triconja wrote:superiska wrote:
Ne vjerujem u brak poslije razvoda i ne bih se ponovo udala. Makar tako sada mislim...
Ugovor prije braka....čim se on sklapa nema tu selameta, hoću reći ljubavi

. Dakle, interes.
U mene neku rodicu istjerala djeca iz kuce jer hoce da im se sve prepise. Sve je pocelo odkako joj je covjek umro pa djeca svaki dan postajala sve bjesnija (kad su celjad bijesna i kuca je tijesna) i ona otisla da zivi kod neke rodbine. Eto sad opet gleda kako da se uda i tako to.
Znam slucaj gdje je zenu nakon razvoda svi podjebavali i zajebavali, muski slali svakakve poruke i tako to a zenskinje zajebavalo jos gore. Kad god nekom nesto nije po cejfu ode do nje i izdere se dobro na nju i tako stalno.
Eee i to je jedan od razloga sto se ponovo brak sklapa, ne rade to ljudi od guzicinog svraba nego radi nekih drugih stvari.
@trico, ne znam gdje živiš i odakle su ovakvi primjeri.
Ja nikada, ama baš nikakvu, neugodnost zbog toga nisam doživjela, osim, jednom, ovdje na forumu ali, naravno, to ne shvatam ozbiljno.
Eh sad, moguće je da je sve individualno. Zavisi puno i od ponašanja. Lično, vodim miran, pristojan i normalan život, možda ne dajem materijala niti povoda drugima, čak šta više. Također, 100% sam samostalna. Sama sam riješila stambeno pitanje, stabilan i pristojan posao, i s te strane meni nije potrebna apsolutno nikakva podrška.
Dakle, sve je stvar kakav ćeš život iza toga izabrati.
Na prvom i najvažnijem mjestu ja sam majka pa sve ostalo