Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote:Gdje u Sa naći svjež bosiljak, listove, za kuhanje, ne u saksiji.
U Konzumu u Alti ima svjez u kutijicama u rashladnim gdje stoje salate BH Foods. Prije dva dana je bio u odlicnom stanju, danas je vec sparusen ali pisem to cisto da znas da tu prodaju svjez odsjecen bosiljak.
Super, baš ti hvala. Viđala sam njihove proizvode, ali bosiljak nisam. Super.
Banksy wrote:Gdje u Sa naći svjež bosiljak, listove, za kuhanje, ne u saksiji.
U Konzumu u Alti ima svjez u kutijicama u rashladnim gdje stoje salate BH Foods. Prije dva dana je bio u odlicnom stanju, danas je vec sparusen ali pisem to cisto da znas da tu prodaju svjez odsjecen bosiljak.
Super, baš ti hvala. Viđala sam njihove proizvode, ali bosiljak nisam. Super.
Tražiiti svjež korijander je previše?
Nisam vidjala u trgovinama. Mozda na nekoj od pijaca ili kod onih zena sto prodaju preko puta pijace na Markalama. Znaju imati svakakvog bilja.
Inace u katalogu BH Food vidim da se bave i proizvodnjom korijandera ali nemam pojma da li ga plasiraju samo u saksijama ili se moze kupiti negdje i narezan
supercali wrote:Sta ba u scc-u imaju sve moguce i nemoguce
Pa nemaju pola modela
Idi pitaj imaju li adidas country vjerujem da ce te prvo gledati jer vjerovatno nisu culi za model a kamoli da kazu ima bilo stici ce
O jos nekim modelima da ne pricam
Ove patike što sam im sliku stavio su specijalizovane, a po stranim sajtovima kostaju do 500 franaka, zavisno od broja. Ove su patike za vis ko recimo Mercurial ili Predator za fudbal. Nalazio sam cijenu oko 120 eura, od prodavaca do prodavaca, tako da ne vjerujem da bi ova rupa od naseg adidas Shopa bila azurna da nabavi ovakvo cudo. Trenutno su to naj-naj za vis i za atletiku inace. P.S. A i Nike necu jer ... https://www.youtube.com/watch?v=kyes3spwh3s
Ma ja nemam mnogo nade da ih ima kod nas, ali šta znaš, možda je neko vidio, našao, kupio negdje u BiH. (molim da se javi ako jeste).
Mogu se naći na ebayu, ali radi carine se stvarno ne isplati.
Ericha100 wrote:Ma ja nemam mnogo nade da ih ima kod nas, ali šta znaš, možda je neko vidio, našao, kupio negdje u BiH. (molim da se javi ako jeste).
@quarterback je naručivao meščini ali ne sa ebaya nego sa neke stranice gdje je jeftino pa nema carine. Ako pročita nek ti se javi
Ericha100 wrote:Ma ja nemam mnogo nade da ih ima kod nas, ali šta znaš, možda je neko vidio, našao, kupio negdje u BiH. (molim da se javi ako jeste).
@quarterback je naručivao meščini ali ne sa ebaya nego sa neke stranice gdje je jeftino pa nema carine. Ako pročita nek ti se javi
Ja sam gledala po banggoodu i bili su opet negdje 60-70 dolara, taj model koji me zanima. Provjerit ću i ovu drugu stranicu možda bude sreće.
Kontaktirat ću i quarterbacka da vidim šta je on skontao.
Tenk ju ol.