HS kablovska
Moderator: anex
- Riddle
#14026 Re: HS kablovska
Meni su svi SK tu.
Sacekati jos par dana da vidim hoce li sami uraditi ovu tranziciju, ako ne, onda platiti HSu ovo sto imam za ovaj mjesec i raskinuti ugovor, te se cisto prijaviti na Telemach. Vecinu vremena su mi bili jako dobar provajder, ali svemu dođe kraj jednom.
Sacekati jos par dana da vidim hoce li sami uraditi ovu tranziciju, ako ne, onda platiti HSu ovo sto imam za ovaj mjesec i raskinuti ugovor, te se cisto prijaviti na Telemach. Vecinu vremena su mi bili jako dobar provajder, ali svemu dođe kraj jednom.
- Riddle
#14027 Re: HS kablovska
Kamioni na ledu.
Boze, ne mogu ocima pogledati tu emisiju. Ni one Choppere ili Pawn Stars ili sta vec. Ugh 
- radiša
#14028 Re: HS kablovska
evo na analognoj sk1
valensija viljareal
valensija viljareal
- TheWatcher
#14029 Re: HS kablovska
radiša wrote:evo na analognoj sk1
valensija viljareal
imas sva tri sk na analognoj
vratite pinkove majke vam se najebem lopovske
- Kal El
#14030 Re: HS kablovska
Ja sam Auto skenirao kao sto su rekli na stranici HS-a ,imam HD kanala SK,Cinestar i jos druge gluposti kao Happy Parovi i ta sranja
Glupost
Glupost
-
nocnaptica986
#14031 Re: HS kablovska
Kod mene su isto uvrstili sk1 sk2 sk3 sk golf...sk 4 i 5 nema ni na mapi iako bi trebao imati jer imam kid 22 sto je ekvivalent duo net familiy ili kako se vec zove
mislim da cu sacekati neko vrijeme dok zavrsi tranzicija a onda cu vjerovatno preci na logosoft
mislim da cu sacekati neko vrijeme dok zavrsi tranzicija a onda cu vjerovatno preci na logosoft
-
hoggarr
-
B Ling
#14034 Re: HS kablovska
Najbolja cestitka da nisu nista dirali,do iza nove godine, ovako mi popili zivce na 31.12.
-
The Realist
#14035 Re: HS kablovska
Ja ih zvao danas i uglavnom, navodno, od 15. januara možemo se prebacivati na njihove pakete.
Nije mi jasno zašto ja ne mogu da pokrenem D3GO, a vidim da neki korisnici mogu, ali hajde, strpit ću se. Vidim, pojavili se SK, Hayatovci se vratili, što mi je posebno drago, a ostali kanali će isto naknadno doći, jer će ubacivati kanale postepeno (ovo mi isto rekoše maloprije).
No, sve kanale vjerovanto dobijamo kada se prebacimo na njihove pakete, pa u zavisnosti od istog i lista kanala zavisi (logično).
Eh da, kažu da neće biti problem oko izmirivanja duga, jer se o istoj kompaniji radi (ovo sam pitao, jer ako sam dobro shvatio računi za decembar neće doći do 15. januara, pa da tu ne bude kakvog kočenja).
Nije mi jasno zašto ja ne mogu da pokrenem D3GO, a vidim da neki korisnici mogu, ali hajde, strpit ću se. Vidim, pojavili se SK, Hayatovci se vratili, što mi je posebno drago, a ostali kanali će isto naknadno doći, jer će ubacivati kanale postepeno (ovo mi isto rekoše maloprije).
No, sve kanale vjerovanto dobijamo kada se prebacimo na njihove pakete, pa u zavisnosti od istog i lista kanala zavisi (logično).
Eh da, kažu da neće biti problem oko izmirivanja duga, jer se o istoj kompaniji radi (ovo sam pitao, jer ako sam dobro shvatio računi za decembar neće doći do 15. januara, pa da tu ne bude kakvog kočenja).
-
velav
#14036 Re: HS kablovska
Imam HS analognu samo (13,90 KM), bez interneta, telefona itd.. Koliko bi izašlo da se prebacim na digitalnu?
-
The Realist
#14037 Re: HS kablovska
Na Telemachu u osnovnoj imaš i Fox Life, Fox Crime i Fox Adria, Cinema TV isto (Cinestar kod HS-a nisi izgubio, jer ga nije bilo, to je ubacio Telemach koliko znam, tako da to moraš brisati iz gornje liste), dodaj još AXN. To je znači 5 kanala koje još imaš u osnovnom paketu Telemacha, a jedan briši iz HS-a.kipitsimpl wrote:
Evo sta sam ja izgubio, za tebe ne znam..
Ovo je usporedna lista programa HS kablovske KID 8 = 36 KM prije promjene i Telemach DUO NET = 40 KM.
Ovu prelaznu semu ne racunam, jer ce se 90 posto usaglasiti sa Telemach shemom programa.
HS. KAB. filmski i serijski programi koje sam pratio
BBC entertaiment, Fox adria, Fox life, Fox crime, Fox movies, Cinestar tv, Universal, Comedy central extra, TV 1000, Pink Family, Pink premiere, Pink action, Pink horror, Pink thriller, Pink film = 16
TELEMACH osnovni paket, Filmski i serijski kanali koje mogu da pratim:
CineStar TV, Cinestar Action&Thriller, Universal Channel, TV1000, FOX Movies, Comedy Central, FOX = 7
Znaci, izgubio sam 9 filmskih i serijskih kanala..
Tvoj odnos je prije 15-12. Istina, opet si izgubio nekih kanala, ali ne toliko koliko si prvobitno napisao (barem one za koje kažeš da si gledao).
Gubitak Pink kanala će uvijek praviti razliku na štetu Telemacha, iako iako je meni šema Telemacha bolja, pošto sam samo digitalnu gledao, a tu mi je prečesto dosta loš kvalitet slike na Pinku, mada generalno, bilo je počesto finih filmova i šteta što su ih ukinuli.
Ostale nisam uporedio, jer nemam baš vremena
- maraccana
#14038 Re: HS kablovska
Ja uspio aktivirati d3go, ne znam jesi li uspio izvršiti registraciju prvo, onda moraš preko e-mail potvrditi, pa u opcijama aktivirati d3goThe Realist wrote:Ja ih zvao danas i uglavnom, navodno, od 15. januara možemo se prebacivati na njihove pakete.
-
hoggarr
#14039 Re: HS kablovska
Dobro, ako je tako, i ako ćemo na kraju biti uslovljeni prelaskom na jedan od paketa "telemach"-a, a sve kako bi mogli korisiti u potpunosti sadržaje koje nude. Zašto se onda igraju sa "HS"-ovom šemom? Zašto jednostavno ne ponude paket koji nam cjenovno odgovara usluzi koju smo do sada koristili? Predpostavljam, da će na kraju sve "atraktivne" kanale iz "HS"-ovih paketa ukinuti i da će nas baš bukvalno natjerati, htio-nehtio, da koristimo istu uslugu za skuplje novce.The Realist wrote:Ja ih zvao danas i uglavnom, navodno, od 15. januara možemo se prebacivati na njihove pakete.
Izgleda, da tamo gdje prestaje logika, počinje "telemach"!
Hajdareviću, "kukavče", šta uradi?!
- MTV
#14040 Re: HS kablovska
Nije tacno da nema ni jednog HD kanalu u osnovnom paketu. HD kanali u osnovnoj ponudi: BHT 1 HD, Face HD, Hayat HD, Elta HD, Kanal 6 HD, MTV Live HD, Al Jazzera Balkans HD.azurna_obala wrote:Iako je jedna od opcija bila prelazak na logosoft, to više ne dolazi u obzir....
odem da pitam za ove pakete, npr. ovaj osnovni paket nema ni jedan HD kanal, plus što ta cijena koju nude je bez pdv-a i iznosi 35 KM, kad rekoše da je sa pdv-om 41 KM...a tamo nigdje na onom letku ne stoji da su cijene bez pdv-a....
ne znam više ko je gori....
Cijene su bez pdv to je naznaceno na 100 mjesta i u opisu na kraju letka.
Last edited by MTV on 31/12/2015 18:08, edited 1 time in total.
- biggrin
#14041 Re: HS kablovska
vratili se hayatovci, vh1 classic nije ukinut, cak i telefon uglavnom radi...ko zna, mozda ovo izadje i na dobro 
-
The Realist
#14042 Re: HS kablovska
Ma jesam, sve to prosao, ali nece nista..... Odoh jos par kanala probati i ja odmah po udarnimmaraccana wrote: Ja uspio aktivirati d3go, ne znam jesi li uspio izvršiti registraciju prvo, onda moraš preko e-mail potvrditi, pa u opcijama aktivirati d3go
- TheWatcher
#14043 Re: HS kablovska
evo na sk3 nba istok-zapad 
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#14044 Re: HS kablovska
A na SK1 pregled engleske premier lige.
I to sve u HD-u naravno.
- kloniran
#14045 Re: HS kablovska
pa mi smo im samo krava muzara, nista vise 
a internet je ovih dana posebna prica

a internet je ovih dana posebna prica

- chakany
#14046 Re: HS kablovska
Mene interesuje je li ovo sve od ponude, ili će idućih dana uvesti i ostale kanale, jer vidim da nema CBS DRAMA i RTS 1, a to je u sklopu Telemach digitalne televizije.
Hajde nije mi toliko do CBS DRAMA koliko do RTS 1, imaju super filmove.
Svim forumašima SRETNA NOVA 2016. GODINA, da se što manje svađamo i da smo živi i zdravi dugo godina.
Svim forumašima SRETNA NOVA 2016. GODINA, da se što manje svađamo i da smo živi i zdravi dugo godina.
- azurna_obala
#14047 Re: HS kablovska
dobro, ispravak krivog navoda u vezi HD kanala...MTV wrote:Nije tacno da nema ni jednog HD kanalu u osnovnom paketu. HD kanali u osnovnoj ponudi: BHT 1 HD, Face HD, Hayat HD, Elta HD, Kanal 6 HD, MTV Live HD, Al Jazzera Balkans HD.azurna_obala wrote:Iako je jedna od opcija bila prelazak na logosoft, to više ne dolazi u obzir....
odem da pitam za ove pakete, npr. ovaj osnovni paket nema ni jedan HD kanal, plus što ta cijena koju nude je bez pdv-a i iznosi 35 KM, kad rekoše da je sa pdv-om 41 KM...a tamo nigdje na onom letku ne stoji da su cijene bez pdv-a....
ne znam više ko je gori....
Cijene su bez pdv to je naznaceno na 100 mjesta i u opisu na kraju letka.
molim te, nađi na tom letku gdje piše da su cijene bez pdv-a, označi i postavi ovdje.....
-
probook
#14048 Re: HS kablovska
To je neka njihova da ne kazem nacionalisticka politika. Npr: Mostar i Capljina nema RTS1, Konjic ima RTS1, onda izgleda Sarajevo nema, pa onda dalje Zenica ima. Za Tuzlu nzm jos.chakany wrote:Mene interesuje je li ovo sve od ponude, ili će idućih dana uvesti i ostale kanale, jer vidim da nema CBS DRAMA i RTS 1, a to je u sklopu Telemach digitalne televizije.
Ja nzm sta se sekaju sti ne puste za sve gradove istu programsku semu.
- Kemal Malovčić
#14049 Re: HS kablovska
Ljudi, imam jedno praktično pitanje u vezi novih risivera što su nam instalirali.
Kako po brojevima prebacivati kanale? Ja na primjer ukucam 1 i dobijem poruku "kanal ne postoji". Isto se dogodi kada ukucam 001. Tako je sa svim brojevima, a naravno na svakom postoji neki kanal.
Kako po brojevima prebacivati kanale? Ja na primjer ukucam 1 i dobijem poruku "kanal ne postoji". Isto se dogodi kada ukucam 001. Tako je sa svim brojevima, a naravno na svakom postoji neki kanal.
- MTV
#14050 Re: HS kablovska
Potrazim u Novoj Godini. SRETNA NOVAazurna_obala wrote: dobro, ispravak krivog navoda u vezi HD kanala...
molim te, nađi na tom letku gdje piše da su cijene bez pdv-a, označi i postavi ovdje.....