola ili junaka. Za ovog što kaže da mu život nije potpun jer ne zna ovu dvojicu i on je fulio poentu i kao padobranac uletio čisto eto da prdne. @Casual's, Mirso Švicarac.
zajebano je to kad neko ko nema dodira sa tim slucajem tvrdi da se nece nikad saznati ko je ubio momka,zajebano,kao da je u pitanju kantonalni tuzilac najmanje
de mi molim te objasni sto bi ja tebi ili bilo kome drugom koga dovedu u stanicu rekao da je ovakav ili onakav,natjeraj me pa cu ti mozda i reci,ali ja iz cista mira takve stvaru ne govorim ljudima,niti pucam po gradu kao neki
- Warashii
#14068 Re: Zeničani
Ma jarane razumijem ja tebe, i ja sam to tako i tim godinama.Zaitsev wrote:Opet taj mentalitet. Nikog ja ne dižem u nebesa niti smatram herojem. To što ga vi smatrate pičkom, a ja sam mišljenja da to što je pobjegao, ga ne čini istom, ne znači da ga ja vidim kao idola ili junaka. Za ovog što kaže da mu život nije potpun jer ne zna ovu dvojicu i on je fulio poentu i kao padobranac uletio čisto eto da prdne. @Casual's, Mirso Švicarac.
Svako ko se ne nosi sa svakodnevnicom na normalan nacin je pička, pri tome mislim obračuni, kriminalne radnje i pucnjava.
Pa nije Robin Hood jbte. Sto bi se iko zamjerio i govorio nesto likovima koji potezu oružje ko ja zvake? Sto bi iko, ko zivi normalan zivot, imao ista sa ovim ljudima?
Hodati ovom kasabom i ne imati oružje je nesto, a hodati sa pištoljem je pička.
-
kakavdanakneiskustvu
#14069 Re: Zeničani
Warashii wrote:Ma jarane razumijem ja tebe, i ja sam to tako i tim godinama.Zaitsev wrote:Opet taj mentalitet. Nikog ja ne dižem u nebesa niti smatram herojem. To što ga vi smatrate pičkom, a ja sam mišljenja da to što je pobjegao, ga ne čini istom, ne znači da ga ja vidim kao idola ili junaka. Za ovog što kaže da mu život nije potpun jer ne zna ovu dvojicu i on je fulio poentu i kao padobranac uletio čisto eto da prdne. @Casual's, Mirso Švicarac.
Svako ko se ne nosi sa svakodnevnicom na normalan nacin je pička, pri tome mislim obračuni, kriminalne radnje i pucnjava.
Pa nije Robin Hood jbte. Sto bi se iko zamjerio i govorio nesto likovima koji potezu oružje ko ja zvake? Sto bi iko, ko zivi normalan zivot, imao ista sa ovim ljudima?
- apsidejzi
#14070 Re: Zeničani
Mislim da on ima drugaciju definiciju rijeci "picka"Warashii wrote:Ma jarane razumijem ja tebe, i ja sam to tako i tim godinama.Zaitsev wrote:Opet taj mentalitet. Nikog ja ne dižem u nebesa niti smatram herojem. To što ga vi smatrate pičkom, a ja sam mišljenja da to što je pobjegao, ga ne čini istom, ne znači da ga ja vidim kao idola ili junaka. Za ovog što kaže da mu život nije potpun jer ne zna ovu dvojicu i on je fulio poentu i kao padobranac uletio čisto eto da prdne. @Casual's, Mirso Švicarac.
- commendatore
#14071 Re: Zeničani
ja sam picka ne smijem ŠUDETU (jebo te koji ljakanski nadimak
) nista rec
eto
je l Šude šta dodje Šahbazu?
je l Šude šta dodje Šahbazu?
-
zenicablues
#14072 Re: Zeničani
Hajde da prekinemo raspravu o jednom nizerazrednom mahalskom klosaru,pa nije zasluzio ovoliko orostora,zaista. Svoja muda će uskoro imati priliku dokazivati u veoma jakoj konkurenciji,iza zidina KPD. Neka tamo pokazuje i dokazuje ko je i šta je,a ne među normalnom gradskom rajom. A svi koji poznaju prilike unutar KPD znaju da će njegovo fino zgodno tijelo biti izloženo,masaži momaka koji unutra provode po više godina,i koji će ga adekvatno kazniti za ubistvo nedužnog momka,a on je toga i sada veoma svjestan,vjerujte mi. Dok leži u pritvoru uopće se ne ponaša kao junak,nego pizdi kao pizda.
Zamolio bih da se mojim postom zaključimo priču o ovom društvenom parazitu...
- Crni cvijet
#14073 Re: Zeničani
Da li neko ima preporuke za nekog dobrog stomatologa? Ako slučajno neko zna ordinaciju našeg @kamena, javite u pp. Prema pisanju na stomatološkim temama mi se čini ok.
Uglavnom, sve preporuke su dobrodošle.
- notsure
#14074 Re: Zeničani
https://www.facebook.com/Stomatolo%C5%A ... ?pnref=lhcCrni cvijet wrote:Da li neko ima preporuke za nekog dobrog stomatologa? Ako slučajno neko zna ordinaciju našeg @kamena, javite u pp. Prema pisanju na stomatološkim temama mi se čini ok.
U Metalurgu, na terasi, gdje je nekad bio solarij.
-
kakavdanakneiskustvu
#14075 Re: Zeničani
zenicablues wrote:Hajde da prekinemo raspravu o jednom nizerazrednom mahalskom klosaru,pa nije zasluzio ovoliko orostora,zaista. Svoja muda će uskoro imati priliku dokazivati u veoma jakoj konkurenciji,iza zidina KPD. Neka tamo pokazuje i dokazuje ko je i šta je,a ne među normalnom gradskom rajom. A svi koji poznaju prilike unutar KPD znaju da će njegovo fino zgodno tijelo biti izloženo,masaži momaka koji unutra provode po više godina,i koji će ga adekvatno kazniti za ubistvo nedužnog momka,a on je toga i sada veoma svjestan,vjerujte mi. Dok leži u pritvoru uopće se ne ponaša kao junak,nego pizdi kao pizda.