sorcerer wrote:golfove dvicine ne vidjas?
dvicine ne znam ni izgovorit, kod nas se Golf Mk2 zvao X ili CL...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
sorcerer wrote:golfove dvicine ne vidjas?
vjezbaj malo pa ces znatGaRGa wrote:
dvicine ne znam ni izgovorit, kod nas se Golf Mk2 zvao X ili CL...
sorcerer wrote:vjezbaj malo pa ces znatGaRGa wrote:
dvicine ne znam ni izgovorit, kod nas se Golf Mk2 zvao X ili CL...,a koji ste to vi ,a koji smo to mi?
@ sema911s zaboravio si fabije
fobije al vecinom male,.ne karafani,., svako jutro dopratim nekoliko i ti u malim awtima jbte ko da su svi odrasli na gta4,., razumjem novo awto pa kontas povucice(al kada je 1,2 nemore) jutros pored sos sela fiat punto (valjda 1,2 nemaju neki drugi motor) kolona i lola da prestize kontam hajd ja sam tezak 4-5 tona mozes od skretanja za sos selo do praonice me je prestizao,., ps,. ako je on kreten i na punoj pored znaka skola ,.,ogranicenje brzine 40,.,rupe,. auta iz suprotnog smjera koja nevidis dok ti do haube ne dodju,., kontam sto se ja pravim budala upregnem i ja svojih 170konja i 400Nm,. hajd misko ,.,, podje da odustane ja pustim gas,. presalta u jos jednu manju brzinu to i ja uradim pa pod punim gasovima idemo on dodje do nekih pola duzine kombia,., pa konta dal da gas il da odustanem,.,ovaj me lefat nece pustit, a odnekud mi poznat mislim da mu se svako jutro uvalim(to radi svako jutro),., i stajemo na semafor on nazad vidno razocaran iznenadjenj, ljut,. skrece kroz trolebusku stanicu okretaljku,., kad gore kapak,.,murja,.,. znate da sam se ko malo djete rugo,., becio,.,pravio face,.,smijo se,., i nekako mi drago,.,kad si mangup budi mangup,.,jesam i ja pogrijesio,. ugrozio sam njegov zivot,.i jos koji,., al prvi je poceo koji ce klinac preticat ako je zabranjeno,.,,.,nisam ja neke urnebesne brzine postizao maks mozda 80,.,trebali su i mene kaznit sto ce sutra ujutro uradit, nisu odavnosorcerer wrote:vjezbaj malo pa ces znatGaRGa wrote:
dvicine ne znam ni izgovorit, kod nas se Golf Mk2 zvao X ili CL...,a koji ste to vi ,a koji smo to mi?
@ sema911s zaboravio si fabije
Ne more, valja čuvati makinju (čotaj golf2dustaban wrote: na lezecem policajcu zalaganiti, NE STATI!
sorcerer wrote:nisam se ja pronalazio nego si mene citirao hahahhaa ja znam sve o sebi tako da me ne mozes uvrijedit
nego kako je tamo kod vas? kasljul ti kokoske? veslajul ti golubovi?
ja koliko znam u markete oko tog visokog drustva roba se doprema a ne dopremljujeGaRGa wrote:sorcerer wrote:nisam se ja pronalazio nego si mene citirao hahahhaa ja znam sve o sebi tako da me ne mozes uvrijedit
pa kod tebe su domace zivotinje oko kuceu mojoj mahali samo zapakovane dopremljuju u market
sorcerer wrote:vidim znas sve o meni![]()
![]()
respo wrote:ja koliko znam u markete oko tog visokog drustva roba se doprema a ne dopremljujeGaRGa wrote:sorcerer wrote:nisam se ja pronalazio nego si mene citirao hahahhaa ja znam sve o sebi tako da me ne mozes uvrijedit
pa kod tebe su domace zivotinje oko kuceu mojoj mahali samo zapakovane dopremljuju u market