Koliko sam pratio 800 KM su plate igraca, a ovi koji su htjeli vise su otisli.Tyke wrote:Zato se i nije trosilo na skupe igrace, mada se barem mogao zadrzati postojeci kadar koji je i uveo Slobodu u PL.
FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#1401 Re: FK Sloboda Tuzla
- shake69
#1402 Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke Slobodi na lijepom povratku u PL. Jedno pitanje za upucene: sta ce to FK Sloboda uraditi na uljepsavanju stadiona za utakmicu s Lihtenstajnom, kao uvjet, kako su rekli iz FS BiH, kad se u tako kratkom roku mogu jedino ofarbati svlacionice!?
Vjerujem da ce to biti prava festa u Tuzli kad istrce nasi najbo;lji igraci. Odlican potez, kako FSBiH tako i ambiciozne uprave s Tusnja.
Vjerujem da ce to biti prava festa u Tuzli kad istrce nasi najbo;lji igraci. Odlican potez, kako FSBiH tako i ambiciozne uprave s Tusnja.
- korisnik.1
#1403 Re: FK Sloboda Tuzla
Neće FK Sloboda ništa uraditi, niti može šta. Uradiće Opština, odnosno sad Grad
malo sanirati teren, vjerovatno dovršiti postavljanje stolica na sjeveru i urediti mokre čvorove da se ne stavljaju toi-toi.
Biće fešta i to dobra.
Biće fešta i to dobra.
- shake69
#1404 Re: FK Sloboda Tuzla
Kao da je bitno ko ce uraditi, pitao sam u vezi stadiona, a cuo sam da ce Opstina pomoci.korisnik.1 wrote:Neće FK Sloboda ništa uraditi, niti može šta. Uradiće Opština, odnosno sad Gradmalo sanirati teren, vjerovatno dovršiti postavljanje stolica na sjeveru i urediti mokre čvorove da se ne stavljaju toi-toi.
Biće fešta i to dobra.
Uzgred, teren treba promijeniti kao u Zenici za sto treba najmanje mjesec dana a ne kozmetika a nesto nisam cuo da su u grupi klubova koji su aplicirali za sredstva od UEFA.
- studeni76
#1405 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vidim neku potrebu za promjenom travnate podloge na Tušnju. Zasigurno jedan od boljih terena u državi, sa odličnom drenažom.shake69 wrote:Kao da je bitno ko ce uraditi, pitao sam u vezi stadiona, a cuo sam da ce Opstina pomoci.korisnik.1 wrote:Neće FK Sloboda ništa uraditi, niti može šta. Uradiće Opština, odnosno sad Gradmalo sanirati teren, vjerovatno dovršiti postavljanje stolica na sjeveru i urediti mokre čvorove da se ne stavljaju toi-toi.
Biće fešta i to dobra.
Uzgred, teren treba promijeniti kao u Zenici za sto treba najmanje mjesec dana a ne kozmetika a nesto nisam cuo da su u grupi klubova koji su aplicirali za sredstva od UEFA.
- korisnik.1
#1406 Re: FK Sloboda Tuzla
Nema potrebe za drenažom i radovima što se tiče toga, prošle godine na dan utakmice sa Radničkim je padala toliko jaka kiša da je ulaz u Tuzlu bio blokiran od vode, i opet nije bilo bara po terenu. Ne znam, možda neke dijelova da poprave i slično.
Jedino da se postavlja nova trava ili grijači, mada je to skupa investicija, tako da izjava o sanaciji terena se vjerovatno odnosi na sitnije popravke.
KvaziExpert, zato veziri dobiše penetraciju, gospodski
Jedino da se postavlja nova trava ili grijači, mada je to skupa investicija, tako da izjava o sanaciji terena se vjerovatno odnosi na sitnije popravke.
KvaziExpert, zato veziri dobiše penetraciju, gospodski
-
Tyke
#1407 Re: FK Sloboda Tuzla
A navijaca imadose koliko na treningu Slobode.
Kad pocinje prodaja karata, a pretpostavljam da ce biti na ''cd shop standu kod Mide'', kao i u knjizari na prizemlju Omege!?
Kad pocinje prodaja karata, a pretpostavljam da ce biti na ''cd shop standu kod Mide'', kao i u knjizari na prizemlju Omege!?
Napokon... jedva cekam da odgledamPremijera filma "Jedan grad, jedna ljubav". Kino "Kaleidoskop", srijeda 06.08. u 18:30h.
- korisnik.1
#1408 Re: FK Sloboda Tuzla
Standardna mjesta, petica ulaz na obje tribine. Najavljuju i lijepo vrijeme, moglo bi biti fino raje.
ps. možeš i na premijeri filma uzeti karte.
ps. možeš i na premijeri filma uzeti karte.
- ZonFon
#1409 Re: FK Sloboda Tuzla
Pitanje za fukare, koji vas je prevoznik vozio na tekmu? Tuzla - Travnik - Tuzla 5KM po osobi ako sam dobro informisan.
-
Tyke
#1410 Re: FK Sloboda Tuzla
Nevidjeno interesovanje za utakmicu, kazu da je jos neznatan broj karata ostao u prodaji. Vrijeme odlicno, cak je i pretoplo, steta samo sto nije nocni termin, pozelili smo svi utakmicu pod reflektorima, a zamisli jos pred 8000 hiljada gledalaca.
-
Tyke
#1411 Re: FK Sloboda Tuzla
Na kraju su samo Fukare polozile ispit, ostalo nije vrijedno pomena, ako izuzmemo 3 tesko osvojena boda.
Celik je dobro igrao u 1. poluvremenu, ali drugo skroz podbacio. Zapadna tribina je bila prepuna, dok sjever bio i vise nego poluprazan. Sramota, a sve to zahvaljujuci nasoj usranoj i prokletoj upravi koja je odredila jedinstvenu cijenu karata za obje tribine, barem moje i misljenje prisutnih na stadionu, te direktan prenos na bht, sigurno je prikovao tuzlake uz tv prijemnike.
Fukarama jos jednom cestitam, svaka vam cast. Kao i robijasima, pokazali smo jos jednom uzajamno postovanje i dobar odnos ove dvije skupine navijaca.
Celik je dobro igrao u 1. poluvremenu, ali drugo skroz podbacio. Zapadna tribina je bila prepuna, dok sjever bio i vise nego poluprazan. Sramota, a sve to zahvaljujuci nasoj usranoj i prokletoj upravi koja je odredila jedinstvenu cijenu karata za obje tribine, barem moje i misljenje prisutnih na stadionu, te direktan prenos na bht, sigurno je prikovao tuzlake uz tv prijemnike.
Fukarama jos jednom cestitam, svaka vam cast. Kao i robijasima, pokazali smo jos jednom uzajamno postovanje i dobar odnos ove dvije skupine navijaca.
-
sumirprimus
#1412 Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda zato sto,karti nije bilo u prodaji na za to predvidjenim,mjestima????koji amaterizam....
A i cujem azmir je jos max god i ode on iz slobode.....
A i cujem azmir je jos max god i ode on iz slobode.....
-
Tyke
#1413 Re: FK Sloboda Tuzla
Nikako da nadjem razlog tomu, cak ni onaj nelogican.
- shake69
#1414 Re: FK Sloboda Tuzla
Malo sam pogledao jucer utakmicu. Sloboda je osvjezeje u svakom smislu za ucmalu ligu, ali nema tu 'stofa' za vise od sredine tabele. No, ako izdrzite po proljetnog dijela uz par pojacanja ambiciozno uprave, ko zna. Uz tv prenos danas okupiti skoro 6000 ljudi u PL, ne znam moze li iko! Cestitke.
-
Tyke
#1415 Re: FK Sloboda Tuzla
Do utakmice reprezentacije BiH postavit ce se i ostale stolice sto fale na sjevernoj tribini. Savremeno navodnjavanje terena privodi se kraju, nakon toga realizacija mokrih cvorova iza zapadne tribine. Na istocnoj strani stadiona Tusanj ce se postaviti nekakva tribina (vjerovatno montazna) koja ce biti u fazonu VIP mjesta na tekmi protiv Lihtenstajna, a koja ce se kasnije moci koristiti, najvjerovatnije, za gostujuce navijace.
Jasmin nam to obecao.
Jasmin nam to obecao.
-
Tyke
#1417 Re: FK Sloboda Tuzla
Nakon katastrofalnih rezultata na startu sezone napokon smo se rijesili Sadikovica. Jedna grupa navijaca upravo Sadikovica krivi za lose rezultate, dok je druga (u koju i ja spadam) ipak misljenja kako je igracki kadar ravan nuli. Kvalitetniji trener (kao sto je bio i Ciro) bi izvukao maksimum iz ove ekipe, ali i taj maksimum je, u biti, sasvim malo bolje od trenutnog. Umjesto razbacivanja para na Portugalca, trebao se zadrzati kostur ekipe iz prosle sezone sa nekoliko zaista kvalitetnih i talentovanih igraca. Cisto sumnjam da ce se Casimiro dugo zadrzati na klupi Slobode, jer ce ovo biti prava patnja sa igracima koji zapazen rezultat ne bi mogli ostvariti ni u 1. ligi FBiH.EKSKLUZIVNO Portugalac Alfredo Casimiro na klupi Slobode! - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/138279/eksklu ... RnhRz.dpuf
Da nije sve tako crno i da se, u jednu ruku, moze opravdati ovakav igracki kadar i rezultati, a to je i sam Azmir rekao nakon finansijskog izvjestaja pred pocetak sezone, govori podatak:
Gostovanje predsjednika Husića u emisiji "Završni udarac".
Za dva mjeseca, naš klub je vratio dio duga u iznosu od 1.200.000 KM.
Podatak vrijedan paznje je i radna atmosfera na Tusnju gdje je zapocela posljednja etapa radova na pomoćnom terenu Stadion Tusanj.
-
Tyke
#1418 Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=pCMs6m4BCLU#t=556
Veli direktor da ako je spreman igrac uzeti 25-30 hiljada eura, onda mora biti spreman natopiti dres Slobode i ispostuje ugovor kako treba. Sef struke koji dodje procijenit ce tim i ko treba igrati, da li treba novih igraca...
Veli direktor da ako je spreman igrac uzeti 25-30 hiljada eura, onda mora biti spreman natopiti dres Slobode i ispostuje ugovor kako treba. Sef struke koji dodje procijenit ce tim i ko treba igrati, da li treba novih igraca...
- shake69
#1419 Re: FK Sloboda Tuzla
druze Tyke, mozes li mi objasniti otkud angazman nekog anonimnog Portugalca za trenera Slobode kad vam je svakako borba za opstanak a to je mogao i onaj pijandura Denis Karic odraditi?Tyke wrote:https://www.youtube.com/watch?v=pCMs6m4BCLU#t=556
Ne kontam tog predsjednika kluba koji dvojici stranaca mora masno platiti apartman, hranu i bar 2000 eura plate, ako ne i vise umjestio nekog domaceg trenera mozda trostruko jeftinije!?
- spreca
- ultima_palabra
#1421 Re: FK Sloboda Tuzla
Do kad uvlačenje četnicima?
- Bosanski_kralj
#1422 Re: FK Sloboda Tuzla
A Fukara i parole.
Ojj tugo.
Ojj tugo.
-
Tyke
#1423 Re: FK Sloboda Tuzla
Pratimo vas, nakon uvlacenja Dodiku i Leotaru, Strumfovi nemate nikakvog prava postaviti slican upit.ultima_palabra wrote:Do kad uvlačenje četnicima?
Tako ni RA sa Gabelasima. Svi protiv nekog, a istima dusu prodajete. Vi cetnicima, oni sokcima... zaobidjite ovu temu, umoljavam vas.
Ja se ogradjujem od te parole, bespotrebna je bila jucer. I jednostavnije se moglo solidarisati s' nekim tamo navijacem i njegovim ubistvom.
- Logovan
#1424 Re: FK Sloboda Tuzla
Jebala vas parola. Fuj.
- ultima_palabra
#1425 Re: FK Sloboda Tuzla
Čemu ta paranoja? Pitam jednostavno pitanje.Tyke wrote:Pratimo vas, nakon uvlacenja Dodiku i Leotaru, Strumfovi nemate nikakvog prava postaviti slican upit.ultima_palabra wrote:Do kad uvlačenje četnicima?
Tako ni RA sa Gabelasima. Svi protiv nekog, a istima dusu prodajete. Vi cetnicima, oni sokcima... zaobidjite ovu temu, umoljavam vas.
Ja se ogradjujem od te parole, bespotrebna je bila jucer. I jednostavnije se moglo solidarisati s' nekim tamo navijacem i njegovim ubistvom.
Bolje bi bilo da ste se solidarisali s navijačima Galatasaraya koji su nas kutarisali jednog mogućeg agresora