Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avetinja wrote:Ma meni ti ameri idu na racku baš zbog tog prenaglašenog sexa i golih treba u filmovima. To recimo nema kod azijata, i zbog toga ih cijenim, i film mi odmah ima plus.
meni su azijati baš bezveze,a pod azijate se,čini mi se,uglavnom misli na ove japanske horore.oni njihovi dosadni,glupi dijalozi,a u svakom hororu negativac napuderisan bijelom šminkom sa crnim sočivima.
avetinja wrote:Ma meni ti ameri idu na racku baš zbog tog prenaglašenog sexa i golih treba u filmovima. To recimo nema kod azijata, i zbog toga ih cijenim, i film mi odmah ima plus.
meni su azijati baš bezveze,a pod azijate se,čini mi se,uglavnom misli na ove japanske horore.oni njihovi dosadni,glupi dijalozi,a u svakom hororu negativac napuderisan bijelom šminkom sa crnim sočivima.
Odgledah taj čuveni Dead End 2003, pa da javim utisak. Iskreno očekivao sam više od filma, jer se hvalio na sva zvona. Dijalozi između glumaca su blesavi, čak sam se u jednom momentu počeo smijati. Trzno sam se samo jednom i to kada sam bio uljuljan dosadom. Film ima svoju priču, ima neke momente, ali nije to to.
Je li ko pogledao El Orfanato ilivamga The Orphanage? Vidim da su kritike dobre, samo me zanima vrijedi li skidati veliki brrip format pošto malih nema, a ja volim male (720-tke).
zecko_kupuz wrote:Je li ko pogledao El Orfanato ilivamga The Orphanage? Vidim da su kritike dobre, samo me zanima vrijedi li skidati veliki brrip format pošto malih nema, a ja volim male (720-tke).
zecko_kupuz wrote:Je li ko pogledao El Orfanato ilivamga The Orphanage? Vidim da su kritike dobre, samo me zanima vrijedi li skidati veliki brrip format pošto malih nema, a ja volim male (720-tke).
The Fog 1980 upravo pogledan. Film ima orginalnu temu, atmosferu, napetost do kraja. Nije nešto za prepasti se i zaprepastiti se, ali ovaj film spada u skupinu onih horora koje mogu gledati stalno. Pogledat ću ga do kraja mjeseca još jednom sigurno.
Večeras se gleda Event Horizon. Ovaj film već jako dugo imam na dvd-u, i jedini razlog što ga nisam pogledao je što i ne volim baš znanstvenu fantastiku.
avetinja wrote:Imam ga ja mislim skoro 10 godina i još ga nisam pogled'o. Kakav je?
Sinoc napokon pogledah Evil Dead (2013). Pohvale za make up. Gluma je ok. Nijedna me scena nije trznula, ali sam se dobro nasmijala na neke. S obzirom na druga ostvarenja, moze dobiti prolaznu ocjenu.
Cekam da izadje prijevod/snimak za:
Ovaj je bio na SFF-u, ali, navodno, nije bilo karata.