NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
The Realist
#1401 Re: NFL Balkan
Ali Minnesota zadnji TD napravi nakon nepotpunog dodavanja. Lopta u zemlju udarila, prije nego ju je ovaj iskontrolisao, ali GB nije imao vremena za Challenge (potrošio Rodgers time out-e).
- karanana
#1402 Re: NFL Balkan
jesu.The Realist wrote:To tvoji Bearsi?
slazem se za smitha i onog karinasha off. kordinatora tice-a. nisam nesto ni sa cutlerom pretjerano zadovoljan ali nema boljeg.
-
The Realist
#1403 Re: NFL Balkan
Onda nema ljubavi među nama
(mada ja volim Chicago kao "grad" - nisam tamo bio, ali neke pozitivne misli mi dolaze kada na Chicago pomislim
).
-
The Realist
#1404 Re: NFL Balkan
Koja šteta što ovo nije bio TD.
- TinNBANFL
#1405 Re: NFL Balkan
Nmg da vjerujem da ima raje sto gleda NFL u nas
Inace, RG3 se prati, za Redskinse se zavija, veceras pada Romo
jos sat vremena
Inace, RG3 se prati, za Redskinse se zavija, veceras pada Romo
jos sat vremena
- ole69
#1406 Re: NFL Balkan
SretnoTinNBANFL wrote:Nmg da vjerujem da ima raje sto gleda NFL u nas![]()
Inace, RG3 se prati, za Redskinse se zavija, veceras pada Romo![]()
jos sat vremena
Sta reci? Nismo ni zasluzili, pocnes sezonu sa 7-1, zavrsis 10-6. Smithu otkaz i ublehu Ticea otjerati u pm. Dovesti 3,4 dobra OL igraca, potpisati jednog TE koji zna da uhvati loptu. Podmladiti odbranu.
ps:Reid nije vishe trener Eaglesa.
- Pitarrr82
#1407 Re: NFL Balkan
TinNBANFL wrote:Nmg da vjerujem da ima raje sto gleda NFL u nas![]()
jos sat vremena
Cuj ne mozes vjerovati, pa ja NFL godinama vec pratim
- Pitarrr82
#1408 Re: NFL Balkan
Rezultati zadnjeg, 17. kola regularnog dijela sezone...
http://www.nfl.com/scores
Konacan izgled PO-a
http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture
Sedmicne statistike...
http://www.nfl.com/stats/weeklyleaders
http://www.nfl.com/scores
Konacan izgled PO-a
http://www.nfl.com/playoffs/playoff-picture
Sedmicne statistike...
http://www.nfl.com/stats/weeklyleaders
- Pitarrr82
#1409 Re: NFL Balkan
Wild card dueli donose vec interesantne i dobre tekme, bice interesantno za pogledati Redskins - Seahawks 
- n;hill
#1410 Re: NFL Balkan
odlično se zadnje kolo odigra po moje Patse, dobili su bye...žao mi međeda....,a nije mi žao Jetsa (hahahahahaahah upotpuni su dobru godinu Patsa)...al šta sad...što rekoše bilo bi prvi put da MVP ne uđe u playoff..a AP2k (Peterson) svakako zaslužuje nagradu ove godine bez obzira što je i Brady u konkurenciji, a Manning ima extra povratničku godinu 
- n;hill
#1411 Re: NFL Balkan
RedskinsiPitarrr82 wrote:Wild card dueli donose vec interesantne i dobre tekme, bice interesantno za pogledati Redskins - Seahawks
- Pitarrr82
#1412 Re: NFL Balkan
n;hill wrote:RedskinsiPitarrr82 wrote:Wild card dueli donose vec interesantne i dobre tekme, bice interesantno za pogledati Redskins - Seahawks, išao sam da neće proći Dallas, ali više ne igram protiv njih, čisto sam vidio negdje podatak da je Dallas izgubio dvi tri odlučujuće tekme kao sinošnju u zadnjih pet-šest godina, i rekoh po zakonu velikih brojeva sinoć će proći protiv rukija...ali loša kalkulacija
Romoception je opet odigrao svoju ulogu u porazu
- n;hill
#1413 Re: NFL Balkan
Pitar, što ne napišeš ovima na klixu - sa- xu izvješaje, ovako dramatične završnice, i što pola svijeta prati ovdje ni članka nemaju, pošto vidim da si najaktivniji....može se bar sedmični pregled dešavanj kao vijest napraviti
- Pitarrr82
#1414 Re: NFL Balkan
n;hill wrote:Pitar, što ne napišeš ovima na klixu - sa- xu izvješaje, ovako dramatične završnice, i što pola svijeta prati ovdje ni članka nemaju, pošto vidim da si najaktivniji....može se bar sedmični pregled dešavanj kao vijest napraviti
Nisam o tome razmisljao
- n;hill
#1415 Re: NFL Balkan
bilo bi extra, pogotovo što sve više raje prati, a s više informacija širi se i krug zainteresiranihPitarrr82 wrote:n;hill wrote:Pitar, što ne napišeš ovima na klixu - sa- xu izvješaje, ovako dramatične završnice, i što pola svijeta prati ovdje ni članka nemaju, pošto vidim da si najaktivniji....može se bar sedmični pregled dešavanj kao vijest napraviti
Nisam o tome razmisljao, prije sam jos aktivniji bio, tacnije prosle sezone sam bas dosta informacija i izvjestaja ovdje postavljao, sad malo RL stisnuo pa... Ipak nije to mozda ni losa ideja, ako uhvatim vremena predlozim im to od PO-a
-
The Realist
#1416 Re: NFL Balkan
M-Jay 23 wrote: Sretno![]()
Sta reci? Nismo ni zasluzili, pocnes sezonu sa 7-1, zavrsis 10-6. Smithu otkaz i ublehu Ticea otjerati u pm. Dovesti 3,4 dobra OL igraca, potpisati jednog TE koji zna da uhvati loptu. Podmladiti odbranu.
Ali koji kreten je onaj Williams. Ovi imaju 3 za goal (ali veća udaljenost) i lopta na drugu stranu i GB blokira napad, a on rukama prema glavi i dobiše kaznu, prvi pokušaj i ovi TD napraviše. Da toga nije bilo, GB bi vjerovatno dobio ovo.
I da, nekoliko fantastičnih dodavanja je sinoć bilo.
- TinNBANFL
#1417 Re: NFL Balkan
Ma pratim i ja sigurno zadnjih 4-5 godina, ali nisam se vjeruj mi interesovao po forumima i to.Pitarrr82 wrote:TinNBANFL wrote:Nmg da vjerujem da ima raje sto gleda NFL u nas![]()
jos sat vremena
Cuj ne mozes vjerovati, pa ja NFL godinama vec pratim
Kakav potencijal imaju ovi Redskinsi to je nevjerovatno, RG3 vec sada pokazuje kako se vodi ekipa, lik igra sa jednim koljenom sinoc, i par rushes koji su bili kljucni, ali prica veceri a bogami i cijele sezone je Alfred Morris, naravno pored Griffina.
Kakav su samo draft odradili Skinsi to je cudo jedno.
Sinoc u jednom momentu mi zao bude Tony-a al nisu ni sekunde zasluzili PO, bas kao ni Giantsi, koji su mislili da je Eli od boga dat, da ce on sve sam rijesit. Malo morgen.
MVP mislim da treba ici Paytonu, lik dovede Broncose do 13-3 u sezoni nakon 4 operacije na vratu, nakon prve su mu govorili da je sreca ako prohoda, pa onda kasnije da nema snage u rukama da baci ni ping pong lopticu, a sinoc baci 76-i put u karijeri 3+ TD.
ROY po meni, najteza odluka u sezoni, ali mislim da je najveci hype oko RG3, iako po meni Wilson nekako ima sanse velike radi cijelokupne price, i toga da se morao boriti za poziciju a ovi su draftovani (Luck i RG3) kao starteri.
Inace ako hoce neko da gleda ovogodisnjeg Heismana, Johnnya Manziela ima na ESPN 4.1 na Cotton Bowlu protiv Oklahome.
Jedva cekam vikend RG3 protiv Wilsona, Peterson protiv Packersa itd.
- ole69
#1418 Re: NFL Balkan
Ma gledao sam. Mozda je i bolje sto se nismo plasirali u PO, samo bi se obrukali protiv 49ersa, boga pitaj dal bi i Cutler prezivio tu utakmicu.The Realist wrote:M-Jay 23 wrote: Sretno![]()
Ali koji kreten je onaj Williams. Ovi imaju 3 za goal (ali veća udaljenost) i lopta na drugu stranu i GB blokira napad, a on rukama prema glavi i dobiše kaznu, prvi pokušaj i ovi TD napraviše. Da toga nije bilo, GB bi vjerovatno dobio ovo.
I da, nekoliko fantastičnih dodavanja je sinoć bilo.
Evo Smith dobio otkaz.
- Pitarrr82
#1419 Re: NFL Balkan
Bez trenera su ostali, Philadelphia Eagles (Andy Reid), Chicago Bears (Lovie Smith), Arizona Cardinals (Ken Whisenhunt), San Diego Chargers (Norv Turner), Kansas City Chiefs (Romeo Crennel), Buffalo Bills (Chan Gailey), Cleveland Browns (Pat Shurmur).
Arizona, San Diego, Cleveland, Jacksonville, New York Jets su otpustili i menadzere a vjerujem da ce biti i novih otkaza...
P.S. Sretna Nova
Arizona, San Diego, Cleveland, Jacksonville, New York Jets su otpustili i menadzere a vjerujem da ce biti i novih otkaza...
P.S. Sretna Nova
- ole69
#1420 Re: NFL Balkan
Black Monday je opravdao ime. 
- Pitarrr82
#1421 Re: NFL Balkan
M-Jay 23 wrote:Black Monday je opravdao ime.
Definitivno
- karanana
#1422 Re: NFL Balkan
moja bi zelja bila cowher

ili chukey gruden

a ko da gledam bit ce neki off cordinator. iz denvera ili nesto tako.

ili chukey gruden

a ko da gledam bit ce neki off cordinator. iz denvera ili nesto tako.
- n;hill
#1423 Re: NFL Balkan
Žestok bi ovaj crni ponedjeljak
Moja prognoza za vikend : Bengalsi, Packersi, Ravensi i Redskinsi

- Pitarrr82
#1424 Re: NFL Balkan
n;hill wrote:Žestok bi ovaj crni ponedjeljak![]()
Posto mojih nema a prognozirati jos necu samo cu reci da mi je ovaj Wilson nesto drag
- sadmire
#1425 Re: NFL Balkan
Ne bih imao nista protiv da prodju navedene ekipe, cak stavise, upravo je to moja zelja, ali prije svega Bengalsima statistika ne ide u prilog, u gostima u Play offu imaju 0:5 ili tako nesto.Pitarrr82 wrote:n;hill wrote:Žestok bi ovaj crni ponedjeljak![]()
Posto mojih nema a prognozirati jos necu samo cu reci da mi je ovaj Wilson nesto drag
Packersi su favoriti i objektivno bolji od MInesote, a sada ce biti i oprezniji nego u nedelju.
Ravensi ce biti dodatno motivirani jer ce utakmica u kojoj ispadnu R. Lewisu biti posljednja u karijeri pa ce htjeti da to sto vise odgode.
Sto se tice Redskinsa i Seehawksa, zao mi je sto ce jedna od te dvije ekipe ispasti, ali sta je tu je!?
Seatle ima najbolju odbranu u ligi a Washington je ipak domacin i kod kuce u PO imaju bilans 13:3.
Interesantno je da su Wilson i RG3 imali u regularnom dijelu identican broj pokusaja, s tima da je RG bacio nesto malo vise yd a Wilson ima 4 TD pasa vise. Treba uzeti u obzir i da je RG pauzirao skoro dvije utakmice, tako da bi mu i statistika bila jos bolja.
Uglavnom, ocekujem dobru utakmicu i njoj se najvise radujem. A ona je zadnja na programu.