Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
phillie

#1401 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by phillie »

Gospodin Nikola Prce
:bih: :bih: :bih:
Mittani

#1402 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mittani »

Svaka cast momci.

A Nikola Prce je ljudina. 8-)
limeni

#1403 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by limeni »

ne znam sto se neki vesele ovim rezultatom kad smo defacto odigrali nerijeseno i sasvim je sigurno da ce nas ljudi tamo nabusiti ako se ne desi cudo :-) cekat ce nasi jos godinama veliko rukometno takmicenje.
pravimsefrancuz

#1404 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by pravimsefrancuz »

treba nam vise ozbiljnosti u igri . Bili smo bolji ali onakve kardinalne greske je tesko objasniti . Gubimo lopte sa dva igraca vise a primili smo jedno 6-7 golova kad smo imali igraca vise . To se apsolutno ne smije desiti ozbiljnijoj reprezentaciji . Onda nam sa igracem vise löpta dva tri puta ide u aut . Igra Preko krila nam je bila ocajna da bi ih mogli rasiriti u sredini . Malo to popraviti i razvalicemo ih tamo . Njihovi su igraci stari i bez motivacije a nadam se dobroj igri u odbrani prije svega . Puno srece reprezentaciji i ako Bog da da vas vidimo i Kataru
It_is_a_Leclerc

#1405 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

limeni wrote:ne znam sto se neki vesele ovim rezultatom kad smo defacto odigrali nerijeseno i sasvim je sigurno da ce nas ljudi tamo nabusiti ako se ne desi cudo :-) cekat ce nasi jos godinama veliko rukometno takmicenje.
Pa šta bi trebali plakati ko kišna godina jer smo pobijedili tzv. "najbolju petu reprezentaciju" svih vremena ?!

Vjerovatno je da ćemo izgubiti. Al' pobijediti Island, i sa pola gola razlike je kao pobijediti npr. Grčku u košarci, Holandiju u fudbalu.
Josip321

#1406 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Josip321 »

It_is_a_Leclerc wrote:Potcijenio sam naš karakter. Svaka čast momcima. Izvukli su se junački.

A nekorektnim Islanđanima jebem majku majčinu prokletu !

Eto. Sad mi je lakše.

I samo da kažem da je Velid Spaho gigant. Uz Avdića - vrh naše komentatorske scene. Svaka čast za ovo večeras. :bih:
Šteta što je bilo u Sarajevu. Da je bilo u Cazinu ili Vitezu, bilo bi ko šibica.

Bože sačuvaj. I da upitam što su to Islanđani uradili pa si samo ti ljut?

Sarajevu ne dati ni u kojem slučaju više reprezentaciju, posebno ako prođu. U tome slučaju bi bila fora doći na utakmicu i pokazivati se, navijati. Nisu zaslužili. Treba se igrati npr. u zeničkoj areni.

Prognoza. Neće BH proći. Još ako se vrati Palmarson, što je najavljeno. Ali ništa ovim momcima tada ne bih mogao zamjeriti. Gledao sam cijele kvalifikacije. I nakon dugo vremena se vidi u reprezentaciji "ono nešto". Da karikiram, cijele kvalifikacije su odigrali kao onda kada se Karačić golmanski bacio i izbio loptu u out.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1407 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

It_is_a_Leclerc wrote:
limeni wrote:ne znam sto se neki vesele ovim rezultatom kad smo defacto odigrali nerijeseno i sasvim je sigurno da ce nas ljudi tamo nabusiti ako se ne desi cudo :-) cekat ce nasi jos godinama veliko rukometno takmicenje.
Pa šta bi trebali plakati ko kišna godina jer smo pobijedili tzv. "najbolju petu reprezentaciju" svih vremena ?!

Vjerovatno je da ćemo izgubiti. Al' pobijediti Island, i sa pola gola razlike je kao pobijediti npr. Grčku u košarci, Holandiju u fudbalu.
Bravo. Ako nista drago mi je zbog momaka sto su dobilo ovo ako nista ginuli su na terenu i zasluzili su pobjedu.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
limeni

#1408 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by limeni »

It_is_a_Leclerc wrote:

pa dobro svaka cast igracima na trudu ali mi smo vec toliko puta gubili u barazu da je vise postalo mucno. pobjedili smo mi ovako nekada i dansku s jednim razlike pa su nas nabili gore. naravno nada zadnja umire i nek crknu igraci i nek budu prvi sto su otisli na svijetsko prvenstvo ali eto ja mislim da nece uspjeti. dosta mi je vise ovih moralnih pobjeda kojih se samo luzeri sjecaju, hocu plasman na evropsko ili svijetsko prvenstvo!
Dead Man Walking

#1409 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Kakva moralna pobjeda? Pa dobili smo covjece, sta treba? Garant si ti eto mislio na -4 da cemo ikako dobiti pa sad otvaras oci. Zato i sad mislis da ce nas tamo natrpati. Nek natrpaju, ali unaprijed pizditi, jebo to.
dječak sa šibicama

#1411 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

It_is_a_Leclerc wrote: Pa šta bi trebali plakati ko kišna godina jer smo pobijedili tzv. "najbolju petu reprezentaciju" svih vremena ?!
Kakva peta reprezentacija svih vremena... ljudi imaju dvije medalje, srebro 2008. OI i broncu 2010. EP.

Pazi sad, Svedska 4 srebra na OI, 4 puta prvaci Europe, 4 puta prvaci svijeta, tri srebra, cetiri bronce.

Njemacka, 2 OI zlata, 2 srebra, 3 puta prvaci svijeta, 4 srebra, 3 bronce, 1 prvaci Europe, 1 srebro, 1 bronca

Francuzi, 2 OI zlata, 1 bronca, 4 puta prvaci svijeta, 1 srebro, 3 bronce, 3 EP zlata, jedna bronca.

Hrvatska, 2 OI zlata, 1 bronca, 1 puta prvaci svijeta, 3 srebra, 1 bronca, 2 srebra i 2 bronce sa EP

Spanci, 3 OI bronce, 2 puta prvaci svijeta, 1 bronca, 3 srebra i 2 bronce sa EP

Rumuni imaju 4 SP zlata, 2 bronce, 1 srebro i 3 bronce sa OI

Rusi/SSSR 4 OI zlata, 3 SP zlata i da ne nabrajam dalje medalje.

Danci jedna OI bronca, 3 SP srebra i 1 bronca, 2 puta prvaci EP, 1 srebro, 3 bronce.

Island je daleko od samog vrha svjetskog rukometa, kvalitetna ekipa ali ni blizu ne spadaju u vrh. Nesto slicno Poljacima, tu i tamo se umijesaju u borbe za medalju, cak Poljaci imaju 4 medalje, vise od Islanda.
Josip321

#1412 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Josip321 »

dječak sa šibicama wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Pa šta bi trebali plakati ko kišna godina jer smo pobijedili tzv. "najbolju petu reprezentaciju" svih vremena ?!
Kakva peta reprezentacija svih vremena... ljudi imaju dvije medalje, srebro 2008. OI i broncu 2010. EP.

Pazi sad, Svedska 4 srebra na OI, 4 puta prvaci Europe, 4 puta prvaci svijeta, tri srebra, cetiri bronce.

Njemacka, 2 OI zlata, 2 srebra, 3 puta prvaci svijeta, 4 srebra, 3 bronce, 1 prvaci Europe, 1 srebro, 1 bronca

Francuzi, 2 OI zlata, 1 bronca, 4 puta prvaci svijeta, 1 srebro, 3 bronce, 3 EP zlata, jedna bronca.

Hrvatska, 2 OI zlata, 1 bronca, 1 puta prvaci svijeta, 3 srebra, 1 bronca, 2 srebra i 2 bronce sa EP

Danci jedna OI bronca, 3 SP srebra i 1 bronca, 2 puta prvaci EP, 1 srebro, 3 bronce.

Island je daleko od samog vrha svjetskog rukometa, kvalitetna ekipa ali ni blizu ne spadaju u vrh. Nesto slicno Poljacima, tu i tamo se umijesaju u borbe za medalju, cak Poljaci imaju 4 medalje, vise od Islanda.
Mislim da je mislio na to kako često završavaju peti. Sada kada je ovo napisao i kada malo razmislim, vidim da ima smisla. Često su plasirani tu, oko toga 5. mjesta.
Picajzla

#1413 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

Realno koga boli kurac ?

phillie

#1414 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by phillie »

Ma realno, nama je baraz maksimalan domet u ovom trenutku. Mozemo proci grupu, ali napraviti iskorak pa dobiti ove reprezentacije koje ucestvuju po evropskim i svjetskim prvenstvima, zasad je veliki zalogaj. Ipak, pobjeda je pobjeda i svaka cast momci na vecerasnjoj partiji.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1415 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Jeste l' me vidjeli? 8-) :mrgreen:
hodža

#1416 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hodža »

svaka čast momcima na borbi ;) gore odigrati isto ovako borbeno pa šta god bude ;)

a na jesen napasti kvalifikacije za ep i tu možemo sa ovakvom igrom i zalaganjem očekivati plasman na završnicu ;)

p.s. publika jeste zakazala, i nema opravdanja za ovaj kiks...ali nešto se nisu ni iz saveza pretjerano potrudili da marketinški isprate ovu utakmicu

@ krste

prce zabija golove a ti gledaš na aparatu kako su ti slike ispale :mrgreen: :zoka:
Picajzla

#1417 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

Velkoski wrote:Jeste l' me vidjeli? 8-) :mrgreen:
Mali, celav i bez zuba ?

It_is_a_Leclerc

#1418 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Tako ih zovu, zato što jako, jako često izgube u četvrtfinalu.
Picajzla

#1419 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

NowhereToGo wrote:
Picajzla wrote:
Mali, celav i bez zuba ?

I mi ruzni smo necija djeca :D
:D

Mali_Vuk

#1420 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Opiši se.

asl? :D
It_is_a_Leclerc

#1421 Re: Rukometna reprezentacija BiH

"Ja sam pristojan trener, ali bilo je tu malo različitih emocija. Vidjeli smo da možemo. Mi smo napravili njima pet-šest golova. Ispravili smo se na vrijeme, pobjede se boje. Mislim da su oni pod pritiskom. Mislim da mole Boga da im se Palmarson vrati .Jedna od glavnih tema u poluvremenu je bila loša posjeta. BIli su deprimirani. Rekao sam da idemo zapeti i da im svima bude krivo što nisu došli. Nismo ih mamili da daju pet maraka za nesretne ljude. Glavni motiv u poluvremenu nam je bio da im kažemo da im bude krivo što nisu došli. Fale nam dva gola od publike. Mi idemo da izginemo tamo kao i danas", dodao je Marković.
:bih:

Dobro reče (i ponovi makar 9 puta) Velid :"veeeliki minus".

A sad. Idemo na Island, ubiti mekinje u ribarima.
:bih:
BHF_Manijak

#1423 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

dječak sa šibicama wrote:Ovaj Spaho veze nema o rukometu.

Radoncic je nekad najbolje prenosio rukomet, vidjelo se da covjek zna kako se to radi, ne dere se ko konj na svaku akciju, ali gdje je on danas, na FTV?
Radoncic je na Al Jazeeri.
Onaj najruzniji sto je bio u dvorani? Jasta. Moradoh djecu u drugu sobu odvesti, sramoto jedna! :( :(
SSemir

#1424 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SSemir »

pa kad se trci da se sve u sarajevu organizuje..

cestitke reprezentativcima
MOSALJOZE

#1425 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Koliko nam je dobro bilo da smo tek sad kući došao :bih: :bih: Ni ovo ne bi bilo da momci nisu autobusima došli prvenstveno iz Bugojna i Viteza.Sramotno je ono.Preporučujem da se tekme rukometne repke igraju u Bihaću,ako ima kakva uslovna dvorana,pa da nam krajišnici odrze lekciju u navijanju.
PONOSAN NA MOMKE,NA ZNOJ,NA TRUD,NA ZALAGANJE
Post Reply