Šta nakon razvoda!?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#1401 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote: Čuj drug moj .... ionako više onih old school brakova (kao što su moji starci imali) nema tako da je sve postalo ugovor o razmjeni usluga na određeni ili neodređeni period .... jbg takav vakat
Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Radije cu pokusavati sa jednom, drugom, trecom ... I tako dok ne nadjem onu pravu. Makar ih mijenjao svaki dan. :sad:
edo_79

#1402 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:
edo_79 wrote: Čuj drug moj .... ionako više onih old school brakova (kao što su moji starci imali) nema tako da je sve postalo ugovor o razmjeni usluga na određeni ili neodređeni period .... jbg takav vakat
Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Radije cu pokusavati sa jednom, drugom, trecom ... I tako dok ne nadjem onu pravu. Makar ih mijenjao svaki dan. :sad:
Isti sam ti takav, mišljenja sam da je bolje biti i sam nego biti s nekim čisto radi interesa .... jebo to ....
Ramzess Veliki

#1403 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Isti sam ti takav, mišljenja sam da je bolje biti i sam nego biti s nekim čisto radi interesa .... jebo to ....
... moliti se da prava ne naidje bas odmah ... :lol: :lol: :lol:
edo_79

#1404 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:... moliti se da prava ne naidje bas odmah ... :lol: :lol: :lol:
Nebih ja imao ništa protiv da sad naiđe.... vjeruj mi
Zejnep

#1405 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

Ramzess Veliki wrote:
Mensečini da je to tebi cilj. Mjenjati ih :mrgreen:
superiska

#1406 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by superiska »

Aaaaaa vidi teme :-D Možda da se spoje ona tuspasimo se i ova :)

Zoya wrote:Koliko vjerujete u brak poslije razvoda i bi li ste se ponovo vjenčali?
Šta mislite o ugovoru prije braka?

Ne vjerujem u brak poslije razvoda i ne bih se ponovo udala. Makar tako sada mislim...
Ugovor prije braka....čim se on sklapa nema tu selameta, hoću reći ljubavi :D . Dakle, interes.
triconja

#1407 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by triconja »

superiska wrote: Ne vjerujem u brak poslije razvoda i ne bih se ponovo udala. Makar tako sada mislim...
Ugovor prije braka....čim se on sklapa nema tu selameta, hoću reći ljubavi :D . Dakle, interes.
U mene neku rodicu istjerala djeca iz kuce jer hoce da im se sve prepise. Sve je pocelo odkako joj je covjek umro pa djeca svaki dan postajala sve bjesnija (kad su celjad bijesna i kuca je tijesna) i ona otisla da zivi kod neke rodbine. Eto sad opet gleda kako da se uda i tako to.

Znam slucaj gdje je zenu nakon razvoda svi podjebavali i zajebavali, muski slali svakakve poruke i tako to a zenskinje zajebavalo jos gore. Kad god nekom nesto nije po cejfu ode do nje i izdere se dobro na nju i tako stalno.

Eee i to je jedan od razloga sto se ponovo brak sklapa, ne rade to ljudi od guzicinog svraba nego radi nekih drugih stvari.
Zejnep

#1408 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

triconja wrote:
superiska wrote: Ne vjerujem u brak poslije razvoda i ne bih se ponovo udala. Makar tako sada mislim...
U mene neku rodicu istjerala djeca iz kuce jer hoce da im se sve prepise. Sve je pocelo odkako joj je covjek umro pa djeca svaki dan postajala sve bjesnija (kad su celjad bijesna i kuca je tijesna) i ona otisla da zivi kod neke rodbine. Eto sad opet gleda kako da se uda i tako to.

Znam slucaj gdje je zenu nakon razvoda svi podjebavali i zajebavali, muski slali svakakve poruke i tako to a zenskinje zajebavalo jos gore. Kad god nekom nesto nije po cejfu ode do nje i izdere se dobro na nju i tako stalno.

Eee i to je jedan od razloga sto se ponovo brak sklapa, ne rade to ljudi od guzicinog svraba nego radi nekih drugih stvari.
Ma gdje to još ima ovog primitivizna? :shock:
moonca

#1409 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote:
Sta ocekujes od te 'prave'? :zoka:
edo_79

#1410 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by edo_79 »

moonca wrote:Sta ocekujes od te 'prave'? :zoka:
Da ima mozga u glavi, da živi u stvarnosti a ne u turskim sapunicama, da ima razumijevanja za mene koliko ja za nju, da ne tersa na svaku, da misli na malo duže staze a ne od danas do sutra .... itd itd itd
Warashii

#1411 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Warashii »

Ramzess Veliki wrote: Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Pa jbte.
Bi li pomislio kad da je mozda do tebe a ne do te neke druge, trece... ?
superiska

#1412 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by superiska »

triconja wrote:

@trico, ne znam gdje živiš i odakle su ovakvi primjeri.

Ja nikada, ama baš nikakvu, neugodnost zbog toga nisam doživjela, osim, jednom, ovdje na forumu ali, naravno, to ne shvatam ozbiljno.
Eh sad, moguće je da je sve individualno. Zavisi puno i od ponašanja. Lično, vodim miran, pristojan i normalan život, možda ne dajem materijala niti povoda drugima, čak šta više. Također, 100% sam samostalna. Sama sam riješila stambeno pitanje, stabilan i pristojan posao, i s te strane meni nije potrebna apsolutno nikakva podrška.
Dakle, sve je stvar kakav ćeš život iza toga izabrati.
Na prvom i najvažnijem mjestu ja sam majka pa sve ostalo :srce:
moonca

#1413 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by moonca »

edo_79 wrote:
moonca wrote:Sta ocekujes od te 'prave'? :zoka:
Da ima mozga u glavi, da živi u stvarnosti a ne u turskim sapunicama, da ima razumijevanja za mene koliko ja za nju, da ne tersa na svaku, da misli na malo duže staze a ne od danas do sutra .... itd itd itd
:lol:
..Ne bi tebi ni takva odgovarala... svu pamet pokupila, puno zapitkuje, za sve ima bolje rjesenje, planira godisnji za sljedecu godinu u julu .... :-)
duminjo

#1414 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

Ne bih se ni zenio vise bez predbracnog.
Što kazu "neka ti" :mrgreen:
mad_max_ba

#1415 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by mad_max_ba »

duminjo wrote:Ne bih se ni zenio vise bez predbracnog.
slušaj

uzmi ubi pa se pištolj
:D
duminjo

#1416 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

mad_max_ba wrote:
slušaj

uzmi ubi pa se pištolj
Ljudi su kvarljiva roba. Pogotovo zene. Neke se poslije nekoliko godina povampire, zaborave ko su i sta su. Izgube se.. Predbracni je isto ko i Testament.. Jebi ti njega
mad_max_ba

#1417 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by mad_max_ba »

duminjo wrote:
mad_max_ba wrote:
slušaj

uzmi ubi pa se pištolj
Ljudi su kvarljiva roba. Pogotovo zene. Neke se poslije nekoliko godina povampire, zaborave ko su i sta su. Izgube se.. Predbracni je isto ko i Testament.. Jebi ti njega
jbg
kvotam te na pogrešnoj temi

mislio sam da su atributi

stoga
uzmi ubi pa se pištolj :D
duminjo

#1418 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

A jebes me.. Vidis da ljudi nisu Normalni a ono bi u brak bez ugovora..
Rintas cijeli život ko konj... I onda poslije par godina vise Od pola ti uzme neka (reci cu samo neka) :lol:
Uoalih se na Sabahu, jebemti pitanje
superiska

#1419 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by superiska »

duminjo wrote:
Boldirano....to ti tako misliš. Isto je i sa muškarcima :wink:
duminjo

#1420 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

superiska wrote:
duminjo wrote:
Prva rečenica je bitna... Ista smo mi govna.
Jel more vako? :mrgreen:
superiska

#1421 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by superiska »

duminjo wrote:
superiska wrote:
duminjo wrote:
Prva rečenica je bitna... Ista smo mi govna.
Jel more vako? :mrgreen:

Ovo, kao, da se ti i ja u nečemu složimo?
More :lol: tako već more.
duminjo

#1422 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

superiska wrote:

Nisam zä prepirke a kontam Otislo bi daleko pa samo klimnuh glavom.. Zato eto hajd slozismo se :mrgreen:
Bitno je da dosta ljudi u pocetku veze/braka nisu isti nakon 10/15/20 godina.. I što vise Starimo, gledamo sta Imamo i za sta smo u zivotu radili. Ako sam ja Radio cijeli život da bi mi poslije razvoda neko uzeo pola, pišaj ga :mrgreen:
superiska

#1423 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by superiska »

duminjo wrote:
superiska wrote:

Nisam zä prepirke a kontam Otislo bi daleko pa samo klimnuh glavom.. Zato eto hajd slozismo se :mrgreen:
Bitno je da dosta ljudi u pocetku veze/braka nisu isti nakon 10/15/20 godina.. I što vise Starimo, gledamo sta Imamo i za sta smo u zivotu radili. Ako sam ja Radio cijeli život da bi mi poslije razvoda neko uzeo pola, pišaj ga :mrgreen:
A šta ćeš, bračna stečevina. Razumijem o čemu govoriš. Ljudi se uhvate samo za ono ljepše od bračne stečevine i to bi itekako dijelili al' zato kad su krediti tu, e tu ne bi ništa da dijele. :run:
I onda se sve smiri, konačno odahneš, počneš živjeti bez stresa i napetosti i neko kaže ponovni brak :shock:
Ma bjaaaaaaaži ba :brmbrm: :D
duminjo

#1424 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by duminjo »

A sta fali ponovo uci u brak? :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#1425 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Bloo »

Warashii wrote:
Ramzess Veliki wrote: Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Pa jbte.
Bi li pomislio kad da je mozda do tebe a ne do te neke druge, trece... ?
Nikad nije do Rame :D
Post Reply