Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#1401 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tek ima da dođu, 
- Lakat Jebić
#1402 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i ko ga je primio na kraju* 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1403 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije moj ali sam dobro obavješten o detaljima.
Amir moj kolega iz vojske je dogovorio blind date sa nekom curom, prvi kontakt preko foruma, a poslije par puta se čuli telefonom.
Kad je trebalo da se nađu nazva ga ženska i reče promjena plana. Doći će sa najboljom jaranicom, a ona nek pozove nekog prijatelja. Pozvao kolegu s posla koji se razveo prije 2 godine. Upicanili se i krenuli.
Mjesto sastanka bila slastičarna "Palma".
Kad su došli tamo malo neugodna situacija. Prijateljica je u stvari mlađa sestra od bivše kolegine supruge.
Mučna situacija koja je na kraju umalo prerasla u svađu.
Amir je čitavo veće pokušavao da izvuće stvar. Cura s kojom se trebao naći je pokazala zanimanje više za kolegu, nego za Amira. Po najnovijim informacijama i profurali su.
Na kraju večeri kad su trebali da se pograju razlaza Amir je skontao da je kod kuće zaboravio novčanik.
Reko je da mu je to prvi i posljednji blind date.
Amir moj kolega iz vojske je dogovorio blind date sa nekom curom, prvi kontakt preko foruma, a poslije par puta se čuli telefonom.
Kad je trebalo da se nađu nazva ga ženska i reče promjena plana. Doći će sa najboljom jaranicom, a ona nek pozove nekog prijatelja. Pozvao kolegu s posla koji se razveo prije 2 godine. Upicanili se i krenuli.
Mjesto sastanka bila slastičarna "Palma".
Kad su došli tamo malo neugodna situacija. Prijateljica je u stvari mlađa sestra od bivše kolegine supruge.
Mučna situacija koja je na kraju umalo prerasla u svađu.
Amir je čitavo veće pokušavao da izvuće stvar. Cura s kojom se trebao naći je pokazala zanimanje više za kolegu, nego za Amira. Po najnovijim informacijama i profurali su.
Na kraju večeri kad su trebali da se pograju razlaza Amir je skontao da je kod kuće zaboravio novčanik.
Reko je da mu je to prvi i posljednji blind date.
-
sandra01
#1404 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sjoooooo scenarija
De ti ovo prodaj nekoj filmskoj kuci
more bit' dobijes i kakve pare za ovu pricu.

De ti ovo prodaj nekoj filmskoj kuci
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1405 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Čakam da vidim šta će biti s kolegom.sandra01 wrote:Sjoooooo scenarija![]()
![]()
![]()
De ti ovo prodaj nekoj filmskoj kucimore bit' dobijes i kakve pare za ovu pricu.
![]()
-
Hodidid
#1406 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije date iskustvo ali je bila potencijalno vrlo zahebana situacija. Lezim sa curom i gledamo navecer film kad meni dodje sms poruka na mobil. I njoj blize da se protegne i uzme mobil i kaze mogu li pogledati ko je. Ma gledaj velim.
Kaze evo nekakva pita sto si djubre i sto joj se nisi javio nakon sto si bio kod nje sinoc.
Ja se u momentu ohladio i onda skontam hej pa ja sam proslu noc bio kuci s curom. Moja cura kulira i nemadoh opasnosti jer je znala da sam bio s njom. Ali nikad nisam saznao jel to bio neciji zajeb ili smisljena stvar.
Da sam tu predhodnu noc bio negdje ne bi se mogao opravdati ni pod razno.
Kaze evo nekakva pita sto si djubre i sto joj se nisi javio nakon sto si bio kod nje sinoc.
Ja se u momentu ohladio i onda skontam hej pa ja sam proslu noc bio kuci s curom. Moja cura kulira i nemadoh opasnosti jer je znala da sam bio s njom. Ali nikad nisam saznao jel to bio neciji zajeb ili smisljena stvar.
-
SundanceKid
#1407 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hodidid wrote:Nije date iskustvo ali je bila potencijalno vrlo zahebana situacija. Lezim sa curom i gledamo navecer film kad meni dodje sms poruka na mobil. I njoj blize da se protegne i uzme mobil i kaze mogu li pogledati ko je. Ma gledaj velim.
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#1408 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zeznutoSundanceKid wrote:Hodidid wrote:Nije date iskustvo ali je bila potencijalno vrlo zahebana situacija. Lezim sa curom i gledamo navecer film kad meni dodje sms poruka na mobil. I njoj blize da se protegne i uzme mobil i kaze mogu li pogledati ko je. Ma gledaj velim.
Da sam tu predhodnu noc bio negdje ne bi se mogao opravdati ni pod razno.![]()
![]()
- MaroonBrigade
#1409 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro je zivu glavu izvuk'o banevidljiva_ wrote:zeznutoSundanceKid wrote:Hodidid wrote:Nije date iskustvo ali je bila potencijalno vrlo zahebana situacija. Lezim sa curom i gledamo navecer film kad meni dodje sms poruka na mobil. I njoj blize da se protegne i uzme mobil i kaze mogu li pogledati ko je. Ma gledaj velim.
Da sam tu predhodnu noc bio negdje ne bi se mogao opravdati ni pod razno.![]()
![]()
- thekupus
#1410 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prije par godina sam isao na koncert sa djevojkom sa kojom sam hodao par sedmica zvanicno, dakle to nam je bio 6 ili 7 izlazak.. sa nama je bilo par njenih kolega, tako da je bukvalno na svaku drugu pjesmu ona isla sa njima ono kao zagrljena da pjeva... a ja sa strane ostajao... a onda je kasnije konstantno drzala mobitel u ruci i aktivno slala poruke nekome, pa onda kad je zagrlim, ona tu ruku sa mobitelom stavi preko moje...i tako citav koncert. Malo sam zbijao sale, kao i ja vadim svoj mobitel, pa drzim preko njene ruke, al' nije skontala, valjda. Jako mi je iritantno to bilo
Nije mi ni blizu to bio najgori izlazak, ali mi je bio bezveze koncert, a i cura mi se jako svidjala. Istina, prekinuli smo poslije jos 2 mjeseca, a meni je ostao u pamcenju ovaj izlazak sa njom
-
shin
#1411 Re: Vasa najgora date iskustva :P
thekupus wrote:prije par godina sam isao na koncert sa djevojkom sa kojom sam hodao par sedmica zvanicno, dakle to nam je bio 6 ili 7 izlazak.. sa nama je bilo par njenih kolega, tako da je bukvalno na svaku drugu pjesmu ona isla sa njima ono kao zagrljena da pjeva... a ja sa strane ostajao... a onda je kasnije konstantno drzala mobitel u ruci i aktivno slala poruke nekome, pa onda kad je zagrlim, ona tu ruku sa mobitelom stavi preko moje...i tako citav koncert. Malo sam zbijao sale, kao i ja vadim svoj mobitel, pa drzim preko njene ruke, al' nije skontala, valjda. Jako mi je iritantno to biloNije mi ni blizu to bio najgori izlazak, ali mi je bio bezveze koncert, a i cura mi se jako svidjala. Istina, prekinuli smo poslije jos 2 mjeseca, a meni je ostao u pamcenju ovaj izlazak sa njom
Ocigledno je i doticnoj bilo bezveze pa se porukala, cekaj da se i ona javi ''ja pjevala, a on ko bidon u cosku stajao''.
- thekupus
#1412 Re: Vasa najgora date iskustva :P
shin wrote:thekupus wrote:prije par godina sam isao na koncert sa djevojkom sa kojom sam hodao par sedmica zvanicno, dakle to nam je bio 6 ili 7 izlazak.. sa nama je bilo par njenih kolega, tako da je bukvalno na svaku drugu pjesmu ona isla sa njima ono kao zagrljena da pjeva... a ja sa strane ostajao... a onda je kasnije konstantno drzala mobitel u ruci i aktivno slala poruke nekome, pa onda kad je zagrlim, ona tu ruku sa mobitelom stavi preko moje...i tako citav koncert. Malo sam zbijao sale, kao i ja vadim svoj mobitel, pa drzim preko njene ruke, al' nije skontala, valjda. Jako mi je iritantno to biloNije mi ni blizu to bio najgori izlazak, ali mi je bio bezveze koncert, a i cura mi se jako svidjala. Istina, prekinuli smo poslije jos 2 mjeseca, a meni je ostao u pamcenju ovaj izlazak sa njom
Ocigledno je i doticnoj bilo bezveze pa se porukala, cekaj da se i ona javi ''ja pjevala, a on ko bidon u cosku stajao''.
ma nakon nekog vremena sam skontao da me ustvari boli briga, i uzivao u koncertu...ali to je doslo prekasno
- mama_sama
#1413 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pročitala sam sve
Tema je stvarno za čistu desetku, i nadam se da će još neko podijeliti s nama svoje iskustvo. Ja sam ih imala ali trenutno mi nijedno ne može naumpast, pa kad nadođe pišem.
-
maraska
#1414 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izašla ja s tadašnjim momkom, sadašnjim mužem.
Šetamo mi, držimo se za ručice, kad će ti on meni - pomiriši ovdje, pokazujući na vrat.
Pošla ja da pomirišem, kad TRAS, zviznu me lik glavom
Kaže, šta ti je?
Rekoh, šta je tebi, ti si MENE glavom udario???
Kaže - pa, zar nisi gledala Nadrealiste???
Šetamo mi, držimo se za ručice, kad će ti on meni - pomiriši ovdje, pokazujući na vrat.
Pošla ja da pomirišem, kad TRAS, zviznu me lik glavom
Kaže, šta ti je?
- Industrialyzer
#1415 Re: Vasa najgora date iskustva :P
maraska wrote:Izašla ja s tadašnjim momkom, sadašnjim mužem.![]()
Pošla ja da pomirišem, kad TRAS, zviznu me lik glavom![]()
Kaže, šta ti je?
dobro si prooooosla , dobro si proooosla
- Mannequin
#1416 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kaže, šta ti je?
Muz ti je legenda
-
Samprotivsviju
#1417 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ajmo reci pola ovih procitanih postova ne mogu okarakterisati kao sto kaze samo ime teme "Vasa najgora date iskustva"...mislim jesu bila losa,ali da kazes da su "najgora" cisto sumnjam,ali hajd' name veze pricajte o "lose zavrsenim date-ovima" "i nesvakidasnjim date-ovima"

Edit: Proplakah zbog nekih
-
Mistik_
#1418 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj frajera trebe...Samprotivsviju wrote:Ajmo reci pola ovih procitanih postova ne mogu okarakterisati kao sto kaze samo ime teme "Vasa najgora date iskustva"...mislim jesu bila losa,ali da kazes da su "najgora" cisto sumnjam,ali hajd' name veze pricajte o "lose zavrsenim date-ovima" "i nesvakidasnjim date-ovima"![]()
Pa njima su najgora... kontas?
- Melodicni
#1419 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kaže, šta ti je?
Moglo ti je bit i Hadzialagic
- Melodicni
#1420 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je bio samo pokusaj dateovanja:D
Srednja skola i cekam ja tram sa rajom da idem kuci.Na stanici bila neka cura ljepuskasta,milina za gledat.I govorim ja haveru vidi curetka sto je plah,kaze ti on meni aj pridji joj ako smijes pitaj da izadjete bla bla.I krenem ja prema njoj usput se okrenem prema jaranu vidim ja on se smije nesto al haj.Pridjem ja curi Zdravo ja sam taj i taj,cura blijedo gleda u mene i suti,ja ponovo ja sam taj i taj i pruzam ruku.ona nista.Osjetim ja da mene crvenilo fata u licu.Kad progovara cura:"Klocu jedan Sejla je.Kad sam cuo glas skontam da sam jedno ljeto bio sa doticnom u nekoj vezi 2 sedmice
Srednja skola i cekam ja tram sa rajom da idem kuci.Na stanici bila neka cura ljepuskasta,milina za gledat.I govorim ja haveru vidi curetka sto je plah,kaze ti on meni aj pridji joj ako smijes pitaj da izadjete bla bla.I krenem ja prema njoj usput se okrenem prema jaranu vidim ja on se smije nesto al haj.Pridjem ja curi Zdravo ja sam taj i taj,cura blijedo gleda u mene i suti,ja ponovo ja sam taj i taj i pruzam ruku.ona nista.Osjetim ja da mene crvenilo fata u licu.Kad progovara cura:"Klocu jedan Sejla je.Kad sam cuo glas skontam da sam jedno ljeto bio sa doticnom u nekoj vezi 2 sedmice
- B6Redhell
#1421 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto je nisi prepozno? jel' imala plasticnu operaciju?Melodicni wrote:Ovo je bio samo pokusaj dateovanja:D
- AdNaN88
#1422 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da ti nije respo kakav blizi rodak? I ti volis maslanice izgleda?Melodicni wrote:Ovo je bio samo pokusaj dateovanja:D
-
shin
#1423 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cool story broMelodicni wrote:Ovo je bio samo pokusaj dateovanja:D
- Melodicni
#1424 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A jebo te bio s curom dvije hefte 3 godine prije tog susreta na stanici.zaboravio uopste da cura i postoji 
-
Samprotivsviju
#1425 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ha,sjecam se jednog date-a ili ako ga je uopste bilo,naime poznanik se dogovorio sa nekom curom preko mirca ili vec kojeg chat programa na blind-date sa djevojkom
.Naravno kad je dosao taj dan,sat-dva prije ugovorenog vremena sa curom dosao se naravno ispricati raji (bili smo klinci tad)...i ugl. nakon ispijene kafe cavrljanja i svega toga,dotinci momak nas je ko pozvao da gledamo "kako kupi ribu"
.Posto ta lokacija i nije bas bila udaljena od mjesta gdje smo mi zivjeli i iz neznam kojeg razloga mi odlucimo krenuti sa njim i pratiti desavanje sa distance (opet bili smo klinci).Nakon par minuta cekanja napokon se pojavila mlada i kako su uocili jedno drugo tako i lagano krenuli u susret...i mlada kako je polako prilazila njemu,a on njoj pruza ruku (nemogu se sjetiti imena pa cu bubnuti neko) kaze ja sam Selma,on punog osmijeha na licu na to njoj izgovara njoj svoje ime ..nakon cega ga je mlada odmjerila od glave do pete...i SAMO PRODUZILA U NEPOZNATOM PRAVCU !!
On je tu ostao kao ukopan,sve se to dogodilo u nekih 5 sekundi...u tom trenutku mi nismo mogli stajati na nogama od smijeha
...vjerujem da je to njemu bio jedan od najgorih dana u zivotu,ako ne i najgori

On je tu ostao kao ukopan,sve se to dogodilo u nekih 5 sekundi...u tom trenutku mi nismo mogli stajati na nogama od smijeha