kad sam bio mali

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Frooteky

#1401 Re: kad sam bio mali

Post by Frooteky »

Kad se sjetim djeda mraza odma to povezem sa kompletom vozica koji sam dobio jedne godine i toga se fakat dobro sjecam, ev sad me ouca neka nostalgija :)
Mr. Brightside

#1402 Re: kad sam bio mali

Post by Mr. Brightside »

sheilak wrote:
armin.i.am wrote:kad sam bio mali, djed mraz je vec bio u penziji :roll:
Nama zamalo Bozic Batu uvedose :D
:lol: :lol:

kad sam bio mali Kike Budalike je bio glavni i odgovorni :oops: 8-) :lol:
Jeff Bingham

#1403 Re: kad sam bio mali

Post by Jeff Bingham »

uzimam telefon i okrecem broj Image
sada samo znam kike ti si moj Image
sada sam u programu cujem poznat glas Image
VOZDRA MALA RAJA ja sam uz vas Image
Frooteky

#1404 Re: kad sam bio mali

Post by Frooteky »

Eh i kike :mrgreen: idemo dalje? ali to je bilo poslije :mrgreen:
Jeff Bingham

#1405 Re: kad sam bio mali

Post by Jeff Bingham »

Il ona ratna :D

I neka pocne Kiketov sou Image
Dame i gospodo, helou Image
I neka sou nema kraja Image
Dok su uz mene mala raja Image
Tvrdokorna mrlja

#1406 Re: kad sam bio mali

Post by Tvrdokorna mrlja »

i bot nekad bio mali :lol:
sheilak

#1407 Re: kad sam bio mali

Post by sheilak »

:lol:

Ja sam mrzila organski griz i caj od sipka (mrzim i sad). Ali organski :D Tako da mene nisu plasili baba rogom vec prijetnjom da ce za rucak biti griz. Kako sam bila mali gurman, ta prijetnja je nekako jace djelovala, nego da su mi Lindu Blair iz Egzorcista poslali. :D

Kolaci sa orasima su takodjer prica za sebe. Volim jesti orahe same, ali u tortama i kolacima gluho ne bilo. :D Frasove sam dobijala kad bi mi neko "unistio" npr. rodjendansku tortu takvim bezobrazlucima.
Ujedam

#1408 Re: kad sam bio mali

Post by Ujedam »

Kao prvo, tema je odlična!

Kad sam bila mala furka je bila imati što više šnala na glavi-jer si tada najpopularniji i najviše cool.
Kad sam bila mala skupljala sam omote čokolada i salvetice.
Kad sam bila mala imala sam malu kutiju u kojoj sam skupljala feninge-i na kraju kad skupim dovoljno odem kupiti čokoladu i podjelim bratu i sestri.
Kad sam bila mala najviše sam voljela rezati slikovnice-i to što više komada to bolje.
Kad sam bila mala jela sam kremu.
Kad sam bila mala, eurosong mi je bio doživljaj godine. :lol: :D
Kad sam bila mala-po cijeli dan sam smišljala taktiku kako da ukradem žvake iz radnje.
VenomousV

#1409 Re: kad sam bio mali

Post by VenomousV »

ja jos uvijek imam veliku metalnu kutiju sa salvetama i ogromni benetonov ruksak sa barbikama :D
bas sam neki dan s prijateljicom dogovarala da dodje kod mene i ponese svoje salvete, da vidim sta ima :lol: :lol:
Ujedam

#1410 Re: kad sam bio mali

Post by Ujedam »

VenomousV wrote:ja jos uvijek imam veliku metalnu kutiju sa salvetama i ogromni benetonov ruksak sa barbikama :D
bas sam neki dan s prijateljicom dogovarala da dodje kod mene i ponese svoje salvete, da vidim sta ima :lol: :lol:
i ja još čuvam kutiju sa salveticama, nedam mami da baci, pa eto možemo se mjenjati ako hoćeš :D
VenomousV

#1411 Re: kad sam bio mali

Post by VenomousV »

taman, kad ugovorim dejt sa ovom prijateljicom mozes doci i ti pa da se mjenjamo :lol: :lol:

(ps ne drzim kondome pored kompjutera :lol: :lol: )
Ujedam

#1412 Re: kad sam bio mali

Post by Ujedam »

VenomousV wrote:taman, kad ugovorim dejt sa ovom prijateljicom mozes doci i ti pa da se mjenjamo :lol: :lol:

hahahaha :D :D :D
nasmijala si me od srca, a i ne bojim se djevojaka hahah
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1413 Re: kad sam bio mali

Post by plain vanilla »

VenomousV wrote:ja jos uvijek imam veliku metalnu kutiju sa salvetama i ogromni benetonov ruksak sa barbikama :D
ja sam svoje salvete poklonila i jos se kajem zbog toga :skoljka:
suncica24

#1414 Re: kad sam bio mali

Post by suncica24 »

VenomousV wrote:taman, kad ugovorim dejt sa ovom prijateljicom mozes doci i ti pa da se mjenjamo :lol: :lol:

eto i mene da se mijenjamo (za salvete, ne kondome) :D
VenomousV

#1415 Re: kad sam bio mali

Post by VenomousV »

odlicno, znaci vec nas je 4 :D :D
sheilak

#1416 Re: kad sam bio mali

Post by sheilak »

Ah, salvete! :D :lol: Pa to je upravo nevjerovatno koliko sam ja cuvala to svoje blago. Necu reci da sam ih imala ralicitih vrsta i oblika (jer sam se vec jednom na ovoj temi tim izborom rijeci zeznula :D ), iako jesam :-D , a najcjenjenije su bile okrugle, one za vjencanja ili podloge za torte (okrugle, bijele, sa cipkastim volancicima od papira) ili one sa vise slojeva na kojima je dezen bio skoro utisnut. Ja sam svoje dobijala iz germanskih zemalja :D i Italije (ove su bile stvarno lijepe). Drzala sam ih u kutijama od bombonjera. :-D

O Barbikama...imala sam ih 4, prvu dobila iz Francuske. Imala je prelijepu haljinu od rozog tila i (nesto kao) svile, sa srebrnkastim zvjezdicama. Bila je nekakva vila. Nisam je vadila iz kutije cijelu sedmicu, samo sam joj se divila. Htjela sam biti kao ona. :-D
VenomousV

#1417 Re: kad sam bio mali

Post by VenomousV »

moram obavezno kasnije uslikati i postaviti svoju barbiku u vjencanici :D
ona nije u ruksaku, ima posebno mjesto :D :D
Ujedam

#1418 Re: kad sam bio mali

Post by Ujedam »

VenomousV wrote:moram obavezno kasnije uslikati i postaviti svoju barbiku u vjencanici :D
ona nije u ruksaku, ima posebno mjesto :D :D
I ja sam sačuvala barbiku u vjenčanici upakovana je i dan danas :D
ljubav_aha

#1419 Re: kad sam bio mali

Post by ljubav_aha »

ko se sjeca IGRE BEZ GRANICA , tad sam imala silnu zelju otici u San Marino ,a geografija mi je bial najdrazi predmet,ma nek' se samo hoda :lol: :-D
Michun

#1420 Re: kad sam bio mali

Post by Michun »

ljubav_aha wrote:ko se sjeca IGRE BEZ GRANICA , tad sam imala silnu zelju otici u San Marino ,a geografija mi je bial najdrazi predmet,ma nek' se samo hoda :lol: :-D
kako da se ne sjecam...kuci smo imali event kad su bile igre bez granica.
ja mislim da su nas slovenci samo predstavljali.
i da, sad japanci imaju nesto tako sto sam skoro gledala. smjesno, ali ima malo gadnih stvari.
u spaniji kad sam bila, oni imaju super takav show.
sumirprimus

#1421 Re: kad sam bio mali

Post by sumirprimus »

kad sam bio mali,udarilo me je auto...
Suzie Q

#1422 Re: kad sam bio mali

Post by Suzie Q »

ja sam svoje salvete ponijela i kad smo bježali u ratu tako da ih imam i danas. mama je doživjela fraz kad je vidjela da sam, pored svega šta se u tim momentima treba nositi, ja ponijela veliku kutiju salveta. a i danas često kupim neke fine salvete pa ostavim u kutiju, plus što sada dodam i raznovrsne "paloma" maramice kojih danas također ima predivnih.
kod nas su se salvete prenosile s koljena na koljeno pa se nadam da će biti i mojoj djeci jednoga dana zanimljive.
imala sam običaj i sakupljati vrećice šećera iz kafića pa nam je i to odlično došlo u ratu
Ujedam

#1423 Re: kad sam bio mali

Post by Ujedam »

Suzie Q wrote:ja sam svoje salvete ponijela i kad smo bježali u ratu tako da ih imam i danas. mama je doživjela fraz kad je vidjela da sam, pored svega šta se u tim momentima treba nositi, ja ponijela veliku kutiju salveta. a i danas često kupim neke fine salvete pa ostavim u kutiju, plus što sada dodam i raznovrsne "paloma" maramice kojih danas također ima predivnih.
kod nas su se salvete prenosile s koljena na koljeno pa se nadam da će biti i mojoj djeci jednoga dana zanimljive.
imala sam običaj i sakupljati vrećice šećera iz kafića pa nam je i to odlično došlo u ratu
Ja sam skupljala omote od čokolada.. kad je mama bacila kutiju, plaklala sam danima. :D
spreca

#1424 Re: kad sam bio mali

Post by spreca »

sumirprimus wrote:kad sam bio mali,udarilo me je auto...
Mene zamalo nije grom.....derno je od mene bukvalno desetak metara :D ....sreca pa sam koristio koprivin shampon :lol: :lol: :lol: .....ali bio sam umro i bez groma :lol: :lol: :lol:
sumirprimus

#1425 Re: kad sam bio mali

Post by sumirprimus »

spreca wrote:
sumirprimus wrote:kad sam bio mali,udarilo me je auto...
Mene zamalo nije grom.....derno je od mene bukvalno desetak metara :D ....sreca pa sam koristio koprivin shampon :lol: :lol: :lol: .....ali bio sam umro i bez groma :lol: :lol: :lol:
mene je udarila 101-ca,zastava...izbio me iz cipela...
kupovo sličice...
Post Reply