Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aaaaaaa....sta mi uradishe dushmaniiii....citavu godinu nisam igrao na BVB...i vidi sad...a besiktas okrene....betis ga uvali na silu nekad pred kraj...pu hebem ti ovo
jao ...ja strahova ...cekat jedan par sa kvotom 1,01 za pare (35 ka em chi cha)
pogodjena fiorentina zbroj golova x2....juventud zbroj kosheva prvo poluvrijeme 1...i cekam granolers ili kako se vec pishe...spanjolski rukomet...koji sam stavio onako u zurbu jer sam uplacivao "onlajn" kod premiera ...prvi listic a bio knap sa vremenom i pomislio da bi mi mozda odbili samo ova dva para i da ce trazit treci...prvo pa musko izgleda...dobar premier
translater wrote: jao ...ja strahova ...cekat jedan par sa kvotom 1,01 za pare (35 ka em chi cha)
pogodjena fiorentina zbroj golova x2....juventud zbroj kosheva prvo poluvrijeme 1...i cekam granolers ili kako se vec pishe...spanjolski rukomet...koji sam stavio onako u zurbu jer sam uplacivao "onlajn" kod premiera ...prvi listic a bio knap sa vremenom i pomislio da bi mi mozda odbili samo ova dva para i da ce trazit treci...prvo pa musko izgleda...dobar premier
Ma sta ce mi bit crnjak jebe mi se Opet danas odigram na marku tiket .. Necu sad kako je turnir u Miamiju pri kraju da igram na vece uloge ... i padnem na prvom..a dam frendu da prepise tiket i taj prvi poceo..i dobit ce ..sve tenis .. sve pogodio samo ovaj prvi ofulo To je znak da ne igram puno parova ... sto manje to je vise dobitni al od sljedeceg mjeseca cu ozbiljno pocet
ja se nadam da ce barca uzeti veceras,i seriju nastaviti u svojoj dvorani
sve tri dosadasnje utakmice su bile u 2 poena,tako da bi barca ovo mogla uzeti(ali preskacem)
siena i oly ce se poklati u ovoj tekmi,ulog je veliki i tu sam igrao manje od 150 koseva,i prethodne tri su mislim zavrsile sa under
makabi hendikep +8
u realu sam odigrao tomica iynad 10,momak je sve tri dosadasnje tekme imao oko 15,ynaci ovi nemaju rjesenje za njega
navaro ispod 15,mirza isto