Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
starisalko

#14001 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by starisalko »

JoseMujica wrote:ja budala ovih iz SDA :roll: ta neće ni im ni predsjednik (aktualni a ni počasni) glasat za stranku a mi da glasamo :evil:

Glasace postom
HM 2011

#14002 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....

No spotlights, shedding light on the subject, nothing like in any developed country.....

:lol:

E moje promjene........
Last edited by HM 2011 on 29/09/2014 23:12, edited 1 time in total.
weredsf

#14003 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

ultima_palabra wrote:
weredsf wrote:S obzirom da Općinski odbor DF-a u Zenici nije uspio da napravi odbor kakav su svi u DF-u priželjkivali, sinoć su bili primorani da pomoć potraže iz drugih dijelova ZE-DO kantona, ali i iz cijele države.

Tako je sinoć u Zenicu došlo 13 autobusa iz svih dijelova ZE-DO kantona. Došla su dva autobusa i iz Hercegovine, što je u svom govoru potvrdio i Emir Suljagić, tako što je pozdravio, citiramo: „ljude iz Mostara i Jablanice.“
Realno, DF ni ne cilja na neke spektakularne skupove... jednostavno profil glasača nije takav da navijački prati stranku. Oni ciljaju na ljude koji se ne bave pretjerano politikom, ali dosta im je stranaka na vlasti i pojavit će se na biralištima. Faktički 90% njihove kampanje su odradili SDP i SDA.

Pa zasto onda angazuju 13 buseva da dovuce ljudi, cemu onakva scena???
JedanMova

#14004 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....

No spotlights, shedding light on the subject, nothing like in any developed country.....

E moje promjene........
Narod tvoje postove preskace...
Svaka cast onima koji imaju strpljenja i zivaca da ih citaju...
Sve u svemu - tesko onim oko tebe, nije lako sa tvojom dijagnozom izaca na kraj :evil:
HM 2011

#14005 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

JedanMova wrote:
HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....

E moje promjene........
Sve u svemu - tesko onim oko tebe, nije lako sa tvojom dijagnozom izaca na kraj :evil:

DF-ovvski komentar -

Ša BA....

Usput pozdravi taj narod što preskače a voli tvoje.
starisalko

#14006 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by starisalko »

JedanMova wrote:

E moje promjene........
Mova
Zar tako o buducem Nobelovcu
Novak20

#14007 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

JedanMova wrote:

E moje promjene........
Ovom H.M. babo uletio u politiku i SDA u vakat pa i njega sila ufatila. Jbg, zaimalo se ali nikad dosta. Što onda ne bi malo pametov'o i pis'o da glasate za SDA.
weredsf

#14008 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

JedanMova wrote:

E moje promjene........
Zasto vi i SBB niste imali zajednickog kandidata u Srebreniku jucer, mogli ste pokusati barem..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#14009 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

E moje promjene........
bilo bi fino kada bi HM 2011 pisao o SDA na temi o SDA... inače ga narod nikako neće čitati :oops:
JedanMova

#14010 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:
JedanMova wrote:

E moje promjene........
Zasto vi i SBB niste imali zajednickog kandidata u Srebreniku jucer, mogli ste pokusati barem..
Ko smo to "MI"?!!
Ja ne kandidujem nikoga i nigdje, tako da pretpostavljam da si ovdje mislio na nekoga drugog ;)
JedanMova

#14011 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

HM 2011 wrote:
JedanMova wrote:

E moje promjene........

DF-ovvski komentar -

Ša BA....

Usput pozdravi taj narod što preskače a voli tvoje.

Rekoh li ja gdje da neko voli moje komentare?
Elem, pozdravi koga god zelis, al pokusaj to uraditi u maksimalno 2-3 reda - sve preko toga nece ljudi shvatiti sta si htio reci :evil:
Dozer

#14012 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

HM 2011 wrote:
sandra01 wrote:Hoce li moderator konacno upozoriti ovog stranackog trola da sjase sa ove teme.Ima tema o SDA nek tamo trola .
Formiraš političku kamapanju na priči o SDA na temi posvećenoj DF-u - provjeri ako mi ne vjeruješ.... NE pričaš šta bi ti radio nego samo ono što ti misliš da je SDA pogriješila a kada te neko suoči sa činjenicama i dokaže ti da izvrćeš činjenice - onda pozivaš moderaciju.....

Meni je fakat žao ali i meni je u interesu da nam svima bude bolje...

I zato ti i predlažem glasaj samo i jedino za SDA... Nećeš pogriješiti...
Ti se, ocito, jos uvijek trazis u svom zivotu...
Sam kazes - otisao u DF, otisao iz DF-a. Zasto si uopste isao tamo?
Razlog je vise nego jasan - otisao i nisu uspio progurati svoje ambicije, a onda brze bolje izasao i zaletio se, dok jos ima vremena, u drugu stranku u kojoj su ti vjerovatno rekli da ce te progurati tamo gdje si naumio. Nazalost, izabrao si jednu od najgorih opcija, ali koja, opet nazalost, jos uvijek ima razne mogucnosti uhljebljenja takvih kao ti.
I sad svoju "privrzenost i opredjeljenje" opravdavas ovim baljezgarijama po internetu...

Iskreno, meni je drago da vidim da ovakvi licno-interesni licemjeri bjeze iz i od DF-a.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14013 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ako su dobacili do predsjedništva stranke onda ne bježe :evil:
forel

#14014 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Klix ma koliko ko smatrao ''neprofesionalnim medijem'' itekako ima utjecaj na javno mjenje, barem u Sarajevu, a Sarajevo je najvece glasacko podrucje, zato likovi poput ovog dolaze na klix da trolaju i da posredstvom ovog portala pokusavaju nametnut razne price.Klix je odavno prestao biti izvor zabave i informacija, sad se na klixu skupljaju opasni politicki politroni, koji tu dolaze da bi nametali politicko misljenje a ne da bi diskutovali na temi.

Cmoljo kad ces pocet naplacivat ovom HM reklamu SDA :D :D prijatelju moj ovaj radi bolje izborni marketing nego sto vi na portalu stavljate baner :D :D
Dr. Kuca

#14015 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.
forel

#14016 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Dr. Kuca wrote:Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.

Amater? Jel to opet doslo do provale?
Dr. Kuca

#14017 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

forel wrote:
Dr. Kuca wrote:Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.

Amater? Jel to opet doslo do provale?
Svaki predizborni skup ove stranke je sega,sala, posalica. Nek malo puste ljude iz onih autobusa dusom da dahnu.
Maystor

#14018 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Neshvatljivo je koliko režimskih isprdaka visi 24/7 na ovoj temi. A da stvar bude paradoksalnija, papagajski ponavljaju kako DF neće ni cenzus preći, kako će propasti, itd. itd.
Koja je logika u tome da ti životna opsesija postane nešto što proglašavaš nebitnim, marginalnim?
Marko Zarko

#14019 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

U najnovivijem Valiconovom istraživanju u FBiH DF i dalje vodi u sred srede kampanje. Sad se moraju svi kerovi pustiti na DF, pa odoše milijarde u vjetar. Zato je ovaj post najaktivniji, jer propadaju, a priča se o onima koji propadaju, zar ne? Presmiješno. :-D :-D :-D
weredsf

#14020 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Dzamija, nija problem :D :D

Image
jazzer

#14021 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

Konstrukcija prve recenice toliko toga kaze o autoru. Procitao sam i drugu
pa zalim sto te tri sekunde zivota nikada necu moci vratiti, pa ih utrositi ih u nesto korisnije.
jazzer

#14022 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jazzer »

weredsf wrote:Dzamija, nija problem :D :D

Image

Samo mu fali Sarajlic pa da nakon dersa otvore po pivu :-).
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14023 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

nekoć su to i radili
It_is_a_Leclerc

#14024 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

weredsf wrote:Dzamija, nija problem :D :D

Image
Uh. Uleti Weredsf naivno ko francuska sobarica.

Da si ti meni živ i zdrav, slika je nastala prije više od godinu dana, u američkoj Atlanti, gdje je gospodin Suljagić među bh. prognanicima pormovisao ideju povratka Bošnjaka u RS, toliko mrsku SDA-ovcima.

Eto tako. Ubuduće provjeri šta ti iz centrale šalju. Nemoj ovako nazor.
forel

#14025 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Svi vicu da DF propada :D :D a mi nikad vise clanova nismo imali od osnivanja stranke :D Nikad se vise o nama nije pisalo, svi nas se plase i svi bi da nam se uvale i udaju prije izbora , jer zna se ko je novi premijer drzave :D Srusit cemo bandu s vlasti !Svi na izbore!
Post Reply