Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da,znam da tema nije o Dzeki nego o Ibri. Ali evo onda kad vec pricamo o tome par rijeci o tome sta Dzekson misli o Ibrahimovicu:
"Veoma zanimljivo pitanje je bilo i s kojim bi Edin Džeko napadačem najradije volio igrati.
"Po mom mišljenju, najbolji napadač na svijetu je Zlatan Ibrahimović. Tako da kada bih imao mogućnost da biram s kim ću igrati, to bi definitivno bio Zlatan", rekao je Džeko.
Da,znam da tema nije o Dzeki nego o Ibri. Ali evo onda kad vec pricamo o tome par rijeci o tome sta Dzekson misli o Ibrahimovicu:
"Veoma zanimljivo pitanje je bilo i s kojim bi Edin Džeko napadačem najradije volio igrati.
"Po mom mišljenju, najbolji napadač na svijetu je Zlatan Ibrahimović. Tako da kada bih imao mogućnost da biram s kim ću igrati, to bi definitivno bio Zlatan", rekao je Džeko.
to bi tek bio šou
Cisto sumnjam, prosto nevjerujem
Osim toga u Marseju, najblaze receno ne cvjetaju ruze
L'equipe pise kako je princ, vlasnik PSG-a izjavio svedskim medijima da ce jednu tribinu Parka princeva imenovati po Zlatanu
Edit: sad tek vidim ko je "izvor" i "clanak" koji su napisali
To je stranica koja izmislja vijesti
Ma ovi likovi bukvalno izmisljaju vijesti, zajebavaju se
Ne znam za finale, moguce posto se sinoc oprostio
Doduse to je bilo na njihovom stadionu pred publikom
Ista ekipa koja ne bira vrijeme i mjesto da hrakne po Dzeki na ovoj temi izdrkaje na svaki mig legende, kralja kvazi bosanca. Patriote, kakve bi svaka zemlja pozeljela.
Point. wrote:Ista ekipa koja ne bira vrijeme i mjesto da hrakne po Dzeki na ovoj temi izdrkaje na svaki mig legende, kralja kvazi bosanca. Patriote, kakve bi svaka zemlja pozeljela.
Mozda zato sto je Zlatan sve ono, i jos i vise, sto pojedini tvrde za Dzeku, unatoc rekordima, titulama, zeni manekenki, godinama, zaradi i dvoje djece?
Ontopic
Naravno, PSG ce i iz ovog gubitka pokusati izvuci sto vise peneza
Oftopic
Moze i Roma pokusati sa Dzekinim citatima: "u klubu mi je dobro, dobro radim na treninzima i imam povjerenje u trenera. Ako on misli da trebam sjediti na klupi onda neka tako i bude"
Point. wrote:Ista ekipa koja ne bira vrijeme i mjesto da hrakne po Dzeki na ovoj temi izdrkaje na svaki mig legende, kralja kvazi bosanca. Patriote, kakve bi svaka zemlja pozeljela.
Mozda zato sto je Zlatan sve ono, i jos i vise, sto pojedini tvrde za Dzeku, unatoc rekordima, titulama, zeni manekenki, godinama, zaradi i dvoje djece?
Ontopic
Oftopic
Moze i Roma pokusati sa Dzekinim citatima: "u klubu mi je dobro, dobro radim na treninzima i imam povjerenje u trenera. Ako on misli da trebam sjediti na klupi onda neka tako i bude"
Jebe mi se za Zlatana da je i Maradona himself. Degradirati i ismijavati Dzeku, golgetera kakvog nismo a i tesko cemo imati, a izdrkavati na ovog nedefinisanig sveda/bosanca/rvata je degutantno i bezobrazno.
Interesantno ista ekipa, jos vam samo fali onaj @lesko.
Ontopic
Oftopic
Jebe mi se za Zlatana da je i Maradona himself. Degradirati i ismijavati Dzeku, golgetera kakvog nismo a i tesko cemo imati, a izdrkavati na ovog nedefinisanig sveda/bosanca/rvata je degutantno i bezobrazno.
@lesko je zaginuo. sada ja lordyoo1, tako nekako.
edin dzeko je trenutno najbolji napadac u bih. zlatan je dobar, ali ne igra za bih.
Zato sto je do zadnje im'o 36
Jbg rekord je stojao tako od sezone 77-78
Nije to mala zajebancija
Ma on je definitivno prekuc'o ligu
I boga pitaj koliko mu je princ ponudio za ostanak jer je vidno odusevljen Zlatanom
Toliko da ozbiljno misli imenovati tribinu stadiona po njemu
Ontopic
Oftopic