FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Maharadza
#14051 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Evo kako se je nekada postupalo sa imbecilima koji svjesno nanose štetu "voljenom" klubu:
https://www.youtube.com/watch?v=0aTT-1s ... tu.be&t=46
- strong69
#14052 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovakve Horde zla su rak rana. Oštećuju klub iz kola u kolo a u Evropi će nam pokazati kako se kažnjavaju ovakvi debilizmi ali sve preko leđa kluba. Za nas je najbolje da ne igramo u Evropi. Broj maloumnika se očito povećava. Sramota je da su pojedinci iznad interesa kluba zarad nekakvih navijackih pisljivih ideja o nedodirljivosti i bolikurcizmu. Sramota.
-
NoWayOut
#14053 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zato je tada na tribini bilo 5000 navijača, a danas na proslavi duple krune jedva ih se skupi 2000.Maharadza wrote:Evo kako se je nekada postupalo sa imbecilima koji svjesno nanose štetu "voljenom" klubu:
- Kikibombona
#14054 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Horde su palile baklje i pravile belaje od kada postoje. U tom fazonu su nastale, navijanje, tuce, bakljade itd. Zovu se 'Horde zla' a ne 'Umiljata ekipa'.F&N wrote:Sinocnja desavanja su u reziji hordi dobro osimsljena. Ko misli da u pojedinci taj nema pojma o "hordama".
I poslije sinocnje predstave nek ne pricaju "ko hoce burjum na sjever". Upravo zbog ovog i slicnog svak iole normalan nece na sjever. A vjerujem da ce ubuducnosti biti jos vise onih koji nece da budu dio grupe dezorijentisanih narkomana.
Poraza me nije stid, igre me nije stid, stid me hordi. A nekad smo se sjeverom i hordama ponosili.
E sad, neke stvari u fudbalu nisu kao sto su bile. Sada se incidenti na stadionu drakonski kaznjavaju. Navijaci se tome trebaju prilagoditi.
Dakle, apsolutno se slazem da ne treba paliti baklje i na taj nacin nanositi stetu klubu. Rijesit ce to Horde zla izmedju sebe.
-
kakaljin
#14055 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovo treba svaku utakmicu raditi, da se tribina ogradi od pojedinaca koji nanose stetu klubu, a ako ne radis nista onda si saucesnik onome koji nanosi stetu klubu.Maharadza wrote:Evo kako se je nekada postupalo sa imbecilima koji svjesno nanose štetu "voljenom" klubu:
Ovo sto se uradilo u Zenici je dno dna i ovo treba sto prije iskorjeniti pojedince koji nanose stetu klubu za koji kaze da ga vole a ustavi ga mrze iz dna duse
-
90minut
#14056 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
Doduše trebam i ja shvatiti da sam na klix forumu zna se kakav profil likova komentariše.
Doduše trebam i ja shvatiti da sam na klix forumu zna se kakav profil likova komentariše.
- Raigor Stonehoof
#14057 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
jok trebamo rec bravoooo svaka cast sto ste prekinuli utakmicu, toooo momci bas ste junacine
naserem se u usta svim bakljasima redom
- drug_profi
#14058 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bakljasi, navijaci... huligani su u svakoj zemlji.
Neopravdane gluposti rade i tvrde da vole klub.
Neizivljeni luzeri.
Neopravdane gluposti rade i tvrde da vole klub.
Neizivljeni luzeri.
-
90minut
#14059 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Priđeš momku i kazes poserem ti se usta idiote klub nam kvariš možda mu dođe iz guzice u glavu zar ne?Raigor Stonehoof wrote:jok trebamo rec bravoooo svaka cast sto ste prekinuli utakmicu, toooo momci bas ste junacine![]()
![]()
- Raigor Stonehoof
#14060 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
dobar ti argument pravo
- Capajebo
#14061 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zato Drezdenovci prate Sarajevo uzivo, a svoj klub samo preko TV-a.90minut wrote:Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
-
90minut
#14062 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Svaku utakmicu u evropi su tu, dese se neke bakljice jednom u 30 utakmica i neka se panika diže.Capajebo wrote:Zato Drezdenovci prate Sarajevo uzivo, a svoj klub samo preko TV-a.90minut wrote:Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
Ja sam još ranije govorio ne zanima me kazna klubu niti bilo šta posebno u evropi treba paliti baklje, al' eto u manjini sam jer se odlucilo i to kao grupa da se ne pale baklje zbog kazni evo vidiš sad ni to ne valja ljudima.Ma treba konstantno paliti topovski su vec problem zbog njih ce biti kazna velika da su samo baklje i ne bi bila toliko.
- cyprus
#14063 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma ne mrze ga, nego nije klub to što njih u suštini interesuje... Huliganima i bakljašima je navijanje furka ilitiga hobi koji djeluje da je nešto više od hobija... Ono što je nekome dudlanje nargile, nekom drugom instagramisanje, nekom trećem zajebana auta, to isto je nekim ljudima huliganizam... Većina ih to preraste sa dostizanjem određene dobi...kakaljin wrote:Ovo sto se uradilo u Zenici je dno dna i ovo treba sto prije iskorjeniti pojedince koji nanose stetu klubu za koji kaze da ga vole a ustavi ga mrze iz dna duse
I bezveze se spominje što ima vakih i u Njemačkoj, Belgiji, Švicarskoj, pizdi materini... Naravno da ima... Svugdje ima neiživljene omladine kojoj je potrebna neka furka da se iživi...
Last edited by cyprus on 10/08/2019 01:46, edited 1 time in total.
- xoklix
#14064 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Džaba vam se raspravljati sa tzv. huliganima.
Narkomani i alkoholičari, nemaju pametnijeg posla nego ići na gostovanja fudbalskog kluba. Nekad prije 10ak godina još kao srednjoškolac svake hefte na Sjeveru ,znalo se i koje gostovanje opaliti ako bi roditelji dopustili.
Zbog ovakvih normalna raja više ne ide na gostovanja.
**** ja taj vaš bijedni život gdje je tribina glavno zanimanje u životu. Vi živite od te tribine,a ne klub od vas.
To je gorka istina!
A slatka laž je da ste vi heroji koji pod razno raznim opijatima poderete svoje glasove i bodrite svoj klub.
Jebote , krajem prve i početkom druge decenije 21-og vijeka u i okolo Hordi Zla bili i vodili fakultetski obrazovani ljudi. Čak znam ih i koji svaki namaz klanjaju. Vjeru i obrazovanje spominjem iz razloga čisto radi imaginacije karaktera i tipa ljudi koji su bili na tribini. Tad je protiv Borca dupke pun Sjever znao biti. Protiv ŠB, Zrinjskog 70% Sjevera ispunjeno, možeš kakvu hoćeš koreografiju napraviti.
Danas na derbiju nema pola Sjevera, čak ni protiv Celtica nije bilo puno.
Eno vam Jug na Grbavici i tamo se smjestite. Tu je vazda ta tzv. raja kojoj su opijati i borba za teritorij droge glavna zanimacija u životu.
Pogledajte samo brojke Sjevera nekada i sada.
O forsiranju nekih pjesmi koje zna 100injak momaka neću ni da pričam, katastrofalno vodjenje navijanja.
Pjevati pjesme od prije rata do one ja volim volim volim samo tebe i cao. Pogotovo kad imaš hejbet navijača koji odu 2-3x godišnje na utakmicu.
Sad smo na nivou anamo onih. Nemam ništa protiv željovaca,ali njima tribinu oduvijek vode takvi.
Svaki normalni navijač Želje će to reći, samo teško pada kad pitar to kaže tako da halalite
Btw. I ja volim bakljadu,ali nemoj ne europskim tekmama , ne vrijedi jebote.
Hajde derbi neki u PL , nije velika kazna,ali ovi će nas dobro opaliti.
30-40k eura , 20 minimalno. Strah me da ne bude drakonska kazna 50-100k.
Narkomani i alkoholičari, nemaju pametnijeg posla nego ići na gostovanja fudbalskog kluba. Nekad prije 10ak godina još kao srednjoškolac svake hefte na Sjeveru ,znalo se i koje gostovanje opaliti ako bi roditelji dopustili.
Zbog ovakvih normalna raja više ne ide na gostovanja.
**** ja taj vaš bijedni život gdje je tribina glavno zanimanje u životu. Vi živite od te tribine,a ne klub od vas.
To je gorka istina!
A slatka laž je da ste vi heroji koji pod razno raznim opijatima poderete svoje glasove i bodrite svoj klub.
Jebote , krajem prve i početkom druge decenije 21-og vijeka u i okolo Hordi Zla bili i vodili fakultetski obrazovani ljudi. Čak znam ih i koji svaki namaz klanjaju. Vjeru i obrazovanje spominjem iz razloga čisto radi imaginacije karaktera i tipa ljudi koji su bili na tribini. Tad je protiv Borca dupke pun Sjever znao biti. Protiv ŠB, Zrinjskog 70% Sjevera ispunjeno, možeš kakvu hoćeš koreografiju napraviti.
Danas na derbiju nema pola Sjevera, čak ni protiv Celtica nije bilo puno.
Eno vam Jug na Grbavici i tamo se smjestite. Tu je vazda ta tzv. raja kojoj su opijati i borba za teritorij droge glavna zanimacija u životu.
Pogledajte samo brojke Sjevera nekada i sada.
O forsiranju nekih pjesmi koje zna 100injak momaka neću ni da pričam, katastrofalno vodjenje navijanja.
Pjevati pjesme od prije rata do one ja volim volim volim samo tebe i cao. Pogotovo kad imaš hejbet navijača koji odu 2-3x godišnje na utakmicu.
Sad smo na nivou anamo onih. Nemam ništa protiv željovaca,ali njima tribinu oduvijek vode takvi.
Svaki normalni navijač Želje će to reći, samo teško pada kad pitar to kaže tako da halalite
Btw. I ja volim bakljadu,ali nemoj ne europskim tekmama , ne vrijedi jebote.
Hajde derbi neki u PL , nije velika kazna,ali ovi će nas dobro opaliti.
30-40k eura , 20 minimalno. Strah me da ne bude drakonska kazna 50-100k.
Last edited by xoklix on 10/08/2019 01:52, edited 2 times in total.
- Capajebo
#14065 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
To ti je kao da kazes svom bratu (nekome koga volis) nadam se da ces napraviti finu kucu, i onda ga jebes iz dana u dan kad mu odes "pomoci".90minut wrote:Svaku utakmicu u evropi su tu, dese se neke bakljice jednom u 30 utakmica i neka se panika diže.Capajebo wrote:Zato Drezdenovci prate Sarajevo uzivo, a svoj klub samo preko TV-a.90minut wrote:Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
Ja sam još ranije govorio ne zanima me kazna klubu niti bilo šta posebno u evropi treba paliti baklje, al' eto u manjini sam jer se odlucilo i to kao grupa da se ne pale baklje zbog kazni evo vidiš sad ni to ne valja ljudima.Ma treba konstantno paliti topovski su vec problem zbog njih ce biti kazna velika da su samo baklje i ne bi bila toliko.
Kako mozes kao nesto voliti i podrzavati, a raditi bukvalno sve da ga sto vise sjebes? I to samo radi neke svoje zajebacije ili furke.
Brate, kazes posteno, boli me qrac za Sarajevom i zato palim baklje. A ne sve kao lafo volim Sarajevo aman, a samo gledaj kako da mu sto vise stete naneses.
- Logovan
#14066 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Argument "svi isto rade" ne stoji nikako.90minut wrote:Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
Izgubit će se fine pare na iživljavanje i glupiranje. Jako puno raje je otjerano sa stadiona zbog prekida. Ljudi su razočarani sa Hordama. Ljudi sve više bježe od Hordi. Minusi od navijača sa zapada i istoka se redaju, a to nije dobro nikako. Sjever je na gubitku zbog svojih postupaka.
I ne, nisam neko ko ide jednom mjesečno na utakmice. Nisam propustio domaću utakmicu ima godina, godina i godina, a na gostovanju se znam nekada pojaviti. Ni ova ti priča ne stoji jer dosta bolesnika za Sarajevom kritikuje Horde.
- Maharadza
#14067 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovako nešto izvaliti i onda se još bezobrazno čuditi što se "panika" diže među NAVIJAČIMA spomenutog kluba može samo otvoreni dušmanin ili ti je droga toliko ispila mozak pa misliš da možeš raditi šta god hoćeš pod krinkom "vatrenog navijača"?!90minut wrote:Svaku utakmicu u evropi su tu, dese se neke bakljice jednom u 30 utakmica i neka se panika diže.Capajebo wrote:Zato Drezdenovci prate Sarajevo uzivo, a svoj klub samo preko TV-a.90minut wrote:Koliko odvratnih komentara ovdje u vezi Hordi, kao da u evropi ne rade svi isto i još gore eno Frankfurtovi protiv Vaduza u toku utakmice zapališe jedno 40 baklji ovdje zbog 5 baklji neka pljuvanja i to vecinom od likova koji idu na utakmice jednom mjesecno o gostovanjima da ne pricam.
I prestanite koristiti "ljubav" prema FKS kao izgovor za vaše bolesne piromansko-huliganske nagone! LIJEČITE SE!
Last edited by Maharadza on 10/08/2019 01:57, edited 1 time in total.
-
90minut
#14068 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zbog mene i meni slicnih svakako su pare tu jer dolazimo godinama koga briga za vas što zviždite kad ce za 15 utakmica opet biti 2.500 ljudi na utakmici ( ne govorim tebi direktno ) činjenica je da 80 posto ljudi na tribinama u Zenici nisu navijaci Sarajeva to su neki proletarci koji glume da su navijaci.
Prije cu poljubiti ovog što razvaljuje ogradu i pali baklju nego tog što ga nema na utakmici 80 posto vremena.
Cinjenica je isto tako da taj koji razvaljuje ogradu i uradi to jednom svake godine mozete li se uopšte sjetiti kad je zadnji belaj pravi bio na utakmici?
Nije to meni argument da svi isto rade logovani to je cinjenica, meni je više argument da mi je žao što se ne pali i na regularnim evropskim utakmicama šta ima veze nek kazne s 40 hiljada opet u kasu ide preostalih 200 i to samo of Uefe ne brojim karte od ulaznica i sponzora.
Eto baš cemo vidjeti kolika ce kazna biti pa da uporedimo da li je 40-50 hiljada.
Prije cu poljubiti ovog što razvaljuje ogradu i pali baklju nego tog što ga nema na utakmici 80 posto vremena.
Cinjenica je isto tako da taj koji razvaljuje ogradu i uradi to jednom svake godine mozete li se uopšte sjetiti kad je zadnji belaj pravi bio na utakmici?
Nije to meni argument da svi isto rade logovani to je cinjenica, meni je više argument da mi je žao što se ne pali i na regularnim evropskim utakmicama šta ima veze nek kazne s 40 hiljada opet u kasu ide preostalih 200 i to samo of Uefe ne brojim karte od ulaznica i sponzora.
Eto baš cemo vidjeti kolika ce kazna biti pa da uporedimo da li je 40-50 hiljada.
-
90minut
#14069 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Trebaš mu prici s povišenim tonom brate možda i posluša.Raigor Stonehoof wrote:dobar ti argument pravo
- cyprus
#14070 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Klub ima više koristi od nekoga ko nije ni vidio, ni čuo za Sarajevo, nego od ovoga što je upalio baklju90minut wrote:Prije cu poljubiti ovog što razvaljuje ogradu i pali baklju nego tog što ga nema na utakmici 80 posto vremena.
-
90minut
#14071 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kad smo vec kod ove teme koliko smo kazni dobili u evropi u zadnjih 5, 6, 7 godina??
Da vam kazem koliko je dobio Dinamo, ili koliko je Zvezda o Hajduku da ne pricam?
- Logovan
#14072 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kako bolan šta ima veze?90minut wrote:šta ima veze nek kazne s 40 hiljada opet u kasu ide preostalih 200 i to samo of Uefe ne brojim karte od ulaznica i sponzora.
- drug_profi
#14073 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sta se ba sa njim ubjedjujete. Njemu je nebitna kazna kolika god da je. Njemu je bitno da se o njima prica. Sta kosta da kosta. Da su jednom negdje bitni.
-
90minut
#14074 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije nebitno kolika god da je zato što da Uefa stvarno hoce da natjera navijace da prekinu s ovim ponašanjem u svijetu dala bi ogromne kazne svaku utakmicu i onda bi doslo iz guzice u glavu ovako ipak 40, 50 hiljada ce biti kazna i eto.
Opravdavam da, mi dali mi platili.
Prosto k'o pasulj.
Opravdavam da, mi dali mi platili.
Prosto k'o pasulj.
- Logovan
#14075 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Neka dođe iz guzice u glavu i sa 40, 50 hiljada.
Ovo isto kao kada ti policajac lupa kazne za nepropisno parkiranje, nevezanje pojasa, itd, a ti sam sebi govoriš, hajde šta ima veze, to je samo 20 KM, 50 KM, 100 KM, oni da hoće da mi vozimo po pravilima povećali bi kazne.
Ovo isto kao kada ti policajac lupa kazne za nepropisno parkiranje, nevezanje pojasa, itd, a ti sam sebi govoriš, hajde šta ima veze, to je samo 20 KM, 50 KM, 100 KM, oni da hoće da mi vozimo po pravilima povećali bi kazne.