Izgleda da sam izvukla neku knjigu koju bas niko nije ni vidio , a kamoli čitao
Evo da onda kažem i ovo
Mjesto : Varšava
Moderator: Chloe
jest fazonfuneral blues wrote:Holy week? NOOOT!!!![]()
sad mi neko šapnu tačan odgovor al' nije mi fazon da ga napišem,kad se sama nisam sjetila
funeral blues wrote:"Varšavski anagrami", Richard Zimler
I nisam se ja sjetila, ne znam za ovu knjiguveć neko ko je znao odgovor ali mu mrsko postavljati pitanja,pa se ovako izvlači
Pribilježena za čitanjeSinjaD wrote:funeral blues wrote:"Varšavski anagrami", Richard Zimler
I nisam se ja sjetila, ne znam za ovu knjiguveć neko ko je znao odgovor ali mu mrsko postavljati pitanja,pa se ovako izvlači
![]()
Zanimljiva knjiga, pomalo mračna i tegobna, ali šta očekivati od priče koja je smještena u jedan veliki grad-logor...
SinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
Ovaj dječiji roman (a snimljen je film) govori o tome kako se snaga stoput množi kad se mnogo malih složi
Kako se zove roman + pisac
Spontano si pogodiosadmire wrote:SinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
Ovaj dječiji roman (a snimljen je film) govori o tome kako se snaga stoput množi kad se mnogo malih složi
onako spontano mi pada na pamet Vlak u snijegu od Mate Lovraka!?
hajd evo onda jos jedno spontano vezano za knjige iz djetinstva!SinjaD wrote:Spontano si pogodiosadmire wrote:SinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
onako spontano mi pada na pamet Vlak u snijegu od Mate Lovraka!?
Pa nisam ja pogodila, bezveze mi bilo da postavljam pitanje a nisam znala odgovorSinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
Kako se samo suptilno izvlačišfuneral blues wrote:Pa nisam ja pogodila, bezveze mi bilo da postavljam pitanje a nisam znala odgovorSinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
Kako se zove roman + pisac![]()
SinjaD wrote:Kako se samo suptilno izvlačišfuneral blues wrote:Pa nisam ja pogodila, bezveze mi bilo da postavljam pitanje a nisam znala odgovorSinjaD wrote:E Bluže, Bluže...A gdje je pitanje?![]()
Kako se zove roman + pisac![]()
![]()
Ali mislim da si sad pogodila vrstu drveta i zato smišljaj pitanje
bit ce da je Corkan!? Svi su ludi za Svabicom!funeral blues wrote:Vidi ih što me ogovarajucc..
![]()
Ko je zaljubljen u Švabicu, plesačicu na žici?
sadmire wrote:bit ce da je Corkan!? Svi su ludi za Svabicom!funeral blues wrote:Vidi ih što me ogovarajucc..
![]()
Ko je zaljubljen u Švabicu, plesačicu na žici?
ev ja cu malo, i ovaj kviz je pokazao da se, bez obzira na njihovo porijeklo ili bracni status, zbog zena glava gubifuneral blues wrote:sadmire wrote:bit ce da je Corkan!? Svi su ludi za Svabicom!funeral blues wrote:Vidi ih što me ogovarajucc..
![]()
Ko je zaljubljen u Švabicu, plesačicu na žici?i nemoj da vas više vidim da tračate bez mene
![]()
elizabeth a wrote:Lolita, Nabokov?
da to nije mozda bal kod sotone?elizabeth a wrote:Na koji bal gosti dolaze goli i to izlazeći iz kamina?
Naravnosadmire wrote:da to nije mozda bal kod sotone?elizabeth a wrote:Na koji bal gosti dolaze goli i to izlazeći iz kamina?
Jel to iz Majstora i Margarite?elizabeth a wrote:Naravnosadmire wrote:da to nije mozda bal kod sotone?elizabeth a wrote:Na koji bal gosti dolaze goli i to izlazeći iz kamina?