LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- azrica87
#1401 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
-
specifikacija
#1402 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Nakon utakmice predlazem da na forumu otvorimo novu temu, i neka svako ko to zeli ostavi svoje impresije o utakmici/okupljanju u Parizu, te fotke, video zapise, i sl. Mislim da bi to bilo jako lijepo!LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
- LOGCAP III
#1403 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
u svakom slucaju bi to trebali uradit.....specifikacija wrote:Nakon utakmice predlazem da na forumu otvorimo novu temu, i neka svako ko to zeli ostavi svoje impresije o utakmici/okupljanju u Parizu, te fotke, video zapise, i sl. Mislim da bi to bilo jako lijepo!LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
nazi teme Francuska - BiH Highlights
http://www.youtube.com/watch?v=tzMNv3_SNM8
- LOGCAP III
#1404 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
azrica87 wrote:LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
ooo morgen SA-X sunshine
-
specifikacija
#1405 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
LijepoLOGCAP III wrote:u svakom slucaju bi to trebali uradit.....specifikacija wrote:Nakon utakmice predlazem da na forumu otvorimo novu temu, i neka svako ko to zeli ostavi svoje impresije o utakmici/okupljanju u Parizu, te fotke, video zapise, i sl. Mislim da bi to bilo jako lijepo!LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
nazi teme Francuska - BiH Highlights
http://www.youtube.com/watch?v=tzMNv3_SNM8
- karanana
#1406 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
meni mrsko cekat. azrice deder ti nama neku tvoju sliku sa prethodnih tekmi ili nesto.
- azrica87
#1407 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
haha morgenLOGCAP III wrote:ooo morgen SA-X sunshineazrica87 wrote:LOGCAP III wrote:Ma trebali bi svi da podjele slike sa nama po povratku sa utakmice.... neka svako post-a svoje fotke
- azrica87
#1408 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
rado bih, ali bojim se da cete biti ljubomorni kad me vidite sa spahom, dzekom i ostalimkaranana wrote:meni mrsko cekat. azrice deder ti nama neku tvoju sliku sa prethodnih tekmi ili nesto.
-
specifikacija
#1409 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Riskiracemoazrica87 wrote:rado bih, ali bojim se da cete biti ljubomorni kad me vidite sa spahom, dzekom i ostalimkaranana wrote:meni mrsko cekat. azrice deder ti nama neku tvoju sliku sa prethodnih tekmi ili nesto.
- azrica87
#1410 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
moram pitati prvo spahuspecifikacija wrote:Riskiracemoazrica87 wrote:rado bih, ali bojim se da cete biti ljubomorni kad me vidite sa spahom, dzekom i ostalimkaranana wrote:meni mrsko cekat. azrice deder ti nama neku tvoju sliku sa prethodnih tekmi ili nesto., hajde bas stavi! Tek nekoliko fotki da probijes led! Zelis?
-
specifikacija
#1411 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@azrice87, bas mi je drago sto ces postaviti 
-
specifikacija
#1412 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@Chuckie, ali i za ostalu raju
Novo!!!
Originalni dresovi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
Originalni dresovi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine mogu se kupiti u turističkim poslovnicama Centrotrans Eurolinesa!
SARAJEVO
- Ferhadija 16, telefon: 033 205 481, 033 211 283
ZENICA
- Mehmedalije Tarabara 4, telefon: 032 246 086
Cijena kompleta (majica i šorc) iznosi 69,00 KM.
Moguća dostava poštom (poštarina nije uključena u cijenu).
Narudžbe putem maila: [email protected]
Novo!!!
Originalni dresovi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
Originalni dresovi nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine mogu se kupiti u turističkim poslovnicama Centrotrans Eurolinesa!
SARAJEVO
- Ferhadija 16, telefon: 033 205 481, 033 211 283
ZENICA
- Mehmedalije Tarabara 4, telefon: 032 246 086
Cijena kompleta (majica i šorc) iznosi 69,00 KM.
Moguća dostava poštom (poštarina nije uključena u cijenu).
Narudžbe putem maila: [email protected]
Last edited by specifikacija on 20/09/2011 10:46, edited 1 time in total.
- azrica87
#1413 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kad tamo negdje oko 12tog okt. otvorimo novu temu francuska : bih highlights bit' ce postavljenespecifikacija wrote:@azrice87, bas mi je drago sto ces postaviti
-
specifikacija
#1414 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma, mi smo samo zeljeli da te vidimoazrica87 wrote:kad tamo negdje oko 12tog okt. otvorimo novu temu francuska : bih highlights bit' ce postavljenespecifikacija wrote:@azrice87, bas mi je drago sto ces postaviti
- azrica87
#1415 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
pa da nismo se dugo vidjelispecifikacija wrote:Ma, mi smo samo zeljeli da te vidimoazrica87 wrote:kad tamo negdje oko 12tog okt. otvorimo novu temu francuska : bih highlights bit' ce postavljenespecifikacija wrote:@azrice87, bas mi je drago sto ces postavitiVazi za 12-ti!
-
adgo
#1416 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Hajmo narode navijati sada kao nikad do sada, da budemo sto vise jedinstveni po koreografiji kao i po pjevanju/skandiranju. Lijep primjer smo ostavili proslu tekmu u Zenici gdje sam i sam prisustvovao i svarno 1. put od kako pratim repku, ta utakmica me je odusevila po ponasanju navijaca, nije bilo zvizdanja himni BLR, nije bilo nikakvog belaja (bacanje predmeta na teren,ne kontrolisano paljenje pirotehnike itd.) Ovim saljem apel i BHFanaticosima da navijamo svi jedinstveno a ne svako svoju furku da fura, pa na kraju se nista ni ne razumije kome skandiramo i sta izgovaramospecifikacija wrote:Vec si odgovorio na postavljeno pitanje! Na tribinama pokazimo koliko volimo svoju zemlju, a to ce, bez sumnje, dati podstrek nasim igracima!manager2011 wrote:Zna li iko smiju li se ikakve politicke poruke na transparentima unijet na stadion? kakvi su zakoni u Francuskoj sto se toga tice? Npr Palestinska zastava ili neka poruka da Francuzi nisu bili na nasoj strani u ratu, posebno njihov prezident Franosa Miteran?
Mislim znam da sport nije mjesto za takvo nesto, al bi stvarno Francuzima trebalo pokazat da ko smo i sta smo, da nam ne mogu nista, da smo ponosni i prkosni,....malo nas je al nas ima
- LOGCAP III
#1417 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
hej ljudi evo moram postavit ovo jer nemogu za sebe samo cuvat
ovo je bilo moje prevozno sredstvo kada sam isao na zadnju utakmicu protiv Bjelorusije u Zenicu....vrhunac ovog vozila je 5 zracnih kamionskih sirena montirane na vozilu

- azrica87
#1418 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@LOGCAP III
cini mi se da sam ovaj kamion vidjela na putu prema zenici, i ovih zadnjih utakmica
cini mi se da sam ovaj kamion vidjela na putu prema zenici, i ovih zadnjih utakmica
-
specifikacija
#1419 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@LogcapIII
Na prvoj fotki si naslonjen na kamioncic?
Crne Nike-e, tole, stisnuta saka, satic na lijevoj ruci sto je naslonjena na lijevi kuk
i dres s brojem 15 na kojem dopola pise Salihovic? 
Na prvoj fotki si naslonjen na kamioncic?
- azrica87
#1420 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
haha ti to sve u tancinespecifikacija wrote:@LogcapIII
Na prvoj fotki si naslonjen na kamioncic?Crne Nike-e, tole, stisnuta saka, satic na lijevoj ruci sto je naslonjena na lijevi kuk
- karanana
#1421 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
azra, ne mogu je drzat samo za sebe. znam prekrsio sam obecanje, ali barem da te raja moze prepoznati u le parisu.

-
specifikacija
#1422 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Nema veze, ti si gore odlicno ispala s ovim BHF navijackim shalicem preko hmmm...azrica87 wrote:haha ti to sve u tancinespecifikacija wrote:@LogcapIII
Na prvoj fotki si naslonjen na kamioncic?Crne Nike-e, tole, stisnuta saka, satic na lijevoj ruci sto je naslonjena na lijevi kuk
(vidjet ces sad nije on
)
-
specifikacija
#1423 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Danas sastanak delegacija nogometnih saveza u Parizu:
Francuzi će nam dati samo 2.800 ulaznica?
Stadion "Stade de France": Nama je namijenjen jugoistok
Dino Begić i Elmir Pilav jučer obišli stadion i hotele za reprezentaciju
Francuska fudbalska federacija (FFF) našem Nogometnom savezu će za oktobarski kvalifikacioni duel na "Stade de Franceu" dati vjerovatno svega 2.800 ulaznica.
Želeći odgovoriti na ogroman interes navijača iz BiH za utakmicu Francuska - BiH, u kojoj će se naša selekcija 11. oktobra u Parizu boriti za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, Nogometni savez BiH od Francuza je zatražio da mu povjeri prodaju ulaznica u BiH.
Cilj je bio omogućiti kupovinu ulaznica navijačima koji žele ići u privatnim, a ne turističkim aranžmanima.
Međutim, iako je prema pravilima FIFA-e naš Savez trebao dobiti nešto manje od 4.000 ulaznica (pet posto od kapaciteta stadiona od 80.000 mjesta), Francuzi su poslali informaciju da će dati 2.800.
Odgovor na pitanje zbog čega danas će pokušati dobiti član Komiteta za normalizaciju NSBiH Dino Begić i sekretar stručnog štaba reprezentacije BiH Elmir Pilav, koji su otputovali u Pariz.
Nakon što su jučer obišli "Stade de France" i hotele u kojima bi mogla biti smještena reprezentacija BiH, danas će se sastati s predstavnicima FFF i razgovarati o ulaznicama.
- Očekujemo definitivan dogovor oko ulaznica. Francuzi su nam već osigurali 2.600, a dobit ćemo još 200, ali nastojat ćemo saznati zbog čega je riječ o tako maloj brojci. Možda će Francuzi za ovu utakmicu iz sigurnosnih razloga smanjiti kapacitet stadiona, a isto tako, moguće je da su uračunali i to što su dio kontingenta za naše navijače već prodali oni - kaže Begić i napominje da će našim simpatizerima biti namijenjen jugoistočni dio tribina.
Koliko god da ih bude, ulaznice će prodavati sponzor i partner NSBiH Centrotrans
AVAZ!!!
Francuzi će nam dati samo 2.800 ulaznica?
Stadion "Stade de France": Nama je namijenjen jugoistok
Dino Begić i Elmir Pilav jučer obišli stadion i hotele za reprezentaciju
Francuska fudbalska federacija (FFF) našem Nogometnom savezu će za oktobarski kvalifikacioni duel na "Stade de Franceu" dati vjerovatno svega 2.800 ulaznica.
Želeći odgovoriti na ogroman interes navijača iz BiH za utakmicu Francuska - BiH, u kojoj će se naša selekcija 11. oktobra u Parizu boriti za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini, Nogometni savez BiH od Francuza je zatražio da mu povjeri prodaju ulaznica u BiH.
Cilj je bio omogućiti kupovinu ulaznica navijačima koji žele ići u privatnim, a ne turističkim aranžmanima.
Međutim, iako je prema pravilima FIFA-e naš Savez trebao dobiti nešto manje od 4.000 ulaznica (pet posto od kapaciteta stadiona od 80.000 mjesta), Francuzi su poslali informaciju da će dati 2.800.
Odgovor na pitanje zbog čega danas će pokušati dobiti član Komiteta za normalizaciju NSBiH Dino Begić i sekretar stručnog štaba reprezentacije BiH Elmir Pilav, koji su otputovali u Pariz.
Nakon što su jučer obišli "Stade de France" i hotele u kojima bi mogla biti smještena reprezentacija BiH, danas će se sastati s predstavnicima FFF i razgovarati o ulaznicama.
- Očekujemo definitivan dogovor oko ulaznica. Francuzi su nam već osigurali 2.600, a dobit ćemo još 200, ali nastojat ćemo saznati zbog čega je riječ o tako maloj brojci. Možda će Francuzi za ovu utakmicu iz sigurnosnih razloga smanjiti kapacitet stadiona, a isto tako, moguće je da su uračunali i to što su dio kontingenta za naše navijače već prodali oni - kaže Begić i napominje da će našim simpatizerima biti namijenjen jugoistočni dio tribina.
Koliko god da ih bude, ulaznice će prodavati sponzor i partner NSBiH Centrotrans
AVAZ!!!
-
Shmeker
#1424 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
azrica87 wrote:Shmeker wrote:Evo da se i ja prijavim za tekmuInteresuje me da li ce ko odsjesti u "zloglasnom" dijelu Pariza Montmart-u.
Culi smo da je zeznuto tamo pogotovo navecer ali jbg-a vec smo rezervisali smjestaj.
i mi smo u "crvenom kvartu"
Koji hotel ili hostel ste uzabrali?Cisto ako te bude strah kada budes isla navecer do hotela da te mogu otpratiti
- azrica87
#1425 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
hahaha jao gdje si me nasaooookaranana wrote:azra, ne mogu je drzat samo za sebe. znam prekrsio sam obecanje, ali barem da te raja moze prepoznati u le parisu.