Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- tranquil
#1401 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Mujezinoviću, ti bi trebao da nas zaštitiš od ovakvih prevaranata!
Koga ovo biramo, levate koje vuku za nos Osmanagić i Torabi, a koji tjeraju normalne ljude.
Odoh tražiti azil u Skandinaviji.
Koga ovo biramo, levate koje vuku za nos Osmanagić i Torabi, a koji tjeraju normalne ljude.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1402 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Kad sam vidjela vijest i ja sam prvo rekla "nek me neko protjera odavde".
Nevjerovatno
Nevjerovatno
- stochar
#1403 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
tranquil wrote:Mujezinoviću, ti bi trebao da nas zaštitiš od ovakvih prevaranata!
vijest od 28. oktobra:
Delegacija Vlade Federacije BiH s premijerem FBiH Mustafom Mujezinovićem na čelu te predstavnici Fonda za zaštitu okoliša FBiH boravili su danas u službenoj posjeti arheološkim lokacijama Bosanske doline piramida.
Najnovije informacije o istraživanju ovog arheološkog fenomena visokim zvaničnicima prezentirao je osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" dr. Semir Osmanagić. Zvaničnici FBiH posjetili su podzemni kompleks tunela "Ravne" te još jednom iskazali podršku radu Fondacije.

"Delegacija je istakla da je impresionirana viđenim i činjenicom da ovaj projekt privlači desetine hiljada turista u Visoko i BiH. Dodali su da u potpunosti podržavaju organizacije radnih akcija poput MRAV-a 2010. koji je okupio zainteresirane iz cijelog svijeta", istakao je Osmanagić.
Mujezinović je, u izjavi za medije, izrazio želju da institucije države, u budućnosti, daju jaču i širu institucionalnu i finansijsku podršku projektu istraživanja Bosanske doline piramida.
- bingov buraz
#1404 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Potpuno ista reakcija i kod mene.Tanja Fajon spasavaj nasladyblue18 wrote:Kad sam vidjela vijest i ja sam prvo rekla "nek me neko protjera odavde".
Nevjerovatno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1405 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne preostaje nam nista drugo nego da i mi pocnemo kopati oko svoje kuce/zgrade 
-
michio
#1406 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Gotovo je. Nema nista od BiH. Ovo je samo simbolicna potvrda.
- tranquil
#1407 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
stochar wrote:tranquil wrote:Mujezinoviću, ti bi trebao da nas zaštitiš od ovakvih prevaranata!
vijest od 28. oktobra:
Delegacija Vlade Federacije BiH s premijerem FBiH Mustafom Mujezinovićem na čelu te predstavnici Fonda za zaštitu okoliša FBiH boravili su danas u službenoj posjeti arheološkim lokacijama Bosanske doline piramida.
Najnovije informacije o istraživanju ovog arheološkog fenomena visokim zvaničnicima prezentirao je osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" dr. Semir Osmanagić. Zvaničnici FBiH posjetili su podzemni kompleks tunela "Ravne" te još jednom iskazali podršku radu Fondacije.
"Delegacija je istakla da je impresionirana viđenim i činjenicom da ovaj projekt privlači desetine hiljada turista u Visoko i BiH. Dodali su da u potpunosti podržavaju organizacije radnih akcija poput MRAV-a 2010. koji je okupio zainteresirane iz cijelog svijeta", istakao je Osmanagić.
Mujezinović je, u izjavi za medije, izrazio želju da institucije države, u budućnosti, daju jaču i širu institucionalnu i finansijsku podršku projektu istraživanja Bosanske doline piramida.
Šta je iduće, službena posjeta delegacije vlade Kleo Patri i Spoonman Aziri
- because_of_you
#1408 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
michio wrote:Gotovo je. Nema nista od BiH. Ovo je samo simbolicna potvrda.
I onda se počnu busati u prsa sa našom "državom"... Kakva država?
- O'zone
- Globalni moderator
#1409 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Evo 15 minuta kontam šta da napišem al' ne ide nisam pisac pa znam prenijeti osječaje na papir. Zemljo Bosno šta ti možeš nositi na sebi niko ti ravan nije. Čuj zahvalu i poklon pa što mu ne dade i ministarsko mjesto recimo ministar zdravstva pa da otvorimo kliniku da nas Torabi liječi jebeš KCUS kome još treba bruka lezihljebovića kod kojih moraš čekati mjesecima na pregled kad možeš biti izliječen za 2 sekunde dodira i 9 litara vode bez ikakvih nuspojava.
Kažu da je lijepo na Aljasci u ovo doba godine
-
malischa
#1410 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ni nadrealisti ne bi mogli predvidjeti ovakav scenario
počinjem da sumnjam da živim u matrixu
prijedlog administraciji da ukine ovaj smajli-
počinjem da sumnjam da živim u matrixu
možda da stigneš tamo na jedan Tea Party...ni amerikanci nisu puno bolji od ovih ovdje nehljebaKažu da je lijepo na Aljasci u ovo doba godine
prijedlog administraciji da ukine ovaj smajli-
- ima´l_zime_Marinko
#1411 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
U ponedjeljak vanredna sjednica Federalnog parlamenta ,glasanje o ukidanju ministarstva zdravlja u FBIH ! Mujezinovic najavio ,ako te sta boli fino u Zetru pa se lijeci ! Inace Zetra se vise nece koristiti ni za kakve sportske aktivnosti ! Tako mi premijer rece ,ja samo prenosim !
volim sto zivim u ovoj zemlji nego ista drugo
! e jbg jos da posla malo vise ima i PAR stvari da se uredi
al ostalo bi sve dobro bilo ,imamo 5 predsjednika ,12 premijera a jednog ljekara
!

- stochar
#1412 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Mustafa Mujezinović, prvi vudu premijer...
- no_pasaran
#1413 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Činjenica je da se ovo malo komentara ne može porediti sa morem ljudi, oko pola miliona, koji su posjetili Mekija u Zetri. Sa političke strane potez je sasvim opravdan, čak i pametan. Mnogo je to glasova.
Uz to ovaj potez ima definitivno ogroman legitimitet. To su činjenice, ovo je njegova dužnost spram nekog kome vjeruje četvrtina građana Federacije do te mjere da čekaju 3-4 sata samo da bi ga dodirnuli.
Meni je ovo čak realnije nego Predsjedničke posjete glumicama i pjevačima, zar ne?
Uostalom hajte vi nekom vartite samo nadu u život i zdravlje za 1KM.
Uz to ovaj potez ima definitivno ogroman legitimitet. To su činjenice, ovo je njegova dužnost spram nekog kome vjeruje četvrtina građana Federacije do te mjere da čekaju 3-4 sata samo da bi ga dodirnuli.
Meni je ovo čak realnije nego Predsjedničke posjete glumicama i pjevačima, zar ne?
-
michio
#1414 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Čuj trebaš biti dosta bezobrazan da ničim izazvan ideš uokolo i tobože vraćaš teško bolesnim ljudima nadu u život.Uostalom hajte vi nekom vartite samo nadu u život i zdravlje za 1KM.
- no_pasaran
#1415 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ti budi bezobrazan a oni će ti biti zahvalni. Ako ne vjeruješ u to da liječi, raspitaj se koliko na ozdravljenj djeluje otklanjanje stresa i pozitivan stav.michio wrote:Čuj trebaš biti dosta bezobrazan da ničim izazvan ideš uokolo i tobože vraćaš teško bolesnim ljudima nadu u život.Uostalom hajte vi nekom vartite samo nadu u život i zdravlje za 1KM.
- Suicidal Siberian
#1416 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Baltazar_khan wrote:

Evo i Jay Z komunicira sa malim zelenim vec 15 godina
- Been
#1417 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
no_pasaran wrote:Činjenica je da se ovo malo komentara ne može porediti sa morem ljudi, oko pola miliona, koji su posjetili Mekija u Zetri. Sa političke strane potez je sasvim opravdan, čak i pametan. Mnogo je to glasova.
Prvo, izbori su prošli i građani su Mujezinoviću rekli jedno slatko i veliko : MaRŠ !
Drugo, potez koji ima legitimitet ? Meni ovo više liči na potez koji bila debilitet. Kakva crna četvrtina građana Federacije. 50 000 ljudi kojima Torabi govori da non-stop dolaze dan iza dana... I ti to zoveš četvrtinom građana Federacije ?
Treće, posjete glumcima i pjevačima su produktivne jer se njima podstiče umjetnost koja je civilizacijska tekovina, a ovim posjetom i nagradom daje se podrška jednom klasičnom i dokazanom kriminalcu, te čitavom sijasetu sličnih da nesmetano varaju građane federacije...
Zanima me, je li ga Mujezinović pitao za boravišnu i radnu dozvolu, te je li ga Mustafa preupitao koju o nadrijelječništvu koje je kažnjivo po krivičnom zakonu Dederacije ?
- no_pasaran
#1418 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Demokratija je vladavina naroda, a narod je u Zetri, sviđalo se to kome ili ne. I ta cifra od 50 000 je strrraaaašno podcjenjivanje. Otiđi, gledaj i broji, pa ćeš vidjetiBeen wrote:no_pasaran wrote:Činjenica je da se ovo malo komentara ne može porediti sa morem ljudi, oko pola miliona, koji su posjetili Mekija u Zetri. Sa političke strane potez je sasvim opravdan, čak i pametan. Mnogo je to glasova.
Prvo, izbori su prošli i građani su Mujezinoviću rekli jedno slatko i veliko : MaRŠ !
Drugo, potez koji ima legitimitet ? Meni ovo više liči na potez koji bila debilitet. Kakva crna četvrtina građana Federacije. 50 000 ljudi kojima Torabi govori da non-stop dolaze dan iza dana... I ti to zoveš četvrtinom građana Federacije ?
Treće, posjete glumcima i pjevačima su produktivne jer se njima podstiče umjetnost koja je civilizacijska tekovina, a ovim posjetom i nagradom daje se podrška jednom klasičnom i dokazanom kriminalcu, te čitavom sijasetu sličnih da nesmetano varaju građane federacije...
Zanima me, je li ga Mujezinović pitao za boravišnu i radnu dozvolu, te je li ga Mustafa preupitao koju o nadrijelječništvu koje je kažnjivo po krivičnom zakonu Dederacije ?
Demokratija je najgori oblik vladavine osim svih ostalih koji su bili isprobani sa vremena na vrijeme - V. Čerčil
- novi.dan.nova.nafaka
#1419 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne zna čovjek dal' bi plakao, psovao, smijao se ili šta već. Od nevjerice sam ostao bez riječi.O'zone wrote:Evo 15 minuta kontam šta da napišem al' ne ide nisam pisac pa znam prenijeti osječaje na papir. Zemljo Bosno šta ti možeš nositi na sebi niko ti ravan nije. Čuj zahvalu i poklon pa što mu ne dade i ministarsko mjesto recimo ministar zdravstva pa da otvorimo kliniku da nas Torabi liječi jebeš KCUS kome još treba bruka lezihljebovića kod kojih moraš čekati mjesecima na pregled kad možeš biti izliječen za 2 sekunde dodira i 9 litara vode bez ikakvih nuspojava.
- mayab
#1420 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Been wrote:Pa ovo je morbidno smihuljenje vlastitim zakonima u lice ! Jedan premijer daje priznanicu dokazanom prevarantu i lažovu, nagrađujući ga za neposjedovanje boravišne i radne dozvole ! Ovo je šokantno i užasavajuće ! Kraj cijela armije mladih i uspješnih sportaša, kulturnih radnika, umjetnika, ovaj lažljivi premijer nagradi nekog umbolonog markonaskog
đipca koji nikom nikad nije pomogao ! Prestrašno !!!
amar007 wrote:E jebo ja ovu drzavuumjesto da ga sto prije deportuju nazad u afriku oni mu zahvalnice daju
Potpisujem, strasno!!!!!!!!!!!!!michio wrote:Gotovo je. Nema nista od BiH. Ovo je samo simbolicna potvrda.
- stochar
#1421 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ja predlazem da se vidovitoj aziri, bebi, vidovitom aliju, vidovitom sarajliji rashi i ostalima da neki poseban status, da ih se zastiti i da im se iz budzeta uplacuje po 1000 maraka mjesecno, kad je dernek nek' i hala gori!
- tranquil
#1422 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Stvarno ovo je sramota! Ljudi poput Azire, Džemile, Raše, dakle naši ljudi, koji ovdje plaćaju porez, ti ljudi koji godinama rade se ignorišu, a plakete se daju nekim strancima koji nisu ni mjesec dana ovdjestochar wrote:ja predlazem da se vidovitoj aziri, bebi, vidovitom aliju, vidovitom sarajliji rashi i ostalima da neki poseban status, da ih se zastiti i da im se iz budzeta uplacuje po 1000 maraka mjesecno, kad je dernek nek' i hala gori!
- fedor
#1423 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
da mi je samo znati kome plaćaju taj porez!??tranquil wrote:Stvarno ovo je sramota! Ljudi poput Azire, Džemile, Raše, dakle naši ljudi, koji ovdje plaćaju porez, ti ljudi koji godinama rade se ignorišu, a plakete se daju nekim strancima koji nisu ni mjesec dana ovdjestochar wrote:ja predlazem da se vidovitoj aziri, bebi, vidovitom aliju, vidovitom sarajliji rashi i ostalima da neki poseban status, da ih se zastiti i da im se iz budzeta uplacuje po 1000 maraka mjesecno, kad je dernek nek' i hala gori!
-
zonbirile
#1424 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
i doktor Hiroš viđen na Zetri-užas
-
thepatriot
#1425 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
"Ovom prilikom se premijer Mujezinović zahvalio Torabiju, u ime građana BiH, koji su mu u potrazi za izliječenjem dolazili, dolaze ili namjeravaju doći.
Posebno je naglasio činjenicu da Torabi dolazi iz Maroka, zemlje s kojom Bosna i Hercegovina ima prijateljske odnose, što je bio i povod da se i danas tokom razgovora pomenu mogućnosti njihovog daljnjeg unapređivanja, posebno na ekonomskom planu".
Vidi Muteta lobira kod manitua da se poprave ekonomski odnosi!!!
Narod ZNA, Aferim Mute, valjda si mu rekao i da zlatnim escajgom jedemo.

Posebno je naglasio činjenicu da Torabi dolazi iz Maroka, zemlje s kojom Bosna i Hercegovina ima prijateljske odnose, što je bio i povod da se i danas tokom razgovora pomenu mogućnosti njihovog daljnjeg unapređivanja, posebno na ekonomskom planu".
Vidi Muteta lobira kod manitua da se poprave ekonomski odnosi!!!
Narod ZNA, Aferim Mute, valjda si mu rekao i da zlatnim escajgom jedemo.