HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
semirsar

#14051 Re: HS kablovska

Post by semirsar »

azurna_obala wrote:
MTV wrote:
azurna_obala wrote:Iako je jedna od opcija bila prelazak na logosoft, to više ne dolazi u obzir....
odem da pitam za ove pakete, npr. ovaj osnovni paket nema ni jedan HD kanal, plus što ta cijena koju nude je bez pdv-a i iznosi 35 KM, kad rekoše da je sa pdv-om 41 KM...a tamo nigdje na onom letku ne stoji da su cijene bez pdv-a....

ne znam više ko je gori....
Nije tacno da nema ni jednog HD kanalu u osnovnom paketu. HD kanali u osnovnoj ponudi: BHT 1 HD, Face HD, Hayat HD, Elta HD, Kanal 6 HD, MTV Live HD, Al Jazzera Balkans HD.

Cijene su bez pdv to je naznaceno na 100 mjesta i u opisu na kraju letka.
dobro, ispravak krivog navoda u vezi HD kanala...
molim te, nađi na tom letku gdje piše da su cijene bez pdv-a, označi i postavi ovdje.....
Ne sikiraj se, nije za tebe LOL, ostaj tujdi di si :thumbup:
azurna_obala

#14052 Re: HS kablovska

Post by azurna_obala »

semirsar wrote: Ne sikiraj se, nije za tebe LOL, ostaj tujdi di si :thumbup:
uh uh....neko misli da je mnogo pametan....
hajde, hajde misli i dalje :thumbup:
azurna_obala

#14053 Re: HS kablovska

Post by azurna_obala »

MTV wrote:
azurna_obala wrote: dobro, ispravak krivog navoda u vezi HD kanala...
molim te, nađi na tom letku gdje piše da su cijene bez pdv-a, označi i postavi ovdje.....
Potrazim u Novoj Godini. SRETNA NOVA :) :D
Hvala, također. :D
Better Man

#14054 Re: HS kablovska

Post by Better Man »

nocnaptica986 wrote:Kod mene su isto uvrstili sk1 sk2 sk3 sk golf...sk 4 i 5 nema ni na mapi iako bi trebao imati jer imam kid 22 sto je ekvivalent duo net familiy ili kako se vec zove :-)

mislim da cu sacekati neko vrijeme dok zavrsi tranzicija a onda cu vjerovatno preci na logosoft
SK4 i SK5 ti se nalaze u paketu SK HD i kad uzmeš taj paket imaš sve re SK od 1 do 5 u HD. I za sve vas na HS koji imate Arene, evo vam info da vam se ukidaju Arene. Telemach nije uspio dogovoriti dalju saradnju sa kompanijom koja je zadužena za distribuciju Arena, tj nisu produžili ugovor i od Nove godine vjerovatno nećete više imati Arene, jer ugovor istiće krajem 2015. godine.
The Realist

#14055 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Better Man wrote:
nocnaptica986 wrote:Kod mene su isto uvrstili sk1 sk2 sk3 sk golf...sk 4 i 5 nema ni na mapi iako bi trebao imati jer imam kid 22 sto je ekvivalent duo net familiy ili kako se vec zove :-)

mislim da cu sacekati neko vrijeme dok zavrsi tranzicija a onda cu vjerovatno preci na logosoft
SK4 i SK5 ti se nalaze u paketu SK HD i kad uzmeš taj paket imaš sve re SK od 1 do 5 u HD. I za sve vas na HS koji imate Arene, evo vam info da vam se ukidaju Arene. Telemach nije uspio dogovoriti dalju saradnju sa kompanijom koja je zadužena za distribuciju Arena, tj nisu produžili ugovor i od Nove godine vjerovatno nećete više imati Arene, jer ugovor istiće krajem 2015. godine.
Ukinuli su nam vec Arene :).
Better Man

#14056 Re: HS kablovska

Post by Better Man »

The Realist wrote:
Better Man wrote:

Ukinuli su nam vec Arene :).
Znači, ekspresni su bili. Danas čitam na netu njihovu vijest o tome. To je po meni čista šuplja oko ne produžavanja ugovora, jer mislim da Telemach ne želi da omogući ljudima Arene. Kad su kupili kablovskog operatera koji je meni pružao usluge, odmah su ukinuli Arene i ostavili samo SK, koji samm imao i prije njih. Dakle ova obavijestu vezi Arena je samo njihova providns laž.
crnivrag

#14057 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

Better Man wrote: SK4 i SK5 ti se nalaze u paketu SK HD i kad uzmeš taj paket imaš sve re SK od 1 do 5 u HD. I za sve vas na HS koji imate Arene, evo vam info da vam se ukidaju Arene. Telemach nije uspio dogovoriti dalju saradnju sa kompanijom koja je zadužena za distribuciju Arena, tj nisu produžili ugovor i od Nove godine vjerovatno nećete više imati Arene, jer ugovor istiće krajem 2015. godine.
Sport Klub 4, 5, 6 se nalaze u Proširenom paketu, a ne postoji HD verzija tih kanala.

Sport Klub 1, 2, 3 i Sport Klub 1 HD su u Start paketu, Sport Klub 2 HD i Sport Klub Golf HD su u Osnovnom paketu, a Sport Klub 3 HD u Proširenom paketu.

Međutim može se opredijeliti samo za Sport Klub HD paket bez ostalih kanala i paketa.

U tom posebnom samom paketu idu Sport Klub 1, 2, 3 u HD rezoluciji, Sport Klub Golf HD i poseban kanal Sport Klub HD.
radiša

#14058 Re: HS kablovska

Post by radiša »

sta je sa radio kanalima,na telemahu ih ima kolko hocete
crnivrag

#14059 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

radiša wrote:sta je sa radio kanalima,na telemahu ih ima kolko hocete
Postoji 32 domaća radio kanala u Start paketu, i 42 Music Choice radio kanala u Proširenom paketu.
radiša

#14060 Re: HS kablovska

Post by radiša »

ok ali ih nema na hs-u znam da ih ima na telemahu,za hs pitam
crnivrag

#14061 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

radiša wrote:ok ali ih nema na hs-u znam da ih ima na telemahu,za hs pitam
Ja mislim da će HS imati identičnu digitalnu shemu TV i Radio kanala 17.01, jer im je na stranici postavljen cjenovnik koji je identičan Telemachovom sa uslugama, a taj cjenovnik važi od ovog datuma.
opticum

#14062 Re: HS kablovska

Post by opticum »

:-x Kako je fino gledati BN kanale i Pinkove kanale kao i Novu tv hahahaa

SRETNA SVIMA NOVA GODINA
obuzdan

#14063 Re: HS kablovska

Post by obuzdan »

Zalosna je ovo utjeha...

Image
House

#14064 Re: HS kablovska

Post by House »

Saltam kanale kad ono sportklub 1 umjesto eurosporta :shock: hvala hs do neba
Fajcion

#14065 Re: HS kablovska

Post by Fajcion »

Image

Ja ne vidim tog novogodišnjeg pomaka. Barem ne jos :-?
perfect_guy

#14066 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

House wrote:Saltam kanale kad ono sportklub 1 umjesto eurosporta :shock: hvala hs do neba
kod mene eurosport tamo gdje je i bio. Ali telefon ne radi
supercali

#14067 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Kod mene je cini mi se umjesto 4 arene hd redom sk 1 2 i golf i hayat hd
B Ling

#14068 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

Evo poceli su i Logosoft izgleda ucjenjivati.

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=aafd ... a3494c205a
kloniran

#14069 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

mogu sta hoce kad im kriminalna hobotnica u regulatornoj agenciji stoji iza leđa
MTV

#14070 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Na lolu su ugaseni Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, SK Golf, Lov i ribolov.

Ultra i Mini ultra jos uvijek rade. Kao da gledam i one ce za koji dan otici.
B Ling

#14071 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

Iza Horizonta wrote:
kloniran wrote:mogu sta hoce kad im kriminalna hobotnica u regulatornoj agenciji stoji iza leđa
eto propade vam ideja da pređete na logosoft :lol: zavjerenici iz telemaha i illuminati su 3 koraka ispred vas :lol:
Isto ko s HS-om kada su tek usli na trziste. Sta ima propade, sada postaje stvar inata.Ispada da tjeraju ljude da ostanu, ne popravljanjem usluge, nego prisiljavajuci konkurenciju da pokvari svoju. Logosoft da je pametan da ni ne pregovara s sufterima, ubaci arene u normalne pakete (da se ne nadoplacuju) i rijesen problem.
B Ling

#14072 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

Sto ja tebi ista ista pisem, ti si ocito forumski klaun, spiner i siritelj dezinformacija.
B Ling

#14073 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

Iza Horizonta wrote:
B Ling wrote:Sto ja tebi ista ista pisem, ti si ocito forumski klaun, spiner i siritelj dezinformacija.
:lol:
Idi prijavi se na Telemach, da mozesh biti od pocetka s njima. :)
NK33

#14074 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

Iza horizonta, mozes slobodno promijeniti nick u Telemach2, TELEmach ili TelemachTroll.
Koji idiot moras biti da branis idiote koji ne daju SK nikome, valjda im je to jedino cime mogu privuci korisnike. Trenutno sam na HS-u (odnosno sad Telemachu), ali ako nastave i dalje za*ebavati ostale operatere sa SK a nas sa Arenama i od mene imaju mahanje i antipropagandu da ih nikome necu preporuciti (kao bivsi korisnik) dok god se ponasaju kao idioti.
The Realist

#14075 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Koja smo mi ka*ina od države kad i ovo prolazi kod nas.

Istina, meni će ova šema više odgovarati, ali općenito šta nam rade je užas, ali isto tako mi je nejverovatno da jedan BH Telecom, pa sada i MTel nemaju dovoljno snage da regulišu neke stvari sa regulatornom agencijom (koliko god da su ovi korumpirani, ako bi ovi napravili dovoljno veliku hajku, nešto bi se moralo napraviti - nije da političari ne stoje i iza njih).

Naravno, ako nije istina i ono da i Arene vrše određene ucjene i da nije sve jednostrano (mada operateri su uvijek govorili da je do vlasnika Sport Kluba), jer onda nam niko neće pomoći.
Locked