Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
incognito071

#14051 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

Hafis wrote:
incognito071 wrote:Sad tek vidim, isti Jašar Ahmedovski svega mi :lol: :lol:
Ma ni blizu. Mnogo mnogo ljepši, viši i nabildaniji , a k tomu još i Hrvat što nije mala stvar u ovim Balkanskim područjima.
Jao jao sta uradi 500 god. zuluma :lol: :lol:
Hafis

#14052 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ja mislim da bi to sa svojim fotosom i karakterističnom teksturom najbolje potkrijepio :)
incognito071

#14053 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

Hafis wrote:Ja mislim da bi to sa svojim fotosom i karakterističnom teksturom najbolje potkrijepio :)
Nema potrebe bolan. Eto tebe specimen numero uno :lol: :lol:

Nego sta veli veliki sef aka Silver fox Cirilo, hoce li biti bonusa ove godine za pravoslavni, pardon, katolicki bozic? :D
Beaverknight

#14054 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Beaverknight »

mO k3 wrote:@kockicakockica
iselilo ih je duplo vise , zivim vani od prijatelja tetka radi u starackom domu i prica mi kako svaki dan dobija aplikacije za posao od bosanskih katolika sa hrvatskom putovnicom

ja bih reko samo
"danke Deutschland" ..-
Bošnjaci, katolici sa hrvatskim pasošem :oops:

Hodaš Minhenom, kao da si u Posušju, više se priča bosanski (oni kažu hrvatski) nego u Orašju.
spreca

#14055 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

SaraFina wrote:
spreca wrote:
SaraFina wrote:http://croatian_english.enacademic.com/143923/prispodobiv

Padam.

Isto Marinko Ćutuk u audiciji lik :lol:
nije ni njemu lako ...svaki put googlat kad hoce sta napisati :mrgreen:

A piše S - H. I onda tako riječ ubaci
:D
Naravno....a sta ocekivati od juzne pruge :mrgreen: :lol:
House

#14056 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

inat hrvati
spreca

#14057 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Chmoljo wrote:
Hafis wrote:Ne može rezultat neke ankete biti prispodobiv za svaki uzorak.
Hoću reći, ja sam u toj anketi bio u samom vrhu i dizao prosjek, ali jebat ga, nije bilo do mene.
Ako kojim slučajem nekada Eurostat zaluta i ovdje i bude pravio sličnu anketu - tu sam.
Hafise, druže, da ti išta možeš dići osim socijalne pomoći ne bi nam Sarafina usamljena ostala.

:D
Izgleda da si i ti na Ignore :mrgreen: ...ne komentira te :lol:
Hafis

#14058 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca, who is currently on your ignore list, made this post.

House who is currently on your ignore list, made this post.

Nas dva brata oba delegaaata
Na bunkeru otvaramo vrataaaa

Image
House

#14059 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by House »

zašto nisi saru stavio na foe listu? :) uuuu neTko nam je zaljubljen
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#14060 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Chmoljo »

spreca wrote:
komentariso je... a sve i da pokuša, ne mere mene na ignor staviti :D
Hafis

#14062 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Chmoljo wrote:
spreca wrote:
komentariso je... a sve i da pokuša, ne mere mene na ignor staviti :D
Na ignore? Nikad. Ja uvijek cijenim kvalitetne suparnike u dijalogu, tj. i ne moram se s njima slagati u ničemu. To opet ne umanjuje draž razmjene mišljenja...još ako ima smisla za humor,nije neobrazovan i što je bitno nije bezobrazan ...bože moj - i ne tražim više.
A ove pješadince, plupismenjake, ''opasne'' patriJote koji vrte 25-30 riječi cjelokupnog rječnika i vole ono glupavo, seosko podjebavanje, a ja sam im ovakav samoživ i prepotentan omiljena meta - filter je majka.
incognito071

#14063 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

:lol: :lol: :lol: aaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol:
Sta je ba s bonusom? Odgovori ko coek :-D
incognito071

#14064 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by incognito071 »

Obracam se Jasaru naravno :D
Hafis

#14065 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

incognito071, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

incognito071, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

I što veliš: Brena je Brena ali dvaput je ipak dvaput.
Ima kume i te, mogu ti reći.
tandmand

#14066 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

proširenje dezinformacije
U Policijsku stanicu Kiseljak obratila se Z. F., koja je prijavila da je T. M. od nje tražila da na vjenčanom listu ne piše njeno ime, već ime druge matičarke. Policijski službenici postupaju po prijavi, te provjeravaju infomacije i utvrđuju činjenično stanje u vezi s ovom prijavom - kazali su nam u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, Tanju Pušić, udato Mitrović, i njenog izabranika Mladena Mitrovića je vjenčala matičarka Zijada Fejzić. Međutim, zbog njene nacionalnosti nastao je veliki problem, te su budući mladenci podigli cijelu frku zbog toga. Mladoženja Mladen je uposlenik Odjela za geodetske poslove i katastar nekretnina u Općini Kiseljak, te član OO HDZ-a Kiseljak.

Kako nam pričaju oni koji su upućeni u cijeli slučaj, mladenci su napali nesretnu matičarku, upućujući joj pogrdne riječi i nazivajući je "balinkurom", te su vikali kako bi se vjenčali i u Sarajevu, da su htjeli da im matičarka bude muslimanka.

U cijeloj toj frci, napadnutoj matičarki je pozlilo, te je morala intervenirati i Hitna pomoć.

O incidentu je upoznat i tužilac travničkog Kantonalnog tužilaštva.
Point.

#14067 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Point. »

tandmand wrote:proširenje dezinformacije
U Policijsku stanicu Kiseljak obratila se Z. F., koja je prijavila da je T. M. od nje tražila da na vjenčanom listu ne piše njeno ime, već ime druge matičarke. Policijski službenici postupaju po prijavi, te provjeravaju infomacije i utvrđuju činjenično stanje u vezi s ovom prijavom - kazali su nam u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, Tanju Pušić, udato Mitrović, i njenog izabranika Mladena Mitrovića je vjenčala matičarka Zijada Fejzić. Međutim, zbog njene nacionalnosti nastao je veliki problem, te su budući mladenci podigli cijelu frku zbog toga. Mladoženja Mladen je uposlenik Odjela za geodetske poslove i katastar nekretnina u Općini Kiseljak, te član OO HDZ-a Kiseljak.

Kako nam pričaju oni koji su upućeni u cijeli slučaj, mladenci su napali nesretnu matičarku, upućujući joj pogrdne riječi i nazivajući je "balinkurom", te su vikali kako bi se vjenčali i u Sarajevu, da su htjeli da im matičarka bude muslimanka.

U cijeloj toj frci, napadnutoj matičarki je pozlilo, te je morala intervenirati i Hitna pomoć.

To je ta nasiroko poznata hrvatska uljudba. Pokakim se na nju.
spreca

#14068 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Point. wrote:

To je ta nasiroko poznata hrvatska uljudba. Pokakim se na nju.
skutorska
Drvosjeca iz Dejcica

#14069 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Da, da, to su te vrijednosti i standardi koji se pormoviraju, nije to odmaklo daleko od ISIL-a. I još kaže bespotrebno se daje pažnja ovim incientima. :oops:
spreca

#14070 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

Da, da, to su te vrijednosti i standardi koji se pormoviraju, nije to odmaklo daleko od ISIL-a. I još kaže bespotrebno se daje pažnja ovim incientima. :oops:
Ovi skutorski katolibani su gori od Isila...sta bi tek radili da su vecina u Federaciji i uopce u BiH...ustvari vidjeli smo u Jasenovcu....i danas dan hoce da su tamo glavni sa Za dom u picku materinu....plaho su se uzjebali nesto...mozda se smire kad sestorica ercegovaca dobiju konacnu presudu da robijaju
horkesh

#14071 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Sudeći po reakcijama, jedino je istina da su se to dvoje vjenčali, a vidjećemo za ostalo.
megaman4

#14072 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

Beaverknight wrote:
megaman4 wrote:
Ne znam zasto bi se neko radovao ovoj demografskoj katastrofi? Kod Hrvata je to odavno alarmantno, zato sto ih je kao konstitutivnog naroda najmanje u drzavi.

Ni kod Bosnjaka i Srba nije ništa bolja situacija. Razlika je u tome samo što ih ima vise, ali to vara jer ljudi odlaze rijekama iz drzave.

Kada se ispraznimo nece vise biti bitna nacija, jer nece ima ko zivjeti ovdje.
Bosna kao Bosna neće nestati, samo će to njihovi narodi. Hrvati imaju Hrvatsku, Srbi imaju Srbiju, Bošnjaci samo Bosnu. Odoše mladi i to BiH nije u EU, da jeste, svi bi otišli. Bošnjaci se brzo asimiliraju u drugim državama, nebitno Njemačka, Amerika, Norveška ili Turska. Koliko Bošnjaka je kroz različite migracije postalo Turčin, par stotina hiljada, ako ne i milion Turaka jesu nekadašnji Bošnjaci iz BiH. Ratovi su krivi za to, Jugoslavija (prva), to svakako, ali odreći se svoga identiteta olahko može samo Bošnjak ;-)

Ako se ovaj trend nastavi a ne vidim razloga što ne bi, Bošnjaci će nestati osim ovih SDA-ovaca koji će raditi u državnim institucijama naplaćujući Arapima, Rusima račune uz RTV taksu :oops:

PS: Ovako na brzinu iz glave, ja kao pojedinac znam 35 osoba što mašu danas zastavama Njemačke (brojao :lol: ), briga ih za BiH, čuju se sa roditeljima i to je to što imaju sa Bosnom. Ljudi masovno upisuju kurseve za njemački, svi vide priliku da zarade koji euro. Eto, ako ja kao pojedinac znam 35 ljudi (znam preko 100 sigurno, ovo sam na brzinu nabrojao par :lol: ), koliko ih ti znaš, koliko neko drugi, to su velike cifre za tako mal narod.
E ovo je bit svega a to je da će Bošnjaci bukvalno nestati iz BiH ali će zato započeti nov život u drugim država Evrope i svijeta, dok će njihova mjesta zauzeti arapi i turci. ostajemo bez domovine zbog katastrofalne politike, prije svega SDA.
Mirza007

#14073 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Hablecini argumentirano osporis legitimitet pripadnistva odredjenom konstitutivnom narodu.
Zavrsis na ignore listi, mislis rijesih se nekako napasti ....... al' jest qrac.
Evo ti ga opet.
Postoji li na ovom svijetu efektivan insekticid za ovakve slucajeve?
tandmand

#14074 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

megaman4 wrote:E ovo je bit svega a to je da će Bošnjaci bukvalno nestati iz BiH ali će zato započeti nov život u drugim država Evrope i svijeta, dok će njihova mjesta zauzeti arapi i turci. ostajemo bez domovine zbog katastrofalne politike, prije svega SDA.
Imaš li neke brojke kojima bi potkrijepio svoje tvrdnje? Koliko je Bošnjaka u zadnjih 10 godina napustilo BiH a koliko Arapa i Turčina zauzelo njihova mjesta. Ja u svojoj široj okolini vidim Kineze i Kosovare koji su privremeno Bošnjacima zauzeli pekare, prodavnice i sl. ali zglave ne vidim Arapa.

Što se tiče odlaska iz zemlje, tu je politika SDA jednaka onoj iz HDZ-Cro.
Pismo splitskog nautičara objavljeno na njegovom Facebooku, u kojem najavlkjuje svoj odlazak iz Hrvatske te navodi razloge za taj potez, izazvalo je brojne reakcije, a jedan od onih koji su ga javno komentirali je i Krešimir Budiša, savjetnik gradonačelnika Splita Andre Krstulovića Opare.

Oproštajno pismo nautičara iz Splita zapalilo društvene mreže: 'Želim da se moje dijete budi daleko od ustaša i zločinaca koji sanjaju novi Jasenovac i Staru Gradišku. Zbogom!'

Budiša je na svome Facebooku odgovorio svom sugrađaninu te ujedno poslao poruku svima koji planiraju otići iz Hrvatske. Svoj status, kojeg prenosimo u cijelosti, nazvao: Ne okreći se sine, nećemo te ni zvati.

Post prenosimo u cijelosti:

"Ako me išta ovih dana nanerviralo to je činjenica kojom su mediji prenijeli na sva zvona ovakav idiotski status, i što nas već par godina svaki drugi dan ‘bombardiraju’ sličnim litanijama svakog tko želi seliti u drugu državu.

Moj post međutim neće čitati Šprajc, neće ga shareat Index, Tportal, Slobodna, Jutarnji i Nova TV, zašto – jer im ne odgovara tiha većina ovog naroda jer očito vode neku svoju bitku da natjeraju sve da odu i po mogućnosti što više njih.

Majstore, ako si se odlučio odseliti u ‘multi-kulti’ zemlju – reci jel to samo po sebi treba bit neka strašna vijest? Ti si otišao iz HR, jer je puna strašnih katolika, netko drugi je došao jer mu je tu lijepo i sigurno. Europska unija nam je dala slobodu kretanja i ulaza i izlaza pa široko ti polje, i tebi i svima koji imaju slično mišljenje.
mO k3

#14075 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Mirza007 wrote:Hablecini argumentirano osporis legitimitet pripadnistva odredjenom konstitutivnom narodu.
Zavrsis na ignore listi, mislis rijesih se nekako napasti ....... al' jest qrac.
Evo ti ga opet.
Postoji li na ovom svijetu efektivan insekticid za ovakve slucajeve?
samo ignore :)
Post Reply