Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako mu je stalo, ne bi trebalo proci dugo vremena.
Ako je proslo par mjeseci a on nikome nije rekao, meni ne bi bilo pravo.
Zaljubljen covjek ne moze a da svako malo ne pomene tu osobu, svjesno il nesvjesno.
samina_swe wrote:Zasto pitate djevojku za njeno sexualno iskustvo/sexualni zivot?
pitam jer je i mene skoro svaka, sa kojom sam bio malo duže, pitala
kad bi me pitala, a da je dovoljno ne poznajem, tj. nakon nekoliko izlazaka smatrao bi to neumjesnim pitanjem, bez obzira što je ona žensko a ja muško
samina_swe wrote:Zasto pitate djevojku za njeno sexualno iskustvo/sexualni zivot?
Što nekoga više znaš više ćeš blizak s njim postati ,više ćeš mu vjerovati, a to dvoje je jako bitno za uspijeh ljubavne veze između dvoje koji žele postati "jedno".
E sad, niko normalan na početku veze neće postavljati tako direktna pitanja, u normalnoj ljubavnoj vezi se sve to sazna onako spontano, vremenom.
Pitanje:
zašto izbjegavate (mrzite) pitati za pravac kad već vidite da ste zalutali autom?
Ne znam jesam li se dobro izrazila mislim na ono kad se vozimo nekim putem, pa skrenemo na pogrešnom mjestu
petunija wrote:Pitanje:
zašto izbjegavate (mrzite) pitati za pravac kad već vidite da ste zalutali autom?
Ne znam jesam li se dobro izrazila mislim na ono kad se vozimo nekim putem, pa skrenemo na pogrešnom mjestu
muškarac nikad u ženskom društvu neće priznati da je pogriješio
petunija wrote:Pitanje:
muškarac nikad u ženskom društvu neće priznati da je pogriješio
normalan i zreo muškarac će se čak i našaliti na vlastiti račun....