Arnese, javi utiske svakako
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- neo7
#1401 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Jeff Bingham
sreca pa nisam bas toliko plasljiv hahaha
- kokuz_sa
#1402 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
joj kad se sjetim neka verzija DOOM 3 igram ja oko 4h ujutro..tunel onaj mrak,ja smao baterijsku lampu imam u ruci i idem..a ona beba place u igrici..a meni slusalice na usima..i neko od mojih ustao i onako u pola frke dosao iza mene i stavio mi ruku na rame..tad kad nisam umro necu nikad..koliko sam skocio iscupao i mis i tastaturu iz centralne 
- Dupli_skalp
#1403 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
od nfs najbolji ubjedljivo mi je bio andergraund serijal, pa onda iza njega šift serijal.
sve ostalo ispod prosjeka.
sve ostalo ispod prosjeka.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1404 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako pomaci onu policu za knjige da bi prosao dalje?neo7 wrote:Jesam ja...bezveze mi bila i nije me bilo strah igrati kada je neko bio kraj mene. Al' brate upalio sam jednom u 2 navece, ko sam ko ja...kad monitor nisam sakom razbio![]()
- arnes_king
#1405 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
rashtiman wrote:Kako pomaci onu policu za knjige da bi prosao dalje?neo7 wrote:Jesam ja...bezveze mi bila i nije me bilo strah igrati kada je neko bio kraj mene. Al' brate upalio sam jednom u 2 navece, ko sam ko ja...kad monitor nisam sakom razbio![]()
Evo je gotova, idem instalirati
-
mp5a1
#1406 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je najbolji Elder Scrolls serijal,mada mi nije mrsko zaigrati i Left4Dead ponekad
- Jeff Bingham
#1407 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
74% saints rowa
ne pamtim kad sam neku igru tako "cuvao" da je ne odigram u cugu hehe
-
brazzo19
#1408 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako si to uspioJeff Bingham wrote:74% saints rowane pamtim kad sam neku igru tako "cuvao" da je ne odigram u cugu hehe
- Jeff Bingham
#1409 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
radim one activities, kupujem zgrade, razbijam gang operations, kradem trazena auta, ubijam trazene ljude...
a zadnja misija koju sam igrao je krhanje po kasinu, mislim da cu se u sljedecoj borit sa kilbejnom 
-
brazzo19
#1410 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos nisi igro onu misiju u svemiru ??? to je zadnja kao misija al ima poslije nje igrat izgleda jos posto igra nije 100 % completeJeff Bingham wrote:radim one activities, kupujem zgrade, razbijam gang operations, kradem trazena auta, ubijam trazene ljude...a zadnja misija koju sam igrao je krhanje po kasinu, mislim da cu se u sljedecoj borit sa kilbejnom
- arnes_king
#1411 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi, ko je nije igrao OBAVEZNO neka proba, igra je prezanimljiva i dobra, al sto je je.ena xD
pa maloprije se mal nisam spisao igrajuci hahahah
Stvarno je uradjena creepy, samo da te sto vise isprepada
amnesia the dark descent
zauzima samo 1 GB pa et to je cas posla nabavit i probati
pa maloprije se mal nisam spisao igrajuci hahahah
Stvarno je uradjena creepy, samo da te sto vise isprepada
amnesia the dark descent
zauzima samo 1 GB pa et to je cas posla nabavit i probati
- neo7
#1412 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
neka, tebe cu da stavim na ignore da me slucajno ne bi opet navuka na to

- bordo gandalf
#1413 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Suti sinoc sam igrao po mraku mis sam bacio kad se onaj odjednom pojavio iza mene pa nestade 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1414 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hebeš igru koja će me traumirati
ja nikad nisam igrao FEAR
niti planiram
dovoljna rauma mi je bio Wolfenstein i onaj izlalazak iz dvorca kroz kripte, sa slušalicama na ušima

dovoljna rauma mi je bio Wolfenstein i onaj izlalazak iz dvorca kroz kripte, sa slušalicama na ušima
- Jeff Bingham
#1415 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i meni je duke nukem bio najveca trauma
moj prvi fps, ja nako mlad, nevin (
) pa kad ono cudo uspuze uz tebe i iskoci pred lice....vrišĆo sam 
-
mp5a1
#1416 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FEAR nije strasan,bar nije za mene ne bojim se malih curicaChmoljo wrote:hebeš igru koja će me traumiratija nikad nisam igrao FEAR
![]()
![]()
niti planiram
![]()
dovoljna rauma mi je bio Wolfenstein i onaj izlalazak iz dvorca kroz kripte, sa slušalicama na ušima![]()
![]()
Meni je traumu jedino izazvao Resident Evil 3 kad sam bio 12-godisnjak
-
bahonnen
#1417 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uh... kad spomenu Wolfenstein. Ako govorimo o onom Return To Castel Wolfenstein (prvi nakon onog 3D pod DOS-om):
To je jedna od najgenijalnijih igara.
Da napomenem da je izašla prije prvog CoD-a, a otprilike je savremenik sa prvom MoH-om.
Ali mnoge igre poslije nje nisu uspijevale da imaju takvu AI. Recimo, ako ponavljaš nešto botovi se nisu ponašali isto, što je ostalim igrama bilo pojam. Grafika je bila ispred svog vremena. Mislim čak iznad legendarnog CoD 2, koji se dosta kasnije pojavio (CoD pa CoD Uo, pa CoD 2, sve je izašlo kasnije).
Misije su kvalitetne i ima dovoljno dug gameplay.
Mislim da se RTC Wolfenstein može i danas igrati, bez da se ima osjećaj da se igra nešto staro.
A što se straha tiče:
Ono, igra ide prilično normalno za WW2 pucačinu, a onda onaj ulazak u kriptu na groblju okrene sve. Tu sam se prvi put pravo prepao kod neke igre, a u internet klubovima s rajom sam viđao raznoraznih reakcija.
Ni ja nisam ljubitelj horor žanra, ali ovo bih mogao uvijek igrati.
Eh da, igrao sam i multiplayer s rajom u LAN-u. Table su odlične. Mislim da su jedini osim BF tad imali onu podjelu na rodove (ovdje je bilo: inžinjerac, medicionar, poručnik i specijalac-sniperista). A bila je tad ispred BF u smislu da se više vrijednovala timska igra. To su ostali kasnije počeli ubacivati.
Btw., da se osvrnem i na onaj Wolfenstein - Enemy Teritory koji je napušten nakon razvoja multiplayera i dat besplatno za igranje. Po meni prava šteta, jer je čak radila na većini poznatih platformi (PC, Linux, Mac...) i bila pravi nasljednik RTC Wolfenstein. Ali je i kao takva igriva.
Onaj Wolfenstein iz 2010 (ne znam tačno kako se zove, možda Wolfenstein 2010) mi se nije nešto svidio. Iako u SP ima dosta elemenata koji su na tragu starog Wolfensteina, u MP je tek jedna od pucačina.
To je jedna od najgenijalnijih igara.
Da napomenem da je izašla prije prvog CoD-a, a otprilike je savremenik sa prvom MoH-om.
Ali mnoge igre poslije nje nisu uspijevale da imaju takvu AI. Recimo, ako ponavljaš nešto botovi se nisu ponašali isto, što je ostalim igrama bilo pojam. Grafika je bila ispred svog vremena. Mislim čak iznad legendarnog CoD 2, koji se dosta kasnije pojavio (CoD pa CoD Uo, pa CoD 2, sve je izašlo kasnije).
Misije su kvalitetne i ima dovoljno dug gameplay.
Mislim da se RTC Wolfenstein može i danas igrati, bez da se ima osjećaj da se igra nešto staro.
A što se straha tiče:
Ono, igra ide prilično normalno za WW2 pucačinu, a onda onaj ulazak u kriptu na groblju okrene sve. Tu sam se prvi put pravo prepao kod neke igre, a u internet klubovima s rajom sam viđao raznoraznih reakcija.
Ni ja nisam ljubitelj horor žanra, ali ovo bih mogao uvijek igrati.
Eh da, igrao sam i multiplayer s rajom u LAN-u. Table su odlične. Mislim da su jedini osim BF tad imali onu podjelu na rodove (ovdje je bilo: inžinjerac, medicionar, poručnik i specijalac-sniperista). A bila je tad ispred BF u smislu da se više vrijednovala timska igra. To su ostali kasnije počeli ubacivati.
Btw., da se osvrnem i na onaj Wolfenstein - Enemy Teritory koji je napušten nakon razvoja multiplayera i dat besplatno za igranje. Po meni prava šteta, jer je čak radila na većini poznatih platformi (PC, Linux, Mac...) i bila pravi nasljednik RTC Wolfenstein. Ali je i kao takva igriva.
Onaj Wolfenstein iz 2010 (ne znam tačno kako se zove, možda Wolfenstein 2010) mi se nije nešto svidio. Iako u SP ima dosta elemenata koji su na tragu starog Wolfensteina, u MP je tek jedna od pucačina.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1418 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma cijela atmosfera u igri je odlična. od uvodnog klipa, kad Hajnrih otkida glavu onom jadniku, pa sve do kraja, i onih ludih SS-ovki utegnutih u kožu

-
bahonnen
#1419 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da, da... SS-ovke su tonbe 
- Quaresma
#1420 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nah, ja kad sam igrao horor igrice, malo je takvih koje sam igrao, mislim da se jedna zvala Jericho, igrao sam u mraku, crkla mi sijalica
odigrao par misija, i kad idem sa covjekom kad ono iz zemlje iskoci, kad se ne upisa, nakon te noci, nastavio sam je igrati, al samo po danu, i sa iskljucenim zvukom 
- arnes_king
#1421 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako je u mene gadna situacija, cuo za ovu igru, gledo snimke na youtube, nabavim je, i sinoc igrao istrasio se, sad me zanima sta dalje i igra mi se, a ne mogu da stisnem sam da igram xD
Udjem u igru i dok podje ona muzika zvukovi, par metara maknem i izadjem hahhahahaha
Udjem u igru i dok podje ona muzika zvukovi, par metara maknem i izadjem hahhahahaha
- BaDa
#1422 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
o kojoj je igrici prica??arnes_king wrote:Kako je u mene gadna situacija, cuo za ovu igru, gledo snimke na youtube, nabavim je, i sinoc igrao istrasio se, sad me zanima sta dalje i igra mi se, a ne mogu da stisnem sam da igram xD
- arnes_king
#1423 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BaDa wrote:o kojoj je igrici prica??arnes_king wrote:Kako je u mene gadna situacija, cuo za ovu igru, gledo snimke na youtube, nabavim je, i sinoc igrao istrasio se, sad me zanima sta dalje i igra mi se, a ne mogu da stisnem sam da igram xD
Ma ova sto sam ranije pisao, Amnesia The Dark Descent
- bordo gandalf
#1424 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja siđoh dole u zatvor lutam po onim hodnicima jos malo pa nestalo gasa a onaj se cafir pojavljuje strasi me

- arnes_king
#1425 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
rashtiman wrote:Ja siđoh dole u zatvor lutam po onim hodnicima jos malo pa nestalo gasa a onaj se cafir pojavljuje strasi me![]()
Hahahha ja sam ev dosao u neki hodnik, sve normala, odjednom se pojavi voda, kad nesto ide kroz vodu, vidim stope, cujem ga ali ne vidim xD pa moras bjezat iz vode xD