Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
al-em
#14026 Re: Sarajevski derbi
Losa utakmica, ali odlicna brojka na kosevu.
Jos jedna utakmica i titula je tu. Mozemo mi to, a poslije rezovi i veliki posao za upravu i buduceg trenera.
Cimirot igrac utakmice.
Jos jedna utakmica i titula je tu. Mozemo mi to, a poslije rezovi i veliki posao za upravu i buduceg trenera.
Cimirot igrac utakmice.
-
LSD
#14027 Re: Sarajevski derbi
Mah @F&N je izgleda upucen u sve, sve zna, momak naprosto briljira sa svojim informacijama i zaključcimasaabsa wrote:Ma sam si rekao @F&N da nije upucen zasto ne nosite zastave , a ja sam samo konstatovao da ste danas imali tri zastave a ne i one koja predstavlja grupu.LSD wrote:
jah, i šta to vas boli q za stavove naše grupetrebamo li to vas pitati hocemo li nositi transove ili ne
Nego ne dade se pogoditi zastavu na jarbolu
A ona zastava na jarbolu ispred juga je bila najjadniji pokušaj provokacije dosad
- Logovan
#14028 Re: Sarajevski derbi
Samo vi možete na ovoj slici vidjeti pedere... Možda zato što ih na tribini imate, pa vam se na svakoj slici pričinjava makar po jedan derpe.relativno84 wrote: Kone su uvijek korak ispred drugih, od statuta, preko akademija, pa evo i promovisanja tople brace na tribinama![]()
Mozda je i bolje da tapkamo u mjestu, veliki planovi ocito da imaju neke pederske nus pojave
- Steph
-
saabsa
#14030 Re: Sarajevski derbi
E jbg cuj najjadniji pokusaj , a zaboravljas kad ste pred derbi iznad vase istocne tribine ispisali manijaciLSD wrote:Mah @F&N je izgleda upucen u sve, sve zna, momak naprosto briljira sa svojim informacijama i zaključcimasaabsa wrote:Ma sam si rekao @F&N da nije upucen zasto ne nosite zastave , a ja sam samo konstatovao da ste danas imali tri zastave a ne i one koja predstavlja grupu.LSD wrote:
jah, i šta to vas boli q za stavove naše grupetrebamo li to vas pitati hocemo li nositi transove ili ne
Nego ne dade se pogoditi zastavu na jarbolu![]()
A ona zastava na jarbolu ispred juga je bila najjadniji pokušaj provokacije dosadkako je preživjela danas nakon bakljade je misterija
- JOSEF K
#14031 Re: Sarajevski derbi
Igrači Sarajeva nemaju samopouzdanja, a Sarajevo nema trenera. Željini igrači nemaju pojma al' imaju trenera. Što na Grbavici prije shvate koliko su im limitirana "djeca" (tamo negdje u junu-julu ove godine) to će prije početi sa promjenama. Na stranu realno neočekivan uspjeh (2.mjesto) u PL-u, za njih problemi tek dolaze. Al to je njihova stvar... Srajevo mora pod hitno pronaći trenera koji zna mijenjati taktiku tokom utakmice i, naravno, zahvaliti se pojedincima koji su zalutali na AFH.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#14032 Re: Sarajevski derbi
Brate ovo danas je maksimum vase ekipe, to je vasa realnost... Mi smo bili desetkovani prije ovog meca, i nismo se smjeli upustati u neke jace napade sa nako poroznom odbranom... a i nije nam trebalo da kidisemo sa napadima.BHF_Manijak wrote:Jebo te ba grc, dokad vise grc? Ovdje se godinama pise o nekakvim grcevima, ko da je u opticaju desetine miliona maraka, sponzorski ugovori, TV prava, kurci palci... I tako svaki put.
Pa ne znam nijedan derbi u Evropi, gradski ili neki drugi, da se vise kalkulise, nesto racuna, nema muda da se otvori itd... Da mi je ovdje jednom dozivit da neko nekog razguzi 5:0!
Prema svemu sudeci - sto smo gledali takve rezultate - gledali smo. Nema toga vise. Sad se kalkulise, milijarde su u pitanju... Jebem ih mrljave.
12 godina od pobjede na Kosevu, i 9ta godina dolazi bez gola na Kosevu...
@LSD pricaj ti sta hoces vi ste karina od grupe i karina od mentaliteta... cao
- cyprus
#14033 Re: Sarajevski derbi
Opet 0:0... Jebem ga, ali izgleda zaista nema tvrđeg derbija na svijetu
Sve u svemu, mi bolji prvo poluvrijeme, oni drugo... Remi realan... Imamo problema sa tim kreiranjem šansi, teško taj zadnji pas dolazi... Ubacivanja nula... Mogo bi nam Vitez napravit velikih problema, ako se ofanziva ne posloži... Od igrača Cimirot daleko najbolji, ostali srednja žalost danas...
Što se tiče navijanja, evo objektivan osvrt sa istoka
Sjever je bio konstantniji, ali je sa juga u nekoliko navrata jače zagrmilo...
Sve u svemu, mi bolji prvo poluvrijeme, oni drugo... Remi realan... Imamo problema sa tim kreiranjem šansi, teško taj zadnji pas dolazi... Ubacivanja nula... Mogo bi nam Vitez napravit velikih problema, ako se ofanziva ne posloži... Od igrača Cimirot daleko najbolji, ostali srednja žalost danas...
Što se tiče navijanja, evo objektivan osvrt sa istoka
- Magarece_godine
#14034 Re: Sarajevski derbi
Kako vam se da tolilo naglabati .... Guzil ovdje k'o išta ?
Da ne bi bilo offtopic: Štrumfovi ponosni (na nešto), mi prvi ... Vozdra
Da ne bi bilo offtopic: Štrumfovi ponosni (na nešto), mi prvi ... Vozdra
- Koshpa
#14035 Re: Sarajevski derbi
Za 5 min na BHT-uleškarenje wrote:Snimak na Areni1 u pola 12![]()
jebem te zeljo
-
lakilaka
#14036 Re: Sarajevski derbi
rijetko korektan post. nema vrijedjana kao kod pojedinih. ipak mala ispravka, ovaj nije limitiran, cak naprotiv:JOSEF K wrote:Igrači Sarajeva nemaju samopouzdanja, a Sarajevo nema trenera. Željini igrači nemaju pojma al' imaju trenera. Što na Grbavici prije shvate koliko su im limitirana "djeca" (tamo negdje u junu-julu ove godine) to će prije početi sa promjenama. Na stranu realno neočekivan uspjeh (2.mjesto) u PL-u, za njih problemi tek dolaze. Al to je njihova stvar... Srajevo mora pod hitno pronaći trenera koji zna mijenjati taktiku tokom utakmice i, naravno, zahvaliti se pojedincima koji su zalutali na AFH.

- Charuga
- Globalni moderator
#14037 Re: Sarajevski derbi
Jebem ga ja, kad nešto povežem ove sve postove, ostatak lige je čista katastrofa. Ne katastrofa, nego i gore od toga. Široki i Zrinsjki veze nemaju, Olimpic još gori, Borac ispod nule, a za ostale ne treba ni trošiti riječi.
Nego, ima li negdje Leonov pokušaj makazicama? Da vidim izbliza.
Nego, ima li negdje Leonov pokušaj makazicama? Da vidim izbliza.
- Steph
#14038 Re: Sarajevski derbi
Amir je fakat odigrao sjajnu utakmicu, no ono što je meni lično tužno je da je momak bio pljuvan od dobrog dijela navijača do prije dvije utakmice, a klasu je pokazao još protiv Olimpica.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14039 Re: Sarajevski derbi
Steph wrote:Odron od derbija u svakom pogledu.
Ono što je bitno je da je titula jako blizu, za igru i sve ostalo me zaboli kurac.
Sta ti rekoh za rezultat danasnje tekme?
Lovu si mogao uzeti, lagano.
Po meni, sve je ovo danas na terenu bilo ocekivano. Bitnost utakmice, pritisak atmosfere oko derbija, situacija gdje se bukvano dvije ekipe u ovoj utakmici bore za titulu....plus veca ili manja, do bas izrazene
- Charuga
- Globalni moderator
#14040 Re: Sarajevski derbi
Ko ga je i kad pljuvao? Ovde na forumu ili mimo njega? Idem na svaku utakmicu Želje i još ni jednom nisam primjetio da ga je neko pljuvao ili da mu je nešto loše rekao.Steph wrote:Amir je fakat odigrao sjajnu utakmicu, no ono što je meni lično tužno je da je momak bio pljuvan od dobrog dijela navijača do prije dvije utakmice, a klasu je pokazao još protiv Olimpica.
- Steph
#14041 Re: Sarajevski derbi
Mimo foruma, jbt znaš da meni forum nije relevantan nizašta.Charuga wrote:Ko ga je i kad pljuvao? Ovde na forumu ili mimo njega? Idem na svaku utakmicu Želje i još ni jednom nisam primjetio da ga je neko pljuvao ili da mu je nešto loše rekao.Steph wrote:Amir je fakat odigrao sjajnu utakmicu, no ono što je meni lično tužno je da je momak bio pljuvan od dobrog dijela navijača do prije dvije utakmice, a klasu je pokazao još protiv Olimpica.
Amir i Memija će biti pravi igrači, u ostale sumnjam.
@LIBERO
Bjaži ba, jebo remi, nisam tol'ko zadovoljan uopšte.
- BHF_Manijak
#14042 Re: Sarajevski derbi
Pasa moj, da se ne lazemo, ja evo 10 godina slusam te price. Uvijek se neko opravdanje nadje kad je derbi kar'na, ali uvijek. Ili ovima fali neko, ili onima, ili pritisak rezultata ha hu... Kako jeb' mater nema tog pritiska u El Clasicu, kada cijela drzava trubi o toj utakmici, milijarde te gledaju, a 90 hiljada na stadionu, milijarde eura u pitanju, pa se opet pojebu 6:2, 5:0, 3:0... Fuj ba.F&N wrote: Brate ovo danas je maksimum vase ekipe, to je vasa realnost... Mi smo bili desetkovani prije ovog meca, i nismo se smjeli upustati u neke jace napade sa nako poroznom odbranom... a i nije nam trebalo da kidisemo sa napadima.
-
lakilaka
#14043 Re: Sarajevski derbi
da i ja potvrdim ovo charugino.Charuga wrote:Ko ga je i kad pljuvao? Ovde na forumu ili mimo njega? Idem na svaku utakmicu Želje i još ni jednom nisam primjetio da ga je neko pljuvao ili da mu je nešto loše rekao.Steph wrote:Amir je fakat odigrao sjajnu utakmicu, no ono što je meni lično tužno je da je momak bio pljuvan od dobrog dijela navijača do prije dvije utakmice, a klasu je pokazao još protiv Olimpica.
- armin071
#14044 Re: Sarajevski derbi
I samo reci da mi idemo u kontruCharuga wrote:Divna utakmica sa puno dobrih šansi i puno odličnih golmanskih intervencija. Kvalitetnih centaršuteva je bilo toliko da ih insan teško može i prebrojati. Kakvi pasovi, kakva dodavanja, kakve akcije.
Sve u svemu derbi za čistu desetku ...
-
lakilaka
#14045 Re: Sarajevski derbi
ama, vazno je shuknuti komsiji. a ti si samo rekao istinu. po meni, nema se kvalitete. mozda iskacu 1-2 igraca, ostalo mrtvi prosjek. i naravno medju ova 1-2 sigurno jeBHF_Manijak wrote:Pasa moj, da se ne lazemo, ja evo 10 godina slusam te price. Uvijek se neko opravdanje nadje kad je derbi kar'na, ali uvijek. Ili ovima fali neko, ili onima, ili pritisak rezultata ha hu... Kako jeb' mater nema tog pritiska u El Clasicu, kada cijela drzava trubi o toj utakmici, milijarde te gledaju, a 90 hiljada na stadionu, milijarde eura u pitanju, pa se opet pojebu 6:2, 5:0, 3:0... Fuj ba.F&N wrote: Brate ovo danas je maksimum vase ekipe, to je vasa realnost... Mi smo bili desetkovani prije ovog meca, i nismo se smjeli upustati u neke jace napade sa nako poroznom odbranom... a i nije nam trebalo da kidisemo sa napadima.

a tek mu je 18 godina.
Last edited by lakilaka on 16/05/2015 22:47, edited 1 time in total.
- and
#14046 Re: Sarajevski derbi
al gdje onog kokota nađoste 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#14047 Re: Sarajevski derbi
Da oni znaju iskoristiti prilike koje im se ukazu, da znaju dati zadnji pas u prostor itd itd kao sto ne znaju, bilo bi vise golova, bile bi bolje utakmice, ili najvjerovatnije bi igrali negdje drugo u Evropi a ne u PL BiH.BHF_Manijak wrote:Pasa moj, da se ne lazemo, ja evo 10 godina slusam te price. Uvijek se neko opravdanje nadje kad je derbi kar'na, ali uvijek. Ili ovima fali neko, ili onima, ili pritisak rezultata ha hu... Kako jeb' mater nema tog pritiska u El Clasicu, kada cijela drzava trubi o toj utakmici, milijarde te gledaju, a 90 hiljada na stadionu, milijarde eura u pitanju, pa se opet pojebu 6:2, 5:0, 3:0... Fuj ba.F&N wrote: Brate ovo danas je maksimum vase ekipe, to je vasa realnost... Mi smo bili desetkovani prije ovog meca, i nismo se smjeli upustati u neke jace napade sa nako poroznom odbranom... a i nije nam trebalo da kidisemo sa napadima.
Ja cu reci da smo bili kompletni sa Duljevicem, Radovce, Dzemom na stoperu da bi druga prica bila... no to je sbb kbb... mi nismo bili kompletni i ne moze se reci da je ovo nas maksimum, dok je vama ovo plafon plafona vasih mogucnosti...
-
salle_eh1986
#14048 Re: Sarajevski derbi
sjećate se priče kako smo mi slavili bodF&N wrote:Situacija je jasna... Zeljeznicarima je igrala samo pobjeda i nisu je ostvarili. Nama je odgovarao i remi, sto smo i ostvarili.
Smijesni su sa ovim pricama nekim... Nikad oni nisu znali bil pisali ili bi srali, tjerali "agenturu" s dobrinje, doveli Zulu i Benju
e ko ga danas slavi kone, aaaa
- Charuga
- Globalni moderator
#14049 Re: Sarajevski derbi
1:1 je revija golova ...armin071 wrote:I samo reci da mi idemo u kontruCharuga wrote:Divna utakmica sa puno dobrih šansi i puno odličnih golmanskih intervencija. Kvalitetnih centaršuteva je bilo toliko da ih insan teško može i prebrojati. Kakvi pasovi, kakva dodavanja, kakve akcije.
Sve u svemu derbi za čistu desetku ...Al tuga da je makar bilo 1:1 zbog raje. Ovako ništa ništa....
- emigrazione
#14050 Re: Sarajevski derbi
Evo snimak pocinje, da vidimo tog ultra talenta iz Danske sto ce sljedece godine igrati u nekoj ligi petice...