Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
groove
#1401 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
dnevna doza pirminovog pljuvanja po trenerima 
- studeni76
#1402 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ma Stones definitivno. Sta je ono mama draga
-
groove
#1403 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
wiener, kako zdravlje, je li sve ok? 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1404 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
A brate sto me vrati u djetinjstvoAnestezija wrote:flavio konseisao
- pirmin
#1405 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jes´ vidio strucnjaka?groove wrote:wiener, kako zdravlje, je li sve ok?
I kako covjek da ga ne voli? Eto kako?
-
Korisničkoime
#1406 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Majko mila šta se sve ovdje može pročitati.bersK wrote:Da dam i ja doprinos ovoj temi, da lanem koju.
Hm. Idemo bebo.
Marouane Chamakh, Tomasz Kuszczak, Lucas Leiva, Marek Jankulovski, Digao, Zaccardo, Ibrahim Afellay, Rafael van der Vaart, Yoann Gourcuff, Jonathan Zebina, Marko Marin, Kakha Kaladze, Morten Gamst Pedersen, Cicinho, Sylvinho, Vagner Love, Edmilson, Ciro Immobile i da dodam par balkanskih ubleha, a to su Lula, Sejo, Pandev, Balaban, Tomečak i Brozović, a od Srba imaš od Mitra do Žigića.
Izvukoh neke iz naftalina, al da su ublehe - jesu nema šta. Od ovih do sad nabrojanih Balotelli je ublehanga svih ublehangi.
P.S. I glavne ublehe svijeta da zaboravim - Marco Boriello i Giampaolo Pazzini. Njih ni majka ne voli kakve su flopčuge.
Milsim Chamakha, Jankulovskog, Marina, Balabana mogu shvatiti i samo se pridružiti ali Lula, Sejo nikako, ko je gledao van der Vaarta u HSV zna šta lik može i umije samo što je Real za njega bio jednostavno prevelik zalogaj, jbg ne znači ako ne možeš u Realu proći da si ubleha, Immobile i sada ima nekih 13-14 golova u seriji A što ga opet ne čini mega fudbalerom ali baš ubleha, Pandev također sasvim ok fudbaler. Balotelliju je glava problem čim sekundu glavu dovede u neki svoj red pokaže se kao fudbaler, može se s lika pogledati dok je još igrao za U21 Italije i sa nekih početaka karijere, jbg čovjek zna lopte ali ne zna života, ni prvi ni posljednji - naš primjer Sead Sušić.
Nije svako predodređen da bude Maradona.
Jbg nekad čovjeku neki subjektivni dojam pokvari rasuđivanje. Meni je npr. Baljić uvije bio ubleha iako su me svi drugačije uvjeravali, možda griješim ali vala ne mogu da se otmem tom dojmu nikako.
- bersK
#1407 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Korisničkoime wrote:Majko mila šta se sve ovdje može pročitati.bersK wrote:Da dam i ja doprinos ovoj temi, da lanem koju.
Hm. Idemo bebo.
Marouane Chamakh, Tomasz Kuszczak, Lucas Leiva, Marek Jankulovski, Digao, Zaccardo, Ibrahim Afellay, Rafael van der Vaart, Yoann Gourcuff, Jonathan Zebina, Marko Marin, Kakha Kaladze, Morten Gamst Pedersen, Cicinho, Sylvinho, Vagner Love, Edmilson, Ciro Immobile i da dodam par balkanskih ubleha, a to su Lula, Sejo, Pandev, Balaban, Tomečak i Brozović, a od Srba imaš od Mitra do Žigića.
Izvukoh neke iz naftalina, al da su ublehe - jesu nema šta. Od ovih do sad nabrojanih Balotelli je ublehanga svih ublehangi.
P.S. I glavne ublehe svijeta da zaboravim - Marco Boriello i Giampaolo Pazzini. Njih ni majka ne voli kakve su flopčuge.
Milsim Chamakha, Jankulovskog, Marina, Balabana mogu shvatiti i samo se pridružiti ali Lula, Sejo nikako, ko je gledao van der Vaarta u HSV zna šta lik može i umije samo što je Real za njega bio jednostavno prevelik zalogaj, jbg ne znači ako ne možeš u Realu proći da si ubleha, Immobile i sada ima nekih 13-14 golova u seriji A što ga opet ne čini mega fudbalerom ali baš ubleha, Pandev također sasvim ok fudbaler. Balotelliju je glava problem čim sekundu glavu dovede u neki svoj red pokaže se kao fudbaler, može se s lika pogledati dok je još igrao za U21 Italije i sa nekih početaka karijere, jbg čovjek zna lopte ali ne zna života, ni prvi ni posljednji - naš primjer Sead Sušić.
Nije svako predodređen da bude Maradona.
Jbg nekad čovjeku neki subjektivni dojam pokvari rasuđivanje. Meni je npr. Baljić uvije bio ubleha iako su me svi drugačije uvjeravali, možda griješim ali vala ne mogu da se otmem tom dojmu nikako.
Nabrojao sam 20+ igrača koje su ublehare svjetskog ranga, a ti se uhvatiš za njih 5 i napišeš da je post besmislen.
- Logovan
- Anestezija
- SmokingMan
#1410 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Adriano,Adel Taarabt,Drenthe,Adam Jonhson,Pennant.
-
Nadzorna_ploca
#1411 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Salem Prolic
- Logovan
#1412 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ne vrijeđaj nam najboljeg sportskog radnika.Nadzorna_ploca wrote:Salem Prolic
- Edin H.
#1413 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Nihad Milak is Sarajeva i Brajan Nenezic iz Buducnosti 
- Logovan
#1414 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Leiva
Can
Clyne
Milner
Can
Clyne
Milner
- BHF_Manijak
#1415 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

Kljucaj temu!!!
- Logovan
#1416 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Po faci vidiš da nije za fudbalera.BHF_Manijak wrote:
Kljucaj temu!!!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1417 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
gori igrač, a da se toliko dugo zadržao u nekom top timu odavno nije viđen. jedina kvaliteta mu je trčanje, a i to često nije kvalitetno radio. onakvih kao lukas u našoj ligi ima
- SkyLimit
#1418 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
A može i ovako:Admir_1984 wrote:gori igrač, a da se toliko dugo zadržao u nekom top timu odavno nije viđen. jedina kvaliteta mu je trčanje, a i to često nije kvalitetno radio. onakvih kao lukas u našoj ligi ima
gori igrač, a da se toliko dugo zadržao u nekom top timu odavno nije viđen. jedina kvaliteta mu je trčanje, a i to često nije kvalitetno radio. onakvih kao Ramirez u našoj ligi ima
- SkyLimit
#1419 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
A ja i dalje stojim iza toga da će Senad Lulić jednog dana obznaniti da je komičar i da se cijelo vrijeme uspješno pretvarao da je fudbaler i da će poručiti Svijetu: "Sve sam vas prevario hahahaa"
- MyTao
#1420 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Lucas Leiva je stvarno specifican slucaj... Nije talentovan, nema sut, nije trkac, nije razbijac jer to radi silom pa konstantno pravi faulove oko 16. Nema neku izdrzljivost, dosta puta je povrijedjen i ne igra...
Jednostavno nema nista sto moze opravdati njegovo mjestu u Liverpoolu sve ove godine. On je realno imao jednu dobru polusezonu kada je iz AM prebacen na DM onda kada je Mascherano otisao u Barsu... ali onda se povrijedio i od tada taj covjek NISTA nije uradio.
Jednostavno nema nista sto moze opravdati njegovo mjestu u Liverpoolu sve ove godine. On je realno imao jednu dobru polusezonu kada je iz AM prebacen na DM onda kada je Mascherano otisao u Barsu... ali onda se povrijedio i od tada taj covjek NISTA nije uradio.
- MOSALJOZE
#1421 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sve te ublehe su zaradili para ko hrle i zviz zajedno.
- Tito_i_Partija
#1422 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
SkyLimit wrote:A ja i dalje stojim iza toga da će Senad Lulić jednog dana obznaniti da je komičar i da se cijelo vrijeme uspješno pretvarao da je fudbaler i da će poručiti Svijetu: "Sve sam vas prevario hahahaa"
- ljevoruki
#1423 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Pravi scam artist - ono preveslo te a ti nemas pojma sta se desilo.SkyLimit wrote:A ja i dalje stojim iza toga da će Senad Lulić jednog dana obznaniti da je komičar i da se cijelo vrijeme uspješno pretvarao da je fudbaler i da će poručiti Svijetu: "Sve sam vas prevario hahahaa"
-
tr_ba
#1424 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
eh to.MOSALJOZE wrote:Sve te ublehe su zaradili para ko hrle i zviz zajedno.
nekontam,imaju treneri koji ih prate svaki dan po sat-dva,treninzi,pripreme,kurci-palci...
i onda dodzu "nasi experti" i prozovu ih ublehama,a ljudi de facto profesionalci.
hajd ima onaj neki lik tamo u brazilu sto je imao par profi ugovora,cak mislim da sam citao o jednom liku koji je i u engleskoj imao ugovor,ali bio prevara,10-ak minuta upisao i to je to.e on je ubleha,stvarno,u pravom smislu rijeci.
ovdje se nabrajaju igraci koji ubise i pare,a i igraju non-stop jebo te u najacim ligama na svijetu,al ne,ublehe su to...
daj ljudi popustite malo...
- Point.
#1425 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Menije najsmejsniji ovaj komad, ne znam kako je romanistima.SkyLimit wrote:A ja i dalje stojim iza toga da će Senad Lulić jednog dana obznaniti da je komičar i da se cijelo vrijeme uspješno pretvarao da je fudbaler i da će poručiti Svijetu: "Sve sam vas prevario hahahaa"