Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
law2

#1401 Re: Edin Džeko...

Post by law2 »

zilla_ wrote:
zilla_ wrote:Jel se meni čini li je džeko malo dobio na snazi... nekako mi jače izgleda nego prije... gledao sam zadnjih 15 minuta i odigrao je dobro nekoliko puta... kako vidim sad se malo više bori za loptu kad ide na njega...
ipak mi se samo učinilo :D

ma cijela ekipa je katastrofa... treba njima po koju platu skratit pa bi oni igrali kako bog zapovijeda... sramota brate, pokupovali su pravo dobre igrače a igra ispod nule...

nije više ni do manćinija... pojedini igrači igraju ko invalidi...
ma njegovo je da ih motivise i natjera da se trude
psydelija

#1402 Re: Edin Džeko...

Post by psydelija »

do trenera je...

dzeko se trudio i to je za veceras :thumbup:
elvirbej

#1403 Re: Edin Džeko...

Post by elvirbej »

zilla_ wrote:
zilla_ wrote:Jel se meni čini li je džeko malo dobio na snazi... nekako mi jače izgleda nego prije... gledao sam zadnjih 15 minuta i odigrao je dobro nekoliko puta... kako vidim sad se malo više bori za loptu kad ide na njega...
ipak mi se samo učinilo :D

ma cijela ekipa je katastrofa... treba njima po koju platu skratit pa bi oni igrali kako bog zapovijeda... sramota brate, pokupovali su pravo dobre igrače a igra ispod nule...

nije više ni do manćinija... pojedini igrači igraju ko invalidi...

to ti je dokaz da je do mancinija extra igraci a tako losa igra....
zilla_

#1404 Re: Edin Džeko...

Post by zilla_ »

ma nije manćini kriv što kompany ili leskot od 10 igrača loptu vrate baš golmanu i to kad nije u poziciji da je sigurno iznese... kolarov, kompany, ture i onaj novi crnjo ne zaslužuju ni na klupi da budu...
nautilius

#1405 Re: Edin Džeko...

Post by nautilius »

eeee...
a za par miliona manje u italiji bi bio imperator.
jedino se nadam da mcfc nije bio njegov izbor.
bosnovizija

#1406 Re: Edin Džeko...

Post by bosnovizija »

T4h wrote:Ma jasno je da je cijeli tim Man. C. bio letargican. . Kako rece jedan od komentatora Mancini je pretvorio sve igrace u defanzivce. Ovo moze pokrenuti jedino promjena trenera i nista vise. Vidjeli ste kako Milner vrti glavom, tacno kad vidim Mancinia ubija mi zelju da gledam fudbal a kamoli da igram nakav je nikakav :-? nije ni igracima lahko. Džeko, letargicno...bezvoljno.
"Nagura" Džekson 570 minuta bez postignutog gola u prvenstvu za M.City. Biće bolje, aBd!
Edin H.

#1407 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

bosnovizija wrote:
T4h wrote:Ma jasno je da je cijeli tim Man. C. bio letargican. . Kako rece jedan od komentatora Mancini je pretvorio sve igrace u defanzivce. Ovo moze pokrenuti jedino promjena trenera i nista vise. Vidjeli ste kako Milner vrti glavom, tacno kad vidim Mancinia ubija mi zelju da gledam fudbal a kamoli da igram nakav je nikakav :-? nije ni igracima lahko. Džeko, letargicno...bezvoljno.
"Nagura" Džekson 570 minuta bez postignutog gola u prvenstvu za M.City. Biće bolje, aBd!
Nista to, koliko vremena Kezman nije dao gol dok je igrao za Chelsea :oops:
jeza u ledja

#1408 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

palermo wrote:Pa ja dovoljno dugo gledam fudbal, da vam sasvim sigurno mogu reći u dvije riječi šta je problem. Roberto Mančini to je problem. Da samo Džeko ne igra kako treba, onda bi se moglo i govoriti da nije za engleske lige, ali bukvalno nijedan igrač Cityja nije napredovao u ovih godinu dana. Pa Kolarov je bio igračina u Laziu, sad izgleda kao igrač Vrbanjuše, Silva je istisnuo fabregasa iz reprezentacije Španije, a sad samo okolo trčkara.....individualni kvalitet igrača Mančiniju donosi pobjede protiv ekipa kao što su Sanderlend ili Blacburn, čim naleti imalo bolja ekipa, i City se gubi.
Dakle, Mančini.
E tacno tako. Tu lezi i odgovor na pitanje kako ovaj City ovako lose igre a tako su visokoplasirani - pa uzimaju levatske ekipe na individualni kvalitet. Cim naleti malo jaca - kapak.
U pitanju je trener i samo trener.
ek0

#1409 Re: Edin Džeko...

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:43, edited 1 time in total.
salihh

#1410 Re: Edin Džeko...

Post by salihh »

dzeko je odigrao ok... vjerovatno je bio najbolji igrac cityija veceras.
zaista je mucno gledati city, nikakve igre, nikakve ideje, vezni red nepostojeci...
hebote, zaboravljate da dzeko nije vezni igrac, jeste da je pokusavao izaci na 30 metara, predriblati trojicu, sam sebi gurnuti loptu u prazan prostor prema korneru, centrirati i trkom u peterac da je pospremi u mrezu... koji vam je klinac, nije dzeko mesi, nije nikada bio niti ce biti... cityju ne fali vezni igrac nego cijeli vezni red...
mancini posebna prica... hebote, umjesto teveza uvodi balu :-) silva usao prekasno... ma truba, mislim da bi mancini trebao podnijeti ostavku, a ako to ne uradi, mogli bi ga najuriti...
LSD

#1411 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

ek0 wrote:Dzeko po goal.com-u flop, ocjena 4. Meni se cinilo da se trudio, dosta vise nego prije trcao, cak se i vracao, nije bas realna ova ocjena.
A koje ocjene su dobili Barry i Milner (ko fol neki glavni veznjaci i nosioci igre) likovi koji se nisu ni sastavili sa loptom ljudski za 90 minuta igre ,a kamoli iskreirali kakvu šansu za napadace :lol: :lol: ako je Džeko dežurni flop, šta su onda pomenuti likovi :?
Dialer

#1412 Re: Edin Džeko...

Post by Dialer »

Dzeko se vraco nazad..wooooow...kao da je to nesto novo u modernom fudbalu :run:
jeza u ledja

#1413 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Izvodi Balotellija kojeg je ranije uveo u igru, samo to govori koliko stvari ne stima u ekipi.
LSD

#1414 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

jeza u ledja wrote:Izvodi Balotellija kojeg je ranije uveo u igru, samo to govori koliko stvari ne stima u ekipi.
Izvodi Balotelija napadaca a uvodi De Jonga zadnjeg veznog kod rezultata 0-3 po City :lol: :lol:
Zux

#1415 Re: Edin Džeko...

Post by Zux »

Ma goal.com je nekad presmijesan sa svojim ocjenama. Ako je Dzeko flop, sta je onda onaj rahiticni vezni red? Pa oni su samo u drugom poluvremenu izgubili 56 lopti i imali 75 pogresnih dodavanja. Tek Kolarov, strava, frajer je uprskao svaki napad po krilu. Kixao u odbrani, djelimicno kriv za gol. Hart, k'o Guso iz najgorih dana, kriv za dva gola zbog loseg postavljanja. Balotelli :-) :oops:
Jack Be Nimble

#1416 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

Ma ja bi svima nijma dao ocjenu 3 od 10. Jedino bi golmana postedio. 10 balerina koje pojma nemaju sta je fudbal.
rićko

#1417 Re: Edin Džeko...

Post by rićko »

odlično je sve rekao "palermo",ali se ne bih baš složio da je uzrok svih problema roberto mancini,istina da forsira više Balotellija nego Edina, a i kad stavi Dzeku nekako je uvijek odsječen,stiče se dojam da ga igrači izbjegavaju....
ali činjenica je da su odigrali nepovezano,katastrofalno,ma božija muka za gledati... s ovakvom igrom nisu ni za Evropske lige prispjeli a kamoli za LP.
jeza u ledja

#1418 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
jeza u ledja wrote:Izvodi Balotellija kojeg je ranije uveo u igru, samo to govori koliko stvari ne stima u ekipi.
Izvodi Balotelija napadaca a uvodi De Jonga zadnjeg veznog kod rezultata 0-3 po City :lol: :lol:
Ma mislim kakav god da je Balo, ne mozes izvoditi napadaca , a uvoditi (jos jednog) zadnjeg veznog kad gubis utakmicu.

Ma kriza totalna. Silva sjedi na klupi , a u vezi mu takvi kreativci poput Milnera, Barryja i Yaye. :-)
Nista ne valja, i kad pobjedjuju izgledaju kao karine. Ma uzas. :zoka:
quasar

#1419 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Jel neko brojao koliko je centarsuteva bilo? Znam jedan Tevezov pokusaj, i jos tri u ostatku tekme. Ono nabijanje po zemlji i pucanje na gol pod opravdanjem centarsuta ne racunam, Znaci samo ono sto je fino padalo u 16.
Pa jel to normalna igra? Ovamo se Lescott i Kompany polomise sa visokim loptama u svom sesnaestercu...
Kornere kako izvode, vec nam je poznato. Bolje da odmah daju loptu golmanu da ne rizikuju da se neko povrijedi u guzvi.
shalla

#1420 Re: Edin Džeko...

Post by shalla »

Ako ikad tehnologija napreduje u tolikoj mjeri da se može ući u tv :mrgreen: ja ću ući i isprebijati Johnsona, koliko me lik nervira sa svojim nerealnim soliranjima i pokušajima da se ušeta u gol :x :x :x
Centriraj je jebo te ćaća nedokazni, neće ti noga otpasti... Ja kad gledam kako City gradi napad i kakve lopte daju Džeki, stičem dojam da ni Mancini a ni suigrači nisu NIKAD pogledali nijednu tekmu Wolfsburga. Jer da jesu znali bi da Edin nije ni Bierhoff, ni Jancker a Bogami ni Jan Koller, Edinu ne treba balon prema njegovoj glavi, treba mu lopta u prostor, onako malo više po strani da on može ući okomito u 16 i poentirati. Ja koliko gledam CIty (sportklube molim vas ne prikazujte ih više, čir sam fasovao u ova 3 mjeseca) takvu loptu je dobio jednom ili nijednom :sad:
rićko

#1421 Re: Edin Džeko...

Post by rićko »

shalla wrote:Ako ikad tehnologija napreduje u tolikoj mjeri da se može ući u tv :mrgreen: ja ću ući i isprebijati Johnsona, koliko me lik nervira sa svojim nerealnim soliranjima i pokušajima da se ušeta u gol :x :x :x
Centriraj je jebo te ćaća nedokazni, neće ti noga otpasti... Ja kad gledam kako City gradi napad i kakve lopte daju Džeki, stičem dojam da ni Mancini a ni suigrači nisu NIKAD pogledali nijednu tekmu Wolfsburga. Jer da jesu znali bi da Edin nije ni Bierhoff, ni Jancker a Bogami ni Jan Koller, Edinu ne treba balon prema njegovoj glavi, treba mu lopta u prostor, onako malo više po strani da on može ući okomito u 16 i poentirati. Ja koliko gledam CIty (sportklube molim vas ne prikazujte ih više, čir sam fasovao u ova 3 mjeseca) takvu loptu je dobio jednom ili nijednom :sad:

upravo tako,trebaju sjesti za kompjuter,otići na youtube,ukucati "edin dzeko goals",nek se ibrete pička li im materina...
je li moguće da ne koriste Edinov potencijal,skok šut pa obadvije noge...?
erni3

#1422 Re: Edin Džeko...

Post by erni3 »

Edin H. wrote:
bosnovizija wrote:
Nista to, koliko vremena Kezman nije dao gol dok je igrao za Chelsea :oops:

Kezman je prije Celzija zabijao Rodi, ADO Den Hagu i ostalim holandskim kantama. Dok je Dzeko zabijao Manchesteru u LP, Bayernu i kompaniji u Bundesu.
jeza u ledja

#1423 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

A kome je Luis Suarez zabijao?
fosil

#1424 Re: Edin Džeko...

Post by fosil »

jeza u ledja wrote:A kome je Luis Suarez zabijao?
Ma samo tisu, Dzeku je Amar otkrio. :lol:
campa_xxx

#1425 Re: Edin Džeko...

Post by campa_xxx »

Da se navijaci pitaju Edin ne bi vise nikad zaigrao ....

Paul Newiss
better to get our worst performance out of the way now and mancini go to bed look at the team u picked tonight then dont ever pick dzeko,barry,milner again,get bellamy back from cardif for saturday
about an hour ago · Like · 3 people

Billy Kearns
Dzeko is not good enough and the manager has not got a clue about how to play english style football ,,,get oneil now
about an hour ago · Like · 4 people

Kaiross Logan Saura
he barry , djeko and kolarov should all be sold at the end of the season, bring in some class to help that wizards silva and johnson. and bring in Frank Rijkaard for some attacking football with flair instead of this italian precaution which isnt good enouph consistently

John Q. Miro
i think Mancini's priority is the FA Cup.. couldn't risk injuries to silva and NDJ (tho i don't think he would be that soft).. had to play dzeko to justify why he bought him (can't bench him for too long or sheikh mansour will come calling).. but the defense was s**te coz it was barry anchoring it.. think we should give barry a coaching role or something..

Andrew Frizzell
Mancini will be saying It was very difficult, we play well but when u play every 3 days, what crap no pace, no desire, no quality. Put De Jong on with 8mins to go priceless. Get ready strong words to come from Mancini on sky. bollox get back to Italy and take Kolarov and Ballotelli with u. PS drop Dzeko off back in Germany they wil love him there with his quality and pace ha ha

Mike Stanley
Zero effort! Not good enough! We need a complete sort out in the summer and that doesn't mean spending way over the odds for some Bosnian type player that nobody's really heard of! CTID.

Neil Hursthouse
Few questions ... Even with a semi on Saturday, why change a winning team? Why was Johnson not pushed to the left an SWP brought on. Liverpool had a rookie playing at RB who was NEVER tested!! Dzeko was shocking, can't hold a ball up to save his life!! OMG, absolutely dire!!!

JameeL Shah
Fool Manchioni wat made u buy Dzeko?? d guy is absolute shiit! cnt run.. cnt handle d ball.. cnt even pass!! wat were u thinking man..

Neil Hursthouse
Kolarov, Boateng, Balotelli and Dzeko ... Got to be the worst buys in City's history

Helen Battersby
Get rid of Dzeko, absolute waste of money!!! How long does it take to settle in on his wages!!!!

Hayley Mcfc
Self Manchi out and take mario and dzecko wiv u,wot a waste of money,just shows u he ain't concentrating on champion league,y don't he play same 11 tht won on Sunday he dont av a clue

Tyler Kuskopf
dzeko= lazy barge arse. can't do a f'kn thing on and off the ball

Ima jos toga ali najvise su se nasrali na Balotelija i Mancinija :mrgreen:
Post Reply