JoseMujica wrote:ja budala ovih iz SDAta neće ni im ni predsjednik (aktualni a ni počasni) glasat za stranku a mi da glasamo
Glasace postom
JoseMujica wrote:ja budala ovih iz SDAta neće ni im ni predsjednik (aktualni a ni počasni) glasat za stranku a mi da glasamo
ultima_palabra wrote:Realno, DF ni ne cilja na neke spektakularne skupove... jednostavno profil glasača nije takav da navijački prati stranku. Oni ciljaju na ljude koji se ne bave pretjerano politikom, ali dosta im je stranaka na vlasti i pojavit će se na biralištima. Faktički 90% njihove kampanje su odradili SDP i SDA.weredsf wrote:S obzirom da Općinski odbor DF-a u Zenici nije uspio da napravi odbor kakav su svi u DF-u priželjkivali, sinoć su bili primorani da pomoć potraže iz drugih dijelova ZE-DO kantona, ali i iz cijele države.
Tako je sinoć u Zenicu došlo 13 autobusa iz svih dijelova ZE-DO kantona. Došla su dva autobusa i iz Hercegovine, što je u svom govoru potvrdio i Emir Suljagić, tako što je pozdravio, citiramo: „ljude iz Mostara i Jablanice.“
Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
No spotlights, shedding light on the subject, nothing like in any developed country.....
E moje promjene........
JedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
No spotlights, shedding light on the subject, nothing like in any developed country.....
E moje promjene........
Svaka cast onima koji imaju strpljenja i zivaca da ih citaju...
Sve u svemu - tesko onim oko tebe, nije lako sa tvojom dijagnozom izaca na kraj
MovaJedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
Ovom H.M. babo uletio u politiku i SDA u vakat pa i njega sila ufatila. Jbg, zaimalo se ali nikad dosta. Što onda ne bi malo pametov'o i pis'o da glasate za SDA.JedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
Zasto vi i SBB niste imali zajednickog kandidata u Srebreniku jucer, mogli ste pokusati barem..JedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
bilo bi fino kada bi HM 2011 pisao o SDA na temi o SDA... inače ga narod nikako neće čitatiHM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
Ko smo to "MI"?!!weredsf wrote:Zasto vi i SBB niste imali zajednickog kandidata u Srebreniku jucer, mogli ste pokusati barem..JedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
HM 2011 wrote:JedanMova wrote:Narod tvoje postove preskace...HM 2011 wrote:i onda slijedi nekoliko stranica začatavanja..... Da bi što manje naroda pročitalo šta HM 2011 piše....
E moje promjene........
DF-ovvski komentar -
Ša BA....
Usput pozdravi taj narod što preskače a voli tvoje.
Ti se, ocito, jos uvijek trazis u svom zivotu...HM 2011 wrote:Formiraš političku kamapanju na priči o SDA na temi posvećenoj DF-u - provjeri ako mi ne vjeruješ.... NE pričaš šta bi ti radio nego samo ono što ti misliš da je SDA pogriješila a kada te neko suoči sa činjenicama i dokaže ti da izvrćeš činjenice - onda pozivaš moderaciju.....sandra01 wrote:Hoce li moderator konacno upozoriti ovog stranackog trola da sjase sa ove teme.Ima tema o SDA nek tamo trola .
Meni je fakat žao ali i meni je u interesu da nam svima bude bolje...
I zato ti i predlažem glasaj samo i jedino za SDA... Nećeš pogriješiti...
Dr. Kuca wrote:Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.
Svaki predizborni skup ove stranke je sega,sala, posalica. Nek malo puste ljude iz onih autobusa dusom da dahnu.forel wrote:Dr. Kuca wrote:Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.
Amater? Jel to opet doslo do provale?

Konstrukcija prve recenice toliko toga kaze o autoru. Procitao sam i druguDr. Kuca wrote:Kao sto se i ocekivalo ova stranka ce da dozivi krah. Previse amatera na jednom mjestu.
weredsf wrote:Dzamija, nija problem![]()
![]()
Uh. Uleti Weredsf naivno ko francuska sobarica.weredsf wrote:Dzamija, nija problem![]()
![]()