Ne, samo kažem da sam OK s tim... Lijepo je dobiti podršku i iz drugih država...Aedis wrote:Pa sta ti znaci "I slobodno nek je osjećaju i kao svoju"... ?
Treba li im dozvola od tebe?
Dešavanja u Sandžaku
- cyprus
#1401 Re: Dešavanja u Sandžaku
- Havatar
#1402 Re: Dešavanja u Sandžaku
Pogledajte kako je teklo navijanje za Bosnu, a potom veliko slavlje u Novom Pazaru
http://sandzakpress.net/pogledajte-kako ... vom-pazaru
Reisu-l-ulema Kavazović: ‘Muftija Zukorlić uživa naše poštovanje’
http://sandzakpress.net/reisu-l-ulema-k ... -zajednice
http://sandzakpress.net/pogledajte-kako ... vom-pazaru
Reisu-l-ulema Kavazović: ‘Muftija Zukorlić uživa naše poštovanje’
http://sandzakpress.net/reisu-l-ulema-k ... -zajednice
-
theTruePath
#1403 Re: Dešavanja u Sandžaku
Jeste lijepo ,ali ovo nije samo podrska sa strane,vec je ovo podrska bosnjaka drzavi u kojoj zivi vecinski broj njihovog narodacyprus wrote:Ne, samo kažem da sam OK s tim... Lijepo je dobiti podršku i iz drugih država...Aedis wrote:Pa sta ti znaci "I slobodno nek je osjećaju i kao svoju"... ?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1404 Re: Dešavanja u Sandžaku
Slavlje u Sjenici povodom plasmana reprezentacije BiH na SP u Brazilu.
sandžakjebosnajesandžak
sandžakjebosnajesandžak
- Di Canio
#1405 Re: Dešavanja u Sandžaku
Selam za braću iz Sandžaka, ne dopustite nikad da vam Srbija određuje živote. Hvala na podršci i abd vidimo se u Brazilu

- jon_jovi
#1406 Re: Dešavanja u Sandžaku
Nisu oni protivu SrbijeDi Canio wrote:Selam za braću iz Sandžaka, ne dopustite nikad da vam Srbija određuje živote. Hvala na podršci i abd vidimo se u Brazilu![]()
- japin_mutapi
#1407 Re: Dešavanja u Sandžaku
http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:S ... hnic02.pngcyprus wrote:Ne, samo kažem da sam OK s tim... Lijepo je dobiti podršku i iz drugih država...Aedis wrote:Pa sta ti znaci "I slobodno nek je osjećaju i kao svoju"... ?

- cyprus
#1408 Re: Dešavanja u Sandžaku
Pa dobro... Nije loše vidjeti i podršku nebosanskohercegovačkih Bošnjaka... Hvala im, još jednomtheTruePath wrote:Jeste lijepo ,ali ovo nije samo podrska sa strane,vec je ovo podrska bosnjaka drzavi u kojoj zivi vecinski broj njihovog narodacyprus wrote:Ne, samo kažem da sam OK s tim... Lijepo je dobiti podršku i iz drugih država...Aedis wrote:Pa sta ti znaci "I slobodno nek je osjećaju i kao svoju"... ?
-
smijesni_ste
#1409 Re: Dešavanja u Sandžaku
Mogu oni podržavati nas koliko hoće, ali vrhunske sportiste daju samo Srbiji, a nama onu stvar za uši

-
theTruePath
#1410 Re: Dešavanja u Sandžaku
Eto Izet Hajrovica su nam dall,i Kolasinca ce valjdasmijesni_ste wrote:Mogu oni podržavati nas koliko hoće, ali vrhunske sportiste daju samo Srbiji, a nama onu stvar za uši![]()
-
smijesni_ste
#1411 Re: Dešavanja u Sandžaku
Samo što je tih pojedinaca mnogo....i čemu onda kuknjava što se ljudi iz Bih odlučuju za Srbiju i Hrvatsku ako je to odluka svakog pojedinca...hajmo malo biti principijelni onda...
-
theTruePath
#1412 Re: Dešavanja u Sandžaku
Eto Izet Hajrovica su nam dall,i Kolasinca ce valjda
cyprus,
cyprus,
-
Camil_Prasevic
#1413 Re: Dešavanja u Sandžaku
I dragog nam kapitena Spahica, a Dzekina fam. sa oceve strane. isto vuce korijene, iz Sandzaka.theTruePath wrote:Eto Izet Hajrovica su nam dall,i Kolasinca ce valjda
cyprus,
-
theTruePath
#1414 Re: Dešavanja u Sandžaku
Nisam znao da je Spahic sandzaklija,novo nestoCamil_Prasevic wrote:I dragog nam kapitena Spahica, a Dzekina fam. sa oceve strane. isto vuce korijene, iz Sandzaka.theTruePath wrote:Eto Izet Hajrovica su nam dall,i Kolasinca ce valjda
cyprus,
evo Bogami tacnoEmirov otac Ramiz je iz crnogorskog djela Sandžaka, a majka Fatima iz Gacka. Oboje su radili u Dubrovniku, gdje su se i upoznali i formirali porodicu. Emir ima 2 brata, starijeg Nermina te mlađeg Alena koji je također fudbaler.
-
Camil_Prasevic
#1415 Re: Dešavanja u Sandžaku
Haris Medunjanin, njegovi su rodom iz Bijelog Polja, ma ima ich tu jos par.theTruePath wrote:Nisam znao da je Spahic sandzaklija,novo nestoCamil_Prasevic wrote:I dragog nam kapitena Spahica, a Dzekina fam. sa oceve strane. isto vuce korijene, iz Sandzaka.theTruePath wrote:Eto Izet Hajrovica su nam dall,i Kolasinca ce valjda
cyprus,
evo Bogami tacnoEmirov otac Ramiz je iz crnogorskog djela Sandžaka, a majka Fatima iz Gacka. Oboje su radili u Dubrovniku, gdje su se i upoznali i formirali porodicu. Emir ima 2 brata, starijeg Nermina te mlađeg Alena koji je također fudbaler.
-
theTruePath
#1416 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ihhhh pa sandzaklije haman pa 50% ekipe 
- jon_jovi
#1417 Re: Dešavanja u Sandžaku
I Amerikanci su u kritičnom momentu bili porijeklom sa Britanskih otoka ali su sa Britancima bili u ratu 8. godina dok ih se nisu otresli.
-
manki
#1418 Re: Dešavanja u Sandžaku
Svaka cast braci iz Sandzaka na podrsci i slavlju!

-
theTruePath
#1419 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ameri bili prije 300 godina englezi(ali ne svi,cak ne vecina,jer su jako izmjesani ima ih engleza,svedjana,njemaca,holandjana),a ovi nasi su tamo rodjeni,ili bar imaju roditelje odatlejon_jovi wrote:I Amerikanci su u kritičnom momentu bili porijeklom sa Britanskih otoka ali su sa Britancima bili u ratu 8. godina dok ih se nisu otresli.
a Spahic ima djevojku iz Sandzaka,i to jednu koju namjerava zeniti..ali sam uvijek mislio da je Bosanac
-
theTruePath
#1420 Re: Dešavanja u Sandžaku
manki wrote:Svaka cast braci iz Sandzaka na podrsci i slavlju!![]()
- ravno
#1421 Re: Dešavanja u Sandžaku
Pozdrav i selam braći i sestrama u Sandžaku iz Mostara!!!! Što se nas tiče, ne zaboravljamo bošnjačku krv iz Sandžaka koja se i ovdje proljevala! Kad vidim ko nas okružuje i kakvi klempavi majmuni i polovni čaršijski šaneri "u naše ime i za naš račun" rasprodaše i ovo malo jada i čemera što još nisu požderali, Sandžaklije su prava prefinjena engleska gospoda!
Zukorliću, kakav si - da si, naš si! Ti napravi univerzitetski centar od Pazara, a ovi ovamo razvališe i ono što su naslijedili! Da nam je još deset takvih, bili bi prvaci i u bejzbolu!
"da su ih Turci gladili 500 godina, izlizali bi se, a ne da su ih još na kolac nabijali" - bar imaš muda da kažeš, i to u po Srbije, a ove ovdje ćenife od političara ne smiju da pisnu, mada vode "većinski narod"!
Zukorliću, kakav si - da si, naš si! Ti napravi univerzitetski centar od Pazara, a ovi ovamo razvališe i ono što su naslijedili! Da nam je još deset takvih, bili bi prvaci i u bejzbolu!
"da su ih Turci gladili 500 godina, izlizali bi se, a ne da su ih još na kolac nabijali" - bar imaš muda da kažeš, i to u po Srbije, a ove ovdje ćenife od političara ne smiju da pisnu, mada vode "većinski narod"!
- jon_jovi
#1422 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ufff jašta eto, Sandžaklije sve jednom bombom dva četnička bunkera uništavali a mi domicilni samo to gledali
- japin_mutapi
#1423 Re: Dešavanja u Sandžaku
ovo mora biti neka pamet velika i mudrost neviđena jer ja ne kontam šta je pisac htio rećijon_jovi wrote:I Amerikanci su u kritičnom momentu bili porijeklom sa Britanskih otoka ali su sa Britancima bili u ratu 8. godina dok ih se nisu otresli.
- ravno
#1424 Re: Dešavanja u Sandžaku
jon_jovi wrote:Ufff jašta eto, Sandžaklije sve jednom bombom dva četnička bunkera uništavali a mi domicilni samo to gledali
ma yok, kako 'no kažete: "branili ovaj grad", ovaj grad, ovaj grad, ovaj grad, ovaj grad, ovaj ....rad, ad, ad, ad, d.....d.....d, ali i BIH, BIH, BIH, BIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
theTruePath
#1425 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ma glupost,nemoj pokusavatjapin_mutapi wrote:ovo mora biti neka pamet velika i mudrost neviđena jer ja ne kontam šta je pisac htio rećijon_jovi wrote:I Amerikanci su u kritičnom momentu bili porijeklom sa Britanskih otoka ali su sa Britancima bili u ratu 8. godina dok ih se nisu otresli.