drugodtvogdruga wrote:enisss wrote:
e nek si postavio ovu sliku....

taman sam mislio otvoriti raspravu o tome kako je Mirko bez bicepsa umalo pobijedio bivseg UFC-ovog top 5 borca

zamisli samo koja je to ljudina od covjeka...ide u borbu a zna da je bez bicepsa...pa trenutno u UFC-u..covjek uganuo kaziprst i odmah odgadja borbu...da ne pricam o nekim vecim povredama..ma nema sanse da bi se borili...MIRKO bez bicepsa prihvata borbu sa sigurno najcvrscim borcem u UFC-u
Respect Mirko za sva vremena
a neka nama ovih trollova...bilo bi dosadno da ih nema

hocemo li iskreno pricati ili cemo se blamirat i ponasati ko internet gangsteri uvijek? jel enissse sa tri s? a? sta bolan BEZ bicepsa, de objasni to malo, jel ga kuci ostavio ili je imo tear manji/veci ili mu se misic kompletan sjebo, u toj borbi se apsolutno nista nije primjetilo da je bio povrijeden, a kamoli da je bio BEZ bicepsa, desnog ili lijevog, ne bi ruku mogo pomjerat nikako da jeste i bacat punches, potvrdjeno vec kod takvih povreda, a rukama je maho ko uvijek vidjeli smo znaci da je imo tear neki ko kad u teretani pretjeras i uzo painkiller da to uopste nije bio faktor, ali hajde eto bio je povrijedjen, sta sad, 4 i pet mu rekord, opet ispod ocajnih .500, opet blamaza ispade u ufcu, jeli ti pratis ufc konstantno kao sto tvrdis da pratis? ako pratis onda znas da nema borca danas a da ne udje u octagon bez nekakve povrede, cain? jds? brock? munoz? diaz? condit? rampage? evans? griffin? sonnen? silva? svi redom ulaze u borbe sa povredama, ozbiljnijim povredama, normala da ima pojedinaca koji nece da upropaste rekord zbog intenzivnijih povreda i karijeru sjebu, nemaju taj luksuz ko neki od ovih sto hoce da ubiju pare dobili/izgubili, ljudi gledaju na karijeru na familiju i tako dalje, i de majke ti budi legenda foruma i zovi me TROLL, to je ipak trend ;D i sta si zapo za cro copa bolan koda mu vodu donosis u training campu a onda ti on nogom nabaci petaka, subjektivan si totalno i budi se jer se ponasas ko mirko kad ga herb dean budi ;D
Sasvim slucajno sam polozio anatomiju..tako da o biceps-u mogu da pricam bolje nego ti...

eh ovako...prvo da te malo informisem...
Biceps se sastoji iz dvije glave...jedna se veze za radijus a jedna za ulnu..tako da biceps ima dvije funkcije...savijanje ruke u laktu i rotacija...eh...Mirko se odvojila samo jedna glava ovog misica od kosti..tj...tetiva misica se odvojila od kosti...da ti objasnim da je tetiva dio misica koji se spaja na kost....
Posto sad ovo znas,mozemo da nastavimo razgovor....
Kamo srece da mogu biti u Mirkovom kampu i da mu donosim vodu...ja bi njemu dao petaka

Nisam subjektivan,nego sam realan i pratim Mirka od kako znam za sebe....ja sasvim slucajno gledam cijelu njegovu karijeru i komentarisem ga za razliku od nekih koji gledaju samo UFC gdje je Mirko realno vec bio u padu karijere..tako da to nije relevantno...relevantno je sve...
Nisam ja jedini koji te zove troll-om..svi mi ovdje znamo da si ti Troll...hajd sta fali...mora i to neko biti...tema bi bila dosadna da tebe nema

Juce su me nokautirali na treningu i dugo nisam sebi mogao doci..ali nisam u tom trenutku pisao ni jedan post...tako da se ne moram buditi..sasvim sam svjestan sta pisem

P.S. nisam ja internet gangster...ti se lozis na Sonnena...tako da to tebi bolje pristaje