Kareem Abdul wrote:
Notorna laž. Šejh Jusuf Kardavi i Svjetska Unija Muslimanskih Učenjaka koja je najjutjecajnija muslimanska organizacija u čitavome svijetu su izdali fetvu kojima su samoubilački napadi dopušteni protiv Izraela.
Muslimani Sirije i Iraka su fetvu samo malo proširili.
Glavni Sirijski muftija je zaprijetio samoubilačkim napadima zapadu, u Iranu se skupljali dobrovoljci po fakultetima spremni na samoubilačke napade kada su Izraelci ravnali Gazu, i još stotine drugih primjera koji mi se ne daju nabrajati a vezani su za samoubilačko mučeništvo na Allahovom putu. Imaju i naziv za to: istishhad.
Ako si ti veći autoritet od Kardavija, i ostalih muslimanskih vođa na bliskom istoku stavi nam ovdje svoju biografiju i reference pa dokaži da si veći autoritet.
Meni nema veceg autoriteta od Boga, koji to striktno zabranjuje.
Glupo mi je porediti neke tamo smrtnike sa onim sto je On rekao kao i sto je rekao njegov zadnji Poslanik.
Puca mi pendrek za nekakvom tamo ulemom, koji bi i mater svoju prodali da bi ostvarili ciljeve svojih glavesina i kada to njima ide u korist. Ja sam rodjen sa razumom i sam da razmisljam a ne da razmisjaju drugi mojim zivotom, mojom glavom i mojim shvacanjem vjere.
Ovu "ovcu" necete shishati kako vi zelite. Prc.