baš joj je vesel post.shalla wrote:Mogla si neki smajli staviti
MasterChef Nova TV
Moderator: anex
- yellow cat
#1401 Re: MasterChef Nova TV
- VenomousV
#1402 Re: MasterChef Nova TV
boje su genijalne u postu, jako lijepo servirano

- yellow cat
#1403 Re: MasterChef Nova TV
VenomousV wrote:boje su genijalne u postu, jako lijepo servirano![]()
![]()
i ima sadržaja, što je najbitnije.
- Tara Pjegava
#1404 Re: MasterChef Nova TV
hahahahaha
meni je ovakav cio dan.. steta to ne podijeliti sa svima

- Za i Protiv
#1405 Re: MasterChef Nova TV
E to, to drug... na to sam i mislio, samo nisam napisaobilokakbilo wrote:nemoj ministre vjere tiZa i Protiv wrote:bilokakbilo wrote:bilo mi je drago
pronaci linkove za vas
za polufinale i vecerasnje finale
godinama pratim forum i uzivam u vasim raspravama
a reistrovao sam se preksinoc kad sam
vidjeo da ste ocajni zbog zatamnjivanja tv signala
ako me zatrebate opet
feel free to contact me on PP
jos jednom hvala
p.s. mislio sam staviti onaj smajlic sto jedan drugog ljubi, al....
pa da te reis odmah proglasi tubašem, guzicarem il' lutovim sljedbenikom
- Za i Protiv
#1406 Re: MasterChef Nova TV
Prezentacijski, vrlo dobro... osjeca se napredak u odnosu na prethodne postoveTara Pjegava wrote:@Irm@ , @Edukator , @ bilokakbilo hvala punoo za linkove![]()
![]()
![]()
![]()
meni krivo sto je Sime pobijedioal opet, bolje on no Srdjana
Marko je bio... uuh, meni najljepse osvjezenje u Masterchef-upo kuhanju sigurno nije bio medju top 5 al mi opet najvise bilo zao kad je on ispao
![]()
![]()
sreca pa ispade, jos bih se zaljubila u njega
Veco-moj favoritsigurno najbolji kuhar, pedantan, smiren... al ebes ga.. Roby- moj drugi favorit.. i opet ebes ga
ja sam jedna od onih 1% koje Matija nije zivcirao
nije mi bio nista posebno al me nije ni zivcirao.. al zato Srdjana i Davor
grrrrrrrrrrrrrrrrrr... i ne volem Matu nikako.. hihihihihi... moj uvrnuti ukus za muskarce
![]()
i komsije sa Nove tv- NULA BODOVA!!! a ebo ga, ja ih uvijek branim, ne dam da komsije, kakvi su da su, komsije su al usrase sa ovim blokiranjem... bolje da ne pisem vise, "danas vise ne bih smeo psovati"![]()
Lady, nemoj nam zatvarati temu, Masterchef USA tek poceo![]()
i naci cemo vec linkove za MAsterchef Australia season 1
![]()
raja hvala jos jednom za linkove
Ipak, tekstura je trebala biti malo vise naglasena
- VenomousV
#1407 Re: MasterChef Nova TV
ali ovo grrrrrrrrrrrr daje jedan kickZa i Protiv wrote:Prezentacijski, vrlo dobro... osjeca se napredak u odnosu na prethodne postoveTara Pjegava wrote:@Irm@ , @Edukator , @ bilokakbilo hvala punoo za linkove![]()
![]()
![]()
![]()
meni krivo sto je Sime pobijedioal opet, bolje on no Srdjana
Marko je bio... uuh, meni najljepse osvjezenje u Masterchef-upo kuhanju sigurno nije bio medju top 5 al mi opet najvise bilo zao kad je on ispao
![]()
![]()
sreca pa ispade, jos bih se zaljubila u njega
Veco-moj favoritsigurno najbolji kuhar, pedantan, smiren... al ebes ga.. Roby- moj drugi favorit.. i opet ebes ga
ja sam jedna od onih 1% koje Matija nije zivcirao
nije mi bio nista posebno al me nije ni zivcirao.. al zato Srdjana i Davor
grrrrrrrrrrrrrrrrrr... i ne volem Matu nikako.. hihihihihi... moj uvrnuti ukus za muskarce
![]()
i komsije sa Nove tv- NULA BODOVA!!! a ebo ga, ja ih uvijek branim, ne dam da komsije, kakvi su da su, komsije su al usrase sa ovim blokiranjem... bolje da ne pisem vise, "danas vise ne bih smeo psovati"![]()
Lady, nemoj nam zatvarati temu, Masterchef USA tek poceo![]()
i naci cemo vec linkove za MAsterchef Australia season 1
![]()
raja hvala jos jednom za linkove![]()
![]()
![]()
Ipak, tekstura je trebala biti malo vise naglasena
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1408 Re: MasterChef Nova TV
zar niko nije naletio na Matinu sliku iz finala 
-
kanga
#1409 Re: MasterChef Nova TV
plain vanilla wrote:zar niko nije naletio na Matinu sliku iz finala
Evo ti Mate.

- plain vanilla
#1410 Re: MasterChef Nova TV
uzhasno je dobarkanga wrote:
Evo ti Mate.

hvala
- Not My Idea
#1411 Re: MasterChef Nova TV
bilokakbilo wrote:bilo mi je drago
pronaci linkove za vas
za polufinale i vecerasnje finale
godinama pratim forum i uzivam u vasim raspravama
a reistrovao sam se preksinoc kad sam
vidjeo da ste ocajni zbog zatamnjivanja tv signala
ako me zatrebate opet
feel free to contact me on PP
Sime congrats!
-
ramadan
#1412 Re: MasterChef Nova TV
hvala ljudima koji su omogucili, svojim trudom u potrazi za linkovima,da gledamo finalne emisije.NJima jos jedno hvala na tome a supcima sto su javno objavljivali linkove nek se na...e .
- hopi
#1413 Re: MasterChef Nova TV
ima li ko link za novu tv stream?
- iPod
#1415 Re: MasterChef Nova TV
evo idu na satelitu Astra 3B nekodirani, pa ko ima resiver i antenu sa motorom moze gledati, radi provjereno
http://teve.ba/article/2386/nova-tv-trenutno-fta
Na satelitu Astra 3B, orbitalne pozicije 23,5° istočno, Nova TV trenutno emituje svoj program nekodirano. Za sada nisu poznati razlozi FTA emitovanja, a signal bi se u narednim danima ponovo trebao emitovati kodirano u Viaccess sistemu kodiranja.
Nova TV pored emitovanja na ovom SES Astra satelitu, svoj program emituje i u sklopu Digi TV i Total TV platforme
Tehnički parametri:
Naziv kanala: Nova TV
Satelti: Astra 3B, 23,5° istočno
Frekvencija: 12.168 GHz
Polarizacija: Vertikalna
Symbol Rate: 27500
FEC: 3/4
Sistem: FTA
p.s
pokusat cu naci online stream i okaciti link u Online stream Tv kanali u dijelu Racunari.....
http://teve.ba/article/2386/nova-tv-trenutno-fta
Na satelitu Astra 3B, orbitalne pozicije 23,5° istočno, Nova TV trenutno emituje svoj program nekodirano. Za sada nisu poznati razlozi FTA emitovanja, a signal bi se u narednim danima ponovo trebao emitovati kodirano u Viaccess sistemu kodiranja.
Nova TV pored emitovanja na ovom SES Astra satelitu, svoj program emituje i u sklopu Digi TV i Total TV platforme
Tehnički parametri:
Naziv kanala: Nova TV
Satelti: Astra 3B, 23,5° istočno
Frekvencija: 12.168 GHz
Polarizacija: Vertikalna
Symbol Rate: 27500
FEC: 3/4
Sistem: FTA
p.s
pokusat cu naci online stream i okaciti link u Online stream Tv kanali u dijelu Racunari.....
-
treger
#1416 Re: MasterChef Nova TV
MasterChef na PINK Srbija od septembra i na PINK BH 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1417 Re: MasterChef Nova TV
Jeeee hajmo jos sta srpsko uvesti.treger wrote:MasterChef na PINK Srbija od septembra i na PINK BH
- just principe
#1418 Re: MasterChef Nova TV
58 stranica o nekom masterchifu

- perfect_guy
#1419 Re: MasterChef Nova TV
bez obzira što je šou završen, opet se neki od klipova na njihovoj stranici ne mogu gledati
-
kween
#1420 Re: MasterChef Nova TV
misilm da se samo zadnja sedm moze gledati kad su nama prekinuli prenos..jer sam se vracala prije al nista linkovi nula ne rade
- DaysleepeR
#1421 Re: MasterChef Nova TV
e djevojke drage sjedio sam vam pored Mate na Rammsteinu u Zagrebu sinoć.
- ema_
- Tiger 033
#1423 Re: MasterChef Nova TV
"Nova sezona MasterChefa na NovaTV"
Hrvatski televizijski kanal Nova TV počeo je primati prijave za drugu sezonu popularne emisije MasterChef. Iako je ovaj popularni show na zahtjev Nova TV bio zatamnjen na području Bosne i Hercegovine, interesovanje za isti je ostalo veliko.
Početak druge sezone MasterChef Hrvatska predviđen je za proljeće 2012. godine. U press materijalu koji nam je dostavila Nova TV stoji kako je MasterChef upravio bio jedan od najgledanijih sadržaja na televiziji u Hrvatskoj tokom 2011. godine.
Veliko finale u kojem je pobijedio Šime Sušić pratilo je približno 725.000 gledalaca što je svakako potuklo sve rekorde gledanosti u 2011. godini. Iz Nova TV poručuju kako se nadaju još većem uspjehu druge sezone i ponovnom obaranju svih rekorda gledanosti.
http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60546759
A kod nas ce se zamracivati kao i prosle godine...nego treba se uhvatit' streaminga
pa nek zamracuju onda da NEkazem kome 
Hrvatski televizijski kanal Nova TV počeo je primati prijave za drugu sezonu popularne emisije MasterChef. Iako je ovaj popularni show na zahtjev Nova TV bio zatamnjen na području Bosne i Hercegovine, interesovanje za isti je ostalo veliko.
Početak druge sezone MasterChef Hrvatska predviđen je za proljeće 2012. godine. U press materijalu koji nam je dostavila Nova TV stoji kako je MasterChef upravio bio jedan od najgledanijih sadržaja na televiziji u Hrvatskoj tokom 2011. godine.
Veliko finale u kojem je pobijedio Šime Sušić pratilo je približno 725.000 gledalaca što je svakako potuklo sve rekorde gledanosti u 2011. godini. Iz Nova TV poručuju kako se nadaju još većem uspjehu druge sezone i ponovnom obaranju svih rekorda gledanosti.
A kod nas ce se zamracivati kao i prosle godine...nego treba se uhvatit' streaminga
- perfect_guy
#1424 Re: MasterChef Nova TV
zato ćemo ovdje nadam se opet sarađivati sa linkovimaTiger 033 wrote:"Nova sezona MasterChefa na NovaTV"
A kod nas ce se zamracivati kao i prosle godine...nego treba se uhvatit' streamingapa nek zamracuju onda da NEkazem kome
- plain vanilla
#1425 Re: MasterChef Nova TV
pozdravi li ga od mene?DaysleepeR wrote:e djevojke drage sjedio sam vam pored Mate na Rammsteinu u Zagrebu sinoć.