What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#1401 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

inspire_me wrote:
Nadinka wrote:Hahaha, moja inspire_me skoro da je tako :) jedva se nekako sustignem :) zato sma u petak cijelu noc peglala :)

ne znam jestel vidjele,izbacila sma na Kako nositi - kombinezone prema građi itjela
A kako da ne, ja prvo sto ujutro otvorim kad dodjem na posao je blog. Prije je to bio Sa-X forum, a sad je tvoj blog ;-)
wow, ovo je veliko! jesil ti pitala z a biejlu ciganku, nesto neznam jesam li ti odgovorila na blogu, ima u motivima, 109 km icni mi se, na volane fina je al nije ono orgomno siroka
Nadinka

#1402 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eluna wrote:NADI,

jesi dobila mail odsinoć???
jesam, pa kad budem kuci pogledacu i slike i doc jer mi je ovdje mreza uzasna. hvala!
inspire_me

#1403 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Nadinka wrote:
inspire_me wrote:
Nadinka wrote:Hahaha, moja inspire_me skoro da je tako :) jedva se nekako sustignem :) zato sma u petak cijelu noc peglala :)

ne znam jestel vidjele,izbacila sma na Kako nositi - kombinezone prema građi itjela
A kako da ne, ja prvo sto ujutro otvorim kad dodjem na posao je blog. Prije je to bio Sa-X forum, a sad je tvoj blog ;-)
wow, ovo je veliko! jesil ti pitala z a biejlu ciganku, nesto neznam jesam li ti odgovorila na blogu, ima u motivima, 109 km icni mi se, na volane fina je al nije ono orgomno siroka
Pitala sam za bijelu suknju, a pitala sam i za onu sivu sto si rekla da ima u New Yorkeru za 25 eura, ali je nisam mogla nigdje naci na njihovom sajtu, pa ako imas gdje pri ruci link, posalji pliiiz :)
Nadinka

#1404 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Nemam na ovom kompu one slike i linkove, zar nije i ono bila bijela ciganka il sam ja pogubila nito cemu govorimo
inspire_me

#1405 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Nadinka wrote:Nemam na ovom kompu one slike i linkove, zar nije i ono bila bijela ciganka il sam ja pogubila nito cemu govorimo
Pitala sam ja i za bijelu, a kasnije i za onu sivu dugu sa velikim dzepovima sa strane (ko kad mi se sve svidja sto izbacis :D ), pa mi ti rekla da ima na sajtu New Yorkera ta siva za 25 eura, ali ja nisam mogla da nadjem. Ali ko zna, mozda si mislila i na bijelu :D :D Elem, nema veze, meni su dobre obje, pa ako nadjes bilo koji link sa New Yorkera, a da je na njemu jedna od ove dvije suknje, salji ;-)
zamzija

#1406 Re: What to wear???

Post by zamzija »

inspire_me wrote: Pitala sam ja i za bijelu, a kasnije i za onu sivu dugu sa velikim dzepovima sa strane (ko kad mi se sve svidja sto izbacis :D ), pa mi ti rekla da ima na sajtu New Yorkera ta siva za 25 eura, ali ja nisam mogla da nadjem. Ali ko zna, mozda si mislila i na bijelu :D :D Elem, nema veze, meni su dobre obje, pa ako nadjes bilo koji link sa New Yorkera, a da je na njemu jedna od ove dvije suknje, salji ;-)
Ako hoćeš dugačkih ciganki šarenih, imaš u Little Indiji mnoštvo modela, ja prošle godine kupila sebi dvije po 20 KM, mislim od pamuka su, i super za nositi, možda ima i jednobojnih :-D
saga

#1407 Re: What to wear???

Post by saga »

zamzija wrote:
inspire_me wrote: Pitala sam ja i za bijelu, a kasnije i za onu sivu dugu sa velikim dzepovima sa strane (ko kad mi se sve svidja sto izbacis :D ), pa mi ti rekla da ima na sajtu New Yorkera ta siva za 25 eura, ali ja nisam mogla da nadjem. Ali ko zna, mozda si mislila i na bijelu :D :D Elem, nema veze, meni su dobre obje, pa ako nadjes bilo koji link sa New Yorkera, a da je na njemu jedna od ove dvije suknje, salji ;-)
Ako hoćeš dugačkih ciganki šarenih, imaš u Little Indiji mnoštvo modela, ja prošle godine kupila sebi dvije po 20 KM, mislim od pamuka su, i super za nositi, možda ima i jednobojnih :-D
E, a jesul bas duge duge?
Ja kad god sam te ciganke probavala nesto mi duzina ni tam ni vam... bas ruzno izgleda... al ja sam krakata, pa mi treba nesto extra dugo :-D
Mada u little indiji nisam ni gledala, tu sam one neke duge gace kupovala i ono je zakon, pa ako je duzina kao kod njih to bi bilo super.
zamzija

#1408 Re: What to wear???

Post by zamzija »

.
Last edited by zamzija on 26/04/2011 17:49, edited 1 time in total.
zamzija

#1409 Re: What to wear???

Post by zamzija »

saga wrote: E, a jesul bas duge duge?
Ja kad god sam te ciganke probavala nesto mi duzina ni tam ni vam... bas ruzno izgleda... al ja sam krakata, pa mi treba nesto extra dugo :-D
Mada u little indiji nisam ni gledala, tu sam one neke duge gace kupovala i ono je zakon, pa ako je duzina kao kod njih to bi bilo super.
e ni ja te ne volim, izgledam u njima ko da imam poplavu u kući :D
pa imaš i kraćih i dužih, slično ko te duge gaće, ja kupila duge barem su bile prošlog ljeta ( a i ja sam visoka )
samo se zaroviš da pronađeš
al najdužu takvu sam kupila u zari u splitu :)
zamzija

#1410 Re: What to wear???

Post by zamzija »

.
Nadinka

#1411 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Za anektu je ostalo jso tri sata, a rezultati opet u blizu:
http://malezensketeme-basics.blogspot.com/
djulbehara

#1412 Re: What to wear???

Post by djulbehara »

Jel moze neko da mi preporuci gdje da potrazim kombinezon, ali neki malo 'kulturniji'?U pitanju je svadba, pa bih neki svecaniji...Pomoziteeeeeeeeeeee
Nadinka

#1413 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

djulbehara wrote:Jel moze neko da mi preporuci gdje da potrazim kombinezon, ali neki malo 'kulturniji'?U pitanju je svadba, pa bih neki svecaniji...Pomoziteeeeeeeeeeee
Od onog sto sam ja pregledala u traganju za temu, jedino sisley mozda, ostalo sto su dosli kod nas su u glavnom oni pamuk/elasten ili jeans. Imas naravno Stefanel, ali vidjela is cijenu, pa ako trazis nesto povoljnije to otpada.
inspire_me

#1414 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Nadi, evo duge cvijetne suknje, baci par ideja kad stignes, ili kad duge suknje dodju na red :-) :-)

http://img717.imageshack.us/i/hmsuknja.jpg/
djulbehara

#1415 Re: What to wear???

Post by djulbehara »

Nadinka wrote:
djulbehara wrote:Jel moze neko da mi preporuci gdje da potrazim kombinezon, ali neki malo 'kulturniji'?U pitanju je svadba, pa bih neki svecaniji...Pomoziteeeeeeeeeeee
Od onog sto sam ja pregledala u traganju za temu, jedino sisley mozda, ostalo sto su dosli kod nas su u glavnom oni pamuk/elasten ili jeans. Imas naravno Stefanel, ali vidjela is cijenu, pa ako trazis nesto povoljnije to otpada.
Hvala,pogledat cu u Sisley-u,a Stefanel otpada,garant :D
zamzija

#1416 Re: What to wear???

Post by zamzija »

inspire_me wrote:Nadi, evo duge cvijetne suknje, baci par ideja kad stignes, ili kad duge suknje dodju na red :-) :-)

aaaaaaa kako je pepaaaaaaaa, hocuuuuuuuuuu :)
kween

#1417 Re: What to wear???

Post by kween »

cure, djevojke, zene..
trazim dobre farmerke, po mogucnosti da nisu mrkva style..davno sam nasla u tyliju super al to je bil prije 2,3 god pa su mi male .oovo ostalo je uzas ..znaci onaj svijetli dzeans malo izlizani..bila u mangu,tajli , orsay, esprit
na blogu nadinke sam vidjela jedne super na taj fol sad ne znam koji je brend..
nekad ima izbora da nemozes izabrat a nekad nema nista..
zamzija

#1418 Re: What to wear???

Post by zamzija »

kween pričali smo o farmerkama na ovoj temi već, pogledaj u Tom Tailoru, SALSI ( BBI centar ) , LEVI'S- u imaju sad one nove curve, poprilično su skupe, ali ja to zovem investicijom :D kupiš i mirna si dvije / tri godine ako izabereš one prave
kween

#1419 Re: What to wear???

Post by kween »

salsa mi je sve neki style il su na mrkvu , il su gore sire dole ima ona guma..ok je sve al ja trazim bas klasiku
izlizani jeans ( ne onaj seljacki :D ) ne na trapez nego ravne , i uz to , bijela kosulja visoka peta sako..
pogledalt cu u levisu ..how much :-D
Henny

#1420 Re: What to wear???

Post by Henny »

U Skenderiji ima Vartesk outlet radnja, u njoj se moze naletiti na super modele leviski povoljno.
eluna

#1422 Re: What to wear???

Post by eluna »

nadi ..... gledam one fotke ciganki ..... prekrasne su i tako žalim što nemam mašinu za šivanje :( :(

te sam suknje šila sebi još kao dijete ....... joooooooooooojjjjjjjjjjjjj ..... neka neka,nadi ..... kupit ću ja i mašinu za šivenje :run:
Nadinka

#1423 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

inspire_me wrote:Nadi, evo duge cvijetne suknje, baci par ideja kad stignes, ili kad duge suknje dodju na red :-) :-)

Hej nisma je vidjela jutros :) sorry
divna je, nabacicu nesto psolije praznika, slomila sma se da sta prirpemim da ne bude blog prazan dok me nema :)
Nadinka

#1424 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eluna wrote:nadi ..... gledam one fotke ciganki ..... prekrasne su i tako žalim što nemam mašinu za šivanje :( :(

te sam suknje šila sebi još kao dijete ....... joooooooooooojjjjjjjjjjjjj ..... neka neka,nadi ..... kupit ću ja i mašinu za šivenje :run:
ajoj, pa elunice sta da ti kazem :) ili fino masinu ili po prodavnicama :)
yellow cat

#1425 Re: What to wear???

Post by yellow cat »

nadi, kad će teksas jaknice doći na red? Vidjeh na FB da je tema u pripremi..jedva čekam, budući da ja svoju jako volim i vrlo često je nosim ( svjetlija je, nikad je ne nosim u kombinaciji sa farmerkama- to mi je too much jeansa, i volim je kombinirati maramama veselih boja, pa ako može koja kombinacija sa hlačama i suknjama ali da nije jeans, od obuće sve nosim. U obzir dolaze i haljinice. Tnx. :-D
Post Reply