Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
wolf07

#1401 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by wolf07 »

plain vanilla wrote:
wolf07 wrote:Po stoti put - on nije dobio moj glas na izborima ali postujem volju vecine gradjana BiH... i tacka. Sta sad imam od rasprave tipa jest pametan - nije pametan, babin - nije babin...... Pa nije mu mrtav Alija ostavio ulaznicu u Predsjednistvo BiH, nismo Diznilend ali nemojte od Bosne pravit Siriju kad to nije.
joj, pa ovaj narod je birao i karadzica i abdica, i bakira i radmanovica i imj, i komsica i...
i sta sad treba, nikoga da ne kritikujemo? jah
Ma jedna je stvar kritikovanje a druga stvar postavljanje ocjena iz srednje skole... nidje veze!
oridjidji

#1402 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by oridjidji »

Intimus wrote:
plain vanilla wrote:unaprijed se ogradjujem, ne znam je li original, ali ne bi me iznenadilo :mrgreen:

Image

On je učio, trudio se, imao znanje da mu prosjek ocjena bude negdje oko 4.51, ali u ono doba "mraka" nisu mu komunisti dali da bude odlikaš zato što je Musliman... :roll: :oops:
ako su mu ovo ocijene onda sam ja odavno kandidat za predsjedništva hahahaha
Lakat Jebić

#1403 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Lakat Jebić »

onaj, ne bih da ga branim, al babin sin je postao 1992., prije toga mu je babo bio u zatvoru... e sad jedino ako je tu arhitekturu u ratu zavrsio :D
ragib

#1404 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ragib »

Lakat Jebić wrote:onaj, ne bih da ga branim, al babin sin je postao 1992., prije toga mu je babo bio u zatvoru... e sad jedino ako je tu arhitekturu u ratu zavrsio :D
Bakir Izetbegović je završio Arhitektonski fakultet Univerziteta u Sarajevu 1981. godine.
Lakat Jebić

#1405 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Lakat Jebić »

ragib wrote:
Lakat Jebić wrote:onaj, ne bih da ga branim, al babin sin je postao 1992., prije toga mu je babo bio u zatvoru... e sad jedino ako je tu arhitekturu u ratu zavrsio :D
Bakir Izetbegović je završio Arhitektonski fakultet Univerziteta u Sarajevu 1981. godine.
e o tom govorim, tad vala i nije bio babin sin, jer mu je babo bio disident :D
ragib

#1406 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ragib »

Lakat Jebić wrote:
ragib wrote:
ispade sada da nije toliko loš učenik bio
poznanik

#1407 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by poznanik »

Lakat Jebić wrote:
ragib wrote:
U to vrijeme babo mu je imao podršku od, tada jakog i priznatog, Šešelja i SANU, možda mu je sve to pomoglo da se provuče kroz Arhitekturu?
Lakat Jebić

#1408 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Lakat Jebić »

ma ne ulazim u to, zaboli me, nego mi je glupo govorit da je zavrsio fakultet jer je bio babin sin, a zna se sta mu je babo bio dok je ovaj zavrsavao fakultet. mogao je samo imati problema zbog toga.

na kraju krajeva, ima on dovoljno aferima, ne treba mu izmisljat nove
Lakat Jebić

#1409 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Lakat Jebić »

poznanik wrote:
U to vrijeme babo mu je imao podršku od, tada jakog i priznatog, Šešelja i SANU, možda mu je sve to pomoglo da se provuče kroz Arhitekturu?
ako ga je zavrsio 81. znaci da je studirao bar od 77. u doba dok je tito bio ziv ovi gore navedeni se nisu puno pitali. a ima je njihovu podrsku tek kad je zavrsio u zatvoru 83.
Opetja033

#1410 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Opetja033 »

poznanik wrote:U to vrijeme babo mu je imao podršku od, tada jakog i priznatog, Šešelja i SANU, možda mu je sve to pomoglo da se provuče kroz Arhitekturu?
Mislis na Vojislava Seselja? Starijoj generaciji Sarajlija poznatog kao visokorangiranog SKOJ-evca koji je unutar partije imao blistavu karijeru i pored mane sto je u slobodno vrijeme, onako u afektu, znao je.ba.vati majke balijske?
ragib

#1411 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ragib »

Lakat Jebić wrote:
poznanik wrote:
ako ga je zavrsio 81. znaci da je studirao bar od 77. u doba dok je tito bio ziv ovi gore navedeni se nisu puno pitali. a ima je njihovu podrsku tek kad je zavrsio u zatvoru 83.
za koga ti navijaš :lol: , bitno je da se covjek ocrni kako nije znao sabrati dva broja a zavrsio arhitektonski fakultet, pa mu se postavljaju ocjene.
Lakat Jebić

#1412 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Lakat Jebić »

ma ja brate bakira ne mogu smislit, al mi nije jasno kako neko moze rec da ga je stari gurao na fakultetu :D
_Reds_

#1413 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by _Reds_ »

poznanik wrote:
Neki dan je na sudu Seselj govorio, kako je 80tih podrzavao Aliju Izetbegovica, ali ne i 90tih.

Sto se tice arhitekture, eto i izgurao je nekako, ali zna li ko sta je on kad projekatovao vrijedno paznje, sem sto je unakazio grad dok je bio na celu Zavoda za izgradnju.

Jako je zanimljivo kako su mu i sestre na direktorskim mjestima, naravno kao i zena i zetovi, sve po zasluzi, sve po zakonu.
poznanik

#1414 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by poznanik »

Opetja033 wrote:Mislis na Vojislava Seselja? Starijoj generaciji Sarajlija poznatog kao visokorangiranog SKOJ-evca koji je unutar partije imao blistavu karijeru i pored mane sto je u slobodno vrijeme, onako u afektu, znao je.ba.vati majke balijske?
Šešelj i SK :-) Šešelju su uvijek bile draži kleronacionalisti, bez obzira na "boje", nego komunisti. Fašiste je uvijek privlačio fašizam, i obrnuto.
Opetja033

#1415 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Opetja033 »

poznanik wrote:Šešelj i SK :-) Šešelju su uvijek bile draži kleronacionalisti, bez obzira na "boje", nego komunisti. Fašiste je uvijek privlačio fašizam, i obrnuto.
Jesam li te dobro shvatio sada: tvrdis da su Izetbegovici fasisti?
nellington

#1416 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by nellington »

Opetja033 wrote:
poznanik wrote:U to vrijeme babo mu je imao podršku od, tada jakog i priznatog, Šešelja i SANU, možda mu je sve to pomoglo da se provuče kroz Arhitekturu?
Mislis na Vojislava Seselja? Starijoj generaciji Sarajlija poznatog kao visokorangiranog SKOJ-evca koji je unutar partije imao blistavu karijeru i pored mane sto je u slobodno vrijeme, onako u afektu, znao je.ba.vati majke balijske?
SKOJ postojao dok je bila i KPJ. Premlad je Šešelj za SKOJ :D Svakako, isključen je iz SKJ dovoljno rano - prije procesa Izetbegoviću.
Frooteky

#1417 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Frooteky »

oridjidji wrote:
Intimus wrote:
plain vanilla wrote:unaprijed se ogradjujem, ne znam je li original, ali ne bi me iznenadilo :mrgreen:

Image

On je učio, trudio se, imao znanje da mu prosjek ocjena bude negdje oko 4.51, ali u ono doba "mraka" nisu mu komunisti dali da bude odlikaš zato što je Musliman... :roll: :oops:
ako su mu ovo ocijene onda sam ja odavno kandidat za predsjedništva hahahaha
Ja sam pado na svakom polugodištu, šta ću ja :mrgreen:
Co0l

#1418 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Co0l »

Frooteky wrote: Ja sam pado na svakom polugodištu, šta ću ja :mrgreen:
Cuj sta ces,pa za savjetnika ministra,minimum! :D
Frooteky

#1419 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Frooteky »

Co0l wrote:
Frooteky wrote: Ja sam pado na svakom polugodištu, šta ću ja :mrgreen:
Cuj sta ces,pa za savjetnika ministra,minimum! :D
Kad mi kazu uci inace ces kopat´kanale, ja kazem eee za to treba fakultet :mrgreen:
sablja2011

#1420 OCJENE

Post by sablja2011 »

Opet su kao ocjene bitne, ma niđe veze, raspada se crvenoburžujska partija, ode i Žejlko, Suljagić je već otišao, Hamdiji Lipovači se radi o glavi!
Chisum

#1421 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Chisum »

Opetja033 wrote:
poznanik wrote:Šešelj i SK :-) Šešelju su uvijek bile draži kleronacionalisti, bez obzira na "boje", nego komunisti. Fašiste je uvijek privlačio fašizam, i obrnuto.
Jesam li te dobro shvatio sada: tvrdis da su Izetbegovici fasisti?
Ma kakvi fasisti... i za to treba imati neki stav, pa makar i najgori moguci.

PILJARI! :-D

To su oni. Citav svijet im stane u pola somuna. Ni citav im ne treba.

Ljubi ih njihov deda Gezda... Da mu je neko na pocetku pricao da ce eksperiment ovako da uspije, sumnjam da bi i sam povjerovao.

Sto se ovog podrumasa tice, smrdio je po ovom gradu godinama (osim one pauze od 4 godine, koju je proveo nekoliko metara ispod zemlje, pa ga nismo vidjali), a nikada ga niko nije jeb'o 2 %... eto kakav je bio. I dan danas kada ga vidim u onih par sarajevskih kafana gdje zna da zaluta na kafu, godinama, osim onih cobana sa strane koje je mu je babina stranka dovukla, da ima s kim da se igra kad poraste, nijednu cestitu gradsku facu ne vidim da mu pridje, da sjedne s njim.
Last edited by Chisum on 20/03/2012 13:28, edited 3 times in total.
spreca

#1422 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

On pliva za babom :lol: :lol: :lol: :lol: ...tako je rekao u nekom interviju :D
Chisum

#1423 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Chisum »

spreca wrote:On pliva za babom :lol: :lol: :lol: :lol: ...tako je rekao u nekom interviju :D
Zato je bio zapostavio skolu.... ucio covjek da pliva.

U parama.
popajic

#1424 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

@Chisum
I dan danas kada ga vidim u onih par sarajevskih kafana gdje zna da zaluta na kafu, godinama, osim onih cobana sa strane koje je mu je babina stranka dovukla, da ima s kim da se igra kad poraste, nijednu cestitu gradsku facu ne vidim da mu pridje, da sjedne s njim.
Ne znam...meni je Gasi bio bas prava intelektualna , moralna faca 8) :D
Chisum

#1425 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Chisum »

popajic wrote:
@Chisum
I dan danas kada ga vidim u onih par sarajevskih kafana gdje zna da zaluta na kafu, godinama, osim onih cobana sa strane koje je mu je babina stranka dovukla, da ima s kim da se igra kad poraste, nijednu cestitu gradsku facu ne vidim da mu pridje, da sjedne s njim.
Ne znam...meni je Gasi bio bas prava intelektualna , moralna faca 8) :D

Dobro si.... samo, sada, kako je postao clan predsjednistva, mora malo da pazi s kim ga vidjaju, pa je druzenje s Gasijevim klanom lihvara, dilera i pljackasa prepustio svom potrcku, direktoru drugog zavoda, Saidu Jamakovicu :lol: ... vidjeh ih nedavno sjede na Slatkom i kaHVenisu.....

Kakav smetljar... :lol:
Post Reply